Læs den officielle beskrivelse

At studere ved Avans University of Applied Sciences betyder at tilegne sig den nyeste viden. Men det er ikke alt. Du lærer også, hvordan du anvender denne viden i virkelige forretnings- eller professionelle projekter. Vores studier er perfekt tilpasset kravene fra organisationer og virksomheder, der opererer internationalt. Universitetet er igen i 2018 blevet rangeret til top nr. 1 stort universitet for anvendte videnskaber i Holland af den førende guide til videregående uddannelser “Keuzegids Hbo” for femte gang i træk! Avans har været i top 3 i 8 år, hvilket viser, at vi sætter bjælken højt, hvilket afspejles i vores eget kvalitetsmærke.


Føle sig hjemme

Og i øvrigt sikrer vi, at du som udenlandsk studerende vil føle dig hjemme i Holland. En af de måder, vi gør dette på, er at organisere indkvartering af høj kvalitet og hjælpe dig med dit visumpapirarbejde (det nederlandske Immigration and Naturalization Agency). Vi giver dig en varm, omsorgsfuld og personlig velkomst. Når du ankommer, får du en udvidet introduktion til Avans og til byen. Du møder andre udenlandske studerende. Vi tilbyder dig også alle muligheder for at deltage i det livlige elevliv.

Support

Avans tilbyder et professionelt team af studentrådgivere til at støtte dig med alle spørgsmål relateret til dit studie- og studieliv. Det gør vi, fordi vi er overbeviste om, at du kun kan udføre godt akademisk, hvis du føler dig komfortabel i dit miljø.

Du er i gode hænder

Nuværende og tidligere studerende betragter Avans University of Applied Sciences som det bedste universitet af sin type i Holland. Vi er enormt stolte af denne præstation og vil gøre alt for at sikre, at dette fortsat er tilfældet.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Avans University of Applied Sciences

Du ser ud over grænserne og er interesseret i økonomi, marketing og forretning. International Business studieprogrammet vil forberede dig til en ledende rolle i en intern ... [+]

Bachelor i International Business

Du ser ud over grænserne og er interesseret i økonomi, marketing og forretning. International Business-studiet vil forberede dig til en ledelsesrolle i en international organisation.

En stor multinationale ønsker at få fat i et nyt marked i Brasilien. Du giver ledelsesrådgivning om markedsføring. Eller en mobilproducent ønsker at flytte en del af sin produktion til Østeuropa. Du undersøger mulighederne og skriver en forretningsplan.

Som international forretningsfører kan du rådgive om alle mulige forretningsforhold. Som kommunikation, marketing, handel, salg eller finans. Du nærmer dig internationale forretningsspørgsmål fra forskellige perspektiver og løser dem.... [-]

Holland Breda
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avans University of Applied Sciences

International Business forbereder dig til en karriere i et globalt miljø. Du vil blive en ekspert på at drive forretning i tværkulturelle omgivelser. ... [+]

Bachelor i International Business

International Business forbereder dig til en karriere i et globalt miljø. Du vil blive en ekspert på at drive forretning i tværkulturelle omgivelser.

En hollandsk virksomhed producerer korn til mennesker med fødevareallergi og eksporterer sine produkter til forskellige lande i Europa. Desværre vokser dens markedsandel i Østeuropa ikke som planlagt. Som international markedspligtig officer analyserer du det nuværende marked, kornsektoren og det økonomiske miljø for at identificere faktorer, der potentielt begrænser din virksomheds vækst.

Du

Som initiativrig person ønsker du at sætte dine egne læringsmål. Du er fordomsfri, uafhængig og eventyrlysten, en global borger, der er ivrig efter at opdage andre måder at arbejde, leve og drive forretning på. Dit arbejde har indflydelse, mens du respekterer mennesker og planeten. Foruroligende og kreativ, du er en født kommunikator og sprogentusiast. Du omfavner udfordringer og nyder at arbejde som et team.... [-]

Holland 's Hertogenbosch
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

BSc

Avans University of Applied Sciences

Finansiere ... [+]

Bachelor i finans

Finansiere

Din arbejdsgiver producerer cykler og vil etablere et produktionsanlæg i Taiwan. Det er din opgave at beregne fremtidige indtægtsstrømme, produktionsomkostninger og projektets nettotilværdi.

Eller din virksomhed vil overtage en af sine konkurrenter, og det er din opgave at undersøge balancen for at bestemme værdien af dette selskab.

Som international controller ved du alt om planlægning og overvågning af pengestrømme i et internationalt arbejdsmiljø.

Du

Du er en ambitiøs studerende med gode analytiske og numeriske færdigheder. Du vil starte en karriere i et internationalt økonomisk miljø, i eller uden for Holland. Du kan godt lide at arbejde med forskellige nationaliteter og tale og skrive forretningsengelsk flydende.... [-]

Holland Breda
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avans University of Applied Sciences

Du tænker stort, større, største. In the Industrial Engineering ... [+]

Bachelor i industriteknik og ledelse

Du tænker stort, større, største. In the Industrial Engineering

Hver dag går hundreder af mennesker om bord på fly. Du er ansvarlig for at sikre, at disse fly er i god stand. Du administrerer vedligeholdelse af store skibe, bæredygtig energiproduktion eller maskiner i fabrikker. Ikke kun for tekniske virksomheder, men også i plejesektoren og for regeringen. Du udfører ikke vedligeholdelse selv, men sørg for, at det finder sted. Og overbevise ledelsen om, at det er nødvendigt.

Du

Du har en flair for teknologi. Du nyder at arbejde med mennesker fra hele verden. Du er hurtig til at se, hvordan maskiner eller processer fungerer. Du forstår, hvilke skridt du skal tage. Du er også ivrig efter at se ud over grænserne. Du er selvsikker, har selvtillid og overbevisende kræfter. Og du nærmer dig dine opgaver ansvarligt.... [-]

Holland Breda
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Avans University of Applied Sciences

Planeten har brug for problemløsere. Programmet Miljøvidenskab for Bæredygtig Energi og Teknologi (ESSET) vil omdanne dig til en ambitiøs miljøfaglig med en BSc-grad. ... [+]

Bachelor i miljøvidenskab for bæredygtig energi og teknologi

Planeten har brug for problemløsere. Programmet Miljøvidenskab for Bæredygtig Energi og Teknologi (ESSET) vil omdanne dig til en ambitiøs miljøfagperson med en BSc-grad.

En kommune ønsker at være kulstofneutral i 2040. Som en del af et konsulentteam finder du måder at reducere energiforbruget og implementere bæredygtige energikilder. Du forsker i solpaneludbytter og udvikler strategier til at genbruge CO2 til effektiv vækst i fødevareafgrøder. Dine løsninger er økonomisk levedygtige og accepteres af både industri og offentlighed under hensyntagen til fremtidig udvikling, teknik og politik. ESSET blev kåret til den bedste bachelor i miljøvidenskab af Keuzegids hbo 2019 og Elseviers Bedste Studier 2018.... [-]

Holland Breda
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Location address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

's Hertogenbosch, North Brabant, 5223 DE NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, North Brabant, 4818 CR NL
Social Media