Code Institute

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Kickstart din karriere i dag med vores universitets kreditvurderede boot camp. 88% af vores kandidater er ansat inden for 6 måneder.

Tænker du på en karriereændring?

Trin 1: Er der kodning for dig?

Tag vores gratis 5-dagers kodningsudfordring - kun en times videobaseret teori og praktisk læring hver dag. Vi støtter dig gennem vores Facebook-gruppe og med praktisk vejledning.

Trin 2: Få kvalificeret

Vores skræddersyede, strukturerede tidslinjer betyder, at du kan bruge dig til fuldtidsstudiet, eller hvis du arbejder, har du op til 60 uger til at fuldføre kurset. Vores studiestøtte vil tilbyde den hjælp, du har brug for, til at holde styr på dine mål.

Trin 3: Få dit drømmejob

Udnyt vores tætte forbindelser med tekniske arbejdsgivere til at planlægge dit næste skridt. Vi giver dig løbende support, rådgivning og vejledning, når du er færdiguddannet.

Hvorfor vælge Code Institute ?

1. Universitets kreditvurdering

Du vil få et diplom i softwareudvikling kreditvurderet af Edinburgh Napier University, når du graduerer. Vi er den eneste universitets kreditvurderede kodende bootcamp i Europa.

2. Bevist resultater

88% af kandidaterne er ansat inden for 6 måneder. Vores kurser er designet til at kickstart din karriere og hjælpe dig med at land dit drømmejob som udvikler.

3. Glødende anmeldelser

" Code Institute katapulerede min karriere." Andres Correa "En af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har lavet." Patrick Monks

4. Karriereberedskab

Alt er skræddersyet til at øge din beskæftigelsesegnethed, herunder netværkswebinars med arbejdsgivere og Industry Advisory Council validering af vores teknologier og sprog.

5. Nybegynder venlig

Ingen kodning erfaring? Vores Stream Zero introduktionsmodul vil udstyre dig med den viden, du har brug for til at slå jorden i gang, når du starter kurset.

6. Fleksibel læring

Undersøg på et tidspunkt og sted, der passer dig. Vores skræddersyede tilgang betyder, at du kan bruge dig til heltidsstudier eller deltidsstudier. Vores studiestøtte vil give den hjælp, du har brug for, til at holde styr på og nå dine karrieremål inden for en aftalt tidsramme.

Placeringer

Sort sten

Address
1st Floor, Block 8 Blackrock Business Park, Carysfort Ave
Sort sten, County Dublin, Irland

Programmer

Denne skole tilbyder også: