Læs den officielle beskrivelse

At se masteruddannelserne på Avans University

At studere på Avans University of Applied Sciences i Holland er en glimrende mulighed, hvis du overvejer at studere i udlandet. At studere hos os betyder at studere i et behageligt, ambitiøst miljø med dedikerede lærere og medarbejdere, lyse studerende, utallige engelsksprogede uddannelser og gode kontakter med erhvervslivet. Vores foredragsholdere og medarbejdere gør alt for at sikre, at du får så meget af deres viden som muligt.

Avans tops hollandske universiteter af anvendt videnskab rankings for femte gang Avans University of Applied Sciences er igen rangeret det øverste store universitet for anvendt videnskab i Holland af Keuzegids Hbo 2017. Avans har været i top 3 i 8 år og indtager toppen stilling for femte gang. Keuzegids Hbo er en af de førende videregående uddannelsesguider i Holland. Keuzegids Hbo-rankingen er baseret på indikatorer, herunder resultaterne af den hollandske nationale studieundersøgelse (NSS). Denne gang deltog over 300.000 studerende på tværs af Nederlandene i denne undersøgelse. Mere end 13.000 Avans-studerende gennemførte NSS-spørgeskemaet.

Avans 'NSS-score er højere end det nationale gennemsnit på næsten alle områder, såsom studieprogramstruktur og pensum, praksisbaseret forskning, studierådgivning og undervisere. Avans har dog til formål at foretage yderligere forbedringer inden for forskellige områder, såsom planlægning og praktikrådgivning. Selvom tilfredshed med hensyn til disse er steget fra sidste år, er Avans forpligtet til at sikre, at tilfredsheden stiger yderligere.

Føle sig hjemme

Og i øvrigt sikrer vi, at du som udenlandsk studerende vil føle dig hjemme i Holland. En af de måder, vi gør dette på, er at organisere indkvartering af høj kvalitet og hjælpe dig med dit visumpapirarbejde (det nederlandske Immigration and Naturalization Agency). Vi giver dig en varm, omsorgsfuld og personlig velkomst. Når du ankommer, får du en udvidet introduktion til Avans og til byen. Du møder andre udenlandske studerende. Vi tilbyder dig også alle muligheder for at deltage i det livlige elevliv.

Support

Avans tilbyder et professionelt team af studentrådgivere til at støtte dig med alle spørgsmål relateret til dit studie- og studieliv. Det gør vi, fordi vi er overbeviste om, at du kun kan udføre godt akademisk, hvis du føler dig komfortabel i dit miljø.

Du er i gode hænder

Nuværende og tidligere studerende ser Avans University of Applied Sciences som det bedste universitet af sin art i Holland. Vi er utroligt stolte af denne præstation og vil gøre alt, hvad vi kan for at sikre, at dette fortsat er tilfældet.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Du tror stort, større, størst. Ønsker at arbejde på kolossale tekniske installationer. Oprethold mammut fartøjer. Reparation fly. Den Industrial Engineering og Management ... [+]

Bachelor i industriel teknik og ledelse

Du tror stort, større, størst. Ønsker at arbejde på kolossale tekniske installationer. Oprethold mammut fartøjer. Reparation fly. Den Industrial Engineering og Management programmet er perfekt for dig.

Hver dag, hundredvis af mennesker ombord fly. Du sørge for disse fly er i god stand. Eller er du ansvarlig for at opretholde store skibe. Eller produktionsfaciliteter. Vedligeholdelse er også afgørende i pleje og energisektoren.

Du

Du har en flair for teknologi. Du er hurtig til at se, hvordan maskiner eller processer fungerer. Du forstår, hvilke skridt du skal tage. I hvilken rækkefølge. Du løse tekniske problemer. Eller forhindre dem. Du er også ivrige efter at se ud over grænserne. Du er ikke en frygtelig person. Du har selvtillid. Og du nærmer dig dine opgaver ansvarligt.... [-]

Holland Breda 's Hertogenbosch
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Du ser ud over grænserne og er interesseret i økonomi, marketing og forretning. International Business studieprogrammet vil forberede dig til en ledende rolle i en intern ... [+]

Bachelor i International Business

Du ser ud over grænserne og er interesseret i økonomi, marketing og forretning. Den internationale erhvervsuddannelse programmewill forberede dig til en ledende rolle i en international organisation.

En stor multinationale ønsker at få fat i et nyt marked i Brasilien. Du giver ledelsesrådgivning om markedsføring. Eller en mobilproducent ønsker at flytte en del af sin produktion til Østeuropa. Du undersøger mulighederne og skriver en forretningsplan.

Som international virksomhedsleder kan du rådgive om alle former for forretningsspørgsmål. Ligesom kommunikation, markedsføring, handel, salg eller finansiering. Du nærmer dig internationale forretningsproblemer fra forskellige perspektiver og løser dem.... [-]

Holland Breda
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

International Business, tidligere International Business and Languages, forbereder dig til en karriere i et globalt miljø. Du bliver ekspert ved at drive forretning i tvæ ... [+]

Bachelor i International Business

En hollandsk virksomhed producerer korn til mennesker med fødevareallergi og eksporterer sine produkter til forskellige lande i Europa. Desværre vokser markedsandelen i Østeuropa ikke som planlagt. Som international markedsunderretningsfører analyserer du det nuværende marked, kornindustrien og det økonomiske miljø for at identificere faktorer, som potentielt kan begrænse virksomhedens vækst.

DU

Som en underholdende person kan du sætte dine egne læringsmål. Du er åbenhørt, uafhængig og eventyrlystne, en global borger, der er ivrig efter at opdage andre måder at arbejde, leve og drive forretning på. Dit arbejde har betydning, mens man respekterer mennesker og planeten. Forståelse og kreativitet, du er en født kommunikator og sprogentusiast. Du omfavner udfordringer og nyder at arbejde som et team.... [-]

Holland 's Hertogenbosch
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Spørgsmål som global opvarmning, forurening og Cradle to Cradle interesserer dig. Environmental Science for Bæredygtig energi og teknologi program vil gøre dig til en mil ... [+]

bachelor i miljøvidenskab for bæredygtig energi og teknologi

Spørgsmål som global opvarmning, forurening og Cradle to Cradle interesserer dig. Environmental Science for Bæredygtig energi og teknologi program vil gøre dig til en miljømæssig professionel. Kommunen i en by ønsker at være CO2-neutral i 2040. Du er en del af et konsulentfirma team. Du finder måder at reducere energiforbruget og udnytte egnede bæredygtige energikilder. Du forskning tilgængeligheden af ​​solenergi, vandkraft, geotermisk energi, vindenergi og biomasse. Din løsning er økonomisk rentabelt og accepteret af både industrien og offentligheden. Du tage hensyn til den fremtidige udvikling, teknikker og politikker.... [-]

Holland Breda 's Hertogenbosch
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avans University of Applied Sciences - Undergraduate programs

Finance & Control (international) lærer dig at organisere, gennemføre og overvåge internationale organisationers finansielle aktiviteter ... [+]

Bachelor i økonomi og kontrol (international)

Finance & Control lærer dig at organisere, gennemføre og overvåge internationale organisationers finansielle aktiviteter.

Din arbejdsgiver producerer cykler og ønsker at etablere en fabrik i Taiwan. Det er din opgave at beregne fremtidige indtægter, produktionsomkostninger og nutidsværdien af ​​projektet.

Eller din virksomhed ønsker at overtage en af ​​sine konkurrenter, og det er din opgave at forske balancen til at bestemme værdien af ​​dette selskab.

Som international controller, du ved alt om planlægning og overvågning pengestrømme i et internationalt arbejdsmiljø.

Du... [-]

Holland Breda 's Hertogenbosch
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215 

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences
Tilburg Campus
Professor Cobbenhagenlaan 13

Tilburg, North Brabant, 5037 DA NL