Læs den officielle beskrivelse

Moderne og banebrydende uddannelse

Den Willem de Kooning Academy tilbyder moderne og banebrydende kunst kurser, der supplerer skiftende, international praksis. Omverdenen er ikke længere på udkig efter den autonome kunstner eller grafisk designer, men snarere for folk, der besidder et væld af talenter og færdigheder, og som ser ud over grænserne for deres oprindelige disciplin. Disse er "at skabe pionerernes. Hastigheden og kompleksiteten af ​​den teknologiske udvikling stor indflydelse moderne og fremtidig professionel praksis. Vores studerende vil arbejde både på lokalt og på internationalt plan med fagfolk fra forskellige discipliner i åbne og virtuelle indstillinger.

Personlig udvikling

Vi skaber de omgivelser, hvor du kan udvikle og udvide dine interesser. Du kan vælge forskellige måder at arbejde på, hvilken type opgave, der passer til din stil af læring og hvordan man kan udvikle dit talent. Hele læreproces kan være forskellig for hver enkelt elev, men de grader, du optjener er lige. Du vil deltage i teoriundervisning, der er passende til dit niveau på det tidspunkt, og du vil være en del af en elektiv program. Det er vigtigt, at du ikke kun vælge en bestemt uddannelse - lad os sige Design - og en større - lad os sige Reklame - men også en professionel rolle og en professionel kontekst med en tilsvarende praktik og en mindre program.

Du kan også indtaste en udmærkelse program og / eller fuldføre din graduering specialisering ved at vælge et udvekslingsprogram på et akademi eller universitet i udlandet. Dette giver dig mulighed for at tilpasse konservatoriets uddannelsesprogram til dine egne præferencer og til udvikling af dit eget talent.

Undersøgelse karriere coaching

Mens en elev på WdKA, vil en undersøgelse karriere coach overvåge dine fremskridt og hjælpe dig gøre din personlige studievalg. Din undersøgelse karriere coach vil hjælpe dig med at forberede dit liv som professionel. Sammen vil du beslutter dine valg og forløbet, at dine studier vil tage.

Rotterdams Onderwijs Model (ROM)

Den Willem de Kooning Academy er en af ​​de 14 institutter Rotterdam University of Applied Sciences og arbejder med Rotterdams Onderwijs Model (ROM - Rotterdam uddannelse model). Denne model skelner mellem videnbaseret, praksis-drevet og elev-drevne uddannelsesaktiviteter CQ. sigter og mål.

Majors & praksis

Oven i din store, lad os sige Reklame eller kunst, vil din undersøgelse også omfatte elektive mindreårige. Du kan vælge fra en bred vifte af moderne emner og problemstillinger. Det vil introducere dig til de tre graduering profiler: Autonomous Practices, Sociale Practices og handelspraksis. Valget af mindreårige er begrænset i dit første år, men som du fremskridt, de vil spille en større rolle i din uddannelse.

Således vil du studere både inden for dit eget fag og inden for praksis. Du vil arbejde på reelle opgaver og kan få praktisk erfaring i løbet af en praktikplads og udveksling.

I sidste ende vil du kompilere din egen bred pakke af viden, færdigheder og specialiteter. Når du opgraderer, vil du have en unik krop med erhvervspraktik, der vil gøre dig skille sig ud på arbejdsmarkedet, i den kreative sektor eller i kunstverdenen.

ANSØGNING OG ADMISSION

Hvis du er interesseret i at tage en bachelor i Kunst, Design, Kunst & Design læreruddannelse eller Leisure ManagementWillem de Kooning Academy, Tilmeld dig online før 1. maj 2018 for optagelsesproceduren og registrer dig hos Studielink. Både denne ansøgning og Studielink-registreringen skal være afsluttet senest den 1. maj 2018. For de ikke-EU-studerende er registreringsfristen 1. marts 2018.

Er du …

  • talentfulde i billedkunst?
  • uafhængig og ansvarlig?
  • dedikeret og motiveret?
  • iværksættervirksomhed?

Så besøg en af ​​vores åbne dage den 11. november 2017 og 10. februar 2018 - og tag med din portefølje! - og ansøge om optagelse.

Porteføljekontroliste

Hvad

Et udvalg af 10-15 værker, som blev efterfulgt af en kreativ proces

For eksempel: designs, genstande, fotos, film, spil, animationer, mode (tilbehør), møbler, modeller, tegninger, plakater, kampagner, malerier, anvendelige artefakter og skulpturer. Du kan udgive og præsentere alt dette i en pæn traditionel portefølje mappe, men du kan også bruge forskellige metoder: 3D arbejde kan bringes i en kasse (pap), kan digital arbejde blive præsenteret på en bærbar computer eller tablet.

Bemærk venligst: bortset fra disse værker, bedes vise os nogle andre ting, du har oprettet. Foretag en omhyggelig udvælgelse mellem de to. På den måde kan vi vurdere, hvorvidt du har en indsigt i dine egne kvaliteter og dit eget arbejde.

På adgangskort dage, vil vi kigge efter og vurdere: - dine udtryksfulde og kreative evner; - Din fornemmelse for farve, form og materiale; - Originalitet og opfindsomhed i dit arbejde.

Din portefølje, skitser og andre værker, som du bringer, nødt til at give os disse indsigter. Så kan du tjekke, om du vise både dit fulde kapacitet og potentiale, samt personlig og specifik fascination for din foretrukne store og præferencer for (for eksempel) materialer, teknikker, temaer og begreber.

Hvordan

Skitser, test, prøve-outs og eksperimenter Bring skitsebøger, samlinger af ideer, scrapbøger, coastere med opfindelser trukket på ryggen, materielle eksperimenter, prototyper, skalamodeller, testudskrifter og første versioner. Alt dette kan være relateret til de 10-15 værker nævnt ovenfor.

Vi vil gerne få indsigt i dit design og skabe proces. Vi vil gerne se, hvordan du kom til at lave en endelig version eller design gennem skitsering, forsøger, afprøve og eksperimentere først. Vi vil gerne se, at du er i stand til at udfordre dig selv og til yderligere at udforske dine første ideer. Det er vigtigt for os at se: - kan du kritisk reflektere over dit arbejde og udfordre dig selv; - Du ser og observere verden omkring dig og reagere på hvad du bemærke; - Om og hvordan du er selvstændig instruktion og selv-læring og i stand til at træffe valg; - Hvis og på hvilken måde du har at skabe potentiale og kan kommunikere gennem billeder.

Hvorfor

Online spørgeskema om dine ambitioner og motivation Efter din ansøgning, vil vi sende dig et login kode til et online spørgeskema. Vi vil gerne vide mere om dit valg af stor, og hvad du tror, ​​du kan forvente af os. Hvem inspirerer dig? Hvad vil du gerne lære fra os? Venligst udskrive dit spørgeskema og bringe det med dig under optagelse dage. Vi vil diskutere med dig personligt dine spørgsmål og ambitioner.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Hollandsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Willem de Kooning Academy

Udtrykket "animation" er afledt af det latinske ord "anima", som betyder 'sjæl'. Således 'animation' bogstaveligt betyder "at tilskynde, at bringe til livet". Frit oversa ... [+]

Vores afdeling ANIMATION Fokuserer intensivt på anvendelighed og konceptudvikling, ud over udviklingen af ​​elevens håndværk og færdigheder.

Animation opstår i film, tv-serier, spil, forstørret virkelighed, virtuel virkelighed, interaktive applikationer / apps, reklamer, simuleringer og informationsfilm. Der er også et bredt udvalg af formater, fra traditionel 2D animation og 3D computer teknikker til stop-motion og digital cut-out animation. Animation kombinerer teknologi med fortællinger. Animation blev gjort mulig ved teknologiske fremskridt i det 19. og 20. århundrede, da illusionister blev filmskapere. Kunstformen er fortsat formet af teknologisk udvikling. Animation har også en dybtgående indflydelse på de måder, hvorpå samfund fungerer og kommunikerer. Den animator, der er opmærksom på disse evolutionære udviklinger, kender også erhvervets fremtid og måske endnu vigtigere er i overensstemmelse med relevante udviklinger i samfundet.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Audiovisuelle medier spiller en stor rolle i information bestemmelse, uddannelse og underholdning. I vores afdeling vil du lære at udvikle billeder og lyd. Du vil lære om ... [+]

Driftsmæssige og kunstneriske dimensioner går hånd i hånd

Audiovisuelle medier spiller en central rolle i at levere information, under uddannelse og underholdning. Det store audiovisuelle design lærer dig at designe ved hjælp af billede og lyd. Du vil lære lyd- og kamerateknikker, software teknikker, produktionsmetoder og konceptudvikling.

Vores vejledere har alle en solid teoretisk og professionel baggrund: De er forskere, scriptredaktører, audiovisuelle designere, bevægelsesgrafikdesignere, interaktive designere, billedkunstnere, redaktører og kamera- eller lydteknikere.

Den studerende forventes at have et grundlæggende niveau af forudgående viden inden for audiovisuel design og arbejde med billeder samt en interesse i historiefortælling. Studerende forventes at udforske og tage risici, at acceptere (og endda omfavne) fiasko. Du vil lære at reflektere over dit eget arbejde og dine medstudenter. ... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

I deres design, modedesignere arbejde fra en kreativ og kritisk syn på den aktuelle udvikling i mode og samfundet. Mode handler om visuel kommunikation: hvordan kan du ko ... [+]

En tur Fashion Design afdeling Du vil lære at anvende din viden og håndværk for at kunne forudsige modetrends og presse grænser.

Modedesignere arbejder ud fra et kreativt og kritisk syn på nutidens udvikling i mode og samfund. Som studerende på Fashion Design lærer du at Definere og opdage trends og reagere på forbrugernes markedsbehov. Du vil arbejde inden for en projektbaseret læreplan om aktuelle artikler om tøj, samlinger og allroundpræsentationer.

Modedesignere arbejder ud fra et kreativt og kritisk syn på nutidens udvikling i mode og samfund. Fashion handler også om visuel kommunikation: hvordan kommunikerer du dine designs gennem forskellige medier?

Du vil udforske koncepter som form, farve og materiale. Du vil arbejde på aktuelle tøj, samlinger og allround præsentationer. Med udgangspunkt i menneskets krop, de faktiske mennesker, vil du undersøge, hvordan tøj og mode rent faktisk virker. Du vil lære at designe tværfaglige og tværmedie samlinger. Ved at mestre 2D og 3D designteknikker og færdigheder og ved at studere billeder, udvikler du din egen karakteristiske visuelle stil inden for kvinders slid, mænds slid eller stof / tekstiler.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Du udvikler dine kunstneriske talent gennem mangefacetteret uddannelse i alle aspekter af faget: anvendt kunstnerisk forskning, konceptudvikling, tekniske færdigheder, ko ... [+]

Kunstteori, forskning og eksperimenter spiller alle en fremtrædende rolle inden for dit studieprogram

Kunst eksisterer inden for et netværk af krydshenvisninger: kunstneren reflekterer over hele verden. Inden for Fine Art-studiet lærer du at definere og omdefinere, hvad kunst er - eller kan være - i forhold til samfundet. Du vil udvikle dit kunstneriske talent gennem en alsidig uddannelse i alle aspekter af erhvervet: anvendt kunstnerisk forskning, konceptudvikling, "making" færdigheder, kommunikation og præsentation af dit arbejde samt iværksætterfærdigheder specielt relevante for kunstens domæne . På denne måde vil du blive en skabende pioner, der arbejder på dine egne selvstyrede visuelle forskningsprojekter.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Du vil udvikle sig til et billede specialist, der - i din individuelle og afhøring måde - bruger fotografiet som et redskab til at skildre en verden på måder, er tankevæk ... [+]

Du vil udvikle dig som billedspecialist, der bruger fotografering og andre medier for visuelt at udtrykke din egen visioner om virkelighed på tankevækkende og personlige måder.

At studere fotografi betyder at udvikle nye måder at tænke og se på. Du forholder dig til verden gennem (fotografiske) billeder, og som professionel fotograf skal du vide, hvordan du håndterer dette kraftfulde medium. Hvad er din personlige vision i forhold til fotografering som et medium og en kunstform?

Du vil udvikle dig som billedspecialist, der på deres eget individuelle og spørgsmåls måde bruger fotografering som et redskab til at skildre verden på tankevækkende og visuelt udfordrende måder. Du forholder dig til verden gennem billeder ved at anvende din viden om egenskaberne af fotografiet. Fotografiske billeder har deres egen særpræg, giver specifikke muligheder og besætter en særlig position inden for nutidens visuelle kultur. Som fotograf har du også kendskab til sprog og generelle betydninger af billeder, som du kan anvende til dine egne formål.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Grafiske designere ønsker at kommunikere. De ønsker at give form til information i ord og billeder, og fortælle en historie til en bestemt målgruppe gennem forskellige me ... [+]

Som grafisk designer forbinder du din fascination og observationer med dine kunders, andre designers og offentligheden.

Grafisk design uddanner en ny generation af designere, der er engagerede, kritiske, nysgerrige og i stand til at forholde sig til offentligheden og klienterne fra en kunstnerisk og selvstændig stilling. Vi uddanner beslutningstagere, der - ved at udforske det grafiske designs ansvar og magt - er i stand til at forholde sig til sociale, kulturelle, politiske, kommercielle og teknologiske spørgsmål i det moderne samfund.

Grafiske designere ønsker at kommunikere. Giv form til information i ord og billeder, og fortæl en historie til et bestemt publikum gennem forskellige medier. Design identitet og interagere med brugere. Som grafisk designer forbinder du din fascination og observationer med dine kunders, andre designers og offentligheden. Du vil have tilstedeværelse overalt, hvor kommunikation er nødvendig.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Du vil udvikle sig til en designer, der er specialiseret i at skabe anvendte billeder og grafik. Illustration bliver stadig mere synlige i vores stærkt visuelt orienteret ... [+]

Vi tror på, at vi ved at omfavne mangfoldighed er i stand til at skabe et fleksibelt miljø, hvor eleverne kan opdage deres egen retning.

Studerende i Illustrationsafdelingen ved Willem de Kooning Academy (WdKA) lærer at arbejde og studere sammen som et fællesskab. Inden for dette samfund opmuntrer afdelingen aktivt den brede vifte af læringsmuligheder, der gøres mulig ved bidrag fra individer med forskellige baggrunde og forskellige tilgange til illustration.

Vi tilstræber at undgå at begrænse eleverne inden for bestemte illustrationer. Vi tror på, at vi ved at omfavne mangfoldighed er i stand til at skabe et fleksibelt miljø, hvor eleverne kan opdage deres egen retning. Fokus inden for afdelingen er på tre specifikke områder af erhvervet: fortælling, informativ og autoriel illustration. ... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Livsstil tager en vigtig plads i det kommercielle marked for mode og interiør, men markedet er langt mere forskelligartet. Kunst og kultur, ernæring og sundhed, medier og ... [+]

Lifestyle Transformation Design

Vi går nu ind i en periode med yderligere forandringer, som vil påvirke vores liv dybt på et personligt, socialt og økonomisk niveau.

Hvordan påvirkes livsstilerne af de moderne samfunds dynamiske natur? Hvad er virkningen af ​​innovation på vores dagligdag? Kan vi ændre livsstil er sådan, at de bedre kan imødekomme fremtidens udfordringer?

Lifestyle Design studerende skal være innovative, visionære og målrettede.

Studerende kender sig til metoder som fremtidig tænkning, designtænkning og historiefortælling og lærer at anvende disse metoder i deres forskning. Du vil udvikle vigtige færdigheder som konceptuel tænkning og evnen til at formulere og udvikle en vision og lære at anvende disse færdigheder i designprocessen.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Product Design handler om hele tiden at undersøge forholdet mellem produkter og deres brugere. Der er alle mulige produkter, og de er overalt, fra det rent funktionelle t ... [+]

Den udbredte anvendelse af nye distributions- og produktionsmetoder giver nu store nye muligheder for nutidens produktdesignere.

Produktdesign handler om konstant at undersøge forholdet mellem brugeren og produktet. Der er alle slags produkter, og de er overalt; Fra den rent funktionelle til dem, der gør en erklæring eller fortælle en historie. Den udbredte anvendelse af nye distributions- og produktionsmetoder giver nu store nye muligheder for nutidens produktdesignere.

Product Design handler om hele tiden at undersøge forholdet mellem produkter og deres brugere. Der er alle slags produkter, og de er overalt, fra de rent funktionelle til dem, der gør en erklæring. Kernen handler produktdesign om at sætte spørgsmålstegn ved og omdefinere det, der allerede eksisterer. Derfor udvikler produktdesignere mening og tænker på udseende.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Willem de Kooning Academy er den eneste kunstakademi i Holland, der har en større i Advertising. WdKA vil lære dig at være en all-rounder med en stærk konceptuel twist. D ... [+]

Willem de Kooning Academy er det eneste kunstakademi i Holland, der tilbyder en stor rolle i Advertising.

Har du lyst på en karriere inden for reklame og kreativ tænkning? Vælg Willem de Kooning Academy i Rotterdam! Vores studerende, vejledere og alumner ramte regelmæssigt rampelyset ved at vinde internationale priser og nomineringer. Du vil lære at blive en allsidig reklame eller konceptuel kreativitet, linchpin mellem tværfaglige reklamer og klienter. Du har en stærk vision, lidenskab og drev og er altid på bolden med de seneste nyheder, kunst, mærker og trends. Du har en flair for kommunikations- og mediestrategier og viden om kreative tekniske muligheder.

Du vil lære at udforske og analysere komplekse problemer, før du udvikler og tænker gennem strategiske kreative koncepter. Det er ligegyldigt hvor, hvor eller i hvilket medium en ide er udtrykt; Du skal starte med en god!... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Willem de Kooning Academy

Byer, bygninger, interiører. Disse har store indflydelse på, hvordan vi oplever vores verden. I rumdesign, vi ser på bymiljøet og på indendørs og udendørs rum på stor og ... [+]

Rumlig design er en disciplin, som kreativt kombinerer kulturel og kunstnerisk bevidsthed, socialt engagement, økonomisk ansvar og teknisk indsigt.

Byer, bygninger, interiører: Alle disse har en stor indvirkning på, hvordan vi oplever verden. I det rumlige design betragter vi bymiljøet såvel som indendørs og udendørs rum i en lille og stor skala. Det er en disciplin, der kreativt kombinerer kulturel og kunstnerisk bevidsthed, socialt engagement, økonomisk ansvar og teknisk indsigt.

Du vil lære at håndtere de komplekse opgaver og situationer, der står overfor nutidens samfund. Du vil lære at udvikle en personlig vision og konkret implementere denne vision inden for en designpraksis. Undervisningsmetoden fokuserer på projekter, der omhandler nutidige temaer som bæredygtighed, identitet og ombygning af bygninger. Projekter i tidligere år omfattede et 'instant museum', et flagskib for et nyt mærke, et længerevarende hotel i et industriområde i Rotterdam, et multikulturelt teater i en kirke i Rotterdams Zuidwijk-distrikt og kreativ brug af tomme rum i Centrum af Rotterdam.... [-]

Holland Rotterdam
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

How would you describe 'the vibe' at school?

What was the admission process like?

Willem de Kooning Academy; it's yours!