Kalinga University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Om Kalinga

Kalinga University , en førende institution for undervisning og forskning i landet, er oprettet under Chhattisgarh Private Universities (Establishment and Operations) Act 2005 og i henhold til UGC Act 1956 § 2 (f).

Dine akademiske studier vil være udfordrende. Vi tilbyder den højeste akademiske oplevelse og forventer, at du udmærker dig med vægt på originalitet. Vores fremragende og lydhørlige supporttjenester vil være tilgængelige for dig lige fra starten af overgangen til universitetets liv indtil slutningen af din uddannelse.

Vores faglige standarder er høje. Vores herlige, grønne campus, som uden tvivl er uovertruffen i landet, giver et baggrund for dit daglige liv og studier. Universitetsuddannelserne fokuserer på at skabe dybdegående forståelse, kapacitet til tværfaglig læring og forskning, analytiske færdigheder, kritisk tænkning og kommunikation i en atmosfære af akademisk frihed og integritet.

Mission

Kalinga University primære formål er at skabe et læringsmiljø, hvor fakultet, personale og studerende kan opdage, undersøge kritisk, bevare og transmittere viden, visdom og værdier, der sikrer fremtidige generations overlevelse og forbedrer livskvaliteten for alle . Universitetet søger at hjælpe eleverne med at udvikle en forståelse og forståelse for de komplekse kulturelle og fysiske verdener, hvor de bor, og for at realisere deres højeste potentiale for intellektuel, fysisk og menneskelig udvikling.

Vision

Kalinga University har som mål at være en fremragende institution for Talent Development og Knowledge Creation for et levende og inkluderende samfund.

Hvorfor Kalinga University ?

Infrastruktur

 • Sprawling 35 acres wi-fi campus
 • Veludstyret IT, Engineering, Science, Computer Science laboratorier
 • Godt arkiveret bibliotek
 • Multimedia Class Rooms
 • Rummelig parkeringsplads
 • Vandrerhjem
 • Separat fælles rum til piger og drenge

Studentfaciliteter

 • Kantine
 • Indendørs og udendørs spil
 • Web og mobil aktiveret akademisk information
 • Universitets Transport128666_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Ud over klasseværelset

Mod holistisk vækst - At gå til universitetet handler ikke kun om at få en grad. Det handler om at prøve nye ting og lære nye færdigheder.

KU mener i den samlede vækst af sine elever. Det tilbyder utallige ekstracurricular faciliteter og giver varierede platforme for elever at lære, øve, nyd, nyd, udføre, konkurrere og frugtbart udnytte deres tid. Ved Kalinga er læring en samtale, ikke bare et foredrag. Din universitets erfaring indebærer så meget mere end din grad.

Vi tilbyder masser af muligheder for at udvikle færdigheder og omfavne nye oplevelser og udfordringer uden for dit kursus. Studerende kan deltage i grupper, samfund og frivilligt arbejde for at have det sjovt, opnå noget og gøre en forskel. Der er også flere fordele ved at deltage i grupper og frivilligt arbejde, hvoraf mange kan forbedre dit CV. Erfaringer, der supplerer dit akademiske studie, vil øge værdien til dine akademiske præstationer, øge dine chancer for beskæftigelse og udvikle færdigheder, der vil være nyttige i hele dit liv.

Fordel Kalinga

At leve og lære er intimt sammenflettet på Kalinga. Co-curricular aktiviteter, forestillinger, konferencer, workshops, seminarer, sportsbegivenheder er en del af elevernes liv. Vi giver eleverne uovertruffen frihed til at krydse afdelingsgrænser og opdage intellektuel og personlig lidenskab. Kreativ tænkning, problemløsning og forskning er centrale for akademiske programmer.

Vi arbejder sammen for at sikre, at hver elev har den bedst mulige uddannelse, og vi tager løbende initiativer og yder ressourcer, som beriger eleverne akademiske oplevelser hos Kalinga, fremmer mangfoldighed, forbereder ledere og positionerer Kalinga i spidsen for innovation i universitetsuddannelsen.

Vi skubber grænserne for viden

 • Vi skaber fremtid: Vi tilbyder mange muligheder for at udvikle færdigheder og omfavne nye oplevelser og udfordringer uden for dit kursus for at gøre dig klar til industrien. Du får en fremragende lærerig oplevelse her.
 • Vi tilbyder den fineste undervisning: Foredrag er hvor du vil lytte til eksperter, der deler deres viden og opdagelser på udfordrende og tankevækkende måder. Som en KU-studerende vil du være en del af den akademiske elite og lære af ledende eksperter. Dine studier vil være udfordrende og inspirerende. Vores fakulteter sørger for, at læring er en samtale, ikke blot et foredrag.
 • Vi giver muligheder for de bedste sind: Vi byder studerende velkommen fra en bred vifte af sociale og kulturelle baggrunde og tror på at fremme originale tænkere, pleje og stimulere nysgerrige sind for at skabe elever med innovative ideer, perspektiver og tilgange.

Placeringer

Naya Raipur

Address
Kalinga University Kotni Near Mantralaya
SLT Water Front First Floor 301-303
Naya Raipur– 492101 (CG) India

Naya Raipur, Chhattisgarh, Indien