Windesheim University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bedst bedømte University of Applied Sciences
Windesheim er et af Holland ' top universiteter i anvendt videnskab med mange top-bedømte bachelor ' programmer. Med godt over 25.000 studerende på heltid og deltid er Windesheim et af de største universiteter inden for anvendt videnskab i Holland.
Windesheim er et dynamisk samfund, der bringer folk sammen for at udveksle viden og ekspertise. Vi søger at uddanne studerende, der er fuldt kvalificerede fagfolk, der er klar til at komme ind på det internationale arbejdsmarked. Med henblik herpå investerer vi konstant i pædagogisk innovation og studerendes udvikling.

Windesheim har en voksende studerende og betragtes meget af studerende, eksperter og arbejdsgivere. De to vigtigste uafhængige årlige undersøgelser om den hollandske højere uddannelsessektor, 'Elsevier' og 'Vejledningen til udvælgelse af videregående uddannelser', rangerer os i deres top tre i allerede mange år i træk. En af vores succesfaktorer er vores personlige tilgang: studerende arbejder i små grupper, og hvert talent tæller. Foredragsholdere er ikke kun lærere, men også coacher. De udfordrer de studerende til at reflektere, tænke kritisk og få det bedste ud af sig selv. Vi er rettet mod personlig uddannelse, der opfylder kravene fra vores studerende, arbejdsmarkedet og samfundet som helhed. Grundstenene i vores tilgang inkluderer kompetencebaseret læring og en personlig udviklingsplan for enhver studerende.

Windesheims innovative og iværksætterånd og vores tætte samarbejde med virksomheder og institutioner gør vores viden umiddelbart anvendelig. At få praktisk erfaring gennem praktikpladser er en integreret del af vores uddannelser.

Placeringer

Zwolle

Address
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2

8017 CA Zwolle, Overijssel, Holland

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig