Universidad Galileo de Guatemala

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Galileo University er en overordnet uddannelsesinstitution, produkt af 40 års arbejde og konstant indsats fra en udvalg af fagfolk ledet af Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., grundlægger og rektor, som har formået at forme et uddannelsesforslag helt anderledes end den traditionelle og det er drevet af et meget klart motto: "At uddanne er at ændre visioner og omdanne liv."

Det blev godkendt af Rådet for Privat Videregående Uddannelse i Guatemala, der var det ledende organ i landets private universiteter i oktober 2000, hvilket gør det til det første universitet i Guatemala med et teknologisk fokus.

"Vi vil have, at du forfølger din passion, for at give dig mulighed for at opdage, skabe, ændre, gøre det umulige, og at du kan gå ud over, hvor mange ikke har."

Dr. Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

Grundlægger og rektor ved Galileo Universitet

Institutionel filosofi

Galileo Universitet baserer sine aktiviteter på individet som et menneske; anerkender behovet for at støtte udviklingen af guatemalerne generelt og er fuldt ud klar over, at uddannelse er det vigtigste redskab til vækst af mennesker.

Mener i undervisningen om etiske, juridiske og økonomiske principper for et samfund af frie og ansvarlige mennesker i den fredelige sameksistens mellem mennesker uden betydning af religiøse overbevisninger eller racer eller politikker.

Mener i lærerne som den vigtigste faktor for forandring i vores samfund og opfatter det akutte behov for at tilbyde uddannelsesmæssige muligheder for at acceptere og deltage i processer for reengineering af uddannelse samt i effektiv træning af nye generationer.

Mener i det presserende behov for at stille til rådighed for det uddannelsesmæssige samfund i landet, de teknologiske værktøjer, der er nødvendige for bedre træning.

Mener i det presserende behov for at forbedre forholdene i vores miljø, skabe et passende økologisk miljø for kommende generationer, får os til at tænke på projekter af national betydning i denne disciplin. Han mener også, at de økologiske forhold i vores land og vores geografiske position opfordrer os til at påtage os ledelse i Latinamerika.book, read, studentgeralt / Pixabay

mission

Uddannelsen af fagfolk med verdensklasse akademisk ekspertise, en høj retfærdighedsånd og menneskelige og etiske værdier, til tjeneste for vores samfund, der omfatter moderne videnskab og teknologi.

Vi er forpligtet til vores land for at give dig mulighed for at få adgang til universitetsstudier for alle mennesker uden forskel på race, social status eller geografisk placering.

udsigt

Vi fremmer udviklingen af menneskets tænkning og revolutionerer videregående uddannelse.

objektiv

Dannelsen af sande deltagere i løsningen af sociale udviklingsproblemer i det guatemalanske samfund. Vi er en uddannelsesmæssig enhed, der fremmer brugen af videnskab og teknologi til løsning af nationale problemer.

Placeringer

Guatemala City

Address
4A Calle,7a. Avenida
01010 Guatemala City, Guatemala Department, Guatemala

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig