Dayananda Sagar University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

VELKOMMEN TIL Dayananda SAGAR UNIVERSITET

Dayananda Sagar Institutioner grundlagt i 60'erne af en sådan visionær, sen Sri Dayananda Sagar forpligtet til at tage viden til de mennesker, forvandler nutidens studerende i ansvarlige borgere og professionelle morgendagens ledere. Dayananda Sagar University skabt af en lov af Karnataka State i 2014, bygget på denne bedårende arv og inspireret af sine egne milepæle, der opfylder behovene i kvalitet videregående uddannelser i denne del af verden.

Afslører en LEGACY

Universiteter af stor arv i hele verden er det uvurderlige bidrag visse visionære til verden. Universiteterne ikke fremstille produkter med specifik anvendelse og beslutsom livscyklus. De deler & formidle mængder af strømme af viden og skabe vidunderlige mennesker - lært udøvere og formidlere af viden til at gøre verden til et bedre sted at være. Disse universiteterne i stor betydning har levet gennem århundreder bygning centre for viden og store alumni af sådanne universiteter.

PROUD AT VÆRE EN DEL AF DSU

DSU er et stolt medlem af Dayananda Sagar institutioner familie. Grundlagt af Late Sri Dayananda Sagar i begyndelsen af ​​tresserne (med blot fire elever), har DSI forvandlet til global uddannelse magt hus, fordelt over fem campusser, catering til uddannelsesbehov på over 17.000 studerende. Betjening under ledelse af Mahatma Gandhi Vidya Peetha Trust i Bengaluru har DSI aktiveret omdannelsen af ​​titusinder af unge indiske og internationale borgere i professionelle i forskellige specialiseringer.

Best-in-faciliteter

Udover vores high-kaliber lærerstaben, er de studerende får et udfordrende fagligt miljø med veludstyrede auditorier, laboratorier, fremragende biblioteker og computer netværk faciliteter. DSU har også ekstraordinære infrastruktur for studerende, der besidder en passion for sport og spil. De hostel faciliteter, herunder kulturelle og rekreative behov, tage højde for både lokale og internationale studerende.

INSPIRERET AF Innovators

Forskning, Innovation og Inkubation (fordelt på 25.000 SFT af industriens Quality Labs) udgøre kernen i DSU. Så det er ikke overraskende, at DSU har taget det næste logiske skridt: at lægge fundamentet til at omdanne iværksætterområdet drøm for enhver ung indisk og global borger til en realitet. Aktivering af denne transformation er aktiv støtte fra industriens ledere, industri organer og en dedikeret 4 lakh kvadratfod moderne klar-til-move-i infrastruktur !.

STELLAR PERFORMANCE - igen og igen

Dayananda Sagar Institutioner (DSI) har konsekvent toppet de faglige diagrammer på alle områder af viden stående ud fra midt i et hav af institutioner omdømme. Dens resultater er uden sidestykke. I den seneste tid, DSI sikrede 58 rækker fra Visvesvaraya Technological University blandt 220 ingeniørhøjskoler i Karnataka (i 2014).

Forskellige kurser FOR FORSKELLIGE PASSIONS

Begyndelsen akademiske år 2015-16, ville Dayananda Sagar University tilbyder kurser i Engineering, Computer Applications, Sciences, Arts og forvaltning i bachelorer, Masters og ph.d.-niveauer. Støtte til faglige aktiviteter er Centers of Excellence i IKT, Health Care, energi og Life Science, blandt andre hurtigt udviklende studieområder.

Placeringer

Bengaluru

Address
Shavige Malleshwara Hills, Kumaraswamy Layout
560 078 Bengaluru, Karnataka, Indien