Windesheim University of Applied Sciences

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Bedst bedømte University of Applied Sciences
Windesheim er en af ​​de nederlandske topuniversiteter inden for anvendt videnskab med mange førende bachelorprogrammer. Med godt over 25.000 fuldtids- og deltidsstuderende er Windesheim et af de største universiteter inden for anvendt videnskab i Holland.
Windesheim er et dynamisk samfund, der bringer folk sammen til at udveksle viden og ekspertise. Vi søger at uddanne studerende, som er fuldt kvalificerede fagfolk, klar til at komme ind på det internationale arbejdsmarked. Til dette formål investerer vi konstant i uddannelsesinvi- dition og elevudvikling.


Windesheim har en voksende studentepopulation og er højt anset af studerende, eksperter og arbejdsgivere. De to vigtigste uafhængige årlige undersøgelser om den nederlandske videregående uddannelse, Elsevier og Higher Education Selection Guide, placerer os i deres top tre i mange år i træk. En af vores succesfaktorer er vores personlige tilgang: eleverne arbejder i små grupper og hver talent tæller. Foredragsholdere er ikke kun lærere, men også trænere. De udfordrer eleverne til at reflektere, tænke kritisk og få det bedste ud af sig selv. Vi er gearet til personlig uddannelse, der opfylder kravene til vores elever, arbejdsmarkedet og samfundet som helhed. Grundstenene i vores tilgang omfatter kompetencebaseret læring og en personlig udviklingsplan for hver elev.

Windesheims innovative og iværksætteriske tilgang og vores tætte samarbejde med virksomheder og institutioner gør vores viden umiddelbart gældende. At opnå praktisk erfaring gennem praktikophold er en integreret del af vores uddannelser.

Studenterfaciliteter
Windesheim er et levende læringssamfund. Over hele Zwolle-campusen, hvor størstedelen af ​​de internationale studerende vil blive, er der områder til privat studie og for gruppearbejde. Vi tilbyder state-of-the-art faciliteter til vores elever, herunder studentrådgivning, et mediecenter, intranet fyldt med nyheder og information, et virtuelt læringsmiljø, computerlokaler, et audiovisuelt center til opbevaring af bærbare computere og AV-udstyr, en kopi butik og en butik, der sælger kontorartikler, slik og gaver. Vores elever er imponerede over vores store sportsfaciliteter på campus: vi har fitnesscentre, fitnessrum, en dojo til karate og judo, indendørs fodboldhaller, en opvarmet swimmingpool og en klatrevæg. På vores campus har vi restauranter, der serverer frisk mad og drikke. Derudover har vi en sportscafé og vores egen Grand Café, der byder på den højt værdsatte Starbucks kaffe. En 'hollandsk sprog' kursus gives til alle internationale studerende, så de kan lære om nederlandskes sprog og typiske vaner. Og for dem der virkelig går til den hollandske oplevelse ved at cykle, har vi også en cykelværksted på campus.


Indkvartering
Windesheim leverer boliger til internationale studerende i studentboliger tæt på campus og til byens centrum, hvor eleverne kan leve og studere sammen. Vi arbejder i partnerskab med en uafhængig boligforening specialiseret i studentboliger, som lader passende værelser til rimelige priser.


Om Zwolle

Windesheim er baseret i Zwolle, en livlig og indbydende mellemstor by kun en times kørsel fra Amsterdam, Utrecht og Groningen med rimelige priser for leveomkostninger. Ca. 30.000 studerende studerer i Zwolle, ved en af ​​sine fire universiteter af anvendte videnskaber. Ud over et smukt historisk centrum har byen mange parker (rigtig pænt for picnics!) Plus atmosfæriske caféer og spisesteder. Zwolle er også et godt sted at shoppe, med alle de store kædeforretninger og masser af uafhængige butikker. Det er også en sikker by: når du har lært at cykle, er det nemt at komme rundt. Studielivet i Zwolle er fokuseret i og omkring byens centrum, som er fyldt med attraktive caféer og restauranter. Zwolle har også mange kulturelle aktiviteter, herunder musik- og kulturfestivaler, teaterforestillinger, film og museer. Zwolle er også berømt for sin årlige Liberation Festival (fri adgang), Rhythm

Stipendier
Desværre giver Windesheim ikke stipendier.

Placeringer

Zwolle

Address
Windesheim University of Applied Sciences Campus 2
8017 CA Zwolle, Overijssel, Holland