Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge os

Du har måske mange valg mod dig, men før du beslutter dig, hvor gå for at fuldføre din bachelor, akademiske og faglige kvalifikationer, her er nogle af grundene til, at du bør vælge Independent College Dublin:

Fordi vi er forpligtet til akademisk ekspertise

Vi er fast besluttet på at give alle vores studerende med en givende, professionel og karriere-fokuserede undervisning af højeste kvalitet. Vores fakultet medlemmer er forpligtet til at opretholde akademisk ekspertise ikke blot gennem stor undervisning, men gennem personlig, individuel støtte.

Fordi vores undervisning er andet at nogen

Vores undervisere og vejledere er blandt de mest respekterede akademikere inden for deres områder. Klasserne er små, så alle kan bidrage til debat og diskussion og ingen bliver efterladt.

Fordi vores resultater er nogle af de bedste i landet

Studerende på Independent College Dublin har opnået nogle enestående resultater. For eksempel har vores Advokatsamfundet FE1 Prep kursus blevet den største og mest succesfulde i Irland, der producerer 28 individuelle først placeret præmier og vindere af Overend Scholar til højeste karakterer i de seneste 5 år (2009/2010/2011/2012/2013) .

Fordi vi er midt i et pulserende centrum

Uafhængig College Dublin har en perfekt beliggenhed for studielivet i Dublin: Vi er lige i centrum af byen, omgivet af kulturelle, akademiske og fritidsaktiviteter. Den college campus har 22 auditorier tværs 28.000 m² fødder undervisning plads.

Da dette er et ideelt læringsmiljø

Vores auditorier er bygget til formålet at tilbyde den bedste komfort, stil og teknologi: de er alle aircondition og trådløst højhastighedsinternet og networking adgang sammen med den nyeste præsentation og videokonferenceudstyr.

Fordi din kvalifikation vil være internationalt anerkendt

Independent College Dublin programmer, valideres til de højeste standarder både nationalt og internationalt. Din nye kvalifikation står for akademiske præstation, men også en dybere forståelse af dit motiv i praksis, og det er meget værdsat på dit område.

Fordi du vil nyde din tid her

Uanset emne og kvalificering, du vælger, vi lover du vil have en interessant og tankevækkende lærerig oplevelse, hvor du vil se frem til hver klasse. Dit studieliv vil blive beriget ikke blot ved kollegiet og kurset, men med nye venner, kolleger og en vidunderlig by.

Business Fakultet ved Independent College Dublin

Business Fakultet ved Independent College Dublin er dedikeret til levering af den højeste uddannelse kvalitet at den studerende kan møde udfordringerne i den hurtigt skiftende og stadig mere globaliseret verden af ​​erhvervslivet. Studerende tilbydes en ekspanderende række af akkrediterede Undergraduate, Postgraduate og løbende faglige udvikling Programmer, som er designet til at opfylde de nuværende og fremtidige faglige og karrieremæssige behov moderne virksomhed professionel.

Disse programmer er designet til at give fleksibel adgang til de studerende og til professionelle erhvervsfolk, der ønsker at etablere et solidt fundament i erhvervslivet undersøgelser områder, eller som ønsker at fremme deres karrieremuligheder muligheder og specifikke business-færdigheder gennem adgang til mest up-to-date teori og praktisere i deres valgte forretningsområder.

Vores business kurser er i høj grad tilbydes på vores velindrettede lokaler i centrum af Dublin, i et levende, venlig, progressiv og kosmopolitisk miljø. Ud over høje akademiske standarder og relevans, lægger vi stor vægt på elevernes trivsel, og sikre på det personlige plan, at alle, der studerer med os opnå maksimal værdi fra lærerig oplevelse.

En række af vores programmer benchmarkes mod professionelle akkreditering og fritagelse krav og vores Masters rammerne af kvalifikationer giver mulighed for at få iscenesat postgraduate kvalifikationer på et egnet for den enkelte elev tempo.

Mens vores læring og undervisning understreger vigtigheden af ​​at forstå teorien for Erhvervsstudier som disciplin, vores business kurser understøtte dette med betydelig anvendelse af action-centreret erfaringsbaseret læring, "real-life" casestudier, projekter hold læring og individuel "live "forskningsprojekter skræddersyet til individuel karriereudvikling.

Programmerne i virksomheden fakultetet suppleres af en række yderligere skræddersyede programmer, der er designet til at imødekomme behovene hos særlige forretningsmæssige og kommercielle sektorer SMV'er, og andre i private eller den offentlige sektor. Vi er glade for at diskutere bestemte områder af bestemmelse specielle formål direkte med idriftsættelse klienter.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Independent College Dublin

De vigtigste mål for denne markedsføring grad er levering af en omfattende pædagogisk ramme, der dækker de krav og drift af alle aspekter ... [+]

De vigtigste mål for denne markedsføring grad er levering af en omfattende pædagogisk ramme, der dækker de krav og drift af alle aspekter af markedsføring og salg funktioner i erhvervsorganisationer, og de store forandringer, der sker i deres teori og praksis. Den marketingfunktion, i særdeleshed, har været genstand for væsentlige ændringer i de seneste år gennem forskellige udviklinger, for eksempel væksten af ​​viral markedsføring, sociale netværk og relaterede udvikling. Et vigtigt formål med dette program er at give de studerende et solidt fundament af viden og færdigheder, så de kan blive effektive markedsføring fagfolk i dette skiftende miljø.

BA i Marketing søger at inspirere deltagerne med en vision om de muligheder, en virksomhed, organisation gennem en informeret forståelse og effektiv gennemførelse af principperne for up-to-date integreret marketing koncepter og strategier, og den rolle, nye teknologier og innovativ tænkning at opnå disse.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Independent College Dublin

Både Regnskab og Finansiering er centrale elementer i at forsikre succes for enhver forretningsenhed. Vores Uddannelsen giver den enkelte studerende med et indgående kend ... [+]

Både Regnskab og Finansiering er centrale elementer i at forsikre succes for enhver forretningsenhed. Vores Uddannelsen giver den enkelte studerende med et indgående kendskab til området for regnskab og finansiering samt de praktiske færdigheder, som begge er væsentlige i hastig forandring og stærkt konkurrencepræget verden af ​​erhvervslivet. Dette vil til gengæld så skaber en række muligheder for avancement inden en lang række organisationer.

Programmet bygger på veletablerede og godt anerkendte kernekompetencer inden for uafhængige College i leveringen af ​​og højeste kvalitet regnskab og finansiering undervisning. Dette har lettet udviklingen af ​​stærke forbindelser med de vigtigste faglige bogføring organer; som et resultat dette har gjort det muligt undtagelser fra Sammenslutningen af ​​statsautoriserede revisorer (ACCA).... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Independent College Dublin

Den BABS suite af programmer udstyrer de studerende med kritisk tænkning og moderne action-centreret uddannelse på vigtige forretningsfunktioner og udvalget af kernen ... [+]

Den BABS suite af programmer udstyrer de studerende med kritisk tænkning og moderne action-centreret uddannelse på vigtige forretningsfunktioner og den række spidskompetencer, der er nødvendige for at klare sig i den krævende og stadigt skiftende verden af ​​erhvervslivet.

Programmet er struktureret på en måde, der giver den enkelte studerende mulighed for at studere til en specialist Honours i Business Studies. Tilbydes tre specialist vej tildeling muligheder for færdiggørelsen af ​​Honours Business-Degree.

Disse vej studiemuligheder er: - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (speciale i Marketing) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (speciale i regnskab og finansiering) - Bachelor of Arts (Honours) Business Studies - (speciale i Ledelse og HR) Vigtigere hver elev har mulighed for at fremhæve deres valg af studie, som de fremskridt fra den første til den anden og den tredje studieår med denne business studies grad. Enkeltpersoner har derfor stor fleksibilitet i deres valg for Erhvervsstudier fag og i planlægningen af ​​udviklingen af ​​deres egen individuelle bachelor erhvervsuddannelser. Da de fremskridt gennem programmet hver studerende kan træffe kvalificerede beslutninger om deres voksende personlige forretningsområder interesse og forretningsmæssige ekspertise og er i stand til at matche disse til deres valg for Erhvervsstudier fag og deres professionelle karriere hensigter.... [-]

Irland Dublin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
Deltid
2 semestre
på universitet
Læs mere på dansk