Læs den officielle beskrivelse

Vi vejlede eleverne til at engagere deres indre motivation, selvstændighed og selvtillid, som vil sætte dem i stand til at nå deres fulde potentiale, og for at blive konkurrencedygtige indefra.

Skiftende tider har brug for fleksible og adaptive foranstaltninger, der er lydhøre over for de voksende behov i samfundet. De eksisterende modeller for den almindelige uddannelse i Indien er ofte anset forældet, stiv og ude af trit med en verden i hastig forandring. Mange områder og discipliner studier synes stadig endnu uudnyttet. Konventionelle institutter kan kun gøre så meget for at gå ud over den gamle rote-baseret system for udenadslære, som gør de studerende ikke er i stand til at tænke anderledes eller udmærke sig i flere færdigheder.

Dette har muligvis føre til den enorme kløft mellem forventningen om samfundet og kvaliteten af ​​uddannelse, der bliver bibringes.

Den IFIM mener, at være på forkant med en stadig udvikling globalt etos vores børn kræver en uddannelse, som grooms dem til selvstændige og dygtige mennesker, som er kompetente til at tage på verden og alle dens udfordringer med dygtighed og tillid.

Mission og Vision

Mission - Nurture helhedsorienterede, socialt ansvarlige og løbende beskæftigelsesegnede fagfolk.

Vision - At være den mest eftertragtede sted for lederuddannelse i Indien.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BBA

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Som kandidat i IFIM College Bachelor of Business Administration, vil du blive at anvende de færdigheder og viden til at koordinere og integrere aktiviteterne i arbejdskra ... [+]

Som kandidat i IFIM College Bachelor of Business Administration, vil du blive at anvende de færdigheder og viden til at koordinere og integrere aktiviteterne i arbejdskraft og andre ressourcer i en organisation for at nå sine mål. Efter at have indarbejdet anbefalingerne fra forskellige erhvervsorganisationer, den offentlige sektor og faglige sammenslutninger i Bachelor of Business Administration det vil forberede dig til alle aspekter af forretningsaktiviteter og til udvikling af specifikke on-the-job færdigheder. En optimal blanding af teori og praksis tilbydes, med en kombination af emner, udstyre dig med både bløde færdigheder til at arbejde med mennesker, og de hårde færdigheder rettet mod områder som markedsføring, jura, økonomi, finansiering, drift og projektledelse. Sommer praktikplads Projekter (SIP) vil tilbyde strategiske og internationale perspektiver, som vil forberede dig til beskæftigelse i regionale, nationale og internationale organisationer. Den innovative struktur og fleksibilitet Kurset giver en optimal blanding af teori og praksis og forbereder de studerende til en karriere i midten ledelse i både den private og offentlige sektor. ... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Institute Of Finance And International Management (IFIM)

Instituttet er blevet etableret med det formål at gøre de studerende konkurrencedygtige inden for handel. Afdelingen giver forskning og uddannelse vedrørende en bred vift ... [+]

Instituttet er blevet etableret med det formål at gøre de studerende konkurrencedygtige inden for handel. Afdelingen giver forskning og uddannelse vedrørende en bred vifte af spørgsmål vedrørende handel og andre allierede fag. Eleverne får udsættelse for en bred vifte af emner såsom Bogføring, finans, ledelse, økonomi, jura, Environmental Science, kvantitative teknikker og international markedsføring og det også skærper deres bløde færdigheder gennem emner som Erhvervskommunikation.

Industriel eksponering er af primær betydning, og for at bestemme, at vi rumme industriel uddannelse og periodiske industrielle besøg som en obligatorisk del af pensum.

Nationale, internationale seminarer, konferencer og workshops foregår jævne mellemrum for at holde vores studerende opdateret med de igangværende tendenser. ... [-]

Indien Bengaluru
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk