Læs den officielle beskrivelse

Indonesien International Institute for Life Sciences (I3L) er en international videregående uddannelsesinstitution med fokus på life science med seks uddannelser som deres vigtigste grundpiller, nemlig Biomedicin, bioinformatik, Bioentrepreneurship, bioteknologi, FødevarevidenskabOg Fødevareteknologi. I3L har også satellit-forskning og forskud laboratoriefaciliteter, hvor studerende kan udføre deres laboratorium aktivitet opgave eller inddrage i forskningsaktivitet. Støttet af tredobbelte spiraler koncept, der involverede den akademiske verden, forskning og industri samarbejde skaber en enestående punkt I3L som den førende internationale life science institution i Indonesien. I3L er beliggende i Jakarta, Hovedstaden i Indonesien. Besat med top-national og international fakulteter og personale, I3L kan støtte internationale studerende til at gennemføre deres bacheloruddannelse, praktik eller sommer praktikplads program, og kan bidrage til uddannelsesaktiviteter og bæredygtighed af programmet.

I3L har et stærkt fokus på implementering aspekter af den nye viden, business-oprettelse færdigheder, og det er kompetence, elevernes deltagelse i det virkelige liv internationale forskningsprojekter, veje til handel, forskning og innovation, studerende eksponering og udflugt til industrier, sprog og kultur uddannelse og kvalitet livserfaringer blandt andre.

10 grunde, du bør tilslutte I3L

Top kvalitet Learning Environment - Skræddersyede undervisningslokaler, laboratorier og forskningscentre, alle udstyret med verdensklasse state-of-the-art faciliteter, der er unikke i regionen. Forskning Leadership - The I3L fakultet har flere publikationer og citationer end nogen anden forskningscenter af nogen art i Indonesien. Top Akademiske Partnerskaber - I3L studerende kan gå til studie-udlandet programmer og deltage i forskningssamarbejde med deres jævnaldrende på de førende life sciences universiteter internationalt. Entreprenørskab og Innovation Fokus - En nyskabelse fokus indbygget i alle dele af en I3L uddannelse, og de ​​studerende opfordres til at udfordre konventionel visdom og blive involveret i formuleringen af nye ideer. I3L Science Park - The I3L Science Park forbinder begavede studerende med ekspertrådgivning og kilder til kapital, så de for en vellykket iværksættervirksomhed. Internationalisering - I3L har det højeste antal internationale fakultet, akademiske partnerskaber og forskningssamarbejder i Indonesien. Industriel Integration - Alle studerende på I3L engagere sig i reelle industrielle projekter som en del af deres uddannelse. Global Karrieremuligheder - Studerende har en enestående mulighed for international karriere placering gennem I3L er globalt forbundet karriere center. Personlig Pædagogisk Approach - Studerende på I3L interagere med vores top-kvalitet fakultet i personlig klasseværelser og udnytte de nyeste pædagogiske tilgange, herunder blended learning og globalt forbundne klasseværelser. Holistisk læring - Studerende på I3L engagere sig i bygning færdigheder uden for klasseværelset gennem fritidsaktiviteter, som omfatter diskuterer og dialektik, den offentlige orden input og forskellige gæsteforelæsninger af internationale troede ledere.

Om Indonesien og Jakarta Fortryllende Indonesien

Indonesien er det største land i Sydøstasien. Som et udviklingsland, Indonesien har over 250 mio befolkning. Som verdens største øhav med mere end 17,508 øer og Indonesien har en af ​​de længste kystlinjer i verden med en række strande og ø resorts.

Indonesien består af mindst 300 etniske grupper, spredt over en 1,8 millioner km2 område på 6000 beboede øer. Dette skaber en kulturel mangfoldighed, yderligere forværret af hinduistiske, buddhistiske, islamiske og europæiske kolonialistiske påvirkninger.

Indonesien er hjemsted for et rigt udvalg af livsstil lige fra den ultra landdistrikterne i tæt harmoni med naturens elementer til ultra moderne sammenlignes med nogen store byer i verden.

Transformationen af ​​den indonesiske økonomi:

Indonesien står over for en spændende og udfordrende transformation af økonomien 2015 - Regional økonomisk integration i 2015 (ASEAN Økonomiske Fællesskab)

Indonesien I dag 2030

Verdensøkonomien Ranking 16th 7th

Forbrugende Class 45 Million 135 millioner

Befolkning i Cities / BNP 53% / 74% 71% / 86%

Faglærte 55 millioner 113 millioner

Marked Muligheder ,5 $ Billioner $ 1,8 billioner

Pulserende Jakarta - Indonesien Nationale og Business-Capital Velkommen til vores spændende mega-byen! Samtidig bevare mange kulturelle interesser unikt for vores by og Indonesien, Jakarta er en henslængt kosmopolitisk by, der tilbyder mere kultur, underholdning, shopping og sightseeing end nogen andre steder i Indonesien. Breder sig over et areal på mere end 650 sq.km (410 sq miles).

Økonomien er meget afhængig af finansiel service, handel og produktion. I 2009 13% af befolkningen havde en indkomst per indbygger på over US $ 10.000 (Rp 108.000.000). Officielt Jakarta er ikke en by, men snarere en provins med særlig status som hovedstad i Indonesien. Det administreres meget som enhver anden indonesiske provins.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Den Bioentrepreneurship program på Indonesien International Institute for Life Sciences (I3L) er et unikt tværfagligt program, der kombinerer grundlæggende viden og forsk ... [+]

Bachelor i Bioentrepreneurship

Den Bioentrepreneurship program på Indonesien International Institute for Life Sciences (I3L) er et unikt tværfagligt program, der kombinerer grundlæggende viden og forskning færdigheder i biovidenskab med praktiske iværksætter- lederskab og business management færdigheder. Målet med dette program er at uddanne den næste generation af bio-iværksættere, der kan integrere de videnskabelige og igangsættende lederevner til at lede kommercialiseringen processen med life science innovationer. Fra bio-apotek til bioraffinaderi, udvikling af en videnbaseret bioøkonomi ved at fremskynde kommercialiseringen af ​​life science-teknologier er afgørende for at fremme en sundere og mere bæredygtig fremtid. ... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
3.5 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

I en tidsalder, hvor big data-analyse er en integreret succesrige eksisterende virksomheder og nye iværksætterinitiativer, den indonesiske Internationale Institut lancere ... [+]

Bachelor i bioinformatik

I en tidsalder, hvor big data-analyse er en integreret succesrige eksisterende virksomheder og nye iværksætterinitiativer, den indonesiske Internationale Institut lancerede den første bachelorgrad (S1) Bioinformatik program i ASEAN i 2014. Bioinformatik er et felt, der administrerer de store mængder data, der genereres i biomedicin, bioteknologi, fødevarer videnskab og fødevareteknologi og mange andre. Moderne Bioinformatik ikke blot se på gener, men har udvidet sit felt computational biologi, proteomics, metabolomics og senest microbiomics.

Bioinformatik på I3L har en integreret klasseværelse til ansøgning tilgang, hvor de studerende vil anvende den viden til det virkelige liv projekter enten vært på I3L eller partner institutter. Eksempler på dette er: 1. Fylogenetisk analyse af den rige biodiversitet Indonesiens både på land (I3L) samt marine biodiversitet (samarbejde med University of Unpatti, Ambon).... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
3.5 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Bioteknologi er en disciplin, der sidder ved skæringspunktet mellem biologi og teknologi. Det har vist sig som en stor bidragyder til fremme af biovidenskab, såsom øget p ... [+]

Bachelor i bioteknologi

Bioteknologi er en disciplin, der sidder ved skæringspunktet mellem biologi og teknologi. Det har vist sig som en stor bidragyder til fremme af biovidenskab, såsom øget produktivitet i landbruget, gennembrud i menneskets sundhedspleje, og nye løsninger på miljøproblemer. Bioteknologi i dag favner viden områder, såsom proces design, konstruktion, modellering og kontrol, rekombinant DNA-teknologi, cellebiologi, mikrobiologi og biokemi.

Den bioteknologiske program på Indonesien International Institute for Life Science (I3L) fokuserer på grænsefladen mellem kemi, biologi, medicin og teknik, dybtgående vurderinger af de virkelige verden anvendelser af bioteknologi, og juridiske og forretningsmæssige aspekter i forbindelse med den globale udvikling af bio-baserede virksomheder. Vores unikke tilgang er designet til at give de studerende et solidt fundament i biovidenskab, hands-on bioteknologi færdigheder, en grundig forståelse af omfanget og virkningen af ​​bioteknologi og et globalt perspektiv på udviklingen af ​​den bioteknologiske industri.... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
3.5 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Fødevareteknologi er en gren af ​​fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæri ... [+]

Bachelor i Fødevareteknologi

Fødevareteknologi er en gren af ​​fødevarevidenskab som beskæftiger sig med de faktiske produktionsprocesser til at gøre fødevarer. For at opfylde og fastholde sin ernæringsmæssige kvalitet, skal maden være både sikkert produceret og sikkert leveret til forbruger. Dette kræver behandling teknologier til at omdanne råvarer til fødevarer samt bevaring teknologier til at øge holdbarheden af ​​fødevarer.

Fødevareindustrien er meget konkurrencedygtig og er i konstant forandring for at imødekomme forbrugernes krav og bruge teknologiske innovationer. Moderne avanceret teknologi tillader produktion af sunde og sikre fødevarer, som er i stand til at opfylde kravene fra nutidens hæsblæsende forbruger økonomi. Mange af disse teknologier er nu ved at blive tilpasset til Indonesiens hastigt voksende fødevareindustri, og der er stadig et behov for nye løsninger til at styrke konkurrenceevnen for Indonesiens fødevare- og drikkevareindustrien, som lover en spændende fremtid for studerende i fødevareteknologi området. Industri og myndigheder har brug for højt kvalificerede fagfolk, der kan kombinere viden om fødevarer videnskab og teknologi med en evne til at anvende og vedligeholde avancerede kvalitetssystemer, der opfylder de internationale forventninger.... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
3.5 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Indonesia International Instutite for Life Sciences (i3L)

Maden politik den indonesiske regering er rettet mod at opnå fødevaresuverænitet og fokus på - blandt andre - at øge mad tilgængelighed, kvalitet mad distribution, bedre ... [+]

Bachelor i Fødevarevidenskab

Maden politik den indonesiske regering er rettet mod at opnå fødevaresuverænitet og fokus på - blandt andre - at øge mad tilgængelighed, kvalitet mad distribution, bedre mad tilgængelighed, og forbedring af forbruget fødevarekvalitet og ernæring. Fødevarer skal være tilgængelige i tilstrækkelig mængde, sikker, nærende, i god kvalitet og overkommelige af fællesskabet for at opfylde de ernæringsmæssige behov for en sund og velstående liv. På globalt plan er behovet for tilstrækkelig, kvalitet, sikker, nærende og sunde fødevarer også stigende. Der er en enorm efterspørgsel efter fødevarer at støtte livsstil af samfundet i udvikle og udviklingslande. Fødevareindustrien i Indonesien og i verden vokser hurtigt for at opfylde sådanne krav. I tråd med det, de politiske beslutningstagere og regulerende organer i fødevarer skal opdateres med udviklingen for at sikre sundheden for offentligheden. Derfor er det stærkt påkrævet personale med kompetence i fødevarevidenskab, som er i stand til at producere fødevarer, for at måle kemiske, fysiske og mikrobiologiske egenskaber af fødevarer, for at sikre fødevaresikkerheden, og at have innovation i fødevarevidenskab gennem tværfaglige tilgange. ... [-]

Indonesien Jakarta Bandung
Juli 2020
Engelsk
Fuldtid
3.5 - 4 år
på universitet
Læs mere på dansk

i3L - Indonesia International Institute for Life Sciences

i3L – Your Future Starts Here