Breda University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den 1. september 2018 blev vores navn ændret til Breda University of Applied Sciences . Dette akademiske år tog vi også ophold i et smukt noteret og fuldt renoveret kloster på Mgr. Hopmansstraat i Breda, som er en del af vores nye campus.

Breda University of Applied Sciences er et mellemstort, statsfinansieret videregående uddannelsesinstitut. Mere end 7.000 hollandske og internationale studerende fra ca. 100 lande studerer på vores institut. Vi tilbyder bachelor- og kandidatuddannelse på professionelt ('hbo') og akademisk ('wo') niveau inden for spil, medier, hotel, facilitet, logistik, byggemiljø, turisme og fritid

Organisation

Breda University of Applied Sciences har stærke bånd til det faglige område med fokus på iværksætter- og forretningsorienterede aktiviteter. I denne proces søger vi innovationer, vedtager et internationalt perspektiv og gør socialt ansvarlige og bæredygtige valg.

Et inspirerende miljø

Vores strategi beskriver blandt andet, hvordan vi skal dedikere endnu større fokus på international uddannelse, synergi mellem de forskellige discipliner og samarbejde med industripartnere. Studerende opfordres til at pleje deres talenter, men også for at udvikle deres opfindsomhed og opfindsomhed.

Gradprogrammerne for Hotel, Facilitet og Turisme flyttede til det tidligere kloster i begyndelsen af det akademiske år 2018-2019. Den nye campus udvikles gradvist til et inspirerende mødested for mennesker med forskellige fagområder og forskellige kulturelle baggrunde.

I dette inspirerende miljø forbereder vi vores studerende til internationale karriere. De fleste af vores uddannelser undervises på engelsk, men de hollandsk-uddannede programmer lægger også stor vægt på international forretning og samarbejde.

Halv århundrede erfaring

BUas, tidligere NHTV, er verdens største og førende uddannelsesinstitut, der tilbyder uddannelser inden for turisme, fritid og gæstfrihed. Med over et halvt århundrede erfaring i praksisbaseret videregående uddannelse og internationalt samarbejde har vores bacheloruddannelser i mange år optaget konsekvent høje placeringer i Keuzegids HBO.

Kvalitetstætninger

  • Elsevier Best Specialist University of Applied Sciences 2018
  • Elsevier Bedste Specialist University of Applied Sciences 2017-2018

Bachelor of Science Tourism

Keuzegids Universiteter Bedst bedømt program 2019

Spil

  • Keuzegids Hbo Bedst bedømt program 2019
  • Keuzegids Hbo nr. 1 i egen kategori 2019
Facility

Keuzegids Hbo nr. 1 i egen kategori 2019

Keuzegids Hbo Bedst bedømt Program 2019

Hotel

Keuzegids Hbo Bedst bedømt program 2019

Medier

Keuzegids Hbo nr. 1 i egen kategori 2019

Logistik

Keuzegids Hbo Logistik Management: Nr. 1 i egen kategori 2019

Keuzegids Hbo Logistik Engineering: Top 3 i egen kategori 2018 2019

Byggemiljø

Keuzegids Hbo Top 3 i egen kategori 2019

Placeringer

Breda

Address
Monseigneur Hopmansstraat,1
4817 JT Breda, Nord-Brabant, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig