Vrije Universiteit Amsterdam

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam er en internationalt anerkendt forskning universitet grundlagt i 1880. Universitetet tilbyder over 120 engelske undervist programmer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau. Studerende og ansatte på 78 nationaliteter skaber en dynamisk international akademisk samfund. Med mere end 23.000 studerende, hvoraf 3000 er internationale, universitetet udfører banebrydende forskning i problemerne med samfundsmæssig og videnskabelig betydning. Universitetet udmærker sig i forskning og uddannelse gennem fire tværfaglige temaer: Menneskelig Sundhed og Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World og Governance for Society.

Kvaliteten af ​​uddannelse

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) har et solidt ry for den fine kvalitet af sin undervisning. Du arbejder i relativt små grupper, hvor betydelig lægges vægt på interaktion og en personlig tilgang. Undervisningen er velorganiseret. Det afspejles eksempelvis i det klare struktur i uddannelserne.

Livlig Amsterdam

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland, og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Som studerende på VU Amsterdam, du står til at drage fordel af alle de fordele, der tilbydes af hovedstaden. På bare over femten minutter er du i det livlige centrum af Amsterdam, hvor der er mange butikker, forlystelsessteder, parker, og fortovscaféer. Amsterdam er sikkert og engelsk er udbredt.

Personlig tilsyn

VU Amsterdam vier stor opmærksomhed på personlige studium rådgivning. Lige i starten af ​​dit studium, vil du blive introduceret til dit program undersøgelse rådgiver. Denne person vil tilbyde dig rådgivning om eventuelle problemer, du måtte have med din studieforløb, og besvare spørgsmål om arbejdsmarkedet.

Unik identitet

VU Amsterdam var det første universitet i Holland etableret af en privatperson, uden indblanding fra kirken eller staten. Denne arv er stadig meget del af, hvem vi er: VU står for Vrije Universiteit, som kan oversættes bogstaveligt som "Frie Universitet.« Helt fra begyndelsen har universitetet fastlagt sine egne forskningsområder, skabte sine egne uddannelser og praktiseres sine egne didaktiske metoder.

Let tilgængelig

Vrije Universiteit Amsterdam er let tilgængeligt med offentlig transport. Schiphol Lufthavn ligger kun otte minutter væk med tog. Amsterdam Zuid Station er i gåafstand fra VU University Amsterdam. Der er også en hurtig sporvogn forbindelse til hovedbanegården i Amsterdam eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en rejsetid på blot seksten minutter. VU Amsterdam er også let at komme til med bil, beliggende tæt på Amsterdams ringmotorvej.

University Campus

Næsten alle vores studerende, er personale og programmer placeret på campus: en enkelt bygningskompleks i forretningskvarteret i Amsterdam. I overensstemmelse hermed i løbet af dine studier, er det meget nemt at sætte dig ind i andre discipliner.

Akkreditering

Vrije Universiteit Amsterdam anerkendes fuldt ud af det hollandske undervisningsministerium som forskning universitet. Alle uddannelser på VU University Amsterdam er enten godkendt af eller i færd med at blive akkrediteret af NVAO, Akkrediteringsrådet Organisationen af ​​Nederlandene og Flandern. Dette organ blev oprettet ved international traktat og garanterer kvaliteten af ​​de videregående uddannelser i Holland og flamske del af Belgien gennem akkreditering af uddannelser.

Typer af programmer

VU Amsterdam tilbyder fire typer af programmer:

  • Bacheloruddannelser (fører til BA / LLB / HA)
  • Kandidatuddannelser (der fører til MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Ph.d. / ph.d.-programmer (der fører til ph.d. / doktorgrad)
  • Ikke-uddannelser (Study Abroad & Exchange / Summer School)

Stipendier

En række stipendieprogrammer findes for internationale kandidatstuderende.

VU Fellowship Programme

VU Fellowship Programme (VUFP) tilbyder talentfulde potentielle studerende en unik mulighed for at forfølge en grad i et udvalg af kandidatuddannelser på VU University.

organisation

VU Amsterdam er en traditionel hollandsk universitet ledes af en direktion (tre medlemmer), og har 10 fakulteter direkte under direktionen. Hvert fakultet giver en eller flere bacheloruddannelse og kandidatuddannelse uddannelser og udfører forskning. De er alle organiseret forskelligt, men de fleste har en bestyrelse, et centralt personale og flere afdelinger og forskerskoler. Universitetet har også en række serviceafdelinger, hvoraf Det Internationale Kontor er en, og der en række tværfaglige forskningsinstitutter.

Privat eller offentlig?

VU Amsterdam er en af ​​14 offentlige universiteter, som er anerkendt af det hollandske undervisningsministerium og er derfor delvist statsfinansieret. Under det nederlandske system, subsidierer regeringen anerkendte universiteter på grundlag af deres antal studerende, og også sætter grænser og retningslinjer for de studieafgifter, at disse universiteter har lov til at opkræve. Dette sikrer adgang til kvaliteten højere uddannelse for alle hollandske borgere, rige eller fattige. VU Amsterdam hilser ansøgere fra alle baggrunde.

VU International Kontorservice

  • Visa / opholdstilladelse

Find ud af om du har brug for et visum / opholdstilladelse, og hvordan dette vil blive arrangeret.

  • Overnatning

Information om indkvartering på VU Amsterdam.

  • Registrering på kommunen

Når du er ankommet i Holland, skal du registrere med kommunen. Find ud af hvad du skal gøre.

  • Introduktion aktiviteter

Efter din ankomst, vil mange indledende aktiviteter finder sted på VU Amsterdam.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor » Se Health Master » Se Health Bachelor » Se 1-year MBAs » Se MA » Se MSc » Se Law LLM » Se Master »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Bachelor i business analytics

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

Business Analytics på VU Amsterdam er den videnskab, der beskæftiger sig med at forbedre forretningsprocesser gennem omfattende brug af data ... [+]

Business Analytics: En unik kombination af discipliner

Business Analytics er den videnskab, der beskæftiger sig med at forbedre forretningsprocesser gennem den omfattende brug af data og metoder i krydsfeltet mellem matematik og datalogi. Mængden af ​​data på virksomheder eksploderer, mens forretningsprocesser og virksomhedens strategier bliver mere komplekse. Dette fører til en enorm efterspørgsel efter data drevet og matematisk velbegrundede løsninger.

Business Analytics er et tværfagligt program, hvor du lærer at forstå processer og omdanne store data til egentlige beslutninger. Programmet tilbyder en unik kombination af matematik, datalogi og erhvervslivets videnskabelige discipliner. Ud over din faglige udvikling, vil du også udvikle praktiske færdigheder. Din karriere starter her, i den pulserende by Amsterdam. ... [-]


Bachelor i datalogi

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

Datalogi på VU Amsterdam handler om vores interaktion med information. Disse oplysninger kan variere fra ... [+]

Datalogi: Information Interaction

Datalogi handler om vores interaktion med information. Disse oplysninger kan variere fra jernbane tidsplaner til personlig sundhedspleje data eller nye spændende virtuelle spil. Computer teknologi har givet os et væld af nye muligheder, men desværre har det også skabt alvorlige risici. Denne uddannelse i Datalogi på VU Amsterdam fokuserer på begge aspekter, med netværk og sikkerhed som to store emner i programmet.

Den åbenhed og gennemsigtighed, som vi værdsætter i Nederlandene, afspejles i vores uddannelsessystem. Du vil modtage en pro-aktiv og udfordrende uddannelse, og vores undervisernes døre er altid åbne for eventuelle spørgsmål, du måtte have. Vores undervisere kombinerer undervisning med top-niveau forskning. De fastholder også solide relationer med forskellige virksomheder på området, og projekter, du vil arbejde på i løbet af dit program er ofte organiseret i samarbejde med sådanne selskaber.... [-]


Bachelor i Filosofi

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

VU Bachelor i filosofi tilbyder dig et fuldt treårigt program i filosofi. Programmet dækker områderne Filosofi, Teoretisk Filosofi, Etik og Politisk Filosofi. [+]

Hvorfor studerer filosofi VU Bachelor i filosofi tilbyder dig et fuldt treårigt program i filosofi. Programmet dækker områderne Filosofi, Teoretisk Filosofi, Etik og Politisk Filosofi. Det omfatter kurser i f.eks. Etik, epistemologi, antikkens filosofi, middelalderfilosofi, moderne og moderne filosofi, videnskabsfilosofi, logik, filosofi om sindet, arabisk filosofi, politisk filosofi, kulturfilosofi og tekstkurser i filosofiske klassikere. Studerende har bedømt bachelor som et TOP-program. STRUKTUR AF PROGRAMMET Programmet omfatter en majoritet på tyve kurser i filosofi (120 EC); En mindre af fem kurser (30 EC) i et andet studieområde eller et ophold i udlandet; Og et specialiseringsprogram (30 EC), efter den studerendes valg, der er relateret til en bestemt profil. Profilerne omfatter: 1) Filosofiens grundlag; 2) Filosofi, sundhed og videnskab; Og 3) filosofi og økonomi. Bachelorafhandlingen er en del af profilprogrammet. DIN FREMTIDIGE KARRIERE De fleste af vores studerende fortsætter deres studier med et af vores tværfaglige toårige masterprogrammer i filosofi, eller en forskningsmester i filosofi. Oplysninger om vores masters i filosofi kan fås her. SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV Detaljerede oplysninger om adgangskrav til bachelor i filosofi kan opnås gennem de internationale kontorer. [-]

Bachelor i historie: historie og internationale studier

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

Programmet Historie: Historie og Internationale Studier giver en unik chance for studerende, der ønsker at forstå, hvordan menneskelige samfund er blevet sammenkoblet gennem historien fra antikken til nutiden. Du udforsker de sociale, politiske, økonomiske og kulturelle forbindelser fra et internationalt og globalt perspektiv. [+]

Hvorfor studiehistorie og internationale studier? Programmet Historie: Historie og Internationale Studier giver en unik chance for studerende, der ønsker at forstå, hvordan menneskelige samfund er blevet sammenkoblet gennem historien fra antikken til nutiden. Du udforsker de sociale, politiske, økonomiske og kulturelle forbindelser fra et internationalt og globalt perspektiv. Dine lærere er eksperter inden for en række geografiske områder og tilbyder dig intensiv vejledning i din undersøgelse. STRUKTUR AF PROGRAMMET Historie og International Studies er et treårigt BA-program. I år 1 følger eleverne kurs om europæiske, asiatiske, amerikanske og afrikanske udviklinger gennem historien. Du vil blive introduceret til disciplinen af ​​global historie, udvikle dine forskningsfærdigheder og lære at reflektere over emner som demokrati og autoritarisme, global ulighed og klimaændringer. Fra år 1 træner vi også dine færdigheder på akademisk engelsk. I år 2 følger eleverne obligatoriske kurser om historie og teori, internationale relationer, global politisk økonomi og historisk metode. Studerende tilbydes også en række valgfag på historien om et bestemt område eller problem. Endelig vælger eleverne to enheder af et moderne sprog. I år 3 kan du studere et semester i udlandet, lave en praktikplads eller fuldføre en mindreårig. I andet semester følger du kurser om internationale relationer, tager et valgfag og skriver din BA-afhandling. SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV For at kunne antages, skal kandidaterne have et hollandsk førskoleeksamen (VWO) eller et tilsvarende eksamensbevis (f.eks. Tysk abitur eller et IB-diplom). Indlever så mange af de krævede dokumenter som muligt inden deadline 1. maj. [-]

Bachelor i International Business Administration

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

IBA-programmet på VU Amsterdam giver dig den nødvendige teoretiske viden til at lykkes på markedet og vil introducere dig til den praktiske anvendelse af discipliner: Strategi, Marketing, Finans, Regnskab, Organisation, Human Resource Management, Logistik og Teknologi. [+]

UDVIKLER EN INTEGRERET PERSPEKTIV

Vi tager en virkelig integreret tilgang til dagens globale marked. IBA kombinerer en omfattende undersøgelse af alle de væsentlige forretningsdiscipliner i en reelt international sammenhæng med stærkt fokus på mennesker. Du vil lære at forstå og styre tværkulturelle udfordringer på verdens forretningsstadium. Udover en grundig forståelse af professionel teori og praksis vil du udvikle stærke akademiske og forskningsfærdigheder samt de personlige kvaliteter, der kræves af en moderne global borger.

IBA er et treårigt program undervist udelukkende på engelsk. Ved tilmeldingen deltager du i et multikulturelt fællesskab af studerende, vejledere og forskere trukket fra alle kontinenter. I takt med at du lærer at løse internationale virksomheders og samfundsmæssige udfordringer, får du en grundig grundforbindelse i businessteori og i de praktiske fag i hjertet af forretningsadministration, herunder strategi, marketing, økonomi, regnskab, organisation, menneskelige ressourcer, logistik og teknologi. Du vil også udvikle dine sociale og kvantitative evner, en vigtig del af den personlige færdighedssæt, der er afgørende for succes i nutidens forretningsmiljø.... [-]


Bachelor i kommunikations- og informationsvidenskab (cis): sprog og medier

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

En af nøglekompetencerne hos kommunikationsfolk er i dag at forstå og med succes anvende relationen mellem mediebrug og kommunikationsprocesser. CIS-specialiseringen Sprog og medier er et program, der giver eleverne indsigt i de faktorer, der i faglige sammenhænge påvirker samspillet mellem medier, kommunikationsprocesser og sprog. [+]

HVORFOR STUDIE SPRÅK OG MEDIA? En af nøglekompetencerne hos kommunikationsfolk er i dag at forstå og med succes anvende relationen mellem mediebrug og kommunikationsprocesser. CIS-specialiseringen Sprog og medier er et program, der giver eleverne indsigt i de faktorer, der i faglige sammenhænge påvirker samspillet mellem medier, kommunikationsprocesser og sprog. Undersøgelsen af ​​de nye fænomener i mediebrug og international kommunikation giver programmet en banebrydende karakter mod en rygrad af almindeligt accepterede teorier og metoder. STRUKTUR AF PROGRAMMET I CIS-specialiseringen Sprog og medier lærer du at forstå, hvordan og hvorfor organisationer anvender nye (og gamle) medier i business-to-business og business-to-consumer interaction. Programmet giver dig en dyb forståelse for, hvordan applikationer af nye medier (f.eks. Webpleje på Twitter, møder via Skype eller Facetime, samtale på WhatsApp) påvirker, form eller endda definerer indholdet og de sproglige eller visuelle egenskaber for de meddelte, der udveksles . Det giver dig også evnen til at analysere medie design og at undersøge dens effektivitet. Da både nye og gamle medier bruges i en stadig mere globaliseret verden, og kommunikationen bliver mere og mere international, fokuserer programmet yderligere på engelsk som lingvistik i international kommunikation og giver dig værdifuld indsigt i mulighederne og udfordringerne i interkulturelle meddelelse. DIN FREMTIDIGE KARRIERE Du kan rådgive virksomheder om deres kommunikationsstrategier og evaluere produkter leveret af reklamebureauer. Andre karrieremuligheder omfatter job som webredaktør, webcare manager og sentimentanalytiker og nye opgaver skabt af nye og sociale medier. På mere traditionelle områder er der et behov for forretningskritikere, redaktører, markedsforskere og tekstforfattere. SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV For... [-]

Bachelor i kommunikations- og informationsvidenskab (cis): sprogundervisning og sprogundervisning

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

Dette program broerer kløften mellem, hvilke sprogkundskaber kender til lærbarheden af ​​sprog og hvilke sproglærere der oplever i det daglige liv. [+]

HVORFOR STUDIE SPROG Lære- og sprogundervisning? Dette program broerer kløften mellem, hvilke sprogkundskaber kender til lærbarheden af ​​sprog og hvilke sproglærere der oplever i det daglige liv. Vi sigter på at forklare, hvorfor visse sprogaspekter er yderst vanskelige at lære, mens andre ikke er, og hvordan dette varierer for forskellige lærende grupper (såsom børn med dyslexi og børn med nedsat hørelse eller kommunikativ handicap). Vi bruger så disse oplysninger til kritisk at analysere undervisnings- og vurderingsmaterialer og udvikle og undersøge nye metoder og sproginterventioner. STRUKTUR AF PROGRAMMET I CIS-specialiseringen Sprogundervisning og sprogundervisning vil du lære at forstå og rette op på virkelige verdensproblemer relateret til sprog og uddannelse, som f.eks. Hvordan man vurderer sprogfærdigheder, hvordan man genkender typiske og atypiske mønstre i sproglig og tosproglig sprogudvikling og hvordan man underviser Engelsk eller hollandsk som andet sprog. Programmet giver eleverne en bred teoretisk base, der afspejler den nuværende state of the art om sprogstrukturen, hvordan sprog interagerer med kognition, hvilke faktorer der driver sproglige erhvervelser hos børn og voksne, og hvordan sprogundervisningen kan påvirke indfødte og udenlandske Sprogindlæring. Dette program kan kombineres med flere mindreårige som fremmedsprog (fx spansk, portugisisk, marokkansk, rumænsk, arabisk, fransk, tysk), hjerne og sind, europæisk historie og kultur og digitale humaniora). DIN FREMTIDIGE KARRIERE Studerende med en grad i CIS: Sprogundervisning og sprogundervisning er typisk involveret i at udvikle sprogindlæringsmetoder og læreruddannelser, ved udformning af sprogfærdighedsvurderinger og i undervisningssprog til grupper af elever med særlige behov. De kan også tilbyde sprogkonsulentjenester til virksomheder, regering eller nonprofitorganisationer. SÆRLIGE... [-]

Bachelor i liberale kunst og videnskab (amsterdam professionshøjskole)

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

Som studerende på Amsterdam University College (AUC), vil du lære at analysere komplekse problemstillinger fra forskellige perspektiver ved at trække på forskellige faglige vidensområder ... [+]

Liberal Arts and Sciences: Analysere komplekse problemstillinger

Som studerende på Amsterdam University College (AUC), vil du lære at analysere komplekse problemstillinger fra forskellige perspektiver ved at trække på forskellige faglige vidensområder. Diskussioner starter med de "store spørgsmål" inden for videnskab og samfund og føre til fordybelse i en bred vifte af akademiske discipliner. Studieordningen indeholder seks tværfaglige temaer: Energi, klima og bæredygtighed; Life, Evolution og Universet; Sundhed og trivsel; Information, Kommunikation, kognition; Sociale systemer; og byer og kulturer. Disse temaer vil give dig en solid orientering som du beslutter dig på din store i videnskaber, samfundsvidenskab eller humaniora. ... [-]


Bachelor i litteratur og samfund: engelsk

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

Fokus i dette program på VU Amsterdam er på samspillet mellem litteratur og samfund, og litteratur og visuel kultur ... [+]

Samspil mellem litteratur og samfund

Fokus i vores program er på samspillet mellem litteratur og samfund, og litteratur og visuel kultur. Du vil læse kanoniske britiske værker, og også udforske nutidige romaner fra forskellige engelsktalende lande. I vores kurser, vil du analysere disse tekster fra to banebrydende perspektiver: engelsk litteratur i en foranderlig verden, og engelsk litteratur i en visuel kultur.

Hvordan litteratur reagerer på større ændringer i samfundet? Tænk på angrebene på tvillingetårnene og romanen Ekstremt højt og utrolig tæt på. I vores kurser vil du opdage, hvordan litteratur kan også forårsage social forandring. Et berømt eksempel er Onkel Toms Hytte, som spillede en vigtig rolle i afskaffelsen af ​​slaveriet. Litteratur har magt til at ændre læsernes måder at anskue verden. Romanen 1984 udtrykt bekymring over regeringens overvågning af sine borgere. Med andre ord, er litteraturen ikke placeret ved en fjern fra samfundet, men til meget dens centrum. At studere engelsk litteratur derfor også indebærer at studere de store sociale udvikling i forskellige engelsktalende lande. ... [-]


Bachelor i matematik

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

Dette program er unikt i Holland på grund af den stærke sammenhæng mellem teoretisk og anvendt matematik. En grundig viden om grundlæggende matematik er nødvendig både for de nye matematiske teorier vi udvikler og for deres avancerede applikation. [+]

Hvorfor studerer matematik? Dette program er unikt i Holland på grund af den stærke sammenhæng mellem teoretisk og anvendt matematik. En grundig viden om grundlæggende matematik er nødvendig både for de nye matematiske teorier vi udvikler og for deres avancerede applikation. Derfor udstyre vi jer med en meget solid jordforbindelse i teoretisk matematik. Derudover vil du se det anvendes i praksis på mange måder. VU Amsterdam tilbyder også et spor i biomedicinsk matematik. I dette spor vil du tage emner inden for matematik samt biologi, biomedicin og andre biovidenskaber. STRUKTUR AF PROGRAMMET I matematikprogrammet lærer du om alle vigtige underområder i matematik, som analyse, algebra, geometri og sandsynlighedsteori. Du vil øve abstrakt tænkning samt finde ud af, hvordan man anvender grundlæggende matematik i praktiske situationer, fx inden for emnerne Modeling, Programmering og Statistik. Før studietid 2 af det første år skal du afgøre, om du vil følge det generelle spor eller det biomedicinske spor. I anden halvdel af kandidatuddannelsen vil du vælge et fag, der specialiserer sig i. Du kan også vælge at tage en minor i et andet studieområde for et semester. DIN FREMTIDIGE KARRIERE Arbejdsløshed er en sjældenhed blandt matematikere: de finder job i teknologibedrifter, banker, ministerier, hospitaler, rådgivning, it, videnskabelig forskning og uddannelse. Din viden om grundlæggende og anvendt matematik som VU-matematiker vil passe dig til en række job. Det biomedicinske matematikspor vil gøre dig specielt tiltalende som medarbejder hos farmaceutiske virksomheder. SÆRLIGE ADMISSIONSKRAV For at være optaget til optagelse skal kandidaterne have en tilsvarende kvalifikation af... [-]

Bachelor in Cultural Anthropology and Development Sociology

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

Undervisningssprog: Engelsk

Programmet i en nøddeskal

International Classroom

Studerer på Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam er en internationalt anerkendt forskning universitet grundlagt i 1880.

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland, og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Campus er omgivet af et af de mest dynamiske og hurtigt voksende forretningsdistrikter i Holland, der er vært for over 700 virksomheder. ... [-]


Bachelor in Philosophy, Politics and Economics (PPE)

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

VU Amsterdam er det første universitet i det europæiske fastland for at tilbyde en omfattende PPE program af denne størrelse på bachelor-niveau. Du vil drage fordel af vores personlige atmosfære og interaktion med vores engagerede og innovative lærere, hvoraf mange har tidligere erfaringer forelæsninger i tværfaglige PPE-programmer i hele verden. Vi tilbyder et udfordrende program med nem adgang til universitetets faciliteter, men stadig ligger tæt på det pulserende hjerte af Amsterdam.

Dine Fremtidsudsigter

En uddannelse i filosofi, politik og økonomi kan åbne mange døre for dig. Uanset om du vælger at fortsætte dine studier eller flytte direkte ind i en karriere i erhvervslivet eller politik, eller gøre noget helt andet, vil PPE udstyre dig som leder med tværfaglig viden og færdigheder i at løse de nye spørgsmål i det 21. århundrede . ... [-]


Bachelor in Psychology

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

[+]

I det andet år, lægges der vægt på at uddybe den viden erhvervet i det første år. For eksempel vil dette indeholde en introduktion til neuropsykologi. I neuropsykologi studerer du effekten af ​​hjerneskade på folks adfærd (f.eks. Agnosia, afasi, demens).

[-]

Bachelor i økonometri og operationsforskning

på universitet Fuldtid 3 år September 2018 Holland Amsterdam

Specialisering Econometrics and Data Science vil hjælpe dig med at udvikle et integreret perspektiv i statistisk dataanalyse og økonometrisk modellering med det formål at støtte politik og beslutningstagning inden for økonomi, økonomi og markedsføring. [+]

Matematik, statistik, økonomi og computer videnskab er et enkelt program!

Har du et analytisk sind? Er det en spændende udfordring at oversætte abstraktionen af ​​matematik og statistik til løsninger på virkelige problemer? Har du en praktisk karakter og vil du gerne bruge den til at løse de store problemer i samfundet? Hvis det er tilfældet, kan bacheloruddannelsen i økonometri og operationsforskning være det rigtige for dig. Programmet indebærer at løse problemer ved hjælp af indsigt fra:

matematikstatistikøkonomicomputer videnskab

I løbet af programmet vil du få indgående teoretisk viden om økonometri og operationsforskning samt udvikle praktiske færdigheder. Du lærer at kvantitativt formulere og analysere spørgsmål fra økonomisk praksis ved at udvikle modeller, der kan bruges til at fortolke data, især "store data". Du vil også lære at udvikle software for at finde den mest effektive løsning på problemet ved hånden. For eksempel kan du udvikle en model, der kan:... [-]


Videoer

Why study at VU

VU University Amsterdam International Master Programs

Kontakt

VU University Amsterdam

Adresse, linje 1 Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Holland
Hjemmeside http://www.vu.nl/en/programmes/index.asp
Telefon +31 20 598 9898