Read the Official Description

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam er et internationalt anerkendt forskningsuniversitet, der blev grundlagt i 1880. Universitetet tilbyder over 150 engelskundervisningsprogrammer på bachelor-, kandidat- og ph.d.-niveau til 23.000 studerende fra hele verden. Studerende og personale på 130 nationaliteter skaber et dynamisk internationalt akademisk fællesskab.

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Campus er omgivet af et af de mest dynamiske og hurtigt voksende forretningsdistrikter i Holland, der er vært for over 700 virksomheder.

Med mere end 24.000 studerende, hvoraf 3.300 er internationale, gennemfører universitetet banebrydende forskning i problemer af samfundsmæssig og videnskabelig betydning. Universitetet skelner sig i forskning og uddannelse gennem fire tværfaglige temaer: Human Health and Life Sciences, Science for Sustainability, Connected World og Governance for Society. Som studerende vil dette hjælpe dig med at se ud over grænserne for videnskabelige discipliner og søge efter konkrete løsninger til en bedre verden. Derudover finder Vrije Universiteit Amsterdam mangfoldighed, hvad enten det er i kultur, overbevisning, nationalitet eller forudgående uddannelse som kilde til innovation og fremskridt og dermed som særlig styrke.

Uddannelsens kvalitet

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) har et godt ry for den gode kvalitet af sin undervisning. Du arbejder i forholdsvis små grupper, hvor der lægges stor vægt på interaktion og en personlig tilgang. Undervisningen er velorganiseret. Dette afspejles f.eks. I den klare struktur af studieprogrammerne.

Livlig Amsterdam

Universitetet ligger i den pulserende by Amsterdam, en af ​​de mest multikulturelle byer i verden, med den største koncentration af studerende i Holland og hvor engelsk er det andet sprog, der tales. Som studerende på VU Amsterdam kan du drage fordel af alle de fordele, som hovedstaden tilbyder. På lidt over femten minutter er du i det livlige centrum af Amsterdam, hvor der er mange butikker, underholdningssteder, parker og fortovscaféer. Amsterdam er sikkert og engelsk tales bredt.

Personligt tilsyn

VU Amsterdam lægger stor vægt på personlig studievejledning. Lige i begyndelsen af ​​dit studium bliver du introduceret til dit program studierådgiver. Denne person vil give dig råd om eventuelle problemer, du måtte have med dit studium, og besvare spørgsmål om jobmarkedet.

Unik identitet

VU Amsterdam var det første universitet i Holland, der blev oprettet af en privatperson, uden indblanding fra kirken eller staten. Denne arv er stadig meget en del af, hvem vi er: VU står for Vrije Universiteit, som bogstaveligt oversættes som 'Free University'. Universitetet har fra begyndelsen fastlagt sine egne forskningsområder, lavet egne studieprogrammer og praktiseret egne didaktiske metoder.

Let tilgængeligt

Vrije Universiteit Amsterdam er let tilgængeligt med offentlig transport. Schiphol Lufthavn ligger kun otte minutter med tog. Amsterdam Zuid Station ligger i gåafstand fra VU University Amsterdam. Der er også en hurtig sporvogn forbindelse til Amsterdam Central Station eller Amsterdam Sloterdijk Station, med en rejsetid på kun seksten minutter. VU Amsterdam er også let at komme i bil, der ligger tæt på Amsterdams omkørselsvej.

Universitets campus

Næsten alle vores elever, medarbejdere og programmer er placeret på campus: et enkelt bygningskompleks i forretningskvarteret i Amsterdam. Derfor er det i løbet af dine studier meget nemt at gøre dig bekendt med andre discipliner.

Akkreditering

Vrije Universiteit Amsterdam er fuldt anerkendt af det nederlandske ministerium for uddannelse som forskningsuniversitet. Alle uddannelser på VU University Amsterdam er enten akkrediteret af eller i færd med at blive akkrediteret af NVAO, akkrediteringsorganisationen for Holland og Flandern. Denne krop blev oprettet ved en international traktat og garanterer kvaliteten af ​​videregående uddannelser i Holland og flamsktalende Belgien gennem akkreditering af studieprogrammer.

Typer af programmer

VU Amsterdam tilbyder fire typer af programmer:

  • Bacheloruddannelser (fører til BA / LLB / BSc)
  • Kandidatuddannelser (fører til MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Ph.d.- / Doktorgradsprogrammer (fører til ph.d.-doktorgrad)
  • Ikke-uddannelser (Studie i udlandet

Stipendier

Med vores eget stipendium, VU Fellowship Program (VUFP), tilbyder vi højt motiverede studerende med fremragende studie resultater den unikke mulighed for at forfølge en kandidatgrad med økonomisk støtte fra universitetet. VUFP-stipendiet er en undervisningsafgift. Holland Scholarship Program (HSP) er beregnet til studerende uden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EEA), der ønsker at følge et kandidatuddannelse i Holland. VU Amsterdam omfatter mangfoldighed som en berigelse for vores undervisning, forskning og vores bidrag til samfundet. Dette stipendium er specielt beregnet til fremragende studerende, der bidrager til mangfoldigheden på vores campus. Som en international studerende, der planlægger at studere på VU Amsterdam , kan du søge om forskellige stipendier og stipendier. Detaljerede oplysninger om stipendier og deadlines findes på WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS eller WWW.GRANTFINDER.NL.

VU Fellowship Program

VU Fellowship Programmet (VUFP) tilbyder talentfulde potentielle studerende den unikke mulighed for at forfølge en grad i et udvalg af kandidatuddannelser på VU University.

Organisation

VU Amsterdam er et traditionelt hollandsk universitet ledet af en direktion (tre medlemmer) og har 10 fakulteter direkte under direktionen. Hvert fakultet leverer en eller flere bachelor- og kandidatuddannelser og udfører forskning. De er alle organiseret forskelligt, men de fleste har et bestyrelse, et centralt personale og flere afdelinger og kandidatskoler. Universitetet har også en række serviceafdelinger, hvoraf det internationale kontor er et, og der er en række tværfaglige forskningsinstitutter.

Privat eller offentligt?

VU Amsterdam er et af 14 offentlige universiteter, som er anerkendt af det nederlandske undervisningsministerium og derfor delvis finansieret af staten. Under det hollandske system subventionerer regeringen anerkendte universiteter på grundlag af deres studentetal og fastsætter også grænser og retningslinjer for de studieafgifter, som disse universiteter har lov til at opkræve. Dette sikrer adgang til kvalitet højere uddannelse for alle nederlandske statsborgere, rige eller fattige. VU Amsterdam glæder sig over ansøgere fra alle baggrunde.

VU International Office Services

  • Visa / opholdstilladelse

Find ud af om du har brug for visum / opholdstilladelse, og hvordan dette vil blive arrangeret.

  • Indkvartering

Oplysninger om indkvartering på VU Amsterdam .

  • Registrering i kommunen

Når du er kommet til Holland, skal du registrere dig hos kommunen. Find ud af hvad du skal gøre.

  • Introduktionsaktiviteter

Efter din ankomst finder der talrige introduktionsaktiviteter sted på VU Amsterdam .

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Vrije Universiteit Amsterdam

Business Analytics på VU Amsterdam er den videnskab, der beskæftiger sig med at forbedre forretningsprocesser gennem den omfattende brug af data og metoder i skæringspunk ... [+]

Reelle data, rigtige løsninger

I dagens datastyrede verden har organisationer brug for ekspertvurdering og skarp analyse for at sikre, at de træffer de rigtige beslutninger. Business Analytics giver dig mulighed for at udnytte magt datavidenskab, stor data, statistik og maskinindlæring for at optimere resultater og opnå strategiske mål.

Din evne til at kombinere indsigt fra matematik, datalogi og økonomi med højt udviklede kvantitative og kommunikationsevner vil gøre dig nøglen til succes for enhver organisation. De forbindelser, du laver, og de løsninger, du opretter, giver dig mulighed for at få mest ud af dataaktiverne i erhvervslivet og ud over det.

Med denne vigtige ekspertise lige ved hånden bliver du en varm ejendom for potentielle arbejdsgivere. Gør bachelorprogrammet i Business Analytics din gateway til en international kandidatkarriere.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Computer Science på VU Amsterdam handler om vores interaktion med information. Disse oplysninger kan variere fra togplaner til personlige data om sundhedspleje eller spæn ... [+]

Information interaktion

Computer Science handler om vores interaktion med information. Disse oplysninger kan variere fra togplaner til personlige data om sundhedspleje eller spændende nye virtuelle spil. Computerteknologi har givet os mange nye muligheder, men det har desværre også skabt alvorlige risici. Bachelor i datalogi på VU Amsterdam fokuserer på begge aspekter, med Netværk og Sikkerhed som to hovedemner i programmet.

Derudover tilbyder VU studerende den eneste fuldt udviklede akademiske specialisering inden for software engineering i Amsterdam. Du får dine færdigheder fra forskere, der er specialiserede på dette område. Under bachelor kan du vælge den ingeniør mindre Deep Programmering. Efter bachelor kan du gå til Mesterens spor i Software Engineering og Green IT. Dette spor er unikt på grund af dets fokus på at lære dig at konstruere energibesparende software og IKT-systemer, hvilket gør vores digitale samfund mere bæredygtig.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

VU Bachelor i filosofi tilbyder dig et fuldt treårigt program i filosofi. Programmet dækker områderne Filosofi, Teoretisk Filosofi, Etik og Politisk Filosofi. ... [+]

Hvorfor studerer filosofi VU Bachelor i filosofi tilbyder dig et fuldt treårigt program i filosofi. Programmet dækker områderne Filosofi, Teoretisk Filosofi, Etik og Politisk Filosofi. Det omfatter kurser i f.eks. Etik, epistemologi, antikkens filosofi, middelalderfilosofi, moderne og moderne filosofi, videnskabsfilosofi, logik, filosofi om sindet, arabisk filosofi, politisk filosofi, kulturfilosofi og tekstkurser i filosofiske klassikere. Studerende har bedømt bachelor som et TOP-program. STRUKTUR AF PROGRAMMET Programmet omfatter en majoritet på tyve kurser i filosofi (120 EC); En mindre af fem kurser (30 EC) i et andet studieområde eller et ophold i udlandet; Og et specialiserin... [-]
Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Programmet Historie: Historie og Internationale Studier giver en unik chance for studerende, der ønsker at forstå, hvordan menneskelige samfund har været sammenkoblet gen ... [+]

HVORFOR STUDIEHISTORIE OG INTERNATIONALE STUDIER?

Programmet Historie: Historie og Internationale Studier giver en unik chance for studerende, der ønsker at forstå, hvordan menneskelige samfund har været sammenkoblet gennem historien fra antikken til nutiden. Du udforsker de sociale, politiske, økonomiske og kulturelle forbindelser fra et internationalt og globalt perspektiv. Dine lærere er eksperter inden for en række geografiske områder og tilbyder dig intensiv vejledning i din undersøgelse.

Hvordan har samfund været forbundet gennem historien?Historie: Historie og Internationale Studier på Vrije Universiteit Amsterdam er et unikt program, der kombinerer tilgange fra historie og samfundsvidenskab til at forstå, hvordan samfund har været forbundet gennem historien. Programmet tilbyder en kombination af historiekurser, moderne sproglige enheder og forskningsfærdigheder fra områderne global historie og internationale relationer. Det læres af et højt motiveret personale, stærkt engageret i undervisningspraksis og læreroplevelsen af ​​deres studerende.Lære om det historiske samfunds historiske oprindelseHvordan er demokratiet blevet en global standard, mens andre regeringsformer betragtes som "afvigelser"? Hvordan har decolonisering påvirket forholdet mellem Europa og Asien? Hvad er den historiske oprindelse af global ulighed og klimaændringer? Historie og Internationale Studier er et glimrende valg for studerende interesseret i at lære om det historiske samfund i vores globale samfund fra et tværfagligt perspektiv.Stort udvalg af kurser... [-]
Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Alle er online. Som følge heraf har organisationer flere og flere muligheder for at generere og bruge data, hvilket er præcis det, du vil lære at gøre i Informationsviden ... [+]

Om

Alle er online. Som følge heraf har organisationer flere og flere muligheder for at generere og bruge data, hvilket er præcis det, du vil lære at gøre i Informationsvidenskab (tidligere navngivet Information, Multimedia og Management) på VU Amsterdam . Det kan f.eks. Involvere udvikling og implementering af en søgemaskine eller et museumswebsted, der kan forudsige, hvad den besøgende er interesseret i. Som studerende i informationsvidenskab vil du studere nye applikationer og markeder og skabe innovative og brugervenlige løsninger. Der vil være masser af kontakt med dine undervisere og medstuderende, da du vil arbejde sammen om en række praktiske opgaver. Alle foredragsholdere har stor erhvervserfaring inden for den offentlige og kommercielle sektor, både nationalt og internationalt. Informationsvidenskab er et dynamisk program med fokus på den seneste udvikling. Du vil lære både kommunikationsfærdigheder og tekniske færdigheder, og især i løbet af det tredje år vil du tage en mere praktisk tilgang og fuldføre en seriøs opgave for en repræsentativ organisation.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

IBA-programmet på VU Amsterdam giver dig den nødvendige teoretiske viden til at lykkes på markedet og vil introducere dig til den praktiske anvendelse af discipliner: Str ... [+]

UDVIKLER EN INTEGRERET PERSPEKTIV

Vi tager en virkelig integreret tilgang til dagens globale marked. IBA kombinerer en omfattende undersøgelse af alle de væsentlige forretningsdiscipliner i en reelt international sammenhæng med stærkt fokus på mennesker. Du vil lære at forstå og styre tværkulturelle udfordringer på verdens forretningsstadium. Udover en grundig forståelse af professionel teori og praksis vil du udvikle stærke akademiske og forskningsfærdigheder samt de personlige kvaliteter, der kræves af en moderne global borger.

IBA er et treårigt program undervist udelukkende på engelsk. Ved tilmeldingen deltager du i et multikulturelt fællesskab af studerende, vejledere og forskere trukket fra alle kontinenter. I takt med at du lærer at løse internationale virksomheders og samfundsmæssige udfordringer, får du en grundig grundforbindelse i businessteori og i de praktiske fag i hjertet af forretningsadministration, herunder strategi, marketing, økonomi, regnskab, organisation, menneskelige ressourcer, logistik og teknologi. Du vil også udvikle dine sociale og kvantitative evner, en vigtig del af den personlige færdighedssæt, der er afgørende for succes i nutidens forretningsmiljø.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

En af nøglekompetencerne hos kommunikationsfolk er i dag at forstå og med succes anvende forholdet mellem mediebrug og kommunikationsprocesser. CIS-specialiseringen Sprog ... [+]

Gamle og nye medier i en globaliseret verden

Disse dage er sociale medier ikke længere kun brugt til deres oprindelige formål, personlig kommunikation, men også ansat af virksomheder til professionelle formål. Organisationer bruger Twitter til webservices, Skype eller Facetime til møder og Whatsapp til samtaler. Facebook er også brugt til at skabe erhvervskunder. I BA CIS specialisering Sprog og medier lærer du hvordan og hvorfor organisationer anvender nye (og gamle) medier i business-to-business og business-to-consumer interaktion. Du vil også opdage, hvordan applikationer af nye medier påvirker, form eller endda definerer indholdet og de sproglige eller visuelle egenskaber for de meddelte, der udveksles. Tweets har for eksempel en grænse på 140 tegn, hvilket påvirker det sprog, der bruges. På samme måde adskiller en ansigt til ansigt samtale fra en WhatsApp-samtale som et resultat af det anvendte medium. Men det virker også omvendt: egenskaber ved tekster, billeder eller samtaler kan også påvirke valget til et bestemt medium. Vores program vil give dig de nødvendige færdigheder til at analysere forskellige aspekter af medie design og at undersøge effektiviteten af ​​bestemte valg. Både nye og gamle medier anvendes i en stadig mere globaliseret verden, og kommunikation foregår mere og mere i en international sammenhæng. Sådan international kommunikation involverer ikke kun forskellige sprog, men også forskellige kulturer, også mellem engelsktalende lande. Desuden er der i hele verden forskellige sorter af engelsk fremkaldt, hver med deres egen karakteristika. I forretningsmæssige omgivelser interagerer internationale kolleger med en såkaldt lingua franca, typisk engelsk. Derfor vil flere kurser i vores... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette program bridges kløften mellem, hvilke sprogkundskaber kender til lærbarheden af ​​sprog og hvilke sproglærere der oplever i det daglige liv. ... [+]

En af nøglekompetencerne hos kommunikationsfolk er i dag at forstå og med succes anvende forholdet mellem mediebrug og kommunikationsprocesser. Vores program vil give dig indsigt i de faktorer, der i faglige sammenhænge påvirker samspillet mellem medier, kommunikationsprocesser og sprog i en globaliseret verden. I vores kurser vil du studere nye fænomener i mediebrug og international kommunikation og udvikle en grundig teoretisk forståelse af kommunikation.Gamle og nye medier i en globaliseret verden

Disse dage er sociale medier ikke længere kun brugt til deres oprindelige formål, personlig kommunikation, men også ansat af virksomheder til professionelle formål. Organisationer bruger Twitter til webservices, Skype eller Facetime til møder og Whatsapp til samtaler. Facebook er også brugt til at skabe erhvervskunder. I BA CIS specialisering Sprog og medier lærer du hvordan og hvorfor organisationer anvender nye (og gamle) medier i business-to-business og business-to-consumer interaktion. Du vil også opdage, hvordan applikationer af nye medier påvirker, form eller endda definerer indholdet og de sproglige eller visuelle egenskaber for de meddelte, der udveksles. Tweets har for eksempel en grænse på 140 tegn, hvilket påvirker det sprog, der bruges. På samme måde adskiller en ansigt til ansigt samtale fra en WhatsApp-samtale som et resultat af det anvendte medium. Men det virker også omvendt: egenskaber ved tekster, billeder eller samtaler kan også påvirke valget til et bestemt medium. Vores program vil give dig de nødvendige færdigheder til at analysere forskellige aspekter af medie design og at undersøge effektiviteten af ​​bestemte valg. Både nye og gamle medier anvendes i en stadig mere... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Hvordan håndterer journalister falske nyheder? Hvorfor er webpleje så vigtigt for virksomhederne? Er sociale medier en alvorlig afhængighed, og vil vores bedsteforældre t ... [+]

Studerende Kommunikationsvidenskab?

Hvor troværdige er nyheder, hvis alle med en vlog mener, at de er journalister? Er dine venner virkelig så glade som de vises på deres Instagram-konto? Hvilken indflydelse har sociale medier på politisk beslutningstagning? Under bacheloruddannelsen i Kommunikationsvidenskab ved VU Amsterdam vil du studere, hvordan den seneste udvikling har vendt medielandskabet på hovedet.

På VU Amsterdam vil du selv foretage en masse forskning. Du vil undersøge de reelle problemer, der står overfor virkelige organisationer og søge efter mulige løsninger. Som følge heraf vil du ikke kun få viden om kommunikation, men du vil også lære vigtige færdigheder som hvordan man opretter et eksperiment og analyserer data. Som studerende på dette bachelorprogram deltager du i et internationalt klasseværelse med studerende og lærere fra forskellige (nationale) baggrunde. Alle kurser er engelsklærte og designet ud fra et internationalt perspektiv.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Bacheloruddannelsen i kulturantropologi og udviklingssociologi ved VU er den bedste i Holland. Du vil udforske kendte og ukendte verdener, langt væk og tæt på hjemmet. Du ... [+]

Bedste vurderede program inden for sin egen disciplin i Nederlandene i Keuzegids Universiteiten 2018. Keuzegids er en uafhængig publikation, der sammenligner og vurderer alle universitetsuddannelser i Holland i over tyve år nu.

Gør en forskel i dagens og morgendagens verden

Hvad tiltrækker hollandske vælgere til populisme? Hvordan håndterer folk i Bangladesh klimaændringernes virkninger? Hvordan opbygges etnisk eller kønsidentitet og får mening over hele verden?

Antropologer kaster lys over vigtige spørgsmål og udfordringer i vores tid. De gør det ved at kigge gennem øjnene af de mennesker, de studerer. Denne unikke tilgang skaber dyb viden om grupper af mennesker. I mange tilfælde er folk der overses eller ikke forstået godt.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Bacheloruddannelsen i kunstig intelligens på VU Amsterdam har to spor: Intelligent Systems og Socialt Aware Computing. Du bestemmer, hvilken indstilling der er bedst for ... [+]

Om

Kunstig intelligens (AI) er overalt nu, og dens betydning vil kun vokse. Medierne er fulde af det: AlphaGo, robotter, chaufførløse biler osv. Vi bruger alle AI teknologi hver eneste dag. Søgning med Google, anbefalinger om Netflix og Amazon, sproggennemgang med Siri, maskinoversættelser, spamfiltre; alle disse er en del af vores hverdag. Videnskab og sundhedspleje også ville være utænkelig uden kunstig intelligens i dag. Billedgenkendelse, diagnostiske supportværktøjer, prædiktive modeller og andre innovationer, der leveres af kunstig intelligens, er afgørende for alle samfundsområder. Som en akademisk disciplin holder kunstig intelligens fremtiden - og kan forme din fremtidige karriere. At studere AI på Vrije Universiteit Amsterdam er din vej til succes. Bacheloruddannelsen i kunstig intelligens på VU Amsterdam har to spor: Intelligent Systems og Socialt Aware Computing. Du bestemmer, hvilken indstilling der er bedst for dig. Det første år er det samme for begge spor, andet år deler 40% af deres programmer. Det betyder at du kan skifte meget nemt!... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Som studerende på Amsterdam University College (AUC), vil du lære at analysere komplekse problemstillinger fra forskellige perspektiver ved at trække på forskellige fagli ... [+]

Liberal Arts and Sciences: Analysere komplekse problemstillinger

Som studerende på Amsterdam University College (AUC), vil du lære at analysere komplekse problemstillinger fra forskellige perspektiver ved at trække på forskellige faglige vidensområder. Diskussioner starter med de "store spørgsmål" inden for videnskab og samfund og føre til fordybelse i en bred vifte af akademiske discipliner. Studieordningen indeholder seks tværfaglige temaer: Energi, klima og bæredygtighed; Life, Evolution og Universet; Sundhed og trivsel; Information, Kommunikation, kognition; Sociale systemer; og byer og kulturer. Disse temaer vil give dig en solid orientering som du beslutter dig på din store i videnskaber, samfundsvidenskab eller humaniora. ... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Fokus i dette program på VU Amsterdam er på samspillet mellem litteratur og samfund, og litteratur og visuel kultur ... ... [+]

Samspil mellem litteratur og samfund

Fokus i vores program er på samspillet mellem litteratur og samfund, og litteratur og visuel kultur. Du vil læse kanoniske britiske værker, og også udforske nutidige romaner fra forskellige engelsktalende lande. I vores kurser, vil du analysere disse tekster fra to banebrydende perspektiver: engelsk litteratur i en foranderlig verden, og engelsk litteratur i en visuel kultur.

Hvordan litteratur reagerer på større ændringer i samfundet? Tænk på angrebene på tvillingetårnene og romanen Ekstremt højt og utrolig tæt på. I vores kurser vil du opdage, hvordan litteratur kan også forårsage social forandring. Et berømt eksempel er Onkel Toms Hytte, som spillede en vigtig rolle i afskaffelsen af ​​slaveriet. Litteratur har magt til at ændre læsernes måder at anskue verden. Romanen 1984 udtrykt bekymring over regeringens overvågning af sine borgere. Med andre ord, er litteraturen ikke placeret ved en fjern fra samfundet, men til meget dens centrum. At studere engelsk litteratur derfor også indebærer at studere de store sociale udvikling i forskellige engelsktalende lande. ... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Dette program er unikt i Holland på grund af den stærke sammenhæng mellem teoretisk og anvendt matematik. En grundig viden om grundlæggende matematik er nødvendig både fo ... [+]

Hvorfor studerer matematik? Dette program er unikt i Holland på grund af den stærke sammenhæng mellem teoretisk og anvendt matematik. En grundig viden om grundlæggende matematik er nødvendig både for de nye matematiske teorier vi udvikler og for deres avancerede applikation. Derfor udstyre vi jer med en meget solid jordforbindelse i teoretisk matematik. Derudover vil du se det anvendes i praksis på mange måder. VU Amsterdam tilbyder også et spor i biomedicinsk matematik. I dette spor vil du tage emner inden for matematik samt biologi, biomedicin og andre biovidenskaber. STRUKTUR AF PROGRAMMET I matematikprogrammet lærer du om alle vigtige underområder i matematik, som analyse... [-]
Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

... [+]

VU Amsterdam er det første universitet i det europæiske fastland for at tilbyde en omfattende PPE program af denne størrelse på bachelor-niveau. Du vil drage fordel af vores personlige atmosfære og interaktion med vores engagerede og innovative lærere, hvoraf mange har tidligere erfaringer forelæsninger i tværfaglige PPE-programmer i hele verden. Vi tilbyder et udfordrende program med nem adgang til universitetets faciliteter, men stadig ligger tæt på det pulserende hjerte af Amsterdam.

Dine Fremtidsudsigter

En uddannelse i filosofi, politik og økonomi kan åbne mange døre for dig. Uanset om du vælger at fortsætte dine studier eller flytte direkte ind i en karriere i erhvervslivet eller politik, eller gøre noget helt andet, vil PPE udstyre dig som leder med tværfaglig viden og færdigheder i at løse de nye spørgsmål i det 21. århundrede . ... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

... [+]

I det andet år, lægges der vægt på at uddybe den viden erhvervet i det første år. For eksempel vil dette indeholde en introduktion til neuropsykologi. I neuropsykologi studerer du effekten af ​​hjerneskade på folks adfærd (f.eks. Agnosia, afasi, demens).

[-]
Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Den globale politik ændrer sig hurtigt, da globaliseringen gør stater og mennesker mere sammenkoblede, men skaber også nye skillelinjer. Trump sætter "America First" ved ... [+]

Hvorfor studerer politisk videnskab: global politik?

Den globale politik ændrer sig hurtigt, da globaliseringen gør stater og mennesker mere sammenkoblede, men skaber også nye skillelinjer. Trump sætter "America First" ved at trække sig fra traktater og truede handelskrige, mens Kina fortsætter med at stige. Europa, der står over for sin egen bølge af populistisk politik, kæmper for at omdefinere sin position i denne nye globale lidelse. Med Global Politics vil du studere disse udfordringer og problemer, analysere de underliggende strømskift og reflektere over mulige løsninger.

DIN FREMTIDIGE KARRIERE

Global Politics giver dig et solidt fundament til yderligere at specialisere dig i et internationalt statsvidenskabsprogram. At være vidende om magt og politik i Europa og i verden, om globalisering og globale magtskift, og om globale problemer og deres mulige løsninger, kan du arbejde som politisk rådgiver, journalist, forsker eller politiker.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Specialisering Econometrics and Data Science vil hjælpe dig med at udvikle et integreret perspektiv i statistisk dataanalyse og økonometrisk modellering med det formål at ... [+]

Matematik, statistik, økonomi og computer videnskab er et enkelt program!

Har du et analytisk sind? Er det en spændende udfordring at oversætte abstraktionen af ​​matematik og statistik til løsninger på virkelige problemer? Har du en praktisk karakter og vil du gerne bruge den til at løse de store problemer i samfundet? Hvis det er tilfældet, kan bacheloruddannelsen i økonometri og operationsforskning være det rigtige for dig. Programmet indebærer at løse problemer ved hjælp af indsigt fra:

matematikstatistikøkonomicomputer videnskab

I løbet af programmet vil du få indgående teoretisk viden om økonometri og operationsforskning samt udvikle praktiske færdigheder. Du lærer at kvantitativt formulere og analysere spørgsmål fra økonomisk praksis ved at udvikle modeller, der kan bruges til at fortolke data, især "store data". Du vil også lære at udvikle software for at finde den mest effektive løsning på problemet ved hånden. For eksempel kan du udvikle en model, der kan:... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Vrije Universiteit Amsterdam

Loven i Samfund Bachelor på Vrije Universiteit Amsterdam er unik - du finder ikke lov lært på denne måde andre steder. I stedet for den traditionelle tilgang til offentli ... [+]

Om

Hvordan kan loven bane vej for en bæredygtig fremtid? Og hvordan anvendes loven til tider for at forhindre den? Er terrorisme et spørgsmål om international strafferet eller international sikkerhedslovgivning - eller begge dele? Og hvad er en advokats moralske ansvar i disse tilfælde?

Loven i Samfund Bachelor på Vrije Universiteit Amsterdam er unik - du finder ikke lov lært på denne måde andre steder. I stedet for den traditionelle tilgang til offentlig, privat og strafferet, starter dette program med reelle samfundsproblemer og ser på, hvordan forskellige juridiske perspektiver kan anvendes. Ved at anvende en tværfaglig tilgang med en stærk samfundsvidenskabelig komponent og en tværkulturel vægtning, arbejder du i grupper for at udføre empirisk forskning i virkelige tilfælde. Og du vil komme ud klar til at arbejde i et internationalt miljø - tænk ikke-statslige organisationer, ministerier og store advokatfirmaer.... [-]

Holland Amsterdam
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Holland
Hjemmeside
Telefonnummer
+31 20 598 9898