Hong Kong Polytechnic University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Med 80 års stolt tradition er PolyU et forskningsuniversitet i verdensklasse, der er blandt verdens top 100 institutioner.

Hong Kong Polytechnic University (PolyU) er et hjem for at uddanne tænkere, kommunikatorer og opdagere i at levere positiv effekt. Vi er forpligtet til at træne morgendagens ledere i dag gennem en professionelt orienteret uddannelse, der giver kandidater uovertruffen placeringer for at trives i virksomheder og industrier.

Vi stræber efter tværfaglig forskning og effektive nyskabelser for opdagelser for at løse udfordringer i den virkelige verden. Vores forskere udvikler banebrydende ideer, fremmer bæredygtighed, løfter økonomiske resultater og forbedrer samfundenes liv til fordel for Hongkong, nationen og verden.

139960_pexels-photo-3773837.jpeg

Vores motto

At lære og at ansøge til gavn for menneskeheden

Ovenstående stammer fra det kinesiske motto, citeret fra den store kinesiske klassiker Yijing (Book of Change) og to gamle afhandlinger, den ene fra Han-dynastiet og den anden fra før Qin-tider.

Den originale kinesiske tekst kan omskrives som følger: "Lær enhver sandhed og brug den viden, der er lært til at udføre enhver opgave" og "at lære; at tjene".

Vores vision

Vær et førende universitet, der udvikler og overfører viden og giver den bedste holistiske uddannelse til fordel for Hongkong, nationen og verden.

Vores mission

At forfølge effektiv forskning, der gavner verden.

At pleje kritiske tænkere, effektive kommunikatorer, innovative problemløsere og socialt ansvarlige globale borgere.

At fremme et universitetssamfund, hvor alle medlemmer kan udmærke sig i deres ambitioner med en stærk følelse af tilhørighed og stolthed.

139961_pexels-photo-4126759.jpeg

Internationalt fællesskab

Nyd en international, berigende og inklusiv campusatmosfære. Via vores omfattende globale netværk får du adgang til internationale akademiske udvekslinger og forbedrer din forståelse og forståelse af kulturel mangfoldighed og bredere sociale spørgsmål. Alle studerende opfordres til at påtage sig studerendes mobilitetsprogrammer uden for Hong Kong.

International Fakultet

PolyU fremmer internationalisering blandt fakultetet og personalet. Vi søger aktivt mangfoldighed i fakultetsorganet gennem proaktiv rekruttering og fastholdelse.

Vores fakultet og personale deltager i mange multikulturelle aktiviteter på campus og forbedrer vores globale forbindelser aktivt gennem forskning, uddannelse og videnoverførsel.

Globale perspektiver i akademiske programmer

PolyU plejer studerende til at arbejde fortroligt i et internationalt arbejdsmiljø og yde positive bidrag som globale borgere.

Vi tilfører et verdensperspektiv i alle vores programmer og giver de studerende mange muligheder for at forbedre global bevidsthed og engagement. Studerende kan tage kreditbærende emner uden for Hong Kong.

Gennem udvekslings-, praktik- og service-læringsprogrammer får vores studerende eksponering på verdensscenen.

Internationale samarbejder og partnerskaber

Rangeret blandt de top 100 universiteter globalt, er PolyU allerede verdens førende inden for mange områder. Ved at mobilisere vores aktiver og talenter, indgå internationale alliancer som University Social Responsibility Network (USRN) og University Alliance of the Silk Road (UASR), samarbejde og branchepartnerskaber og etablere strategiske platforme, hjælper vi med at bane vejen for tættere globale forbindelser.

PolyU fremmer tværfaglig forskning, især inden for nye områder som kunstig intelligens og robotik, hvilket bidrager til levende innovation til løsning af globale og / eller sociale udfordringer.

3.000+

Gennemførte forskningsprojekter
(2018/19)

350+

Samarbejdspartnere og institutioner
(2018/19)

250+

Studenterudvekslingspartnere
(2018/19)

416

Akademiske samarbejdsaftaler underskrevet
(pr. juni 2019)

Skab den fremtid, du forestiller dig

Vores professionelle uddannelsesmodel vedtager en unik oplevelsesmæssig læringsmetode, der består af praktik, service-læring og oversøiske udvekslingsmuligheder. Vi har en bred vifte af lokale og internationale ledelses- og udviklingsprogrammer til en virkelig transformerende uddannelsesoplevelse - udstyre studerende med de rigtige færdigheder til at være socialt ansvarlige verdensledere i morgen.

placering

6.

QS Top 50 Under 50 (2021)

25

QS Asia University Rankings (2020)

75.

QS World University Rankings (2021)

Lad os høre fra vores studerende

"Min tid på PolyU har forberedt mig på global ledelse."

Amanda Putri Wantono, Indonesien
School of Hotel and Tourism Management (Graduate)

-

"Du får en fantastisk tværkulturel eksponering på opholdsstuerne og på tværs af campus."

Maciej Nowakowski, Polen
Det Humanistiske Fakultet (kandidat)

-

"PolyU's holistiske uddannelse bygger vores faglige kvalifikationer og har gjort det muligt for mig at gøre en forskel i verden."

Madina Kaliyeva, Kasakhstan
Erhvervsfakultet (kandidat)

-

"PolyU har fået mig til at indse vigtigheden af at være en ansvarlig global borger - for det er jeg evigt taknemmelig."

YC Wong, Hong Kong
Det Sundheds- og Samfundsvidenskabelige Fakultet (kandidat)

-

"PolyU lagde et solidt fundament for min fremtid inden for jordskælvsforskning."

Chen Kai-Xin, Kina
Fakultet for byggeri og miljø (kandidat)

Placeringer

Hung Hom

Address
Yuk Choi Road,11
Hung Hom, Kowloon, Hongkong

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

BA
BBA
BSc
Denne skole tilbyder også: