MBS College of Crete

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College of Crete MBS blev grundlagt i 1979, og har gennem de mellemliggende år oplevet ændringer, forbedringer og kontinuerlig vækst. 34 år senere er vi stolte af vores samarbejde med både industri og andre uddannelsesinstitutioner, vores forskellige portefølje af bacheloruddannelser og af vores kontinuerlige investering i udvikling af ajourførte undervisnings- og læringsfaciliteter.Students learning together Alexis Brown / Unsplash

Vores filosofi

College of Crete MBS tilbyder strukturer og vigtige samarbejder med international anerkendelse for at give moderne universitetsuddannelse. På grund af kravene til specialiseret viden og evner, der stilles af de internationale markeder, skal de nuværende studerende være stærkt udstyret for at sikre en succesrig karriere på det konkurrencedygtige beskæftigelsesmarked.

Vores vision

MBS's vision er at blive en førende privat institution for videregående uddannelser i det bredere Middelhavsområde.

For at nå denne vision har MBS sigte på en fortsat levering af uddannelse af høj kvalitet, udvidelse af dens aktiviteter og tiltrækning af potentielle studerende rundt om Middelhavet.

Vores strategi

MBS's vigtigste strategiske mål er at gøre det muligt for sine studerende at opleve det samme læringsmiljø med studerende, der studerer på universitetsbaseens hovedsted. MBS's strategi for levering af programmer fokuserer på små klassestørrelser (op til 25 studerende) i modsætning til græske offentlige universiteter, hvor klassestørrelsen er stor (mere end 250 studerende). Opretholdelse af små klassestørrelser er en grundlæggende komponent i processen med at overvåge effektiviteten af hver elev og give den højest mulige støtte. Overvågning af den enkelte studerendes præstationer og fremskridt bidrager til den samlede undervisnings- og læringserfaring og kvaliteten af programmet (e).

Hvorfor studere med os

  • Uddannelse af høj kvalitet fra det britiske universitet i et af de smukkeste steder i Europa.
  • Kandidater har erhvervet den nødvendige viden, færdigheder og evner til at skille sig ud og gøre en forskel på jobmarkedet.
  • Uddannet med samme grad som den, der tildeles studerende, der studerede ved UK University og tildeler de samme faglige rettigheder.
  • International anerkendelse af den tildelte grad og betydelige karrieremuligheder både i Grækenland og i udlandet.

Placeringer

Heraklion

Address
Olimpionikon,84
713 04 Heraklion, Grækenland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig