Tio University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tio University of Applied Sciences

Tio s anerkendte bachelor kurser vil forberede dig til en karriere i erhvervslivet, e-handel, event management og hotellet og turistindustrien. Tio tilbyder uddannelse af høj kvalitet baseret på et unikt koncept: uddannelse i en mindre miljø, med personlig opmærksomhed for alle studerende.

Tio på toppen

Tio er en af ​​de mest prestigefyldte universiteter for anvendte videnskaber i Holland. Tilfredse studerende og kvaliteten af ​​uddannelse er nøglen. Tio har fået fremragende scoringer for alle bacheloruddannelser ved videregående uddannelser Guide HBO (Keuzegids HBO).

Tio 's Hotel og Event Management bachelor kursus er den bedste hotel management bachelor kursus i Nederlandene i henhold til den videregående uddannelse Guide. Tio International Tourism Management kursus er den bedste turisme bachelor kursus for sjette år i træk efter samme vejledning. Og ud af alle de nationalt tilbydes IBMs studieforløb i Holland, Tio International Business Management Kurset tager den samlede første omgang.

Lille skala og personlige

Tio er en privat uddannelsesinstitution, og er derfor i stand til at tilbyde mindre målestok og uddannelse af høj kvalitet med udfordrende læseplaner og tiltalende projekter. Gøre det et godt sted for hollandske og internationale studerende for at studere. Valget af Tio er et valg for en karriere i verdens største industrier. Tio kandidater er meget velkomne i mange sektorer på grund af deres forståelse af, hvordan at give et højt serviceniveau, deres fremragende kommunikationsevner og deres hands-on mentalitet. Ca. halvdelen af ​​de færdiguddannede holder nu positioner i en sektor uden for de vigtigste fokus for Tio studieforløbet.

Som privat uddannelsesinstitution, Tio er i stand til at investere mere i kvaliteten af ​​uddannelse end offentligt finansierede uddannelsesinstitutioner. Når vægtet i 2015-2016 akademiske år, det gennemsnitlige antal elever på tværs af hele Tio, var 11 pr klasseværelse. Dette resulterer i undervisere er i stand til at give dig en stor personlig opmærksomhed.

Accelereret læring

Tio personlige tilgang letter accelereret læring. Uddannelsen er intens og indeholder mange kontakt timer. Dette giver dig mulighed for at opnå en bachelorgrad på bare tre år.

Prisbillig for alle

DUO elev finansiering gør en bachelor kursus på Tio overkommelige for alle hollandske og EU-studerende. Desuden studerede på Tio er en god investering i din fremtid. Under vores åbne dage ville vi være glade for at fortælle dig alt om Tio s studieforløb og de muligheder, de repræsenterer for dig.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i hotel og event management (BBA)

på universitet Fuldtid 3 - 4 år January 2019 Holland Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 mere

Velkommen til verden af ​​top hoteller, stjernede restauranter, festivaler og sportsbegivenheder. Gæstfrihedssektoren søger dig! Efter at have afsluttet hotel- og event management bachelorgrad, vil du være i stand til at skabe den perfekte oplevelse for dine gæster, selv online. Du vil gøre ethvert ophold og begivenhed til en succes. [+]

Velkommen til verden af ​​top hoteller, stjernede restauranter, festivaler og sportsbegivenheder. Gæstfrihedssektoren søger dig! Efter at have afsluttet hotel- og event management bachelorgrad, vil du være i stand til at skabe den perfekte oplevelse for dine gæster, selv online. Du vil gøre ethvert ophold og begivenhed til en succes.

Du kan arbejde som f.eks. Hotelchef, event manager, food & beverage manager, marketing eller kommunikationschef eller du kan starte din egen virksomhed.

Er dette bachelorprogram rigtigt for dig?

Tio's Hotel og Event Management bachelorprogrammet giver dig det bedste fra to verdener: en traditionel hotel management grad kombineret med aspekter af arrangementshåndtering. Genkender du dig selv i den følgende beskrivelse? Er du:... [-]


Bachelor i international business management (BBA)

på universitet Fuldtid 3 - 4 år January 2019 Holland Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo + 4 mere

En strålende fremtid: Du lukker en aftale med en amerikansk organisation og undersøger mulighederne for at drive forretning i Asien. Erhvervslivet søger dig! Efter at have afsluttet bacheloruddannelsen i International Business Management vil du udmærke dig ved at etablere internationale kontakter og skabe dine egne muligheder. Dette bachelorprogram bringer dig et skridt tættere på international succes. [+]

En strålende fremtid: Du lukker en aftale med en amerikansk organisation og undersøger mulighederne for at drive forretning i Asien. Erhvervslivet søger dig! Efter at have afsluttet bacheloruddannelsen i International Business Management vil du udmærke dig ved at etablere internationale kontakter og skabe dine egne muligheder. Dette bachelorprogram bringer dig et skridt tættere på international succes.

Du kan f.eks. Arbejde som en kontoadministrator, en økonomichef eller en salgs- eller distriktsleder. Du kan også starte din egen virksomhed.

Er dette bachelorprogram rigtigt for dig?

Tio's International Business Management bachelorprogram er baseret på International Business (IB) -programmet og lægger yderligere fokus på finansiering og e-handel. Det betyder, at du også vil føle dig hjemme i finans- og onlineverdenen efter at have afsluttet dette bachelorprogram. Genkender du dig selv i den følgende beskrivelse? Er du:... [-]


Bachelor i international turisme management (BBA)

på universitet Fuldtid 3 - 4 år January 2019 Holland Amsterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo + 4 mere

Dubai, Botswana, New York, Venedig; hele verden er ved dine fødder. Rejsebranchen søger dig! Efter at have modtaget International Tourism Management bachelorgrad, vil du sælge verden online og offline. Du designer ture, køber med skarpe priser og etablerer kontakter over hele verden. Du kan muligvis arbejde som f.eks. En produktleder, event manager, rejserådgiver eller bymarkedsfører. Du kan også starte din egen virksomhed. [+]

Dubai, Botswana, New York, Venedig; hele verden er ved dine fødder. Rejsebranchen søger dig! Efter at have modtaget International Tourism Management bachelorgrad, vil du sælge verden online og offline. Du designer ture, køber med skarpe priser og etablerer kontakter over hele verden.

Du kan muligvis arbejde som f.eks. En produktleder, event manager, rejserådgiver eller bymarkedsfører. Du kan også starte din egen virksomhed.

Er dette bachelorprogram rigtigt for dig?

Tio International Tourism Management bachelorprogram kombinerer viden om turismen med aspekter af e-handel. Det betyder, at du også vil føle dig hjemme i onlineverdenen. Genkender du dig selv i den følgende beskrivelse? Er du:... [-]


Videoer

Exchange students at Tio Amsterdam

Kontakt
Besøgsadresse
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, North Holland, 1043 EA NL
Sociale medier
Besøgsadresse
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Besøgsadresse
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, South Holland, 3013 AL NL
Besøgsadresse
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, North Brabant, 5611 EL NL
Besøgsadresse
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL