The National Management School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

National Management School blev startet i Indien, af en gruppe professorer fra forskellige amerikanske universiteter, der ønskede at tilbyde Amerikansk kvalitet videregående uddannelser i IndienPå overkommelige gebyrer. NMS begyndte med den hensigt at give lederuddannelse. Efterfølgende andre programmer blev tilsat, og The National Management School i dag er en innovator i at yde amerikansk stil videregående uddannelser i Indien, både på bachelor-og kandidatniveau niveauer.

NMS tilbyder en 2 + 2 amerikanske bachelorgrad program i Indien og er det første af sin slags! 2 år brugt studere i Indien og derefter en overførsel til ENHVER skole i USA for de resterende 2. 2 + 2 amerikanske bachelorgrad tilbydes i Indien af ​​The National Management School i samarbejde med Broward College, Florida.

Fordele ved 2 + 2 amerikanske Bacheloruddannelsen:

Undersøgelse to år i Indien før overførsel til det udenlandske universitet Spar op til 40% af udgifterne til en amerikansk bachelorgrad Få garanteret optagelse i Florida statslige universiteter * Kom i Honors-programmet, og forbedre dine chancer for at komme ind i verdens bedste universiteter Amerikansk-kvalificeret undervisning fakultet - amerikansk uddannelse i Indien

Skolens styrke er forholdet NMS har med amerikanske universiteter og et stort netværk af professorer.

NMS har hjemsted i Chennai, Indien. Vi har også en campus i Mumbai - The National Management School - West Campus.

Placeringer

Chennai

Address
The National Management School, RR Towers III, TVK Industrial Estate, Guindy,
600 032 Chennai, Tamil Nadu, Indien

Lauderdalefortet

Address
Broward College
7200 Pines Blvd, Pembroke Pines

33024 Lauderdalefortet, Florida, USA

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig