Hong Kong Baptist University School of Communication

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Kommunikationsskolen

Kommunikationsskolen for Hongkong Baptist University blev grundlagt i 1968. Det giver et omfattende udvalg af kommunikationsprogrammer i Hong Kong på bachelor- og postgraduate-niveau.

Inden for den fireårige bacheloruddannelse for Bachelor of Communication (Honours) Programmet tilbyder skolen tre valgmuligheder af store og en række koncentrationer inden for specialiserede områder. De omfatter:

  • Film: Tilbyder to koncentrationer i animation og mediekunst og film og tv.
  • Journalistik: Tilbydes tre koncentrationer i kinesisk journalistik, data- og mediekommunikation og international journalistik.
  • PR og reklame: Tilbydes tre koncentrationer inden for reklame og branding, organisatorisk kommunikation og PR.

Skolen driver også selvfinansierede bachelorprogrammer og højere diplomprogrammer. På postgraduate niveau omfatter udbuddet af undervisede kandidatuddannelser i Kommunikation, Film, Tv og Digital Media, Produktion til Film, Tv og Nye medier, Internationale Journalistikstudier, Mediehåndtering. Der er også forskeruddannelser (MPhil og Ph.D).

Skolen har etableret en række forskningsinstitutter og centre til brændstofkvalitet på en række fokusområder og at dyrke tværfaglig forskning.

97877_97848_AO8K5684.JPG

Indbygget i en specialbygget bygning har skolen en effektiv fordeling af undervisningsressourcer samt adgang til det nyeste udstyr. AI Media Research Laboratory og VR

Skolen opretholder tætte forbindelser med Hongkongs medier og kreative industrier. På grund af sin lange historie og indflydelse er det ikke overraskende, at mange af de mest ledende stillinger i disse industrier er optaget af sine alumner med fremragende resultater. Disse relationer har ikke kun skabt et stærkt ry for skolen, men også tilbudt netværksmuligheder for alumni og fungeret som en kilde til viden til de nuværende studerende.

Alumni Deling Forum, med fornemme filmdirektører, skribenter og kreative direktører, der er uddannet fra skolen, 1. Global University Film Awards, Pulitzer Prize Winners Workshop og forskellige master klasser og forskningseminarer er alle eksempler på arrangementer arrangeret af skolen for at fremme relationer med akademiet og de industrier, hvor eleverne vil arbejde i fremtiden.

97876_97849_DSC_0302bufaaward.JPG

Vision og Mission

I overensstemmelse med universitetets filosofi for hele personuddannelse er kommunikationsskolens mission at give en innovativ tilgang til sit felt og at bygge videre på enhed, ledelse og vækst for bedst at tjene sine studerende og samfundet. I denne æra af information og kommunikation betyder et stærkt kommunikationsprogram en institution af nutidig betydning. Den studerende, der bor i det 21. århundrede, bør have en forståelse af de mange dimensioner af kommunikation, en bevidsthed om kommunikationsprocessen og veludviklede færdigheder som kommunikator. Et sådant program dyrker desuden det kritiske sind og stimulerer den kreative ånd. Forpligtet til at opnå excellence i undervisning, forskning og service, forsøger fakultetet at gøre skolen til et sted for løbende intellektuel oplysning og faglig udvikling.

97879_97850_AO8K5497.JPG

I overensstemmelse med Hongkong Baptist University's hengivenhed til uddannelsesmæssige bestræbelser af højeste kvalitet har School of Communication følgende mål:

Vision Statement

Vi stræber efter at være den valgfri kommunikationskole i Asien, respekteret for excellence i tilpasningsevne, kreativitet, innovation og etisk praksis, for at uddanne fremtidige ledere og fagfolk i kommunikation, for at skabe nyttig kommunikationskommunikation og for at betjene samfundet gennem kommunikation.

97875_97851_L3JOURNAL_COVER_2835BNNstudiostuwork.jpg

Mission statement

Vi stræber efter at opfylde vores vision gennem helhedsuddannelse, nyskabende forskning og aktiv service til Hongkong, større Kina og det globale samfund.

"Sandhed er dyd" er vores motto. Vi fastholder, at sandheden skal nås gennem fri, ansvarlig, effektiv og afbalanceret kommunikation af nøjagtige fakta, forskellige synspunkter og kreative værker. For fortsat at nærme sig og opretholde sandheden stræber vi efter:

  • At fremme fremragende og socialt ansvarlige samfundsledere, praktikere og lærde gennem kvalitetsundervisning og læring
  • At fremme viden inden for forskellige kommunikationsområder gennem schoa larly, kreativ og professionel produktion
  • At forudse og betjene de skiftende behov hos lokale, regionale og globale samfund

Denne skole tilbyder en bacheloruddannelse Bachelor of Communication (Honours) program.97878_97852_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

Placeringer

Hong Kong

Hong Kong Baptist University School of Communication

Telefonnummer
3411 8154

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig