Technological and Higher Education Institute of Hong Kong

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

128995_THEi_0002.jpg

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong ( THEi ) er Hongkongs institution for videregående uddannelser med en forskel. THEi blev grundlagt i 2012 og er medlem af det erhvervsuddannelsesråd. Med betydelige brancheinput tilbyder vi uddannelser, der er erhvervsmæssigt og professionelt orienterede. Med vægt på "Arbejdsintegreret læring" har vi som mål at udvikle studerende til arbejdsklare fagfolk med de færdigheder og viden, som de kan anvende til den virkelige verden.

139496_batch_THEi_0012.jpg

Vores programmer har stærke brancheforbindelser. Studerende har masser af muligheder for at deltage i praktikprogrammer hos lokale eller internationale virksomheder. Den ægte erhvervserfaring giver de studerende de nyeste erhvervstendenser og giver dem mulighed for at være et trin foran andre kandidater. I arbejdsstyrken har THEi kandidater fået mange priser af arbejdsgivere for deres virkelighedstro praktiske forhold. Følgelig havde THEi kandidaterne en beskæftigelsesfrekvens på 93% i 2017.

THEi har også etableret en række partnerskaber med en række globalt anerkendte universiteter fra hele verden. Vi mener, at disse relationer yderligere gavner vores studerende gennem udvekslinger, studieture og projektbaseret læring. Vi er forpligtet til at give eleverne forskellige læringsmuligheder.

128008_THEi_0011.jpg

Vi tilbyder over 20 bacheloruddannelser til kandidater i gymnasiet. Disse programmer er udviklet med tæt industrisamarbejde med mange inden for nicheområder: Design og miljø, ledelse og gæstfrihed og videnskab og teknologi. Kandidater i gymnasiet er hjertelig velkomne til at udforske deres lærings- og udviklingsmuligheder med THEi og at være forskellige.

Placeringer

Hong Kong

Address
THEi Chai Wan Campus
133 Shing Tai Road

Hong Kong, Hongkong

Hong Kong

Address
THEi Kowloon Tong Campus
20A Tsing Yi Road,
Tsing Yi Island, New Territories
Hong Kong

Hong Kong, Hongkong

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig