Hotelschool The Hague

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indtast Hotelschool The Hague døre, og du indtaster en af ​​verdens mest specielle universiteter.

Vi er stolte over, at Hotelschool The Hague er en af ​​de sidste uafhængige enkelt sektorer Universiteter of Applied Sciences i Holland . Hotelschool The Hague blev grundlagt og finansieret i 1929 af gæstfrihedsbranchen for at skabe et centralt sted, hvor industripartnere kunne vinde og dele ny indsigt, færdigheder og viden. Siden grundlæggelsen er Hotelschool blevet en international skole specialiseret i gæstfrihedsstyring, der tilbyder en 4-årig bachelorgrad i Hospitality Management. Denne gradskursus er også tilgængelig som det accelererede International Fast Track-program.

Siden grundlæggelsen for næsten 90 år siden er hotelskolen blevet større, mere internationalt orienteret og har professionaliseret sig enormt. Men de oprindelige fundamentale forblev det samme, som det dedikerede fokus på gæstfrihed og den stærke forbindelse med branchen. Også hotelskolens "kerneforretning" forblev det samme; et center, hvor gæstfrihedskendskab og færdigheder bundtes, udvikles, forskes, deles og overføres så realistiske som muligt for at forberede unge gæstfrihedsledende talenter til en vellykket karriere i virksomheden. Hotelschool The Hague , i hjertet af gæstfrihed.

6247_DSC_0306brightened.jpg

Der er mere til Hotelschool The Hague end møder øjet. Du er velkommen i vores hoteller

Vi er også hjemsted for en af de førende gæstfrihed Forskningscentre hvor vi forsker i innovationer i restaurationsbranchen. Vores rådgivning

6229_HTH-juli2013-92.jpg

Governance

I 2006 oprettede Generalforsamlingen i HBO-rådet en styringskode. Hotelschool The Hague har vedtaget denne kode. Koden består bl.a. af regler for god regeringsførelse. Det har også en kodeks for bestemmelser og regler for tilsyn og involvering af interessenter i uddannelse og forskning.

vedtægter

Statutten for Stichting Hotelschool The Hague fastsætter fundamentets grundregler og bestemmelser. Det beskriver skolens mål og vedtægter samt bestyrelsens og bestyrelsens ansvar og opgaver.

6231__DSC2851.JPG

Strategisk vision

Hotelschool The Hague vil styrke sine bånd med gæstfrihedsstuderende, medarbejdere, alumni og industrien. I den strategiske vision 2012-2018 Hotelschool The Hague vil der fokuseres på disse kerneproblemer:

 • intensivering af uddannelsen
 • et stærkere forhold til branchen
 • internationalisering

  6222_HTH-juli2013-31.jpg

  Vores værdier

Efter et års forskning og rådgivning med vores nuværende studerende, fakultet og ledelse introducerede vi for nylig Hotelschool The Hague nye værdier. Det er en værdibaseret etisk kode, skabt af os for os. Det betyder, at vores værdier vil blive hjertefuldt, ikke bare hovedlagret, fremhæver vores identitet og kultur, vores mission og vision, og ikke mindst vores passion for branchen, som har brug for ledere ikke kun af høj kompetence men også af fremragende karakter. Vores værdier appellerer til individets personlige ansvar og moralske kompetencer, og opfordrer til, at alle i vores samfund gør klare moralske beslutninger baseret på værdier, vi alle kan identificere med.

For at understøtte de værdier, vi har skabt et manifest for vores elever, giver fakultet og ledelse os alle en nordstjerne for vores handlinger og adfærd. Vores værdier er repræsenteret af bogstaverne i HOSPITALITY :

 • H - Vi er ærlige
 • O-vi er åbne
 • S - Vi er bæredygtige
 • P - Vi er professionelle
 • Jeg - Vi er integritetsdrevne
 • T - Vi er gennemsigtige
 • A - Vi er ambassadører
 • L - Vi er loyale
 • Jeg - Vi er internationale
 • T - Vi er troværdige
 • Y - Vi er Ja-Minded

6224_HTH-juli2013-47.jpg

Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk

Se BAs » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

Bachelor i Hospitality Management

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Holland Amsterdam The Hague + 1 mere

Du udforsker gæstfriheden, deltager i to internationale praktikophold hos førende virksomheder rundt om i verden. I dit sidste år arbejder du sammen med dine træner for at starte din karriere i gæstfrihed. [+]

Dit pas til verden - Bachelor i Hospitality Management (BA. HM.)

Er du professionel, ambitiøs og vil du arbejde i et internationalt erhvervsklima? Så kom med os på Hotelschool The Hague for vores Bachelor of Arts i Hospitality Management (BA.HM) .Hotelschool The Hague vil gerne have, at du møder flere af vores nuværende studerende. Disse studerende giver dig et kort indblik i deres liv; hvordan de oplever at studere på Hotelschool The Hague , deres ambitioner for fremtiden og elevlivet.

Mød vores studerende her: Gæstfrihed Heroes

En forretningsstudie i forbindelse med gæstfrihed lærer du alt, hvad der er at vide om gæstfrihed fra et strategisk, taktisk og operationelt perspektiv. Denne viden og erfaring er værdifuld for dem, der søger karrierer i gæstfrihed, men også for de med interesser i andre industrier, hvor gæstfrihed gør en forskel, såsom Retail, Financial Services og Event Management.Hotelschool The Hague har været ' Kernen i gæstfrihed ' siden 1929, og du deltager i et varmt, indbydende og internationalt fællesskab med studerende fra over 50 nationaliteter. I det første år bor du sammen i vores Skotel, der danner livslange venskaber. Læs mere om studentelivet på Hotelschool The Hague .... [-]


Videoer

Hotelschool The Hague | Educational Programme

Hospitality Heroes: Andreas

Kontakt

Hotelschool The Hague

Adresse, linje 1 Brusselselaan 2
2587 AH The Hague, South Holland, Holland
Hjemmeside http://www.hotelschool.nl/
Telefon +31 70 351 2481

Adresse, linje 1 Jan Evertsenstraat 171
1057 BW Amsterdam, North Holland, Holland