Læs den officielle beskrivelse

UNIVERSITAS GADJAH MADA betragtes som en af de ældste universiteter i Indonesien som en søjle af uddannelsesopvækst i Indonesien og påstår at være en forsvarer og formidler af Pancasila.

På UNIVERSITAS GADJAH MADA får eleverne en lang række muligheder for at udvikle kreativitet og innovation i deres rige gennem støtte fra moderne infrastruktur og informationsteknologi. Som et verdensklasse forskningsuniversitet har UGM været meget opmærksom på forskningsaktiviteter ved at motivere fakultetets medlemmer såvel som studerende til at udføre og offentliggøre deres forskning. Desuden er denne indsats forfrisket ved at udvikle 25 studiecentre på forskellige videnskabelige områder. UGM er udstyret med rene ressourcer på 3.608 fakultetets medlemmer og 4.324 medarbejdere, der er stærkt forpligtet til at gøre UGM det bedste universitet og den fremtrædende uddannelsesreference i Indonesien.

Introduktion til UGM

UNIVERSITAS GADJAH MADA er et indonesisk offentligt ivy league research universitet beliggende i Yogyakarta, Indonesien, grundlagt den 19. december 1949. UGM er den ældste og største institution for videregående uddannelse i Indonesien. Beliggende i Yogyakarta, Indonesien, består 360-acre universitetet af 18 fakulteter, 68 bacheloruddannelser, 23 diplomuddannelser, 104 master- og specialuddannelser og 43 ph.d.-uddannelser.

Den har cirka 55.000 studerende, 1.187 udenlandske studerende og 2.500 fakultetets medlemmer i øjeblikket. UNIVERSITAS GADJAH MADA er blevet anset for at være en af de mest prestigefyldte universiteter i Indonesien.

UGM gennemfører et educopolis-område, et skridt taget af universiteterne for at skabe et befordrende miljø for kontinuiteten i læringsprocessen. Disse bestræbelser forfølges i sammenhæng med at udvikle tværfaglige samarbejder og reagere på økologiske spørgsmål for at opnå universitetets vision. Nogle af trinene reducerer forurening og udstødning af køretøjer, udvikling af fodgængere, begrænsning af køretøjer, der kommer ind i campusen, opførelse af nye sovesale på campus, udvikling af parkeringslommer, plantning af træerne grønt og mange flere.

Den særlige region Yogyakarta hvor UGM er beliggende er en af de mindste provinser i Indonesien og har været kendt som et center for japansk kultur samt et center for læring. Den har 3.400.000 indbyggere, hvoraf 511.000 er bosiddende i byen Yogyakarta. Dets betegnelse som center for læring er præget af eksistensen af 120 statslige og private tertiære uddannelsesinstitutioner med en elevpopulation på over 300.000.

Vision

At være fremragende og innovativt verdensklasse universitet, gennemsyret nationens kulturelle værdier baseret på Pancasila som stats ideologi og dedikeret til nationens interesse og menneskehed.

Mission

At udføre uddannelse, forskning og samfundstjeneste samt bevarelse og udvikling af viden, der er fremragende og nyttigt for samfundet.

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

UNIVERSITAS GADJAH MADA

Fakultet for biologi UGM tilstræber at yde højkvalitetsuddannelse. Som en af 18 fakulteter i UGM har Biologisk Fakultet en vision, som støtter universitetets vision om at ... [+]

Fakultet for biologi UGM tilstræber at yde højkvalitetsuddannelse. Som en af 18 fakulteter i UGM har Biologisk Fakultet en vision, som støtter universitetets vision om at forbedre højere læreanstalter, der fører til en verdensklasseuniversitet. I tråd med sin mission om at producere overlegne og konkurrencedygtige grundkurser på internationalt plan og siden Undergraduate Program i Biologi Fakultet for Biologi UGM er blevet anerkendt internationalt af ASIIN, samt at imødekomme stigende efterspørgsel efter internationalt orienterede kandidater i tropisk biologi, Fakultet for Biologi sigter mod at etablere et International Undergraduate Program (IUP). Etableringen af IUP Biology forventes også at udvide fakultetet for biologi som leverandør af højere kvalitet og internationalt konkurrencedygtige uddannelsesprogrammer og som drivmaskine til udvikling af infrastruktur i Det Biologiske Fakultet.... [-]

Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Computervidenskab er et intellektuelt rig og hurtigt voksende felt, der har haft en dyb indvirkning på vores samfund og hverdagen. At studere IUP i Computer Science giver ... [+]

Computervidenskab er et intellektuelt rig og hurtigt voksende felt, der har haft en dyb indvirkning på vores samfund og hverdagen. At studere IUP i Computer Science giver eleverne mulighed for at få mange muligheder for at få praktisk erfaring i dette dynamiske felt gennem forskning og praktikprogrammer. Computer science majors er i høj efterspørgsel efter velbetalende job inden for teknologi, videnskab, erhvervsliv, sundhedspleje, industri, regering og andre sektorer.

Computer science, computing og computer teknologi er en del af næsten alt, hvad der berører vores liv fra de biler, vi kører til de film vi ser, til de måder forretning og regering beskæftiger os med.

IUP Computer Science giver eleverne en uddannelse af højest mulig kvalitet. Programmet tilbyder udlandet samt indonesiske studerende en mulighed for at studere og opnå deres bachelorgrad i computervidenskab med international standard og fremragende læseplan. Andet end A-kategorien akkrediteret af National Accreditation Board of Higher Education (BAN-PT), er programmet akkrediteret af ASIIN (Accreditation Agency for Graduate Programs in Engineering, Computer Science, Naturvidenskab og Matematik), en certificeret internationalt akkrediteringsagentur, der er baseret i Tyskland.... [-]

Indonesien Yogyakarta
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

IUP-programmet tilbyder en banebrydende pensum med stor vægt på tre foci af studier: Global Politik og Sikkerhed, Fred og Konflikt Studies, og International Politisk Økon ... [+]

IUP-programmet tilbyder en banebrydende pensum med stor vægt på tre foci af studier: Global Politik og Sikkerhed, Fred og Konflikt Studies, og International Politisk Økonomi og Udvikling.

Efter at have afsluttet deres studie ved IUP i International Relation forventes kandidater ikke kun at være medlemmer af det globale samfund, men også at inspirere og skabe ændringer i de eksisterende politiske, økonomiske og sociale forhold og føre deres transformationer til at opbygge en bedre verden.

Programmet forestiller og bestræber sig mod et retfærdigt, fredeligt og civiliseret samfund. De kurser, der tilbydes i programmet afspejler denne vision og er struktureret langs to hovedtråde. For det første indeholder kurser et sæt undersøgelser om forskellige genstande relateret til internationale relationer. For det andet indeholder de også drøftelser om, hvordan de internationale relationer bliver skildret og udforsker synspunkterne om, hvordan fremtidens internationale forbindelser skal være. Til dette formål vil eleverne ikke kun være udstyret med kun viden og færdigheder, men også med en kritisk holdning til de eksisterende forhold i internationale relationer, såsom uretfærdighed, ulighed, fattigdom, miljøforringelse og vold for at beherske følgende kompetencer, dvs. diplomati , Tværnationale anliggender, forskning og akademikere og journalistik.... [-]

Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
8 - 10 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

I løbet af fem grupper af forskning tilbyder Life Sciences, Industriel Kemi, Miljøkemi, Materialekemi og Teoretisk og Computational Chemistry IUP i Kemi internationale st ... [+]

I løbet af fem grupper af forskning tilbyder Life Sciences, Industriel Kemi, Miljøkemi, Materialekemi og Teoretisk og Computational Chemistry IUP i Kemi internationale studerende på en lille klasse på ca. 30 studerende med en personlig vejledende at overvåge akademiske fremskridt og personlige velfærd, et undervisningsprogram, der sikrer et højt støttende læringsmiljø, forelæsninger understøttet af små gruppearbejder og workshops, valg af elektive kemi kurser og forskningsfaciliteter som AAS, UV-Vis, DTA-TGA, Electrophoresis, Potentiometer, Bomb Calorimeter, GC-MS, HPLC, H-NMR, IR, UV-VIS, TLC Scanner og Transmission Electron Microscope (TEM).

De moderne samfunds velstand er delvist baseret på kemiens vidtrækkende resultater. Fremskridt i denne disciplin muliggør nyskabelser inden for medicin, landbrug, energi og i næsten alle industrisektorer inden for industri og materialer til daglig brug. Med det bidrager kemi til forbedring af livskvaliteten hos mennesker.... [-]

Indonesien Yogyakarta
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

International Undergraduate Program i Institut for Kommunikation Science har visionen om at skabe de pålidelige, kvalificerede og kulturelle kandidater i kommunikationsst ... [+]

International Undergraduate Program i Institut for Kommunikation Science har visionen om at skabe de pålidelige, kvalificerede og kulturelle kandidater i kommunikationsstudier, der kan prioritere de samfundsmæssige behov for at tage den globale udfordring på at udgøre gavn for offentligheden gennem 'Making Well-Informed Samfund'. Eleverne forventes at uddanne sig med den ekspertise, der balancerer mellem praktiske, forskningsmæssige og kritiske tænkningskompetencer.

Alle elever er underlagt klasser, der vil udsætte dem for grundlæggende kommunikationsteorier, inden de påtager sig to interessepunkter, der tilbydes af programmet.

Medievidenskab Medievidenskab er designet til at udforske spørgsmål og teorier inden for internationale medier og kommunikationsstudier. Studerende, der vælger dette fokus på studier, vil blive udsat for både mediepraksis som film og journalistik og medie teorier. I dette studiefokus vil eleverne også lære og observere digitale medier både som kommunikationsfænomen og et værktøj.Strategisk kommunikation Gennem strategisk kommunikation skal de studerende fokusere på videnskaben om at anvende marketing kommunikation og teorier, principper og værktøjer i PR. Studieretningen omfatter alle elementer i Marketing Communication Industry og PR's roller i forskellige situationer.... [-]
Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Den seneste udvikling i uddannelse har ikke kun skabt nye muligheder, men har også medført nye udfordringer. Det juridiske fakultet UNIVERSITAS GADJAH MADA har bevist sin ... [+]

Den seneste udvikling i uddannelse har ikke kun skabt nye muligheder, men har også medført nye udfordringer. Det juridiske fakultet UNIVERSITAS GADJAH MADA har bevist sin evne til at indgå i det internationale konkurrenceniveau. For at møde de internationalt orienterede kandidater åbner Det Juridiske Fakultet sit International Undergraduate Program. Programmet vil blive drevet af og støtter stærkt UNIVERSITAS GADJAH MADA 's mission: "At være et verdensklasseforskningsuniversitet, der er fremragende, uafhængigt, værdigt, inspireret af Pancasila, fempunkts ideologien og dedikeret til behov og velfærd for nationen og verden. "

Programmet kræver 146 studiepoeng af kurser, herunder feltarbejde eller praktikophold og speciale. Standardvarigheden for programmet er 4 år og består af 8 semestre. Programmet fokuserer på at udvikle kritisk tænkning og giver studentens viden og færdigheder til at forstå og implementere forskellige aspekter af lov og forskrifter med et internationalt perspektiv. Studerende uddannet fra dette program er tildelt en Sarjana Hukum (Bachelor Degree of Laws).... [-]

Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Et af programmerne i IUP FEB UGM er et 4-årig bacheloruddannelse i Management. IUP FEB UGM tilbyder interesser i Marketing, Operations, Management, Entrepreneurship og E- ... [+]

Et af programmerne i IUP FEB UGM er et 4-årig bacheloruddannelse i Management. IUP FEB UGM tilbyder interesser i Marketing, Operations, Management, Entrepreneurship og E-Business, Human Resource Management og Organisationsteori.

IUP-læseplanen omfatter samfundstjeneste, et program, der afholdes af UNIVERSITAS GADJAH MADA at udvikle ledelsesevner og til at bidrage til samfundet, især i underudviklede regioner. Fællesskabstjenesten hjælper studerende med at skærpe deres problemløsning og teamwork færdigheder.

Ud over at forberede de kandidater, der er klar til at spille vigtige roller på det globale marked, sætter IUP krav til udvidelse af elevernes internationale akademiske eksponering. For at få Sarjana (Bachelor) grad er de forpligtet til at opleve mindst en af de internationale akademiske eksponeringer, nemlig: dobbeltkursus, studentudvekslingsprogram eller kortsigtet akademisk program.... [-]

Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

International Undergraduate Program i Offentlig Politik og Ledelse (IUP PPM) er det første offentlige politik og ledelsesprogram i Indonesien, der er akkrediteret af AUN ... [+]

International Undergraduate Program i Offentlig Politik og Ledelse (IUP PPM) er det første offentlige politik og ledelsesprogram i Indonesien, der er akkrediteret af AUN (ASEAN University Network) på Programniveau under paraply af ASEAN-QA. Det bekræfter kvaliteten af den uddannelse, vi leverer, ikke kun i Indonesien, men også i ASEAN-standarder.

Programmet er målrettet designet til at reagere på nye udfordringer på den offentlige administration på lokalt, nationalt og globalt plan og sigter mod at stimulere eleverne med viden og færdigheder inden for tre hovedområder:

Governance og offentlig politik Dette område af interesse er designet til at bremse elev med styrelses forståelse og teknisk kapacitet til at offentliggøre, gennemføre og evaluere det som en basis for styringsstruktur, som strukturerer sin proces;Offentlig forvaltning og innovation Forvaltningen af den offentlige sektor i en ny sammenhæng kræver, at professionel praktiserende læge har en stærk baggrund inden for human resource management, public service innovation og vidensstyring, der leveres inden for dette område af interesse;International udvikling og politik Dette nye interesseområde fokuserer på at forberede studerende med en international dimension af udvikling, forberede dem på at forfølge en karrierevej i internationale virksomheder og internationale ngo'er).... [-]
Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
7 - 8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Det Internationale Undergraduate Program (IUP) af psykologi er en vigtig milepæl for vores 50-årige bidrag til samfundet. Som led i vores forpligtelse til at forberede ka ... [+]

Det Internationale Undergraduate Program (IUP) af psykologi er en vigtig milepæl for vores 50-årige bidrag til samfundet. Som led i vores forpligtelse til at forberede kandidater til at opfylde det 21. århundredes globale udfordring inviterer vi spirituelle og lidenskabelige unge fra forskellige dele af Indonesien og fra hele verden til at være en del af denne spændende rejse og gøre en forskel i deres lokale og globale samfund. Programmet er regionalt akkrediteret og certificeret af ASEAN University Network; har mange internationale partnere, tilbyder en unik pædagogisk oplevelse, hvor eleverne kan udforske psykologi fra den kulturelle, indfødte og åndelige linse; såvel fra den moderne linsen for neurovidenskab.... [-]

Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
7 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Et af programmerne i IUP FEB UGM er et 4-årigt bachelorprogram i regnskab. IUP FEB UGM tilbyder interesser i Financial Accounting, Ledelsesregnskab, Regnskabsinformations ... [+]

Et af programmerne i IUP FEB UGM er et 4-årigt bachelorprogram i regnskab. IUP FEB UGM tilbyder interesser i Financial Accounting, Ledelsesregnskab, Regnskabsinformationssystem, Offentlig Regnskab, Revision, Finans.

IUP-læseplanen omfatter samfundstjeneste, et program, der afholdes af UNIVERSITAS GADJAH MADA at udvikle ledelsesevner og til at bidrage til samfundet, især i underudviklede regioner. Fællesskabstjenesten hjælper studerende med at skærpe deres problemløsning og teamwork færdigheder.

Ud over at forberede de kandidater, der er klar til at spille vigtige roller på det globale marked, sætter IUP krav til udvidelse af elevernes internationale akademiske eksponering. For at få Sarjana (Bachelor) grad er de forpligtet til at opleve mindst en af de internationale akademiske eksponeringer, nemlig: dobbeltkursus, studentudvekslingsprogram eller kortsigtet akademisk program.... [-]

Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk
UNIVERSITAS GADJAH MADA

Et af programmerne i IUP FEB UGM er en 4-årig bacheloruddannelse i økonomi. IUP FEB UGM tilbyder interesser i monetær økonomi, offentlig økonomi, international økonomi, e ... [+]

Et af programmerne i IUP FEB UGM er en 4-årig bacheloruddannelse i økonomi. IUP FEB UGM tilbyder interesser i monetær økonomi, offentlig økonomi, international økonomi, erhvervsøkonomi og udviklingsøkonomi.

IUP-læseplanen omfatter samfundstjeneste, et program, der afholdes af UNIVERSITAS GADJAH MADA at udvikle ledelsesevner og til at bidrage til samfundet, især i underudviklede regioner. Fællesskabstjenesten hjælper studerende med at skærpe deres problemløsning og teamwork færdigheder.

Ud over at forberede de kandidater, der er klar til at spille vigtige roller på det globale marked, sætter IUP krav til udvidelse af elevernes internationale akademiske eksponering. For at få Sarjana (Bachelor) grad er de forpligtet til at opleve mindst en af de internationale akademiske eksponeringer, nemlig: dobbeltkursus, studentudvekslingsprogram eller kortsigtet akademisk program.... [-]

Indonesien Yogyakarta
August 2019
Engelsk
Fuldtid
8 semestre
på universitet
Læs mere på dansk