Tio University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Er du interesseret i at finde ud af mere om dit interesseprogram? Dette er vores næste åbne dage online:

 • Handelsentreprenørskab og organisationer - 30. oktober
 • International Business Management - 13. november
 • Hotel- og eventstyring - 4. december

Du kan finde mere information på href = "https://www.tio.nl/da/open-days/

Hotel, arrangement, turisme

Velkommen til Tio University of Applied Sciences . Tio tilbyder dig personlig, accelereret og fremragende uddannelse og har i mange år været et kendetegnet navn som en anerkendt uddannelsesinstitution. Tios bachelorprogrammer har været blandt de bedste i Holland i årevis og er placeret som nummer 1 i forskellige placeringer. Hvilket program passer dig bedst?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Oplev Tio og dens fremragende studiekurser

Mød det unikke Tio koncept, Tios elever, forelæsere og fremragende studie kurser

Velkommen til Tio, et universitet for anvendt videnskab, hvor du vil føle dig hjemme. Tio byder på en god atmosfære, muligheden for accelereret studere og det unikke Tio koncept. Studerende elsker Tios småskala og personlige uddannelse.

Tio University of Applied Sciences tilbyder bacheloruddannelser inden for:

 • Hotelbestyrelse
 • Event management
 • Turisme
 • Forretning

Tio i spidsen

Tio står for intensiv, lille og højkvalitetsuddannelse og har i mange år haft et fremragende ry som et kendt uddannelsesinstitut.

De bedste uddannelser i Holland

Alle Tios bachelor- og erhvervsuddannelseskurser er blevet valgt som de bedste inden for deres respektive områder ved hjælp af Videregående uddannelses vejledning og erhvervsvejledning (Keuzegids Hbo og Mbo). "For det første er der den private Tio University of Applied Sciences , som har steder i fem byer. Studerende er meget positive om denne skole ", siger vejledningen for højere uddannelse.

Tio tilbyder følgende bachelorgrader:

 • The Best Hospitality School
 • The Best Business grad
 • Den bedste turisme grad

Nummer 1 i rådgivning

Den kendsgerning, at Tio tilbyder sine studerende fremragende rådgivning, fremgår tydeligt af, at Tio i årevis har haft position # 1 på rangliste med hensyn til at lette studiet med handicap. I alle kategorier scorer Tio over det hollandske gennemsnit og opnår også den højeste samlede score. Derudover tilbyder Tio studerende, der ønsker at udmærke sig mere end nok udfordring med et specielt æresprogram.

Hvorfor studerende vælger Tio

Vil du gerne vide, hvorfor elever valgte Tio? Læs mere om, hvad Tio står for, og hvorfor eleverne elsker Tio University of Applied Sciences og de forskellige studiekurser, det tilbyder.

 1. Lille og personlig
 2. Masser af vejledning
 3. Stimulerende fortræffelighed
 4. Fremskyndet undersøgelse
 5. Motiverede studerende
 6. Internationale muligheder
 7. Privat uddannelse for alle
 8. Tio fører vejen
 9. Deltagere fra industrien
 10. National organisation

Kan ikke komme til en af vores åbne dage på Tio-campuserne? Intet problem! Vi tilbyder dig mulighed for at deltage i en online åben dag fra din dovne stol. Bare læne dig tilbage

Du kan finde de optagede online åbne dage her .

Hvorfor vælge en privat studie kursus på Tio?

Er du nysgerrig på, hvad ekstramateriale sætter et Tio studieforløb bortset fra andre uddannelser? Nedenfor kan du læse, hvorfor studerende vælger Tios lille, personlige og højkvalitetsuddannelse, og hvordan du også kan drage fordel af vores unikke tilgang.

Tio University of Applied Sciences giver dig mulighed for at accelerere studere i et behageligt og sikkert miljø. Du er omgivet af motiverede studerende og lærere med stor praktisk erfaring inden for deres respektive fagområder.

Tio University of Applied Sciences tilbyder både bachelor kurser og erhvervsuddannelser. Det betyder at du kan studere i små grupper - cirka elleve studerende pr. Forelæsning i gennemsnit - og få masser af personlig opmærksomhed og vejledning. I modsætning til subsidieret uddannelse tilbyder Tio eleverne mulighed for at gennemføre deres studier på kort tid. Her er et overblik over de forskellige fordele ved en privat uddannelse, sammenlignet med en subsidieret af regeringen:

Småskala og personlig uddannelse

Undervisere lærer små grupper og kender deres elever ved navn. Dette muliggør personlig vejledning.

Omfattende tilsyn

Forelæsere stimulerer dig til at bringe det bedste ud i dig selv. Du får optimal overvågning og vejledning til at mestre både teori og praksis.

Fremskyndet undersøgelse

Tio tilbyder accelereret studium: bachelorgrad på bare tre eller fire år og erhvervsuddannelser om et eller to år. Så du har din grad hurtigere, hvilket giver dig mulighed for at starte din karriere hurtigere, eller du kan fortsætte med at studere for en kandidatgrad.

Deltagere fra industrien

Deltagerne bruger deres erfaring i branchen til at skabe forbindelser mellem den teoretiske viden, du erhverver og dens praktiske anvendelser.

Excellence

Hvert Tio studieforløb er blevet tildelt topkarakterer ved Higher Education Guide. Tio tilbyder f.eks. Den bedste hotelskole grad, den bedste stewardesse, turisme og business grader og den bedste Commercial Economics studiekursus! Tio ønsker at indgyde det samme drev mod excellence i sine elever. Derudover har Tio et æresprogram for talentfulde studerende, der ønsker at udmærke sig.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Valg mellem højere faglig uddannelse eller forskningsuniversitet?

Har du endnu ikke besluttet mellem en bachelorgrad på et universitet for anvendt videnskab eller en på et forskningsuniversitet? Nedenfor vil vi forklare de forskellige forskelle mellem en bachelorgrad og en universitetsgrad. Det er dit valg.

Bachelorgrad universitetsgrad
Læring til et erhverv Læring at udføre forskning
Klare karrieremuligheder Uklare karrieremuligheder
Masser af kontakt-timer Færre kontakttider og mere uafhængig undersøgelse
Hovedsagelig praktisk og med et praktisk fokus Hovedsagelig teoretisk
Brug af viden i praksis Opdage og dele ny viden
Færdigheder og holdning til position / erhverv Færdigheder til forskning og videnskab
Mange forskellige emner Færre fag, mere dybtgående tilgang
Kursets indhold spredt Kursets indhold ofte koncentreret, højt tempo
Personlig vejledning Mindre personlig, find ud af alt for dig selv
Lær som en del af en gruppe Fokus på uafhængig læring
Foredrag i (små) klasser Foredrag i store forelæsningssaler
Flere praktikpladser og en afsluttende afhandling Valgfri praktik / afhandling
Studerende trænes i en stilling / erhverv Studerende er uddannet inden for et ekspertiseområde

Valg af kvalitet

Valget af et studiekursus er en vigtig for din fremtid. Hvordan kan du træffe denne beslutning? Der er værktøjer til at finde ud af om du f.eks. Ser på en bachelorgrad i høj kvalitet. Studiekeuze123 er en hjemmeside, der lader dig sammenligne studiekurser og se, hvordan nuværende studerende vurderer deres respektive studieforløb. Videregående vejledning udgiver hvert år en oversigt over de bedste studiekurser i Holland. Begge værktøjer kan hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning for din fremtid.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Studie valg kontrol

Hvis du vil være sikker på at du gør det rigtige valg, er Tio-studiens valgkontrol perfekt til dig. For at finde ud af om et studieforløb passer til dig, kan du tilmelde dig en ikke-bindende undersøgelsesvalgkontrol fra Tio. Denne undersøgelseskontrol kan bestå af fx at deltage i en åben dag eller prøveperiode, tag sammen med en Tio-studerende for en dag, afholdelse af et personligt møde eller en finansiel høring. Når du er blevet accepteret hos Tio, kan du blive indkaldt til et ikke-bindende møde med din fremtidige studieklub for at diskutere dit valg.

Hvis din tidligere uddannelse ikke knytter sig utilstrækkeligt til det studieforløb, du ønsker at tilmelde dig, vil der blive planlagt et indtagssamtale og en vurdering. På baggrund af resultatet af dette interview og vurderingen kan du blive accepteret til studiet.

Selv efter 1. maj

Tios studievalgskontrol er tilgængelig selv efter 1. maj. I ferieperioderne og i sommermånederne er Tio åben hver arbejdsdag. Du opfordres hermed til at stoppe og opleve Tio for dig selv.

Placeringer

Amsterdam

Address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

1043 EA Amsterdam, Nordholland, Holland

Utrecht

Address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

3513 ER Utrecht, Utrecht, Holland

Rotterdam

Address
Tio Rotterdam
Weena 457

3013 AL Rotterdam, Sydholland, Holland

Eindhoven

Address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

5611 EL Eindhoven, Nord-Brabant, Holland

Hengelo

Address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

7553 AB Hengelo, Overijssel, Holland