King's College of the Netherlands

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

King's College of the Netherlands (KCN), som navnet antyder, er en lille uddannelsesinstitution, der er drevet med målet om at tilbyde kristen teologi såvel som moderne erhvervsuddannelse gennem undervisning og forskning. Den strategiske hensigt med KCN er at uddanne og udstyre sine studerende med dyb viden i kristen teologi. Desuden lærer den lige så moderne forretningsteorier og deres praktiske anvendelse, som er relevante for at løse de overvældende forretningsproblemer og også overvinde de voksende forretningsudfordringer, som virksomhederne møder på en daglig basis.

Hvorfor KCN?

Uddannelse i uanset hvilken form (formel eller uformel) det gives, er nøglen til menneskelig udvikling. Derfor er uddannelse en nødvendighed for den samlede udvikling af mennesker. Bibelen siger eksplicit i Hosea 4: 6, at mit folk omkommer på grund af manglende viden. Med andre ord, uden viden er den menneskelige udvikling begrænset. Drømme om mange mennesker, der ønsker og håber på at tilegne sig viden til selvudvikling gennem, er dog ikke blevet aktualiseret i de fleste tilfælde på grund af de enorme økonomiske omkostninger, som formel uddannelse medfører. For at hjælpe med at afhjælpe de enorme økonomiske problemer, der bliver albatross for studerende efter afslutningen af deres respektive akademiske programmer, har KCN valgt at tilbyde akademiske programmer gennem fjernundervisning, online-læring og klassebaserede indstillinger. KCN anvender således både konventionelle og ikke-konventionelle metoder til videregivelse af viden hovedsageligt ved hjælp og support af computerteknologi.

KCN er af den opfattelse, at kombination af disse forskellige metoder til uddannelse af studerende sikrer og tillader fleksibilitet og minimerer det pres, som mange studerende støder på i forfølgelse af et valgt studieretning. Derudover har erfaringer vist, at mange mennesker foretrækker at arbejde fuldtidsjob og forfølge deltids akademiske programmer, og det foretrækkes, er hvad KCN står for. Derfor på KCN er vi forpligtet til en uddannelse inden for et fleksibelt og dynamisk miljø. KCN tiltrækker studerende fra alle lande i verden og folk fra alle samfundslag. Vores personale og fakultet er uddannet af nogle af de prestigefyldte seminarer og teologiske colleges i USA. Bortset fra den kvalitetsteologiske uddannelse, som KCN-fakultetsmedlemmer har erhvervet, har et betydeligt flertal af dem fået praktiske erfaringer som præster og kirkeledere i deres kirkesamfund.

Fakultetet for erhvervsafdelingen består af forelæsere med højkvalitetsgrader, der også er opnået fra nogle af de prestigefyldte universiteter i Europa, og har lige fået flere års undervisningsfærdigheder og erfaringer fra nogle af disse universiteter.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Medlemskab og tilknytning

KCN er medlem af Association of Christian Schools International (ACSI) og European Distance and E-learning Network (EDEN), der er tilknyttet Worldwide Evangelical Seminary (WWES) Nova Scotia Canada og også medlem af British Academy of Management (BAM) .

King's College of the Netherlands (KCN), som navnet antyder, er en uddannelsesinstitution, der er drevet med målet om at give kristen teologi såvel som moderne erhvervsuddannelse gennem undervisning og forskning. Den strategiske hensigt med KCN er at uddanne og udstyre sine studerende med dyb viden i kristen teologi. Desuden lærer den lige så moderne forretningsteorier og deres praktiske anvendelse, som er relevante for at løse de overvældende forretningsproblemer og også overvinde de voksende forretningsudfordringer, som virksomhederne møder på en daglig basis.

KCNs visionerklæring

At give en højkvalificeret kristen teologi uddannelse, der er tilgængelig for alle mennesker i alderen, der ønsker at have dybe og intime kendskab til kristen teologi.

Under teologi har KCN følgende kerneværdier:

 1. At uddanne og udstyre kristne til lederskab i deres respektive kirker med sund teologisk viden og bibelske fortolkninger.
 2. At bibringe kristne til at erhverve færdigheder i kirkens administration
 3. At bemyndige kirkeledere og kristne i almindelighed til at være motorer af evangelisme gennem den opnåede viden.
 4. På forretningsfronten er KCN at uddanne og forberede forretningsledere, der vil være egnede til at identificere forretningsmuligheder til at udnytte samt at bringe kontrol over de udfordringer, der vil opstå i det uforudsigelige forretningsmiljø.

Med hensyn til erhvervsuddannelse bringer KCN følgende grundlæggende værdier:

 1. KCN bestræber sig på at maksimere udviklingen af individuelle forretningsegenskaber og skarphed gennem små klassestørrelser, der fremmer et rigt og intimt forhold mellem fakultet og studerende
 2. KCN værdsætter og værdsætter en helhedsorienteret tilgang til læring, hvor både teori og praksis forfølges kraftigt og således fremmer aktivitet og stipendium, som er essentielle værktøjer til effektiv udvikling og positionering af morgendagens forretningsledere i erhvervsmiljøet
 3. Tilvejebringelse af tilgængelig og overkommelig erhvervsuddannelse til alle befolkninger, kulturer, aldre, køn samt forskellige socioøkonomiske baggrunde. Respekt, tolerance og accept af og for alle er nøgleværdier, der fremmer læring.

KCNs missionerklæring

KCN er en lokal tertiær institution med globalt fokus, der sikrer læringsaktiviteter af høj kvalitet, der i sidste ende former og forbereder elever til fremtidig ledelse inden for deres valgte faglige udøvelsesområde. Oplev og udvikle dine talenter og færdigheder gennem uddannelse og til service til menneskeheden.

Fakultet for Erhverv

Indførelsen af fleksibilitet i KCNs uddannelsesprogrammer fremmer akademisk dybde og øger også intellektuel bredde, som i sidste ende giver individet tilstrækkelig viden. KCN-certifikatprogrammer kunne udføres i en kort periode på 2 uger til 6 måneder afhængigt af kursets art og indhold. Diplomuddannelser har normalt en varighed på 9 måneder til 1 år (ca. 2 semesterperioder). Bacheloruddannelserne tager op til 3 år at gennemføre. I sjældne tilfælde kunne studerende gennemføre deres programmer inden for 4 år.

KCN tilbyder følgende programmer i Business

 • Certificate Social Media
 • Diplom Marketing
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS regnskab
 • BS Finance
 • BA International Relations
 • BA Mediekommunikation

ACCA-konti Professional Qualification

Vi tilbyder ACCA-regnskabskurser. At opnå en ACCA-regnskabskvalifikation gør dig til en global revisor. I øjeblikket har ACCA 503.000 studerende i 179 lande i verden. Med andre ord er ACCA det mest anerkendte og troværdige professionelle regnskabsprogram i verden.

De oprindelige kvalifikationer til at forfølge ACCA-regnskabskurser;

 1. Dem uden erfaring og de nødvendige kvalifikationer kan starte med grundkurserne (Forklares yderligere, når du kontakter vores administration)
 2. Dem med 3 GCE og 2 A niveauer i 5 separate fag inklusive matematik og engelsk eller tilsvarende. Derudover er der behov for 3 års arbejdserfaring for at gennemføre 13 prøver (hvis der ikke gives undtagelser), hvilket kan tage op til 3 eller 4 år at gennemføre.

Fordele:

 1. Bliv medlem af ACCA
 2. Fleksibilitet i studiet af programmet
 3. Kvalifikation anerkendes globalt
 4. ACCA UK er altid klar til at tilbyde support, hvis det er nødvendigt
 5. Kun betaling for undersøgelser registreret

For mere information om ACCA Accountancy Qualification, kontakt KCN.

Klik her for at anvende:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Placeringer

Haag

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haag, Sydholland, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer