Læs den officielle beskrivelse

Galileo University er en overordnet uddannelsesinstitution, produkt af 40 års arbejde og konstant indsats fra en udvalg af fagfolk ledet af Dr. Eduardo Suger Cofiño, Ph.D., grundlægger og rektor, som har formået at forme et uddannelsesforslag helt anderledes end den traditionelle og det er drevet af et meget klart motto: "At uddanne er at ændre visioner og omdanne liv."

Det blev godkendt af Rådet for Privat Videregående Uddannelse i Guatemala, der var det ledende organ i landets private universiteter i oktober 2000, hvilket gør det til det første universitet i Guatemala med et teknologisk fokus.

"Vi vil have, at du forfølger din passion, for at give dig mulighed for at opdage, skabe, ændre, gøre det umulige, og at du kan gå ud over, hvor mange ikke har."

Dr. Eduardo Suger Cofiño Ph.D.

Grundlægger og rektor ved Galileo Universitet

Institutionel filosofi

Galileo Universitet baserer sine aktiviteter på individet som et menneske; anerkender behovet for at støtte udviklingen af guatemalerne generelt og er fuldt ud klar over, at uddannelse er det vigtigste redskab til vækst af mennesker.

Mener i undervisningen om etiske, juridiske og økonomiske principper for et samfund af frie og ansvarlige mennesker i den fredelige sameksistens mellem mennesker uden betydning af religiøse overbevisninger eller racer eller politikker.

Mener i lærerne som den vigtigste faktor for forandring i vores samfund og opfatter det akutte behov for at tilbyde uddannelsesmæssige muligheder for at acceptere og deltage i processer for reengineering af uddannelse samt i effektiv træning af nye generationer.

Mener i det presserende behov for at stille til rådighed for det uddannelsesmæssige samfund i landet, de teknologiske værktøjer, der er nødvendige for bedre træning.

Mener i det presserende behov for at forbedre forholdene i vores miljø, skabe et passende økologisk miljø for kommende generationer, får os til at tænke på projekter af national betydning i denne disciplin. Han mener også, at de økologiske forhold i vores land og vores geografiske position opfordrer os til at påtage os ledelse i Latinamerika.book, read, studentgeralt / Pixabay

mission

Uddannelsen af fagfolk med verdensklasse akademisk ekspertise, en høj retfærdighedsånd og menneskelige og etiske værdier, til tjeneste for vores samfund, der omfatter moderne videnskab og teknologi.

Vi er forpligtet til vores land for at give dig mulighed for at få adgang til universitetsstudier for alle mennesker uden forskel på race, social status eller geografisk placering.

udsigt

Vi fremmer udviklingen af menneskets tænkning og revolutionerer videregående uddannelse.

objektiv

Dannelsen af sande deltagere i løsningen af sociale udviklingsproblemer i det guatemalanske samfund. Vi er en uddannelsesmæssig enhed, der fremmer brugen af videnskab og teknologi til løsning af nationale problemer.

Programmer undervist i:
  • Spansk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Universidad Galileo de Guatemala

Bliv ingeniør af løsninger på tekniske problemer i branchen, der studerer Electronics Engineering. ... [+]

Den elektroniske ingeniør karriere har en karriere på mere end 20 år, som er kendetegnet ved at undervise sine studerende den nyeste teknologi. Det grundlæggende mål har været uddannelse af fagfolk på højt niveau inden for elektronik med forskellige evner, der fører ingeniøren til at generere teknologi til at designe, planlægge, udvikle, integrere, innovere og vedligeholde de elektroniske systemer i forskellige sektorer som f.eks. den elektriske, kommunikation, sundhed, transport, industri og service. På denne måde opretholdes høj kvalitetsniveau altid for at øge virksomhedernes produktivitet og konkurrenceevne.

Elektronikingeniør deltager i formulering og implementering af projekter til løsning af tekniske problemer på forskellige områder ved hjælp af mikroprocessorer og mikrocontrollere, virtuel instrumentering samt analoge og digitale elektroniske systemer. For at nå dette mål har vi opbygget en karriere, der har forskellige akademiske alliancer med multinationale virksomheder, inden for hvilke vi kan nævne nationale instrumenter for området for virtuel instrumentering og industriel kontrol; Freescale Semiconductor, for området med mikroprocessorer og digital styring og Xilinx, for området digital design.... [-]

Guatemala Guatemala City
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Galileo de Guatemala

Bliv en professionel studere ved Galileo Universitet. Vi er den akademiske enhed på Galileo Universitet, der er ansvarlig for læreruddannelsen på indledende, førskole-, p ... [+]

mission

Vi er den akademiske enhed på Galileo Universitet, der er ansvarlig for læreruddannelsen på indledende, førskole-, primær-, sekundær- og universitetsniveau. pædagogiske psykologer, planlæggere og administratorer inden for et miljø, der fremmer den permanente søgning efter akademisk ekspertise.

udsigt

De kandidater, teknikere, lærere, bachelorgrader, kandidater og doktorgrader i uddannelse og turisme tilbydes af fakultetet er en reference for dem, der søger at bidrage til national udvikling gennem forskning og dannelse af ny viden, som bidrager til befolkningens udvikling og velfærd.

objektiv

Forbedre den pædagogiske praksis for guatemalske lærere. Reducer udfaldet, gentagelsen og ikke-promoveringsfrekvensen for elever på primær og sekundært niveau. Tilrettelægge processerne for social integration af mennesker med handicap. Bidrage gennem videnskabelig forskning til at finde løsninger til tilfredshed med særlige uddannelsesmæssige behov, sammenhængende eller ej, til handicap.... [-]

Guatemala Guatemala City
September 2019
Spansk
Deltid
6 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Galileo de Guatemala

Han studerede Industrial Engineering, en af de karrierer med det største indsatsområde og arbejdskraftforsyning i verden. ... [+]

Det fokuserer på design af produktionssystemer. Den industrielle ingeniør er orienteret om analysen af komponenterne i et produktivt system for at skabe effektive og effektive systemer med høj produktivitet både i produkter og i service. Det opnår også design, implementering og forbedring af processer til at generere varer, tjenester og produkter, som svarer til de højeste standarder.

Professionelle uddannede til at tage ansvar for planlægning, programmering, udvikling, udførelse, drift og kontrol af produktionssystemer for varer og / eller tjenester med en moderne og nuværende tilgang til integration af menneskelige, materielle og finansielle ressourcer.

Pashminu / Pixabay... [-]

Guatemala Guatemala City
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Galileo de Guatemala

Bliv international og deltage i vigtige nationale og internationale institutioner inden for internationalt samarbejde og PR. ... [+]

Graden i Diplomati og Internationale Forbindelser stammer fra behovet for at uddanne eksperter i international og interinstitutionel forvaltning, kendskab til lov og international praksis med en akademisk og praktisk uddannelse, der muliggør oprettelse og udnyttelse af udviklingsmuligheder på områderne af samarbejde, diplomati, politik, handel, industri og kultur til fordel for Guatemala og Guatemalerne.

målsætninger

Forbered fagfolk med de nødvendige færdigheder til at deltage med succes i enhver aktivitet, der involverer erhvervsliv, institutionelle, statslige og internationale organisationer og deres afledninger inden for protokol og international service management.

995645 / Pixabay... [-]

Guatemala Guatemala City
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Universidad Galileo de Guatemala

Han arbejder med offentlige figurer og velkendte medier, udvikler strategiske planer, rådgiver og analyserer billeder og mundtlig og skriftlig kommunikation. ... [+]

Karrieren i Public Image søger at bidrage til dannelsen af højtuddannede fagfolk, der udvikles på en omfattende og konkurrencedygtig måde inden for rådgivning, strategisk design, udvikling og implementering af offentlige image projekter på et personligt, institutionelt og virksomhedsniveau med viden dyb PR-ledelse, corporate image, sociale og politiske samt medie strategier.

målsætninger

Bidrage til uddannelse af højt kvalificerede fagfolk, der udvikler sig på en omfattende og konkurrencedygtig måde inden for strategisk design og implementering af Public Image-projekter til enkeltpersoner, institutioner og virksomheder med indgående kendskab til public relations management, billedbehandling og medier kommunikation.Pixabay / Pexels... [-]

Guatemala Guatemala City
September 2019
Spansk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Universidad Galileo - Miembro de edX

40 AÑOS FISICC