The Hong Kong Polytechnic University Department of Industrial and Systems Engineering

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Industriel og Systems Engineering (ISE) er en faglig disciplin, der fokuserer på at udvikle og implementere optimale løsninger fra et system-niveau perspektiv.

Dette indebærer mennesker, teknologi, kvalitet, finansiering, information og miljøspørgsmål. Den vigtigste rolle af et Industrial Systems Engineer er at organisere og arbejde harmonisk med andre for at strømline operationelle procedurer, forbedre produktiviteten og systemets generelle ydeevne. Det endelige mål er at øge effektiviteten, reducere driftsomkostningerne og øge kundetilfredsheden.

ISE er forskellig fra andre traditionelle ingeniørdiscipliner hvorved viden og færdigheder anvendes på specifikke områder. For eksempel, traditionelle fremstilling ingeniører arbejder normalt i et produktionsmiljø. Derimod ISE giver dig mulighed for at arbejde i en række forskellige organisationer, herunder både de industrielle og kommercielle sektorer. I den forbindelse, Industri og Systems Engineers har en langt mere fleksibel karrierevej. ISE kandidater er ansat i organisationer, der er i udvikling af nye produkter, transport, forlystelsesparker, logistiske tjenester, banker, offentlige forsyningsvirksomheder, konsulentbistand forretningsudvikling virksomheder, ministerier mv Det endelige mål for ISE disciplinen er at give lederskab i design af integrerede industrielle og kommercielle systemer til avancement og trivsel i samfundet.

Faciliteterne i Institut for ISE er uden sidestykke i Hongkong og regionen. Disse omfatter:

Polyuretan Microsoft Enterprise Systems Center Den Knowledge Management og Innovation Research Centre Microsystems Technology Centre Digital Factory Partner State Key Laboratory of Ultra-præcision Machining Technology Advanced Manufacturing Technology Research Centre

Disse faciliteter spænder fra state-of-the-art hardware og software til avanceret produktionsteknologi udvikling, logistik simulation, systemer udviklingsværktøjer til e-business, computerstøttet design, til virtuel produktudvikling.

Instituttet er også aktivt engageret i samarbejde med industrien via fælles forskningsprojekter, konsulentvirksomheder og undervisning virksomhedsordninger.

Denne stærkt samarbejde med både lokale og regionale industrier, sammen med sine fremragende faciliteter og personale ekspertise, giver de studerende mulighed for at blive nedsænket i denne samarbejdsmiljø, som vil være til stor gavn for dem, når de er færdiguddannede.

Placeringer

Hong Kong

The Hong Kong Polytechnic University - General Office of Department of Industrial and Systems Engineering

Address
General Office of Department of Industrial and Systems Engineering
Room EF625, 6/F, Core F
The Hong Kong Polytechnic University
11 Yuk Choi Road, Hunghom, Kowloon,
Hong Kong

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig