University of Amsterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Amsterdam

En moderne universitet med en by-centrum campus, den University of Amsterdam (UVA) har en rig historie og spore sine rødder tilbage til 1632, da Athenaeum Illustre blev etableret for at træne de studerende i handel og filosofi.

UVA er en internationalt orienteret forsknings- universitet og konsekvent rangerer blandt de bedste universiteter i Europa. UVA søger at give et inspirerende internationalt fagligt miljø, hvor både ansatte og studerende kan udvikle deres talenter optimalt. Ud over en bred vifte af engelsksprogede kandidatuddannelser, tilbyder universitetet en række engelsksprogede bacheloruddannelser og mere end 15 Summer School kurser.

Hjertet af Amsterdam

Amsterdam er den finansielle, kulturelle og kreative centrum for Holland. Det er hjemsted for mange internationale og lokale virksomheder, organisationer og institutter. Engelsk er udbredt og forstås i Amsterdam og byens centrum er let for internationale beboere til at få adgang til og navigere. Amsterdam er også rangeret som en af ​​de sikreste byer i hele verden, og det andet sikreste by i Europa.

Snarere end en afsondret campus, UVA har en fire integrerede by campusser i hele Amsterdam. Klasser afholdes i maleriske, gamle bygninger i hele byens centrum eller på state-of-the-art faciliteter på Amsterdam Science Park.

At studere i et internationalt miljø

UVA stærke internationale orientering afspejles i læseplanerne for sine forskellige uddannelser. Det store udvalg af engelsksprogede programmer gør UVA mere tilgængelig for internationale studerende end de fleste andre europæiske universiteter. UVA har også et omfattende netværk af udenlandske partner universiteter, letter studerende og udveksling af personale.

Forskning

Den University of Amsterdam har en fremragende ry for forskning og er rangeret blandt verdens bedste på mange områder. Dens forskellige anvendelsesorienterede forskningsprogrammer er ofte tværfaglig og fokuseret på samfundsmæssige spørgsmål. UVA-samfund består af uafhængige tænkere, der vover at sætte spørgsmålstegn ved dogmer og åbent udfordre hinandens meninger.

Stipendier til internationale talenter

UVA har etableret flere stipendieprogrammer specielt designet til at tilbyde dygtige og motiverede ikke-EU / EØS-studerende mulighed for at deltage i en kandidatuddannelse på vores institution: Amsterdam Merit Scholarship, Amsterdam Excellence Scholarship, Holland stipendium og Amsterdam Science Talent Scholarship .

Yderligere kontaktoplysninger:

Student Service Desk er placeret på Roeterseiland Campus, i den centrale hal i stueetagen i bygning E, Roetersstraat 11, 1018 WB Amsterdam.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs » Se Naturvidenskabelige bachelorstudier » Se Bachelor » Se Health MSc » Se Health Master » Se MA » Se MSc » Se Law LLM » Se Master » Se MBA »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

Bachelor i europæiske studier

på universitet Fuldtid 36 måneder September 2019 Holland Amsterdam

I kandidatuddannelsen i europæiske studier studerer du nutidens Europa i al sin historiske og kulturelle mangfoldighed. Programmet giver dig de nødvendige viden og færdigheder til at engagere Europas komplekse nutid og fremtid. [+]

I kandidatuddannelsen i europæiske studier studerer du nutidens Europa i al sin historiske og kulturelle mangfoldighed. Programmet giver dig de nødvendige viden og færdigheder til at engagere Europas komplekse nutid og fremtid.

Europa: Det større billede

Europa er et kontinent med en lang og turbulent historie med kulturel, politisk og økonomisk udveksling. Bachelor i europæiske studier giver dig et overblik over EU's politik, økonomi og lov, samtidig med at du introducerer dig i Europas historie, litteratur og kultur.

Uddannet på engelsk, giver programmet et bredt perspektiv, der er afgørende for at give mening om de udfordringer, som Europa står over for i dag. Den uddanner jer med viden og færdigheder til at løse moderne europæiske spørgsmål som krisen i eurozonen, udfordringerne i multikulturelle samfund og EU's rolle i for eksempel dets forbindelser med post-socialistiske stater.... [-]


Bachelor in Linguistics

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

[+]

Job, som vores alumner har fundet vej til at inkludere positioner i:

Skole rådgivningstjeneste Institutioner for fremmedsprogsundervisningen [-]

Bachelor in Sign Language Linguistics

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Er Tegnsprog Lingvistik rigtige for dig? Efter at have afsluttet din bachelor kan du ansøge om en af ​​UvAs mange kandidatuddannelser. Placeringer og omdømme Eksamensbevis [-]

BA i medier og information

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

Denne uddannelse i Medier og information er dedikeret til udforskning af nye medier og omsiggribende produktion, distribution og anvendelse af oplysninger i dagens samfund, herunder alle former for Arkiver. Ud over etablerede begreber fra medievidenskab og informationsvidenskab, anvender programmet og udvikler ny forskning tilgange ligesom digitale humaniora og digitale metoder. [+]

Medier og information i nutidens digitale verden

Den Bachelor i Medier og Information er dedikeret til udforskning af nye medier og omsiggribende produktion, distribution og anvendelse af oplysninger i dagens samfund, herunder alle former for Arkiver. Ud over etablerede begreber fra medievidenskab og informationsvidenskab, anvender programmet og udvikler ny forskning tilgange ligesom digitale humaniora og digitale metoder.

Som en del af bacheloruddannelsen i Medier og information, kan eleverne følge to spor: Information kulturer eller nye medier og digital kultur

Akkreditering og graden

Bacheloruddannelsen Medier og information kan klassificeres under den brede felt af Medievidenskab. Kvaliteten af ​​dette program er blevet positivt akkrediteret af Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern (NVAO). Det betyder, at efter en vellykket gennemførelse af programmet, vil du modtage en anerkendt bachelorgrad i Medievidenskab og titlen Bachelor of Arts (BA).... [-]


BSc

Bachelor i aktuarvidenskab

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

[+]

[-]

Bachelor i business administration

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

Er du stræber efter en spændende karriere i international virksomhed? Så du ønsker at studere Business Administration i Amsterdam. Den treårige bacheloruddannelse i Business Administration lærer dig alle de ins og outs af afgørende forretningsprocesser såsom strategi, marketing, regnskab, og menneskelige ressourcer - samt hvordan man bruger dem til at vokse en succesfuld virksomhed. [+]

Er du stræber efter en spændende karriere i international virksomhed? Så du ønsker at studere Business Administration i Amsterdam. Den treårige BSc in Business Administration underviser i alle vigtige forretningsprocesser som strategi, marketing, regnskab og menneskelige ressourcer - samt hvordan man bruger dem til at vokse en succesfuld virksomhed. En unik og uforglemmelig oplevelse, og en fremragende start på din (international) karriere. Hvad programmet i Business Administration tilbyde dig?

Internationalt perspektiv og omfang

At studere på universitetet i Amsterdam betyder at arbejde sammen i små teams af medstuderende, hvoraf mange er fra udlandet, og modtage instruktion fra undervisere af en lige så forskelligartet baggrund. Du vil være i stand til at samarbejde med folk fra hele verden, og du vil føle sig godt tilpas i et internationalt miljø, noget arbejdsgivere i stigende værdi.... [-]


Bachelor i kommunikation videnskab

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

Rolle kommunikation og medier i samfundet er det centrale tema for bachelor i kommunikation Science. I dette program, vil du studere indholdet, brug og effekter af kommunikation og af forskellige former for medier, fra radio og tv på aviser og internettet. [+]

Medier, kommunikation og samfund

Kommunikation er mere end at have en samtale. Når du læser en avis, ser en dokumentarfilm eller sms'e din ven, du er involveret i kommunikation. Kommunikation bliver stadig vigtigere.

Rolle kommunikation og medier i samfundet er det centrale tema i Bachelor i Kommunikation Science. I dette program, vil du studere indholdet, brug og effekter af kommunikation og af forskellige former for medier, fra radio og tv på aviser og internettet.

Nogle af de spørgsmål, der behandles i dette program er: Hvordan underholdning påvirke livet for unge mennesker? Hvilken rolle medier og kommunikation i politisk deltagelse og medborgerskab? Hvad er virkningerne af sundhedskommunikation og reklamer?... [-]


Bachelor in Political Science

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

[+]

Dette kvalificerer dig til (forskning) Master programmer i samfundsvidenskab og relaterede discipliner samt en række professionelle karrieremuligheder.

[-]

Bachelor i pple (politik, psykologi, jura og økonomi)

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

Er du interesseret i socioøkonomiske emner og fascineret af komplekse problemer? Kan du lide at blive udfordret, og føler du dig hjemme i et internationalt miljø? Hvis du overvejer at tilmelde dig til en bachelor i statskundskab, psykologi, jura eller økonomi, så pple program kan være din vej til akademiske præstation. [+]

At studere pple ved universitetet i Amsterdam

Er du interesseret i socioøkonomiske emner og fascineret af komplekse problemer? Kan du lide at blive udfordret, og føler du dig hjemme i et internationalt miljø? Hvis du overvejer at tilmelde dig til en bachelor i statskundskab, psykologi, jura eller økonomi, så pple program kan være din vej til akademiske præstation.

For fuldt ud at forstå spørgsmålene i disse tempofyldt tider findes en 21. århundrede svar i kombinationen af ​​fire klassiske socioøkonomiske discipliner: politik, psykologi, jura og økonomi (pple). De hurtige sociale og økonomiske forandringer og voksende kompleksitet i dagens samfund kræver akademikere og fagfolk, der kan integrere forskellige områder af viden til nye løsninger. Den Bachelor of Science (BSc) i pple på UVA giver dig de nødvendige værktøjer til at løse disse udfordringer.... [-]


Bachelor i psykologi

på universitet Fuldtid 36 måneder September 2018 Holland Amsterdam

Der sker noget ekstraordinært for børn omkring fire eller fem år. De indser pludselig, at andre mennesker kan tænke anderledes, end de gør. Fra da af begynder de at tænke på andres tanker. De bliver amatørpsykologer. Når du vælger at blive psykolog, tager du et skridt videre. Du kan begynde at anvende videnskabelig viden og metoder til at få en forståelse for, hvad andre mennesker tænker, føler, ønsker og gør. [+]

Der sker noget ekstraordinært for børn omkring fire eller fem år. De indser pludselig, at andre mennesker kan tænke anderledes, end de gør. Fra da af begynder de at tænke på andres tanker. De bliver amatørpsykologer. Når du vælger at blive psykolog, tager du et skridt videre. Du kan begynde at anvende videnskabelig viden og metoder til at få en forståelse for, hvad andre mennesker tænker, føler, ønsker og gør.

Hvad driver en person?

Menneskelig adfærd synes ofte at være forudsigelig. Men ved nærmere inspektion viser det sig at være mindre indlysende, end du tror. Kan adfærd nogensinde blive forstået? Og kan det - om nødvendigt - påvirkes?

Disse spørgsmål udforskes i Psykologi Bachelor's program. Dette program ser ikke kun på de generelle karakteristika ved menneskelig adfærd, men fokuserer især på forskelle mellem adfærd. Spørgsmål, der kan udforskes, omfatter:... [-]


Bachelor i sociologi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

Migranter og assimilering, divergerende oplevelser af psykisk sygdom, uddannelse afhængig af social baggrund, populistiske politiske bevægelser, gentrifying byrum, radikalisering af sårbare unge mænd ... [+]

Migranter og assimilering, divergerende oplevelser af psykisk sygdom, uddannelse afhængig af social baggrund, populistiske politiske bevægelser, gentrifying byrum, radikalisering af sårbare unge mænd ...

Dette er nogle af de brændende sociale og politiske spørgsmål, der fremhæver sociale medier og parlamentarisk debat i hele Europa. Amsterdam sociologer står i spidsen for social videnskabelig analyse af sådanne emner, og mange flere udover. Som sociologer anvender vi kritiske teorier og finkornet empirisk forskning for at dekonstruere og udfordre almindelige forståelser af disse problemer, så det muliggør innovative, effektive indsigter og løsninger.

Ved at give værktøjer og træning til at tænke kritisk og for at forhøre bevis, vil du vokse for at forstå verden omkring dig - dens kultur, dens politiske økonomi, dets uretfærdigheder - på en helt ny måde. Denne evne til at kombinere kritisk-abstrakt tænkning med evidensbaseret undersøgelse er, hvorfor vores bachelor- og kandidatstuderende er så værdsat på tværs af regerings- og andre politiske institutioner, ngo-sektoren, banker, marketingfirmaer, for ikke at nævne yderligere social videnskabelig forskning.... [-]


Bachelor i økonometri og operationsanalyse

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

Hvor mange mennesker forlader deres bil hjemme oftere når brændstof punktafgifter stiger? Hvad er effekten af ​​renteændringer som centralbanken om vækst og inflation? Det er de spørgsmål, som econometrists beskæftige sig med. [+]

Hvor mange mennesker forlader deres bil hjemme oftere når brændstof punktafgifter stiger? Hvad er effekten af ​​renteændringer som centralbanken om vækst og inflation? Det er de spørgsmål, som econometrists beskæftige sig med. En operationel forsker kigger efter matematiske løsninger til køer i callcentre og supermarkeder, for eksempel. Du fange økonometriske realiteter i matematiske modeller. Har du lyst til at lære, hvordan denne analyse udmønter sig i den økonomiske politik? Hvis det er tilfældet, bør du studere økonometri og Operational Research (OR) i Amsterdam.

Økonometri og operationel forskning på universitetet i Amsterdam: Er det for dig? Matematik i en af ​​dine foretrukne emner. Du studerer matematik på det højest mulige niveau og opnå gode karakterer for det. Du ser dig selv at arbejde for en multinational virksomhed, en bank, CBP Holland Bureau for Økonomisk Politik Analyse eller et konsulentfirma. Du kan lide nummer puslespil, du er god til abstrakt tænkning, og du har en stærk analytisk kapacitet. Du opnår høje karakterer på engelsk (en stor del af den akademiske litteratur i dette program er på engelsk). Du er i stand til at arbejde selvstændigt: du ved, hvordan man bruger et bibliotek! Initiativ og nysgerrighed er også af stor værdi. Deltidsstudium ... [-]

Bachelor i økonomi og erhvervsøkonomi

på universitet Fuldtid 3 år September 2019 Holland Amsterdam

Hvordan du opbygger en blomstrende økonomi? Skal regeringer regulere bankernes adfærd? Hvad driver folk til at foretrække kortsigtede belønninger i langsigtede belønninger? De videnskaber Økonomi og Erhvervsøkonomi er brede, og uendeligt fascinerende. Hvordan markedsledere konsolidere deres positioner? Hvorfor har Det Forenede Kongerige forlade EU? Hvorfor fattige mennesker spiser mere fastfood? Du vil aldrig trætte af at lære og studere, når du vælger bacheloruddannelsen i økonomi og erhvervsøkonomi. [+]

Hvordan du opbygger en blomstrende økonomi? Skal regeringer regulere bankernes adfærd? Hvad driver folk til at foretrække kortsigtede belønninger i langsigtede belønninger? De videnskaber Økonomi og Erhvervsøkonomi er brede, og uendeligt fascinerende. Hvordan markedsledere konsolidere deres positioner? Hvorfor har Det Forenede Kongerige forlade EU? Hvorfor fattige mennesker spiser mere fastfood? Du vil aldrig trætte af at lære og studere, når du vælger Bacheloruddannelse i økonomi og erhvervsøkonomi.

Om programmet

Økonomi & Erhvervsøkonomi er en tre-årig fuld tid bacheloruddannelse på UVA. Programmet udvikler dine faglige og intellektuelle evner til et akademisk niveau, leverer indgående kendskab til grundlæggende Økonomi og Erhvervsøkonomi koncepter samt analytiske og statistiske færdigheder. Du vil også modtage undervisning i forskningsmetoder og praktiske færdigheder, der kræves for at anvende den viden til konkrete spørgsmål om forskning og analyse.... [-]


Bachelor

Bachelor i engelsk sprog og kultur

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

Bachelor i engelsksprog og kultur stimulerer dig til at udforske de rige, pulserende og mangfoldige litterære, sproglige og kulturelle arvinger i den engelsktalende verden. [+]

Bachelor i engelsksprog og kultur stimulerer dig til at udforske de rige, pulserende og mangfoldige litterære, sproglige og kulturelle arvinger i den engelsktalende verden.

Engelske verden

Fra sin ydmyge begyndelse som et af Storbritanniens sprog har engelsk spredt sig over hele kloden og fremkommet som det internationale sprog for videnskab, medier, politik og teknologi. Uddannet udelukkende på engelsk giver UvA's Bachelor i engelsksprog og kultur dig mulighed for at udforske og uddybe din forståelse af den engelskspråklige litteratur og lingvistik.

Når du arbejder dig gennem den traditionelle kanon og verdenslitteratur på engelsk fra hele verden, studerer du sprogets oprindelse og udvikling, forskellige World Englishes som australske, sydafrikanske, indiske og singaporeanske, samt hvordan de opfattes og repræsenteret i litterære og medieverdener.... [-]


Bachelor in Literary and Cultural Analysis

på universitet Fuldtid Deltid 3 år September 2019 Holland Amsterdam + 1 mere

[+]

Især vores hollandske studerende finder beskæftigelse inden for følgende sektorer:

[-]

Videoer

UvA International

Kontakt

University of Amsterdam

Adresse, linje 1 University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, North Holland, Holland
Hjemmeside http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefon +31(0)20-5258080