Willem de Kooning Academy

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Moderne og banebrydende uddannelse

Den Willem de Kooning Academy tilbyder moderne og banebrydende kunst kurser, der supplerer skiftende, international praksis. Omverdenen er ikke længere på udkig efter den autonome kunstner eller grafisk designer, men snarere for folk, der besidder et væld af talenter og færdigheder, og som ser ud over grænserne for deres oprindelige disciplin. Disse er "at skabe pionerernes. Hastigheden og kompleksiteten af ​​den teknologiske udvikling stor indflydelse moderne og fremtidig professionel praksis. Vores studerende vil arbejde både på lokalt og på internationalt plan med fagfolk fra forskellige discipliner i åbne og virtuelle indstillinger.

Personlig udvikling

Vi skaber de omgivelser, hvor du kan udvikle og udvide dine interesser. Du kan vælge forskellige måder at arbejde på, hvilken type opgave, der passer til din stil af læring og hvordan man kan udvikle dit talent. Hele læreproces kan være forskellig for hver enkelt elev, men de grader, du optjener er lige. Du vil deltage i teoriundervisning, der er passende til dit niveau på det tidspunkt, og du vil være en del af en elektiv program. Det er vigtigt, at du ikke kun vælge en bestemt uddannelse - lad os sige Design - og en større - lad os sige Reklame - men også en professionel rolle og en professionel kontekst med en tilsvarende praktik og en mindre program.

Du kan også indtaste en udmærkelse program og / eller fuldføre din graduering specialisering ved at vælge et udvekslingsprogram på et akademi eller universitet i udlandet. Dette giver dig mulighed for at tilpasse konservatoriets uddannelsesprogram til dine egne præferencer og til udvikling af dit eget talent.

Undersøgelse karriere coaching

Mens en elev på WdKA, vil en undersøgelse karriere coach overvåge dine fremskridt og hjælpe dig gøre din personlige studievalg. Din undersøgelse karriere coach vil hjælpe dig med at forberede dit liv som professionel. Sammen vil du beslutter dine valg og forløbet, at dine studier vil tage.

Rotterdams Onderwijs Model (ROM)

Den Willem de Kooning Academy er en af ​​de 14 institutter Rotterdam University of Applied Sciences og arbejder med Rotterdams Onderwijs Model (ROM - Rotterdam uddannelse model). Denne model skelner mellem videnbaseret, praksis-drevet og elev-drevne uddannelsesaktiviteter CQ. sigter og mål.

Majors & praksis

Oven i din store, lad os sige Reklame eller kunst, vil din undersøgelse også omfatte elektive mindreårige. Du kan vælge fra en bred vifte af moderne emner og problemstillinger. Det vil introducere dig til de tre graduering profiler: Autonomous Practices, Sociale Practices og handelspraksis. Valget af mindreårige er begrænset i dit første år, men som du fremskridt, de vil spille en større rolle i din uddannelse.

Således vil du studere både inden for dit eget fag og inden for praksis. Du vil arbejde på reelle opgaver og kan få praktisk erfaring i løbet af en praktikplads og udveksling.

I sidste ende vil du kompilere din egen bred pakke af viden, færdigheder og specialiteter. Når du opgraderer, vil du have en unik krop med erhvervspraktik, der vil gøre dig skille sig ud på arbejdsmarkedet, i den kreative sektor eller i kunstverdenen.

ANSØGNING OG ADMISSION

Hvis du er interesseret i at tage en bachelor i Kunst, Design, Kunst & Design læreruddannelse eller Leisure ManagementWillem de Kooning Academy, Tilmeld dig online før 1. maj 2018 for optagelsesproceduren og registrer dig hos Studielink. Både denne ansøgning og Studielink-registreringen skal være afsluttet senest den 1. maj 2018. For de ikke-EU-studerende er registreringsfristen 1. marts 2018.

Er du …

  • talentfulde i billedkunst?
  • uafhængig og ansvarlig?
  • dedikeret og motiveret?
  • iværksættervirksomhed?

Så besøg en af ​​vores åbne dage den 11. november 2017 og 10. februar 2018 - og tag med din portefølje! - og ansøge om optagelse.

Porteføljekontroliste

Hvad

Et udvalg af 10-15 værker, som blev efterfulgt af en kreativ proces

For eksempel: designs, genstande, fotos, film, spil, animationer, mode (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampagner, malerier, anvendelige artefakter og skulpturer. Du kan udgive og præsentere alt dette i en pæn traditionel portefølje mappe, men du kan også bruge forskellige metoder: 3D arbejde kan bringes i en kasse (pap), kan digital arbejde blive præsenteret på en bærbar computer eller tablet.

Bemærk venligst: bortset fra disse værker, bedes vise os nogle andre ting, du har oprettet. Foretag en omhyggelig udvælgelse mellem de to. På den måde kan vi vurdere, hvorvidt du har en indsigt i dine egne kvaliteter og dit eget arbejde.

På adgangskort dage, vil vi kigge efter og vurdere: - dine udtryksfulde og kreative evner; - Din fornemmelse for farve, form og materiale; - Originalitet og opfindsomhed i dit arbejde.

Din portefølje, skitser og andre værker, som du bringer, nødt til at give os disse indsigter. Så kan du tjekke, om du vise både dit fulde kapacitet og potentiale, samt personlig og specifik fascination for din foretrukne store og præferencer for (for eksempel) materialer, teknikker, temaer og begreber.

Hvordan

Skitser, test, prøve-outs og eksperimenter Bring skitsebøger, samlinger af ideer, scrapbøger, coastere med opfindelser trukket på ryggen, materielle eksperimenter, prototyper, skalamodeller, testudskrifter og første versioner. Alt dette kan være relateret til de 10-15 værker nævnt ovenfor.

Vi vil gerne få indsigt i dit design og skabe proces. Vi vil gerne se, hvordan du kom til at lave en endelig version eller design gennem skitsering, forsøger, afprøve og eksperimentere først. Vi vil gerne se, at du er i stand til at udfordre dig selv og til yderligere at udforske dine første ideer. Det er vigtigt for os at se: - kan du kritisk reflektere over dit arbejde og udfordre dig selv; - Du ser og observere verden omkring dig og reagere på hvad du bemærke; - Om og hvordan du er selvstændig instruktion og selv-læring og i stand til at træffe valg; - Hvis og på hvilken måde du har at skabe potentiale og kan kommunikere gennem billeder.

Hvorfor

Online spørgeskema om dine ambitioner og motivation Efter din ansøgning, vil vi sende dig et login kode til et online spørgeskema. Vi vil gerne vide mere om dit valg af stor, og hvad du tror, ​​du kan forvente af os. Hvem inspirerer dig? Hvad vil du gerne lære fra os? Venligst udskrive dit spørgeskema og bringe det med dig under optagelse dage. Vi vil diskutere med dig personligt dine spørgsmål og ambitioner.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig