Avans University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

At studere ved Avans University of Applied Sciences betyder at tilegne sig den nyeste viden. Men det er ikke alt. Du lærer også, hvordan du anvender denne viden i virkelige forretnings- eller professionelle projekter. Vores studier er perfekt tilpasset kravene fra organisationer og virksomheder, der opererer internationalt. Universitetet er igen i 2018 blevet rangeret til top nr. 1 stort universitet for anvendte videnskaber i Holland af den førende guide til videregående uddannelser “Keuzegids Hbo” for femte gang i træk! Avans har været i top 3 i 8 år, hvilket viser, at vi sætter bjælken højt, hvilket afspejles i vores eget kvalitetsmærke.


Føle sig hjemme

Og i øvrigt sikrer vi, at du som udenlandsk studerende vil føle dig hjemme i Holland. En af de måder, vi gør dette på, er at organisere indkvartering af høj kvalitet og hjælpe dig med dit visumpapirarbejde (det nederlandske Immigration and Naturalization Agency). Vi giver dig en varm, omsorgsfuld og personlig velkomst. Når du ankommer, får du en udvidet introduktion til Avans og til byen. Du møder andre udenlandske studerende. Vi tilbyder dig også alle muligheder for at deltage i det livlige elevliv.

Support

Avans tilbyder et professionelt team af studentrådgivere til at støtte dig med alle spørgsmål relateret til dit studie- og studieliv. Det gør vi, fordi vi er overbeviste om, at du kun kan udføre godt akademisk, hvis du føler dig komfortabel i dit miljø.

Du er i gode hænder

Nuværende og tidligere studerende betragter Avans University of Applied Sciences som det bedste universitet af sin type i Holland. Vi er enormt stolte af denne præstation og vil gøre alt for at sikre, at dette fortsat er tilfældet.

Placeringer

's Hertogenbosch

Address
Avans University of Applied Sciences 's-Hertogenbosch Campus Onderwijsboulevard 215
5223 DE 's Hertogenbosch, Nord-Brabant, Holland

Breda

Address
Avans University of Applied Sciences #2 Breda Campus Hogeschoollaan 1
4818 CR Breda, Nord-Brabant, Holland