Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Indonesien International Institute for Life Sciences (I3L) er en international videregående uddannelsesinstitution med fokus på life science med seks uddannelser som deres vigtigste grundpiller, nemlig Biomedicin, bioinformatik, Bioentrepreneurship, bioteknologi, FødevarevidenskabOg Fødevareteknologi. I3L har også satellit-forskning og forskud laboratoriefaciliteter, hvor studerende kan udføre deres laboratorium aktivitet opgave eller inddrage i forskningsaktivitet. Støttet af tredobbelte spiraler koncept, der involverede den akademiske verden, forskning og industri samarbejde skaber en enestående punkt I3L som den førende internationale life science institution i Indonesien. I3L er beliggende i Jakarta, Hovedstaden i Indonesien. Besat med top-national og international fakulteter og personale, I3L kan støtte internationale studerende til at gennemføre deres bacheloruddannelse, praktik eller sommer praktikplads program, og kan bidrage til uddannelsesaktiviteter og bæredygtighed af programmet.

I3L har et stærkt fokus på implementering aspekter af den nye viden, business-oprettelse færdigheder, og det er kompetence, elevernes deltagelse i det virkelige liv internationale forskningsprojekter, veje til handel, forskning og innovation, studerende eksponering og udflugt til industrier, sprog og kultur uddannelse og kvalitet livserfaringer blandt andre.

10 grunde, du bør tilslutte I3L

Top kvalitet Learning Environment - Skræddersyede undervisningslokaler, laboratorier og forskningscentre, alle udstyret med verdensklasse state-of-the-art faciliteter, der er unikke i regionen. Forskning Leadership - The I3L fakultet har flere publikationer og citationer end nogen anden forskningscenter af nogen art i Indonesien. Top Akademiske Partnerskaber - I3L studerende kan gå til studie-udlandet programmer og deltage i forskningssamarbejde med deres jævnaldrende på de førende life sciences universiteter internationalt. Entreprenørskab og Innovation Fokus - En nyskabelse fokus indbygget i alle dele af en I3L uddannelse, og de ​​studerende opfordres til at udfordre konventionel visdom og blive involveret i formuleringen af nye ideer. I3L Science Park - The I3L Science Park forbinder begavede studerende med ekspertrådgivning og kilder til kapital, så de for en vellykket iværksættervirksomhed. Internationalisering - I3L har det højeste antal internationale fakultet, akademiske partnerskaber og forskningssamarbejder i Indonesien. Industriel Integration - Alle studerende på I3L engagere sig i reelle industrielle projekter som en del af deres uddannelse. Global Karrieremuligheder - Studerende har en enestående mulighed for international karriere placering gennem I3L er globalt forbundet karriere center. Personlig Pædagogisk Approach - Studerende på I3L interagere med vores top-kvalitet fakultet i personlig klasseværelser og udnytte de nyeste pædagogiske tilgange, herunder blended learning og globalt forbundne klasseværelser. Holistisk læring - Studerende på I3L engagere sig i bygning færdigheder uden for klasseværelset gennem fritidsaktiviteter, som omfatter diskuterer og dialektik, den offentlige orden input og forskellige gæsteforelæsninger af internationale troede ledere.

Om Indonesien og Jakarta Fortryllende Indonesien

Indonesien er det største land i Sydøstasien. Som et udviklingsland, Indonesien har over 250 mio befolkning. Som verdens største øhav med mere end 17,508 øer og Indonesien har en af ​​de længste kystlinjer i verden med en række strande og ø resorts.

Indonesien består af mindst 300 etniske grupper, spredt over en 1,8 millioner km2 område på 6000 beboede øer. Dette skaber en kulturel mangfoldighed, yderligere forværret af hinduistiske, buddhistiske, islamiske og europæiske kolonialistiske påvirkninger.

Indonesien er hjemsted for et rigt udvalg af livsstil lige fra den ultra landdistrikterne i tæt harmoni med naturens elementer til ultra moderne sammenlignes med nogen store byer i verden.

Transformationen af ​​den indonesiske økonomi:

Indonesien står over for en spændende og udfordrende transformation af økonomien 2015 - Regional økonomisk integration i 2015 (ASEAN Økonomiske Fællesskab)

Indonesien I dag 2030

Verdensøkonomien Ranking 16th 7th

Forbrugende Class 45 Million 135 millioner

Befolkning i Cities / BNP 53% / 74% 71% / 86%

Faglærte 55 millioner 113 millioner

Marked Muligheder ,5 $ Billioner $ 1,8 billioner

Pulserende Jakarta - Indonesien Nationale og Business-Capital Velkommen til vores spændende mega-byen! Samtidig bevare mange kulturelle interesser unikt for vores by og Indonesien, Jakarta er en henslængt kosmopolitisk by, der tilbyder mere kultur, underholdning, shopping og sightseeing end nogen andre steder i Indonesien. Breder sig over et areal på mere end 650 sq.km (410 sq miles).

Økonomien er meget afhængig af finansiel service, handel og produktion. I 2009 13% af befolkningen havde en indkomst per indbygger på over US $ 10.000 (Rp 108.000.000). Officielt Jakarta er ikke en by, men snarere en provins med særlig status som hovedstad i Indonesien. Det administreres meget som enhver anden indonesiske provins.

Placeringer

Bandung

Indonesia International Institute for Life-Sciences (i3L)

Address
Indonesia International Institute for Life Sciences
Jl. Pulomas Barat Kav 88

13210 Bandung, vest Java, Indonesien
Telefonnummer
+62 21 29567888

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig