Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

For at se Masters programmer på Avans University, kan du besøge her.

At studere på Avans University of Applied Sciences i Holland er en glimrende mulighed, hvis du overvejer at studere i udlandet. Studere med os betyder studere i en behagelig, ambitiøst miljø med engagerede undervisere og personale, lyse studerende, utallige engelsksprogede uddannelser og gode kontakter til erhvervslivet. Vores undervisere og personale gør alt for at sikre, at du får så meget af deres viden som muligt.

Avans tops nederlandske universiteter af anvendt videnskab Rangeringer for femte gang Avans University of Applied Sciences er igen rangeret det øverste store universitet for anvendt videnskab i Holland af Keuzegids Hbo 2017. Avans har været i top 3 i 8 år og indtager den øverste position for femte gang. Keuzegids Hbo er en af ​​de førende videregående uddannelsesguider i Holland. Keuzegids Hbo-rankingen er baseret på indikatorer, herunder resultaterne af den hollandske nationale studieundersøgelse (NSS). Denne gang deltog over 300.000 studerende på tværs af Nederlandene i denne undersøgelse. Mere end 13.000 Avans-studerende gennemførte NSS-spørgeskemaet.

Avans 'NSS-score er højere end det nationale gennemsnit på næsten alle områder, såsom studieprogramstruktur og pensum, praksisbaseret forskning, studierådgivning og undervisere. Avans har dog til formål at foretage yderligere forbedringer på forskellige områder, såsom planlægning og praktikrådgivning. Selvom tilfredshed med hensyn til disse er steget fra sidste år, er Avans forpligtet til at sikre, at tilfredsheden stiger yderligere.

Føl dig hjemme Og hvad mere er, sikrer vi, at en udenlandsk studerende vil du føle dig hjemme i Holland. En af de måder, vi gør dette på er at organisere indkvartering af høj kvalitet og hjælpe dig med dit visum papirarbejde (den hollandske indvandring og Naturalisation Agency). Vi giver dig en varm, omsorgsfuld og personlig velkomst. Når du ankommer, vil du modtage en udvidet introduktion til Avans og til byen. Du kommer til at møde andre udenlandske studerende. Vi tilbyder dig også alle muligheder for at deltage i med det livlige studenterliv. Support Avans tilbyder et professionelt team af studievejledere til at støtte dig med alle spørgsmål relateret til dit studie og studieliv. Det gør vi, fordi vi er overbeviste om, at du kun kan klare sig godt fagligt, hvis du føler dig tilpas i dit miljø.

Du er i gode hænder Nuværende og tidligere elever se Avans University of Applied Sciences som det bedste universitet af sin art i Holland. Vi er utroligt stolte af denne præstation og vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at dette fortsat er tilfældet.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor » Se Kursus »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i Industrial Engineering og Ledelse

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Holland Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 mere

Du tror stort, større, størst. Ønsker at arbejde på kolossale tekniske installationer. Oprethold mammut fartøjer. Reparation fly. Den Industrial Engineering og Management programmet er perfekt for dig [+]

Bachelor i industriel teknik og ledelse

Du tror stort, større, størst. Ønsker at arbejde på kolossale tekniske installationer. Oprethold mammut fartøjer. Reparation fly. Den Industrial Engineering og Management programmet er perfekt for dig.

Hver dag, hundredvis af mennesker ombord fly. Du sørge for disse fly er i god stand. Eller er du ansvarlig for at opretholde store skibe. Eller produktionsfaciliteter. Vedligeholdelse er også afgørende i pleje og energisektoren.

Du

Du har en flair for teknologi. Du er hurtig til at se, hvordan maskiner eller processer fungerer. Du forstår, hvilke skridt du skal tage. I hvilken rækkefølge. Du løse tekniske problemer. Eller forhindre dem. Du er også ivrige efter at se ud over grænserne. Du er ikke en frygtelig person. Du har selvtillid. Og du nærmer dig dine opgaver ansvarligt.... [-]


Bachelor i international business

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Holland Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 mere

Du ser ud over grænserne og er interesseret i økonomi, marketing og forretning. International Business studieprogrammet vil forberede dig til en ledende rolle i en international organisation [+]

Bachelor i International Business

Du ser ud over grænserne og er interesseret i økonomi, marketing og forretning. International Business studieprogrammet vil forberede dig til en ledende rolle i en international organisation.

En stor multinational ønsker at udnytte et nyt marked i Brasilien. Du giver ledelsen rådgivning om marketing. Eller en mobiltelefon producent ønsker at flytte en del af sin produktion til Østeuropa. Du forskning muligheder og skrive en forretningsplan.

Som en international business manager, du kan rådgive om alle mulige erhvervsmæssige spørgsmål. Ligesom kommunikation, marketing, handel, salg eller finansiering. Du nærmer dig internationale forretningsmæssige problemstillinger fra forskellige perspektiver og løse dem.... [-]


Bachelor i International Business og Sprog

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Holland 's Hertogenbosch Breda Tilburg + 2 mere

Du har et sind for erhvervslivet, en interesse i andre kulturer og en flair for sprog. Den International Business og Sprog program lærer dig om at gøre forretninger internationalt [+]

Bachelor i International Business og Sprog

Du har et sind for erhvervslivet, en interesse i andre kulturer og en flair for sprog. Den International Business og Sprog program lærer dig om at gøre forretninger internationalt.

En hollandsk virksomhed producerer korn for mennesker med fødevareallergi. Den ønsker at bryde ind det skandinaviske marked. Som Export Officer, forskning du mulighederne for at indføre korn der. En amerikanske elektronik virksomhed ønsker at erobre det hollandske marked. Som Export Manager, du skriver en markedsføringsplan.

Du

Du er eventyrlysten og initiativrig. Interesseret i forskellige kulturer. Og i økonomi. Du har en internationalt udsyn. En business sind. Og en gave for sprog. Du nyder udfordringen ved at arbejde med andre. Med mennesker fra forskellige lande. På forskellige sprog.... [-]


Bachelor i miljøvidenskab for bæredygtig energi og teknologi

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Holland Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 mere

Spørgsmål som global opvarmning, forurening og Cradle to Cradle interesserer dig. Environmental Science for Bæredygtig energi og teknologi program vil gøre dig til en miljømæssig professionel [+]

bachelor i miljøvidenskab for bæredygtig energi og teknologi

Spørgsmål som global opvarmning, forurening og Cradle to Cradle interesserer dig. Environmental Science for Bæredygtig energi og teknologi program vil gøre dig til en miljømæssig professionel. Kommunen i en by ønsker at være CO2-neutral i 2040. Du er en del af et konsulentfirma team. Du finder måder at reducere energiforbruget og udnytte egnede bæredygtige energikilder. Du forskning tilgængeligheden af ​​solenergi, vandkraft, geotermisk energi, vindenergi og biomasse. Din løsning er økonomisk rentabelt og accepteret af både industrien og offentligheden. Du tage hensyn til den fremtidige udvikling, teknikker og politikker.... [-]


Bachelor i økonomi og kontrol (international)

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Holland Breda 's Hertogenbosch Tilburg + 2 mere

Finance & Control (international) lærer dig at organisere, gennemføre og overvåge internationale organisationers finansielle aktiviteter [+]

Bachelor i økonomi og kontrol (international)

Finance & Control lærer dig at organisere, gennemføre og overvåge internationale organisationers finansielle aktiviteter.

Din arbejdsgiver producerer cykler og ønsker at etablere en fabrik i Taiwan. Det er din opgave at beregne fremtidige indtægter, produktionsomkostninger og nutidsværdien af ​​projektet.

Eller din virksomhed ønsker at overtage en af ​​sine konkurrenter, og det er din opgave at forske balancen til at bestemme værdien af ​​dette selskab.

Som international controller, du ved alt om planlægning og overvågning pengestrømme i et internationalt arbejdsmiljø.

Du... [-]


Kontakt
Besøgsadresse
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Besøgsadresse
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Besøgsadresse
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL