University of Groningen - Campus Fryslan

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Groningen leverer topkvalitets- og højtrangerede uddannelsesprogrammer til bachelor-, kandidat- og ph.d.-studerende fra hele verden. Studerende ved Groningen bidrager til banebrydende og samfundsmæssigt relevant forskning. Vores elever føler sig hjemme i den trygge og livlige by Groningen.

Campus Fryslân er et unikt fakultet med base i Leeuwarden. Unikt, fordi flere discipliner er repræsenteret inden for vores fakultet. Dette gør det muligt for internationale studerende, ph.d.'er og forskere i verdensklasse at nærme sig videnskabelige spørgsmål fra forskellige perspektiver. Som fakultet er vi dedikerede til at finde lokale løsninger til globale udfordringer. Deltag i os og opdag din anden opfattelse!

programmer

Leder du efter en akademisk studie mulighed på et top universitet i Holland? Med over 45 bachelorprogrammer, hvoraf nogle har flere varianter (spor) og over 160 kandidatuddannelser, er Rijksuniversitetet det rette sted at være. Og ikke kun for dine - studerende og akademikere kommer til Groningen universitet fra hele verden.

Hvorfor vælge Groningen?

Vi er en Top 100 University

Universitetet i Groningen leverer topkvalitets uddannelsesprogrammer. Vi tilbyder et bredt udvalg af interessante, højt anerkendte uddannelser, der ligger godt internationalt. Som vores studerende får du høj kvalitetskontrol og har mange programmer at vælge imellem. Som en usædvanligt motiveret og talentfuld studerende kan du være med i vores Honours College for en ekstra udfordring.

Vores banebrydende forskning

Groningen er blandt de øverste forskningsuniversiteter i Europa. Universitetet udfører banebrydende og socialt relevant forskning, der bygger broer mellem discipliner. Vores forskning fokuserer på tre hovedfokusområder: Energi, Sund aldring og Bæredygtigt samfund. Med disse temaer søger universitetet at bygge bro over kløften mellem videnskab og samfund. Som vores studerende vil du bidrage til vores førsteklasses forskning.

Aldrig et kedeligt øjeblik

Groningen er en levende studentby. Dens befolkning har den laveste gennemsnitsalder i Nederlandene; en ud af fire indbyggere er en studerende. Studerende kan ses overalt: studere i Noorderplantsoen parken, nyde nattelivet og arbejde forskellige deltidsjob. Groningen er også en sikker og grøn by at bo i, med det rolige landskab en kort cykeltur væk. #NothingTopsGroningen

400 års omdømme

Universitetet i Groningen har en rig historie og et fremragende ry. Mange meget talentfulde mennesker i en række discipliner har studeret eller arbejdet på universitetet i løbet af 400 års eksistens, herunder fire Nobelprisvindere, den første kvindelige universitetsstuderende i Holland, den første kvindelige lektor, den første hollandske astronaut og den Den Europæiske Unions første præsident.

Det er en kulturby

Groningen er vært for unikke festivaler, herunder Noorderzon i Noorderplantsoen parken og musikfestival Eurosonic Noorderslag. Der er mange museer, såsom Groninger Museum med sine fine moderne udstillinger. Stadsschouwburg er 133 år gammel og er en af ​​de ældste og mest kendte teatre i Holland. De mange teatre, biografer og spillesteder er velegnede til enhver smag, uanset om du foretrækker at se eller vil være med!

"I hele min bachelor opdagede jeg de kulturelle muligheder og livlighed, som kun en by med 25% elevpopulation kan tilbyde"

Jeremy Dillman, BSc. Psykologi studerende

Udvikle dine talenter

Groningen og dets universitet tilbyder faciliteter til udvikling og talent. Som vores studerende vil du være i stand til fuldt ud at udvikle dine evner og yde et bidrag til forskning og samfund. Dine professorer og lærere vil være der for at guide dig hvert trin på vejen. Du kan også besøge vores Career Center for rådgivning. Groningen er stedet at være, når du er uddannet; du kan finde beskæftigelse på universitetet eller i en af de mange virksomheder i byen Talent!

Rejse jorden rundt

Universitetet i Groningen har stærke internationale forbindelser, hvilket betyder, at du nemt kan bruge en del af din uddannelse i udlandet. Universitetet tilbyder også flere unikke internationale kandidatuddannelser i samarbejde med andre store europæiske universiteter. Groningen ligger i centrum af Europa med Paris, London og København kun få timer væk. Del dine rejser med os: #MyUGStory.

Få venner fra hele verden

Vores universitet er kendt for sit store internationale samfund. Mere end 4000 internationale studerende studerer i Groningen årligt fra over 120 lande. Mere end 180 af vores grader er undervist på engelsk. At bo i Groningen uden at tale hollandsk er ikke noget problem; Du vil kunne bestille mad, shoppe til tøj og endda tage sportsklasser på engelsk. Vores Erasmus Student Network (ESN) er Europas største ESN sektioner, der letter alle internationale studerende i Groningen. ESN organiserer omkring 150 aktiviteter om året, som introduktionsuge og cykeltimer!

Prøv nye sportsgrene

Vores Universitets Sportscenter ACLO er det største universitetets sportscenter i Holland. Uanset om du vil prøve et hold, gå til en lejlighedsvis Zumba-klasse eller prøve rockklatring, er ACLO det sted at være. ACLO tilbyder mere end 85 forskellige sportsgrene og støtter 49 sportsforeninger. Udover vores sportsfaciliteter tilbyder universitetet specielle arrangementer for topsporter at tilpasse deres studieprogram til deres atletiske program.

#thecityisourcampus

Groningen er en levende og ung by med mange hotspots. Du kan få friskvarer, kød og ost tre dage om ugen på "Vismarkt" midt i byen. Gå til "Kijk in 't Jatstraat" ved siden af ​​vores Harmony-bygning for en sund frokost med medstuderende. Kan du shoppe? Besøg Zwanestraat: Den bedste shoppinggade i Holland. Eller møde dine venner på en af ​​Groningen mange pubber. Byen Groningen er din campus!

Placeringer

Groningen

Address
University of Groningen
PO Box 72
AB Groningen

9700 Groningen, Groningen, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig