Centennial College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

College mission

College fødsel

Ny udfordring nyt udstyr

Verden er i konstant forandring og udfordring. For at kæmpe har vi brug for ny viden og nye talenter.

Mingde College tager dig i et nyt perspektiv, et fireårigt selvfinansieret uddannelsesprogram, som er nyt, unikt og forskelligt, og læringsmodellen er stolt af sine jævnaldrende.

Det unikke pensumdesign giver dig mulighed for at lære en bred vifte af viden, mens kollegiet opmuntrer til kreative, åbne læringsmodeller og er meget elsket af arbejdsgivere.Centennial College

Høj kvalitet kryds århundrede

Mingde College er et selvfinansieret college etableret i året for universitetet i Hong Kong. I 1912 åbnede universitetet i Hongkong sine døre for uddannelse, accepterede den første studerende indskrivning, skulderede tidenes mission og dyrkede eliter til Hongkongs samfund.

I anledning af universitetet i Hongkong blev universitetet i Hongkong igen udvidet sine uddannelsestjenester og etableret Mingde College for at skabe endnu en ny milepæl for uddannelsessektoren i Hong Kong. Det giver et tværfagligt selvfinansieringsprogram af høj kvalitet til at åbne en ny vej for studerende. .

Drejer efterspørgslen efter tiderne

Tidligere havde man sin egen ekspertise, det var nemt at få det ideelle job, men det var tidskiftet. På nuværende tidspunkt er udvælgelsen af ​​talenter i store virksomheder domineret af generalister.

Dagens arbejdsgivere ønsker, at deres medarbejdere skal være tæt på den globale puls og have fremragende sprog-, kommunikations-, præsentations- og analysefærdigheder. For at opnå alt ovenstående er uafhængig tænkning, kreativitet og ny tankegang uundværlig, kan Mingde College færdiggøre dine fordele.

Passerer igennem og dybt

Mingde College mener, at uddannelse ikke er en simpel erhvervsuddannelsesuddannelse. Vi håber, at du vil leve et rigt liv, opnå individualitet og opnå fremtiden.

Derfor vil vores læseplanlægning ud over specialiteter give dig mulighed for at lære forskellige viden og udvide dine horisonter, så du kan planlægge din fremtid i Mingde.

Vision og mission

Bliv førsteklasses liberal arts college i Asien Stillehavsområdet.

Kollegiet vil arbejde

  • Udbyder nyskabende, bredbaseret uddannelse og ekspertise for at give de studerende den bedste læringserfaring
  • Dyrk eleverne til at udvikle efterspørgselsånd, viden og selvstudium
  • Indstilling i kollegiums kerneværdier (visdom, integritet, integritet, etik, global og multikulturel bevidsthed og socialt ansvar)
  • Giv et forskelligartet akademisk og læringsmiljø til at tiltrække fremragende Tongbo-uddannelse og faglige forskereCentennial College

Navn Oprindelse

Centennial College

Alt = "Centennial College's Centennial klargør oprettelsen af ​​skolen, falder sammen med centennial fejringen af ​​Hongkong Universitet, og den nye milepæl i det nye århundrede.

眀 DS College

Ordet "眀 徳" i "眀 徳 院" er hentet fra Hongkongs universitetsskole "Ming Tak", som har en ånd af at arve begrebet at drive en skole og kvalitetsuddannelse. Ordet "眀 徳" er et gammelt ord. Det kommer fra det konfucianske klassiske "Universitet" og har ideen til at forfølge topkvalitet i moral og visdom. I kinesisk navn er ordet "眀" skrevet mere vandret, og ordet "徳" er skrevet mindre og vandret. Det er almindeligt i Han-dynastiets kalligrafi. Hongkong Universitet har været i brug siden da.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk
  • Kinesisk

Se BAs » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

Bachelor of Arts i Business, Management og Liberal Arts

på universitet Fuldtid September 2019 Hongkong Hong Kong

Dette hoved kursus træner eleverne til at analysere ledelsesproblemer med ny tænkning og forberede eleverne til det stadigt skiftende forretnings- og samfundssamfund. [+]

Dette hoved kursus træner eleverne til at analysere ledelsesproblemer med ny tænkning og forberede eleverne til det stadigt skiftende forretnings- og samfundssamfund. Dette kursus dækker stor virksomhedsledelse viden, hvorfra studerende kan integrere makro vision, klart forstå det faktiske erhvervsmiljø, og forstå de interaktive funktioner mellem forskellige funktioner inden for virksomheden. Boya Education fremmer elevernes forståelse for personlige og sociale interaktioner, som sætter eleverne i stand til at foretage en omfattende vurdering af socioøkonomiske, politiske og andre kontekstuelle faktorer for at træffe de bedst mulige forretningsbeslutninger.

Kurset gennemgår for øjeblikket revurdering og er underlagt endelig godkendelse [-]

Bachelor of Arts i medier, kultur og kreativitet

på universitet Fuldtid September 2019 Hongkong Hong Kong

Denne hovedfokus fokuserer på medier, kulturelle og kreative industrier fra et historisk, politisk, økonomisk og socialt perspektiv. [+]

Denne hovedfokus fokuserer på medier, kulturelle og kreative industrier fra et historisk, politisk, økonomisk og socialt perspektiv. Kurset vil analysere kultur og form for kommunikation, der er bygget af en bred vifte af medier og kreative industrier, og hvordan de resonerer i hverdagen, lokalt, regionalt og internationalt. Kurset vil også undersøge produktion, distribution, forbrug og regulering af mainstream kultur og kreative industrier, herunder online og elektronisk medier, trykte medier og forlag, film og video, multimedie og digital underholdning, billedkunst, mode og reklame.

Kurset gennemgår for øjeblikket revurdering og er underlagt endelig godkendelse [-]

Bachelor of Arts i sprog og kommunikation

på universitet Fuldtid September 2019 Hongkong Hong Kong

Denne hovedformål giver en akademisk vej for eleverne til at beherske fremragende sprog- og kommunikationsevner for at imødekomme udfordringerne i fremtidig progression eller arbejdsmiljø. [+]

Denne hovedformål giver en akademisk vej for eleverne til at beherske fremragende sprog- og kommunikationsevner for at imødekomme udfordringerne i fremtidig progression eller arbejdsmiljø.

Kurset dækker en bred vifte af emner fra lingvistik, litteratur, kommunikation, medier og kulturstudier. Det dækker en bred vifte af emner, der gør det muligt for studerende at forstå den centrale rolle sprog og kommunikation i det moderne liv og hjælpe eleverne med at vælge passende træning. Områder, såsom humaniora og samfundsstudier, eller særlige emner, der kræver, at eleverne har et godt sprog- og kommunikationsgrundlag.

Kurset gennemgår for øjeblikket revurdering og er underlagt endelig godkendelse [-]

Bachelor

Bachelor i samfundsvidenskab i bæredygtighed, teknologi og samfund

på universitet Fuldtid September 2019 Hongkong Hong Kong

Denne hovedvægt understreger brugen af ​​tværfaglig forskning for at fremme elevernes ideer og værdier ud fra perspektiverne historie, filosofi, videnskab, teknologi, kultur og praktisk. I lyset af jordens begrænsede ressourcer bliver hurtig befolkningsvækst og økonomisk udvikling, især den globale krise af afhængighed af videnskab og teknologi, begrebet bæredygtig udvikling mere og mere vigtig for samfundets fremtidige udvikling og er blevet det mest kontroversielle emne i nutidens samfund. [+]

Denne hovedvægt understreger brugen af ​​tværfaglig forskning for at fremme elevernes ideer og værdier ud fra perspektiverne historie, filosofi, videnskab, teknologi, kultur og praktisk. I lyset af jordens begrænsede ressourcer bliver hurtig befolkningsvækst og økonomisk udvikling, især den globale krise af afhængighed af videnskab og teknologi, begrebet bæredygtig udvikling mere og mere vigtig for samfundets fremtidige udvikling og er blevet det mest kontroversielle emne i nutidens samfund. Beslægtede problemer kræver logisk og vidende lederskab, såvel som uddannede mennesker til at træffe informerede vurderinger og beslutninger. Derfor giver dette kursus den miljøkundskab, der kræves for virksomhedskultur og politikudvikling, og udgør et solidt fundament for dem, der er interesserede i bæredygtig udvikling eller efteruddannelse.... [-]


Bachelor i samfundsvidenskab i social adfærd og offentlig politik

på universitet Fuldtid September 2019 Hongkong Hong Kong

Dette hovedkursus vedtager en proaktiv læringsmodel, der styrer eleverne kritisk at tænke på offentlige politiske formulerings- og styringsprocesser på forskellige niveauer, herunder kognitive og psykologiske processer, økonomisk og politisk organisation, historie og individuelle specifikke faktorer. [+]

Dette hovedkursus vedtager en proaktiv læringsmodel, der styrer eleverne kritisk at tænke på offentlige politiske formulerings- og styringsprocesser på forskellige niveauer, herunder kognitive og psykologiske processer, økonomisk og politisk organisation, historie og individuelle specifikke faktorer. Kurset dækker lokal og international samfundsvidenskab og politisk analyse for at udvikle elevernes færdigheder og viden inden for disse områder. Efter afslutningen af ​​kurset vil de studerende have et solidt fundament for deres engagement i samfundsvidenskab og andre erhverv, der skal forbindes med den sociale proces eller hvordan samfundet er forbundet med det globale verdensbillede.... [-]


Bachelor of Professional Accounting

på universitet Fuldtid September 2019 Hongkong Hong Kong

Uanset om du er interesseret i at blive revisor, virksomhedskonsulent, økonomistyring, virksomhedssekretær, skattekonsulent eller finansekspert, vil dette kursus give dig et overlegent fundament, udvide din alsidighed, udvide dine horisonter og give dig mulighed for at vokse mere Mulighederne skiller sig ud i fremtidens skiftende forretningsmiljø. [+]

Uanset om du er interesseret i at blive revisor, virksomhedskonsulent, økonomistyring, virksomhedssekretær, skattekonsulent eller finansekspert, vil dette kursus give dig et overlegent fundament, udvide din alsidighed, udvide dine horisonter og give dig mulighed for at vokse mere Mulighederne skiller sig ud i fremtidens skiftende forretningsmiljø.

Efter afslutningen af ​​kurset har du i tillæg til fritagelseskvalifikationerne hos nogle af de regnskabsmæssige faglige organer også en række færdigheder, herunder kommunikationsevner, global vision og teamwork færdigheder, som nu er i Greater China og endda globale arbejdsgivere. Rekruttering af den kvalitet, der uddannes, er også nøglen til succes på det hurtigt voksende kommercielle marked.... [-]


Bachelor of Social Sciences i Kina og Globale Studier

på universitet Fuldtid September 2019 Hongkong Hong Kong

Hvilken indvirkning har Kinas stigning på global politik, økonomi og miljø? Og hvilken indvirkning har globale politiske, økonomiske og miljømæssige ændringer på Kina? Denne hovedform er designet til at udvikle elevernes forståelse af disse spørgsmål og fordybe deres forståelse af den kinesiske sociale og kulturelle arv. [+]

Hvilken indvirkning har Kinas stigning på global politik, økonomi og miljø? Og hvilken indvirkning har globale politiske, økonomiske og miljømæssige ændringer på Kina? Denne hovedform er designet til at udvikle elevernes forståelse af disse spørgsmål og fordybe deres forståelse af den kinesiske sociale og kulturelle arv. Emner i hele kurset vil bruge en komparativ tilgang til at give eleverne mulighed for at udvikle kritiske og analytiske færdigheder. Efter afslutningen af ​​kurset vil eleverne lære at forstå de muligheder, der opstår, når Kina interagerer med verden og løse de udfordringer, den står overfor.

Nyt kursus i afventning af godkendelse [-]

Kontakt
Besøgsadresse
3 Wah Lam Path, Pokfulam, Hong Kong
Hong Kong, HK