Læs den officielle beskrivelse

Om Kommunikationsskolen

Kommunikationsskolen for Hongkong Baptist University blev grundlagt i 1968. Det giver et omfattende udvalg af kommunikationsprogrammer i Hong Kong på bachelor- og postgraduate-niveau.

Inden for den fireårige bacheloruddannelse for Bachelor of Communication (Honours) Programmet tilbyder skolen tre valgmuligheder af store og en række koncentrationer inden for specialiserede områder. De omfatter:

  • Film: Tilbyder to koncentrationer i animation og mediekunst og film og tv.
  • Journalistik: Tilbydes tre koncentrationer i kinesisk journalistik, data- og mediekommunikation og international journalistik.
  • PR og reklame: Tilbydes tre koncentrationer inden for reklame og branding, organisatorisk kommunikation og PR.

Skolen driver også selvfinansierede bachelorprogrammer og højere diplomprogrammer. På postgraduate niveau omfatter udbuddet af undervisede kandidatuddannelser i Kommunikation, Film, Tv og Digital Media, Produktion til Film, Tv og Nye medier, Internationale Journalistikstudier, Mediehåndtering. Der er også forskeruddannelser (MPhil og Ph.D).

Skolen har etableret en række forskningsinstitutter og centre til brændstofkvalitet på en række fokusområder og at dyrke tværfaglig forskning.

97877_97848_AO8K5684.JPG

Indbygget i en specialbygget bygning har skolen en effektiv fordeling af undervisningsressourcer samt adgang til det nyeste udstyr. AI Media Research Laboratory og VR

Skolen opretholder tætte forbindelser med Hongkongs medier og kreative industrier. På grund af sin lange historie og indflydelse er det ikke overraskende, at mange af de mest ledende stillinger i disse industrier er optaget af sine alumner med fremragende resultater. Disse relationer har ikke kun skabt et stærkt ry for skolen, men også tilbudt netværksmuligheder for alumni og fungeret som en kilde til viden til de nuværende studerende.

Alumni Deling Forum, med fornemme filmdirektører, skribenter og kreative direktører, der er uddannet fra skolen, 1. Global University Film Awards, Pulitzer Prize Winners Workshop og forskellige master klasser og forskningseminarer er alle eksempler på arrangementer arrangeret af skolen for at fremme relationer med akademiet og de industrier, hvor eleverne vil arbejde i fremtiden.

97876_97849_DSC_0302bufaaward.JPG

Vision og Mission

I overensstemmelse med universitetets filosofi for hele personuddannelse er kommunikationsskolens mission at give en innovativ tilgang til sit felt og at bygge videre på enhed, ledelse og vækst for bedst at tjene sine studerende og samfundet. I denne æra af information og kommunikation betyder et stærkt kommunikationsprogram en institution af nutidig betydning. Den studerende, der bor i det 21. århundrede, bør have en forståelse af de mange dimensioner af kommunikation, en bevidsthed om kommunikationsprocessen og veludviklede færdigheder som kommunikator. Et sådant program dyrker desuden det kritiske sind og stimulerer den kreative ånd. Forpligtet til at opnå excellence i undervisning, forskning og service, forsøger fakultetet at gøre skolen til et sted for løbende intellektuel oplysning og faglig udvikling.

97879_97850_AO8K5497.JPG

I overensstemmelse med Hongkong Baptist University's hengivenhed til uddannelsesmæssige bestræbelser af højeste kvalitet har School of Communication følgende mål:

Vision Statement

Vi stræber efter at være den valgfri kommunikationskole i Asien, respekteret for excellence i tilpasningsevne, kreativitet, innovation og etisk praksis, for at uddanne fremtidige ledere og fagfolk i kommunikation, for at skabe nyttig kommunikationskommunikation og for at betjene samfundet gennem kommunikation.

97875_97851_L3JOURNAL_COVER_2835BNNstudiostuwork.jpg

Mission statement

Vi stræber efter at opfylde vores vision gennem helhedsuddannelse, nyskabende forskning og aktiv service til Hongkong, større Kina og det globale samfund.

"Sandhed er dyd" er vores motto. Vi fastholder, at sandheden skal nås gennem fri, ansvarlig, effektiv og afbalanceret kommunikation af nøjagtige fakta, forskellige synspunkter og kreative værker. For fortsat at nærme sig og opretholde sandheden stræber vi efter:

  • At fremme fremragende og socialt ansvarlige samfundsledere, praktikere og lærde gennem kvalitetsundervisning og læring
  • At fremme viden inden for forskellige kommunikationsområder gennem schoa larly, kreativ og professionel produktion
  • At forudse og betjene de skiftende behov hos lokale, regionale og globale samfund

Denne skole tilbyder en bacheloruddannelse Bachelor of Communication (Honours) program.97878_97852_Keystonedolbyhkbu_20181029_COMD2.jpg

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Hong Kong Baptist University School of Communication

Film og fjernsynskoncentration giver bred uddannelse i film, video og fjernsyn med opmærksomhed på relevante områder af teori, historie og praksis. ... [+]

Om

Film Major giver en omfattende og tværfaglig tilgang til medieuddannelse, der fremmer innovativ tænkning og kreativitet. Studerende af denne major vil modtage intensiv træning i både praktiske og teoretiske dimensioner af film- og mediestudier, manuskripter, film- og tv-produktion, animation, postproduktion og digitale medier. Vores ekspertise inden for film- og tv-produktion og kreativ teknologi gør det muligt for os at dyrke nye talenter, der vil bidrage til de hurtigt voksende kreative industrier og vidensøkonomien i Hongkong, Asien og Stillehavsområdet og ud over.

Gennem årene har vi etableret omfattende forbindelser med filmindustrien og inviteret førsteklasses fagfolk til at fungere som rådgivere. Vi er stolte af at have en liste over alumner, som er fremtrædende spillere i branchen.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hong Kong Baptist University School of Communication

International Journalism Concentration forbereder eleverne til den vigtige rolle at informere Hong Kong om verden og verden om Hong Kong. Udvikling af elevernes skrive- o ... [+]

Om

Studerende i Journalistik Major forfølge studier på tre hovedområder: (1) professionel journalistik, hvor eleverne lærer principper og færdigheder til at indsamle, præsentere og producere nyheder og aktuelle anliggender; 2) teoretiske grundlag for erhvervet, hvor de studerende udvikler en begrebsmæssig forståelse af erhvervet og dets rolle i samfundet gennem juridiske, etiske, politiske, historiske, økonomiske og mediekommunikationsteori og (3) supplerende undersøgelser af forholdet mellem udsendelse eller trykning eller internet journalistik og samfund samt den måde, politik, regering, erhvervslivet og loven opererer i både lokale og internationale samfund.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hong Kong Baptist University School of Communication

Studerende af PR-koncentration vil erhverve både den kritiske forståelse og relevante færdigheder til at udvikle vellykkede karriere inden for virksomhedskommunikation, o ... [+]

Om

Public Relations and Advertising Major giver mulighed for, at eleverne praktiserer kunsten til effektiv integreret kommunikation i både PR og reklamekontekster i forskellige former for organisationer. Studerende lærer teorier og praksis for at informere forbrugerne om praksis, tjenester eller produkter, overtale interessenterne til at opnå gensidig forståelse og opnå en tovejs dialog for at styrke brand engagement.

Koncentrationer

Public Relations and Advertising Major tilbyder tre koncentrationer: Reklame og Branding, Organisationskommunikation og PR.

Reklame og branding

Reklame og Branding Concentration tilbyder træning i strategisk planlægning, brandfortælling og konceptudtryk. Det forbereder eleverne til at præsentere ideer på en innovativ og socialt ansvarlig måde for effektiv brandkommunikation og forfremmelse.... [-]

Hongkong Hong Kong
September 2020
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Hong Kong Baptist University School of Communication
Hjemmeside
Telefonnummer
3411 8154