Independent College Dublin

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge os

Du har måske mange valg mod dig, men før du beslutter dig, hvor gå for at fuldføre din bachelor, akademiske og faglige kvalifikationer, her er nogle af grundene til, at du bør vælge Independent College Dublin:

Fordi vi er forpligtet til akademisk ekspertise

Vi er fast besluttet på at give alle vores studerende med en givende, professionel og karriere-fokuserede undervisning af højeste kvalitet. Vores fakultet medlemmer er forpligtet til at opretholde akademisk ekspertise ikke blot gennem stor undervisning, men gennem personlig, individuel støtte.

Fordi vores undervisning er andet at nogen

Vores undervisere og vejledere er blandt de mest respekterede akademikere inden for deres områder. Klasserne er små, så alle kan bidrage til debat og diskussion og ingen bliver efterladt.

Fordi vores resultater er nogle af de bedste i landet

Studerende på Independent College Dublin har opnået nogle enestående resultater. For eksempel har vores Advokatsamfundet FE1 Prep kursus blevet den største og mest succesfulde i Irland, der producerer 28 individuelle først placeret præmier og vindere af Overend Scholar til højeste karakterer i de seneste 5 år (2009/2010/2011/2012/2013) .

Fordi vi er midt i et pulserende centrum

Uafhængig College Dublin har en perfekt beliggenhed for studielivet i Dublin: Vi er lige i centrum af byen, omgivet af kulturelle, akademiske og fritidsaktiviteter. Den college campus har 22 auditorier tværs 28.000 m² fødder undervisning plads.

Da dette er et ideelt læringsmiljø

Vores auditorier er bygget til formålet at tilbyde den bedste komfort, stil og teknologi: de er alle aircondition og trådløst højhastighedsinternet og networking adgang sammen med den nyeste præsentation og videokonferenceudstyr.

Fordi din kvalifikation vil være internationalt anerkendt

Independent College Dublin programmer, valideres til de højeste standarder både nationalt og internationalt. Din nye kvalifikation står for akademiske præstation, men også en dybere forståelse af dit motiv i praksis, og det er meget værdsat på dit område.

Fordi du vil nyde din tid her

Uanset emne og kvalificering, du vælger, vi lover du vil have en interessant og tankevækkende lærerig oplevelse, hvor du vil se frem til hver klasse. Dit studieliv vil blive beriget ikke blot ved kollegiet og kurset, men med nye venner, kolleger og en vidunderlig by.

Business Fakultet ved Independent College Dublin

Business Fakultet ved Independent College Dublin er dedikeret til levering af den højeste uddannelse kvalitet at den studerende kan møde udfordringerne i den hurtigt skiftende og stadig mere globaliseret verden af ​​erhvervslivet. Studerende tilbydes en ekspanderende række af akkrediterede Undergraduate, Postgraduate og løbende faglige udvikling Programmer, som er designet til at opfylde de nuværende og fremtidige faglige og karrieremæssige behov moderne virksomhed professionel.

Disse programmer er designet til at give fleksibel adgang til de studerende og til professionelle erhvervsfolk, der ønsker at etablere et solidt fundament i erhvervslivet undersøgelser områder, eller som ønsker at fremme deres karrieremuligheder muligheder og specifikke business-færdigheder gennem adgang til mest up-to-date teori og praktisere i deres valgte forretningsområder.

Vores business kurser er i høj grad tilbydes på vores velindrettede lokaler i centrum af Dublin, i et levende, venlig, progressiv og kosmopolitisk miljø. Ud over høje akademiske standarder og relevans, lægger vi stor vægt på elevernes trivsel, og sikre på det personlige plan, at alle, der studerer med os opnå maksimal værdi fra lærerig oplevelse.

En række af vores programmer benchmarkes mod professionelle akkreditering og fritagelse krav og vores Masters rammerne af kvalifikationer giver mulighed for at få iscenesat postgraduate kvalifikationer på et egnet for den enkelte elev tempo.

Mens vores læring og undervisning understreger vigtigheden af ​​at forstå teorien for Erhvervsstudier som disciplin, vores business kurser understøtte dette med betydelig anvendelse af action-centreret erfaringsbaseret læring, "real-life" casestudier, projekter hold læring og individuel "live "forskningsprojekter skræddersyet til individuel karriereudvikling.

Programmerne i virksomheden fakultetet suppleres af en række yderligere skræddersyede programmer, der er designet til at imødekomme behovene hos særlige forretningsmæssige og kommercielle sektorer SMV'er, og andre i private eller den offentlige sektor. Vi er glade for at diskutere bestemte områder af bestemmelse specielle formål direkte med idriftsættelse klienter.

Placeringer

Dublin

Independent College Dublin

Address
Independent College Dublin The Steelworks Foley Street Dublin 1
Dublin, County Dublin, Irland
Telefonnummer
+353 1 672 5058