Triatma Mulya Stenden

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Velkommen til Stenden University

Akkrediterede hollandske BBA Grader (hollandsk uddannelse er rangeret blandt de bedste i verden)

Betalt Praktikophold (Worldwide, eg; USA, UAE, Krydstogtskibe), generelt fører til øjeblikkelig beskæftigelse

8 Stenden campusser i 5 lande, studere et år i Holland

International Students og personale, personlig coaching og karriereudvikling

Mission

Frigørelse af potentialet i de studerende, ansatte og omgivende samfund

Vision

Servering til at gøre en bedre verden

Stenden

Vores mål er at udvikle unge fagfolk til at blive autentiske ledere og problemløsere, tilberedt for at deltage i multikulturelle miljøer og hurtigt skiftende marked steder. Personlig vejledning og et stærkt fokus på praktisk læring spiller en vigtig rolle i uddannelserne udbydes på Stenden. Desuden vil du få mange muligheder for at udvikle dig selv som en person, at kunne få mest muligt ud af dig selv og til at udvide din horisont.

Stenden University Bali blev etableret i 2009 og er en del af Stenden University of Applied Sciences, en hollandsk offentlig institution med mere end 100 års erfaring inden for uddannelse, som har udviklet sig til en global universitet med mere end 11.000 studerende med mere end 100 forskellige nationaliteter på tværs sine campusser i Bali, Nederlandene, Sydafrika, Qatar og Thailand. Vores globale netværk giver dig mange muligheder for at studere dele af uddannelsen i udlandet for at udvide din horisont. På Stenden University Bali bliver undervist alle fag på engelsk af undervisere fra forskellige dele af verden. Vores studerende repræsenterer en blanding af nationaliteter, hvilket skaber en virkelig multikulturelt studiemiljø.

12 Årsager til at gøre Stenden University Bali "dit valg" af International Higher Education!

Undersøgelse et år i Holland Undersøgelse i Bali - Indonesiens nej. 1 turistmål Prisbillig studieafgift Sikker & overkommelige kvalitet indkvartering tæt på campus Den hollandske pensum (fuldt undervises på engelsk) Høj kvalitet praktisk læringsmiljø (eg; Alila Hotels and Resorts) Akkrediteret hollandske BBA Degree (hollandsk uddannelse er rangeret blandt de bedste i verden) Personlig coaching og karriereudvikling Betalt praktik (Worldwide, fx USA, UAE, krydstogtskibe), generelt fører til øjeblikkelig beskæftigelse 8 Stenden campus sites i 5 forskellige lande Internationale studerende og ansatte Innovativ problembaseret koncept læring

Campus og faciliteter

Campus af Stenden University Bali ligger i den sydlige del af øen, det vigtigste turisme område hvor størstedelen af ​​hoteller, restauranter og butikker kan findes. Campus er beliggende i roligt område i Dalung, i et kvarter, hvor mange uddannelsesinstitutioner er placeret. Strandene i Seminyak og Canggu er kun en 20 til 30 minutters kørsel fra campus. På campus bliver du budt velkommen i en behagelig, professionelt studiemiljø med et venligt, familie ligesom atmosfære. At være baseret i Bali ikke blot giver dig mulighed for at studere i en af ​​de mest populære turistmål i hele verden, men det giver også et inspirerende miljø, med sin fantastiske natur og unikke hinduistiske religion. Oven i dette, er Bali for at være en af ​​de mest indbydende steder, som du vil opleve, og er et relativt sikkert og billigt sted at bo.

Stenden University Bali har alle de state-of-the-art faciliteter, du har brug for professionel læring:

Auditorium; Class værelser Mødelokale (PBL værelser) Computerrum Bibliotek (og digitale bibliotek) Vinsmagning lab Uden loungeområde; Kantine Meditation værelse

Alle værelser har aircondition, og der er trådløst internet i hele campus. Vores studerende og ansatte repræsenterer en blanding af nationaliteter, hvilket skaber en virkelig multikulturelt studiemiljø.

studieliv

Mens han studerede på Stenden, hvorfor ikke udvide din erfaring og udvikle dine færdigheder ved at slutte vores fritidsaktiviteter? Bliv medlem af Studenterrådet repræsentant Råd og udvikle dine organisatoriske og lederevner og organisere alle former for aktiviteter for dine medstuderende (partier, futsal, udflugter, etc.). Eller, hvis du har lyst at deltage i markedsføring og kommunikation, hvorfor ikke deltage i Stenden Promotion Team, der hjælper marketingafdelingen at fremme Stenden gennem messer og events. Bliv involveret i vores internationale studerende og medarbejdere samfund, som har over 15 forskellige nationaliteter!

Studiestart Week

For vores nye elever organiserer vi en Studiestart Week. Dette er en introduktion uge at komme til at kende dine medstuderende, campus og pædagogiske metoder; ved at slutte alle slags sjove team-building aktiviteter, ekskursioner og workshops. Indførelsen uge starter en uge før starten af ​​programmet, så sørg for du ankommer i Bali til tiden for ikke at gå glip af denne store mulighed! Der er ingen ekstra omkostninger.

Placeringer

Denpasar

Address
Triatma Mulya Stenden Jl. KubuGunung, BanjarTegal Jaya, Dalung, Kuta Utara Badung, Bali
80361 Denpasar, Bali, Indonesien