Læs den officielle beskrivelse

Team Academy tilbyder en unik bachelor uddannelse. Den intensive fire-års erfaring er bevidst designet til at forbedre din intellektuelle vækst og forberede dig til succes i dagens hurtigt skiftende global kontekst.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Team Academy - International School For Entrepreneurship

Start din egen virksomhed er det første og vigtigste ting du gør i løbet af dit studie på Team Academy. Gør dine egne penge i din egen virksomhed med rigtige kunder. Ved ... [+]

Team Academy er et 4-årig fuld tid bachelorgrad hedder: Bachelor of Business Administration i Entreprenørskab. De kandidater af Team Akademis bachelorgrad er kvalificeret til at lede oprettelsen af ​​nye virksomheder, arbejder på forretningsudvikling indenfor virksomheder, eller vælge at fortsætte med at arbejde i deres egen virksomhed.

For at opnå disse kompetencer, vil de studerende lære ved at gøre, arbejde i selvforvaltende teams og oprette reelle virksomheder i starten af ​​deres studier, mens du arbejder på projekter for reelle kunder. De penge tjent investeres i Learning rejser over hele verden.

[-]
Holland Amsterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
4 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

Team Academy - Interview - Gonzalo Fernandez Garcia

Team Academy - interview - Joost en Hidde