Radboud University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

På Radboud Universitet i Holland kan du opnå en højkvalificeret og internationalt akkrediteret kandidatgrad. Ledende akademikere og fremragende professorer tilbyder dig det, du har brug for i et støttende og innovativt miljø.

En bred vifte af engelsklærte kandidatuddannelser
Vi tilbyder 12 engelsklærte bacheloruddannelser og 35 engelsklærte kandidatuddannelser med mange specialer, som giver dig de nødvendige færdigheder og indsigt i forskning og praksis inden for dit eget fagområde. Bacheloruddannelserne sidste tre år, mens kandidatuddannelserne tager et eller to år at fuldføre. Alle vores programmer er på fuld tid og er åbne for både internationale og hollandske studerende.

Prestigefyldt Universitet
Når du beslutter dig for at komme til Radboud , studerer du ved en af ​​de bedste traditionelle universiteter i Holland ifølge eleverne, hvor mange af vores programmer er anerkendt som topprogrammer eller som de bedste inden for deres område. Vi er hjemsted for mange internationalt anerkendte forskningsinstitutter, og i 2010 blev Nobelprisen i fysik tildelt en professor og ph.d.-studerende tilknyttet Radboud Universitet. Tilmelding til en virkelig fremragende institution, vil du blive garanteret at blive tilbudt af høj kvalitet, forskningsbaserede programmer.

Radboud University
Radboud Universitet blev grundlagt i 1923 og er beliggende i den ældste by i Nederlandene og har syv fakulteter og optræder over 20.000 studerende. Vores personlige undervisningstilstand - der giver masser af muligheder for at arbejde tæt sammen med instruktører og medstuderende i små seminarer - sikrer, at universitetet ikke bliver en "gradfabrik".

Nijmegen, en studentvenlig by
Nijmegen er en sand universitetsby med en række restauranter og caféer. Kulturcentret LUX - den største kunsthusbiograf i Holland - tilbyder også teater, musik, debat og multimedie. Byen er den ældste by i Holland, der går tilbage til romertiden. I dag har det omkring 165.000 indbyggere, hvoraf 30.000 er studerende.

Studerende værdsætter de mange muligheder, som byen byder på til afslapning og underholdning. Nijmegen byder på mange kulturelle aktiviteter, fra adskillige museer, gallerier, teater, koncertsal og biografer til eventyr som de internationale firedagesmerter med den internationale sommerfestival, Limburgs middelalderfestival, samba og salsafestivalen, rockin 'parkfestival. Det er et sikkert og venligt sted at bo og studere.

Støtte med indkvartering og visumansøgning
Internationale studerende kan forvente at modtage en varm velkomst. Radboud Universitet yder støtte til bolig- og visumansøgninger til internationale studerende, der ansøger inden ansøgningsfristen.

Billige at bo der?
Forvent at bruge mindst 730 euro om måneden på leveomkostninger. Møbleret indkvartering koster 360 til 450 euro inklusive gas, elektricitet og internet. Tæl på 350 euro til mad, tøj, personlig pleje og rejser og 20 euro til din telefonregning. Bøger og fotokopier koster 200 til 300 euro pr. Semester.

Undervisningsgebyr afhænger af din nationalitet og det valgte program: € 2.060 pr. År for EØS-studerende, mellem € 7.273 og € 9.879 pr. År for studerende uden for EØS-kandidat og mellem € 9.879 og € 10.856 pr. År for ikke-EØS-studerende Kandidatstuderende. Stipendier er tilgængelige for studerende fra lande uden for EØS.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se MSc - HealthcareStudies » Se MA » Se MSc - Master » Se LLM » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

Bachelor Of Arts I Engelsk Sprog Og Kultur

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

Sporet engelsk sprog og kultur giver dig mulighed for at studere alle aspekter af det engelske sprog, som det har udviklet sig gennem århundrederne. Samtidig fordyber du dig i Storbritanniens kultur og litteratur. Du studerer klassikerne af høj og populær kultur - Shakespeare, Stevenson, Downton Abbey, Little Britain og meget mere. [+]

Engelsk (det være britisk eller amerikansk engelsk) er det internationale sprog for videnskab, diplomati og forretning. Desuden tager engelsk litteratur et vigtigt sted i verdenslitteraturen. Når du studerer engelsk sprog og kultur på Radboud Universitet, dykker du ind i et ekstremt alsidigt studieområde, der åbner en hel verden for dig.

American Studies er et af de to spor i bachelorprogrammet engelsksprog og kultur. Sporet American Studies giver dig mulighed for at fordybe dig i USAs kultur, litteratur, historie, politik og medier. Hvordan giver vi mening om 'Amerika', når den indeholder så mange forskellige folkeslag, historier og kulturer? Hvordan kan et sådant land vælge først Obama og derefter Trump? Og hvorfor og på hvilke måder er Amerika en global magt? Dette program giver dig mulighed for at få en dybdegående forståelse af et af verdens mest indflydelsesrige lande i verden: de ideer og værdier, der driver det, historien og politikken der danner den og de lokale og globale kulturer, som dette har givet form. Mens du lærer dette, vil du arbejde hårdt for at lære at tale og skrive amerikansk engelsk på et professionelt niveau af flydende.... [-]


Bacheloruddannelsen I Filosofi, Politik Og Samfund

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

PPS er et unikt problemorienteret filosofiprogram. Du vil studere de filosofiske underlag for globale spørgsmål, som vil bestemme løbet af det 21. århundrede. Læreplanen er organiseret omkring temaer som økologiske kriser, videnskabelige fremskridt, teknologiske fremskridt, identitetspolitik eller det globale politiske landskab. [+]

Filosofi, Politik og Samfund er et unikt problemorienteret filosofiprogram, hvor du vil studere de filosofiske grundprincipper for globale spørgsmål, som vil bestemme løbet af det 21. århundrede. Læreplanen er organiseret omkring temaer som økologiske kriser, videnskabelige fremskridt, teknologiske fremskridt, identitetspolitik og det globale politiske landskab. For hvert tema vil du undersøge en kombination af nøglehistoriske filosofiske tekster, nutidige tænkere og empiriske sager. Dette program udforsker de definerende spørgsmål fra det 21. århundrede fra et stort udvalg af teoretiske perspektiver, uden de smalle økonomiske programmer i traditionelle PPE-programmer ("Filosofi, Politik og Økonomi"). Dit første år vil bestå af en række systematiske introduktionskurser, og i dit andet og tredje år vil du skræddersy din læseplan til de globale spørgsmål, som du er mest interesseret i. PPS-programmet samarbejder med andre fakulteter, herunder lov, ledelse, Samfundsvidenskab og fakultet for videnskab for at sikre, at du kan indarbejde kurser fra forskellige fakulteter i din læseplan. Dette program giver dig også mulighed for at bruge 3 til 6 måneder til at studere i udlandet, i et land og universitet efter eget valg eller deltage i "Edges of Europe" minor, der kombinerer politikrelaterede kurser med feltarbejde i Kairo, Rom, Athen , Skt. Petersborg og Rabat.... [-]


BSc

Bachelor I Videnskab Inden For Computervidenskab

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

I løbet af programmet vil du studere principperne om computere, programmering og løsningsmetoder (algoritmer). [+]

[-]

Bachelor of Science in Biology

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

[+]

[-]

Bachelor

Bachelor's programme in Chemistry

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

[+]

Hvis du har spørgsmål om, hvorvidt du er kvalificeret til optagelse, så send en email til admissions@science.ru.nl.

[-]

Bachelor's programme in Molecular Life Sciences

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

[+]

opnåede et amerikansk high school diplom i USA eller uden for USA [-]

Bacheloruddannelse I Business Administration

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

En akademisk bacheloruddannelse med fokus på ledelse af virksomheder og organisationer, der opererer på de globale markeder, og om virkningerne af kultur og kommunikation. [+]

Bacheloruddannelsen i erhvervsøkonomi: forretning fra et socialt perspektiv I løbet af den treårige kandidatuddannelse i Business Administration vil du lære alle aspekter af international forretning fra et socialt perspektiv. I modsætning til andre Business-programmer, der tager et finansielt eller teknisk fokus, fokuserer programmet i Nijmegen på samarbejde mellem mennesker involveret i organisationer og med omverdenen. Efter det første fællesår, der giver dig en grundig introduktion til området og forskningsmetodik, vælger du fra tre spor for at fortsætte dine studier i andet år. Du vil have mulighed for at specialisere sig i Business Administration, Business Economics eller International Business Administration. I alle spor er der tætte forbindelser med virksomheder og fagfolk for at sikre et sammenhæng med virksomhedernes praksis. Studieophold i udlandet er opmuntret og endda obligatorisk i sporet International Business Administration. Opmærksomhed på sociale processer ... [-]

Bacheloruddannelse I International Erhvervskommunikation

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

Bacheloruddannelsen i International Business Communication er et udfordrende engelsklært program, hvor du kombinerer studiet af kommunikationsprocesser i (internationale) organisationer med studiet af et fremmedsprog (engelsk, fransk, tysk eller spansk). [+]

Bacheloruddannelsen i International Business Communication, en del af bachelor Kommunikation og Informationsvidenskab, er en udfordrende engelsksprogede program, hvor du kombinerer studiet af kommunikationsprocesser i (internationale) organisationer med studiet af et fremmedsprog (engelsk, fransk, tysk eller spansk).

BA IBC programmet på Radboud Universitet tilbyder en kombination af kommunikation studier og erhvervsrettede fremmedsprogede kurser. Programmet er præget af et stærkt fokus på interkulturel og flersproget kommunikation. I kurserne vil du få indblik i (interkulturel) kommunikation, marketing kommunikation og ledelse, således at forberede dig til en (kommunikation) karriere i den internationale forretningsverden.... [-]


Bacheloruddannelse I Kunstig Intelligens

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

I bacheloruddannelsen i kunstig intelligens i Nijmegen, du studerer, hvordan man laver smarte computere og robotter. For at gøre dette, skal du vide, hvordan den menneskelige hjerne fungerer; computermodeller kan for deres del hjælp i hjerneforskningen. [+]

Bacheloruddannelsen i kunstig intelligens: noget for dig?

For at komme og studere Bachelor i Kunstig Intelligens skal du være interesseret i samspillet mellem mennesker og computere. Viden om den menneskelige hjerne er nyttig til ting som at bygge smarte computere og robotter. For eksempel kan lære om, hvordan folk genkender ansigter, hjælpe med at udvikle et digitalt pas scanning og genkendelsesværktøj. Og det samme virker i omvendt: Ved at efterligne hjerneprocesser ved hjælp af computermodeller lærer man at forstå hjernen bedre. For eksempel er kravene til pasfotografier meget strenge; Du skal ikke grine, dine ører skal være synlige; Du skal tage dine briller ud, og du skal se lige ud på kameraet. Dette er nødvendigt, fordi det, du ser på et enkelt blik - person, og foto match - er en kompliceret puslespil for en computer scanne passet. På Radboud Universitet i Nijmegen følger du videnskabsfag som matematik og datalogi, men også psykologi, neurologi, logik, lingvistik og filosofi. Med denne viden, udvikler du computermodeller af den menneskelige kognition samt intelligente computerprogrammer, der er i stand til at udføre opgaver selvstændigt. I det første år, du bliver bekendt med de vigtigste emner giver dig en idé om programmet og fagområde. Du udvikler en undersøgelse holdning, hvori tager initiativ logisk tænkning og kreativitet besætte centrum. Hvis du tvivler dit valg, ved Radboud Universitet er det nemt at skifte til et relateret program. Da mange felter kommer sammen i bacheloruddannelsen i kunstig intelligens, kan du nemt skifte til bacheloruddannelsen i psykologi med meget... [-]


Bacheloruddannelse I Kunst Og Kultur Undersøgelser

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

Brænder du for kultur? Kan du lide at sidde på forreste række - hverken på musikfestivaler, Shakespeare-tragedier, kunsthusfilm, tv-serier, spændende udstillinger eller poesi-slam? Og er du interesseret i at udvikle nye kvalifikationer til at analysere og beskrive dine oplevelser fra en række teoretiske perspektiver? Er du klar til at tiltræde den sociale og politiske debat om kunst? Så bacheloruddannelsen i kunst og kultur Studier ved Radboud Universitet Nijmegen er lige noget for dig. [+]

Bacheloruddannelsen i kunst- og kulturstudier fokuserer på kunst i sine forskellige former: billedkunst, litteratur, musik, teater, film og digitale medier. Tilgangen er både tværfaglig og multimedie: Du vil ikke kun analysere disse kunstformer i og for sig selv, men også lære at sammenligne og kontrastere dem. Du er inviteret til at udforske kunst og kultur fra en række teoretiske, historiske, politiske og sociale perspektiver, indarbejde europæiske, nordamerikanske og globale syn på (værdien af) kultur.

Kunst- og kulturstudier lærer dig at:

skelne forskelle mellem kunstformer, og mellem nutidige og historiske værdiansættelser af kunst; forklare, hvordan kunst og kultur er socialt, politisk og ideologisk konstrueret; anvende teoretiske begreber til at analysere kunstværker eller kulturelle fænomener; formulere en klar og velbegrundet syn på kunst og (populær) kultur; skrive fagligt forsvarlige essays, der bidrager til de nuværende debatter om kunst og kultur. ... [-]

Bacheloruddannelse I Psykologi

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

Bachelor i Psykologi træner dig til at tage en række perspektiver på menneskers adfærd, følelser og tanker. Du vil få indsigt i neurobiologisk, klinisk, udviklingsmæssig og sociokulturel psykologi i et stimulerende og konkurrencedygtigt miljø. [+]

Bacheloruddannelsen i psykologi

Menneskelig adfærd er en kilde til inspiration og forlegenhed. Hvorfor gør vi mennesker gør, hvad vi gør? Hvad der udløser vores tanker og følelser? Er vores adfærd forårsaget af vores personlighed, sociale miljø, eller påvirket af gener, hormoner og neuroner?

Hvis du er interesseret i disse spørgsmål, studerer psykologi i Nijmegen er det rigtige valg for dig. Det vil sige, hvis du ikke smides af ideen om at genoverveje dine synspunkter om mennesker, verden og dig selv!

Som psykolog er du forpligtet til livskvalitet, for enkeltpersoner, grupper, og dermed for samfundet. Psykologi handler om at analysere folks adfærd, tanker og følelser. I Nijmegen lærer du at gøre det fra neurobiologiske, udviklingsmæssige, kliniske og socio-kulturelle psykologiske perspektiver.... [-]


Bacheloruddannelse I økonomi Og Erhvervsøkonomi

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Nijmegen

Bacheloruddannelsen i økonomi og erhvervsøkonomi giver dig et bredere perspektiv på økonomi og økonomiske forhold, herunder stykker af psykologi, sociologi og erhvervsliv samt et solidt fundament i økonomi. [+]

I den treårige kandidatuddannelse i økonomi og erhvervsøkonomi studerer du ikke kun tallene og forholdene der beskriver virksomhedernes og de globale markeders økonomiske situation, men du vil også blive undervist i, hvordan man analyserer virksomhederne og markederne for at bestemme, hvordan tal og forhold kom til at være. Dette vil gøre det muligt for dig at oprette indsigt til at forbedre tingenes tilstand og rådgive politikerne om, hvordan til at videreudvikle en organisation eller marked.

En bred omfang: indsigter fra Psykologi, Sociologi og Forretning

Du vil undersøge økonomiske spørgsmål, fra mikro- til makroøkonomi. Du vil lære at analysere, forklare og løse disse problemer. I denne sammenhæng vil du gøre brug af (internationale) økonomiske teorier. Internationale organisationers politikker vil blive undersøgt, og de aktiviteter, der udføres af multinationale selskaber vil blive analyseret de nationale og internationale organisatoriske regler, rentesatser og konkurrence. For at lette dine analytiske evner vil du blive undervist i elementer inden for områderne Psykologi, Sociologi og Erhverv.... [-]


Videoer

Facts and Figures Radboud University

Kontakt
Postadresse
Radboud University
P.O. Box 9102

Nijmegen , 6500 HC NL
Besøgsadresse
Comeniuslaan 4
Nijmegen, 6525 HP NL