Læs den officielle beskrivelse

Om os

Kings Bible and Business College (KBBC) som navnet connotes, er en lille uddannelsesinstitution med det formål at levere kristen teologi samt nutidig erhvervsuddannelse gennem undervisning og forskning. KBBC's strategiske hensigt er at uddanne og udstyre sine studerende med dyb viden om kristen teologi. Desuden underviser det lige moderne forretningsteorier og deres praktiske anvendelse, der er relevante for at løse de overvældende forretningsproblemer og også overvinde de vrimlende forretningsudfordringer, som virksomheder møder dagligt.

Hvorfor KBBC?

Uddannelse, uanset form (formel eller uformel), er givet, er nøglen til menneskelig udvikling. Derfor er uddannelse en nødvendighed for den overordnede udvikling af 'mennesker. Bibelen siger udtrykkeligt i Hosea 4: 6, at mit folk omkommer på grund af manglende viden. Med andre ord er menneskelig udvikling uden tvivl begrænset. Imidlertid er drømme fra mange mennesker, der ønsker og stræber efter at erhverve viden om selvudvikling gennem, ikke blevet aktualiseret i de fleste tilfælde på grund af de enorme økonomiske omkostninger, som formelle uddannelser medfører. For at hjælpe med at lindre de enorme økonomiske problemer, der bliver albatross for studerende efter afslutningen af deres respektive akademiske programmer, har KBBC valgt at tilbyde akademiske programmer gennem fjernundervisning, onlineindlæring og klasseværelsesbaserede indstillinger. Således bruger KBBC både konventionelle og ikke-konventionelle metoder til at formidle viden hovedsagelig med hjælp og support af computerteknologi.

KBBC er af den opfattelse, at kombinering af disse forskellige metoder til uddannelse af studerende sikrer og muliggør fleksibilitet og minimerer pres, som mange studerende støder på i forbindelse med et valgt fagområde. Desuden har erfaringerne vist, at mange mennesker foretrækker at arbejde på heltidsjob og forfølge deltidskandidatuddannelser, og det foretrækkes, hvad KBBC står for. Derfor er vi på KBBC forpligtet til en uddannelse inden for et fleksibelt og dynamisk miljø. KBBC tiltrækker studerende fra alle lande i verden og folk fra alle samfundslag. Vores medarbejdere og fakulteter er uddannet af nogle af de prestigefyldte seminarer og teologiske gymnasier i USA. Ud over den kvalitet, teologisk uddannelse, som KBBC-fakultetets medlemmer har erhvervet, har et stort flertal af dem fået praktiske erfaringer som pastorer og kirkeledere i deres kirkesamfund.

Fakultetet for erhvervsafdelingen består af forelæsere med højkvalitetsgrader, der også er opnået fra nogle af de prestigefyldte universiteter i Europa, og har lige fået flere års undervisningsfærdigheder og erfaringer fra nogle af disse universiteter.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Medlemskab og tilknytning

KBBC er medlem af Association of Christian Schools International (ACSI) og European Distance and E-learning Network (EDEN), der er tilknyttet Worldwide Evangelical Seminary (WWES), Nova Scotia Canada og også medlem af British Management of Management (BAM) .

Kings Bibel og Business College (KBBC) som navnet connotes, er en uddannelsesinstitution drevet med målet om at levere kristen teologi samt nutidig erhvervsuddannelse gennem undervisning og forskning. KBBC's strategiske hensigt er at uddanne og udstyre sine studerende med dyb viden om kristen teologi. Desuden underviser det lige moderne forretningsteorier og deres praktiske anvendelse, der er relevante for at løse de overvældende forretningsproblemer og også overvinde de vrimlende forretningsudfordringer, som virksomheder møder dagligt.

KBBC's Vision Statement

At give en højkvalificeret kristen teologi uddannelse, der er tilgængelig for alle mennesker i alderen, der ønsker at have dybe og intime kendskab til kristen teologi.

Under teologi har KBBC følgende kerneværdier:

 1. At uddanne og udstyre kristne til lederskab i deres respektive kirker med sund teologisk viden og bibelske fortolkninger.
 2. At bibringe kristne til at erhverve færdigheder i kirkens administration
 3. At bemyndige kirkeledere og kristne i almindelighed til at være motorer af evangelisme gennem den opnåede viden.
 4. På forretningsfronten skal KBBC træne og forberede forretningsledere, der ville være tilbøjelige til at identificere forretningsmuligheder til at udnytte såvel som at bringe de udfordringer, der er bundet til i det uforudsigelige erhvervsmiljø, under kontrol.

Med hensyn til erhvervsuddannelse frembringer KBBC følgende kerneværdier:

 1. KBBC tilstræber at maksimere udviklingen af individuelle erhvervskompetencer og klogskab gennem små klassestørrelser, der fremmer et rigt og intimt fakultet-student forhold
 2. KBBC værdier og værner om en helhedsorienteret tilgang til læring, hvor både teori og praksis styrkes kraftigt og dermed fremmer aktivitet og stipendium, som er væsentlige redskaber til effektivt at udvikle og positionere morgendagens virksomhedsledere i erhvervsmiljøet
 3. Tilvejebringelse af tilgængelig og økonomisk overkommelig erhvervsuddannelse til alle befolkninger, kulturer, alder, køn samt med forskellig socioøkonomisk baggrund. Respekt, tolerance og accept af og for alle er nøgleværdier, der fremmer læring.

KBBC's missionerklæring

KBBC er en lokal tertiær institution med globalt fokus, der sikrer høj kvalitet læringsaktiviteter, der i sidste ende støber og forbereder eleverne til fremtidig ledelse inden for deres valgte fagområde. Oplev og udvikle dine talenter og færdigheder gennem uddannelse og for service til menneskeheden.

Fakultet for Erhverv

Indførelsen af fleksibilitet i KBBCs uddannelsesprogrammer fremmer akademisk dybdeevne og forbedrer også den intellektuelle bredhed, der i sidste ende giver den enkelte tilstrækkelig viden. KBBC-certifikatprogrammer kan udføres i en kort periode på 2 uger til 6 måneder afhængigt af kursusets natur og indhold. Diplom programmer har normalt en varighed på 9 måneder til 1 år (ca. 2 semesterperioder). Bacheloruddannelserne tager op til 3 år at færdiggøre. Under sjældne omstændigheder kunne eleverne færdiggøre deres programmer om 4 år.

KBBC tilbyder følgende programmer i Business

 • Certificate Social Media
 • Diplom Marketing
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS regnskab
 • BS Finance
 • BA International Relations
 • BA Mediekommunikation

ACCA-konti Professional Qualification

Vi tilbyder ACCA regnskabskurser. At opnå ACCA Accountancy kvalifikation gør dig til en global revisor. I øjeblikket har ACCA 503.000 studerende i 179 lande i verden. Med andre ord er ACCA verdens mest anerkendte og troværdige professionelle regnskabsprogram.

De oprindelige kvalifikationer til at forfølge ACCA-regnskabskurser;

 1. Dem uden erfaring og de nødvendige kvalifikationer kan starte med grundkurserne (Forklares yderligere, når du kontakter vores administration)
 2. De med 3 GCE'er og 2 A niveauer i 5 separate fag, herunder matematik og engelsk eller tilsvarende. Derudover er der 3 års erhvervserfaring for at afslutte 13 undersøgelser (hvis der ikke gives undtagelser), hvilket kan tage op til 3 eller 4 år at opnå.

Fordele:

 1. Bliv medlem af ACCA
 2. Fleksibilitet i studiet af programmet
 3. Kvalifikation anerkendes globalt
 4. ACCA UK er altid klar til at tilbyde support, hvis det er nødvendigt
 5. Kun betaling for undersøgelser registreret

For mere detaljer om ACCA Accountancy kvalifikation, kontakt KBBC.

KLIK HER FOR ANSØGNING:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Programmer undervist i:
 • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Kings Bible Business College

Dette program bygger på Diploma programmet, tilføjer kurser, der flytter en studerende til en mere professionel retning. Med passende lokal vejledning kan en elev være fo ... [+]

Oversigt

Dette program bygger på Diploma programmet, tilføjer kurser, der flytter en studerende til en mere professionel retning. Med passende lokal vejledning kan en elev være forberedt på tilknyttet præsteposition.

Kurser, der tilføjes til Diploma-programmerne, er som følgerBI-4103 Bibelen som historie, 3crBI-4203- Bibelteologi, 3crCH-4002 Kirkehistorie, 2crST-4102 Primer til Apologetik og Etik, 2crMI-4002 Mission og Ministeriet, 2crMI-4102 Undervisning og prædik i kirken, 2crMI-5002 Kirkens lederskab, 2crMI-4010 Praktik III-Undervisning og Præcisering, 10crNN-X00X Valgfag, 16 cr. (eller efter behov)

En studerende kan ikke søge direkte på dette program. B.Th program starter med Diploma niveau kurser (se ovenfor).... [-]

Holland Haag
September 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haag, Sydholland, Holland