HAN University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

HAN stræber efter at være et af de bedste universiteter i Applied Sciences I Holland. Med campusser i både Arnhem og Nijmegen, I den østlige del af Holland, HAN har over 30.000 studerende.

Domæner HAN University of Applied Sciences tilbyder næsten alle typer af professionel kursus relateret til følgende områder: uddannelse, samfundsfag, handel, kommunikation, ledelse, jura, økonomi, teknik, byggede miljø, anvendte videnskaber, IT og kommunikation, sundhed, sygeplejeOg sport og motion. Eleverne kan vælge mellem i alt 65 Bachelors og udveksle kurser og 21 masteruddannelser.

Kendt institutter HAN har fire fakulteter, som yderligere er opdelt i en lang række institutter. To af disse institutter har lagt HAN på kortet internationalt: Arnhem Business School og HAN Automotive Institute. Disse institutter viser styrken af ​​en læseplan, der kombinerer praksis-orienterede komponenter med anvendt forskning, en funktion, der er indarbejdet i alle kurser undervises i på HAN University of Applied Sciences.

KVALITET HAN tilbyder uddannelse af høj kvalitet og et miljø, hvor studere er inspirerende, innovativ og internationalt.

Placeringer

Nijmegen

Address
International Office: Nijmegen campus
Kapittelweg 33 (B 0.02)

6525 EN Nijmegen, Gelderland, Holland

Arnhem

International Office: Arnhem campus

Address
International Office: Arnhem campus
Ruitenberglaan 31 (E1.01)

6826 CC Arnhem, Gelderland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: