Tel-Hai College

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Tel-Hai College tilbyder akademiske bachelor-og kandidatuddannelser, der er på niveau med de førende universiteter i landet og tiltrækker dygtige studerende og forskere til den nordlige periferi.

Introduktion

Tel-Hai College , inspireret af dets grundlæggers ånd af banebrydende ekspertise og iværksætteri, er en voksende leder af videregående uddannelse og videnskabelig undersøgelse i Israels nordlige Galilæa.

Set i hjertet af spektakulære scener, er Tel-Hai , med sin unikke Galilea karakter, blevet et knudepunkt, der tiltrækker fantastiske videnskabsfolk og talentfulde unge voksne fra hele Israel og rundt om i verden. Tel-Hai 's beliggenhed, der støder op til de forskellige økosystemer i Hula Valley, landbrugsområdet og fuglemigreringsruter langs dalen af Great Rift, spredes frontlinksamfundene spredt langs Israels flygtige nordlige grænser, udpeger dets mission at udforske og generere regionens ressourcer til at skabe akademi og videnskab af global betydning. Tel-Hai 's vigtigste flagskibsområder inden for disciplin er anerkendt i 1996 som en selvstændig akademisk institution. Sundhed, miljø og bioteknologi. Meget af akademiens faglige bredde og videnskabelige udholdenhed stammer fra dets strategiske tilknytning til MIGAL - Galilea Research Institute i Kiryat Shemona. Tel-Hai er det eneste kollegium i Israel, der har et tilknyttet forskningsinstitut.

Mission

Kollegiet udnytter områdets forskellige naturressourcer til at skabe fremragende akademi og nyskabende videnskabelig undersøgelse, der skaber vækst i lokalsamfundene i Galilæa. Tel-Hai tegner talentfulde studerende og fremragende fakultet fra Israel og verden, udnytte sin akademiske aktivitet til Galilees strategiske og økonomiske udvikling.

Vision

Kollegiet vil fungere som den akademiske og videnskabelige leder af Galilea, der har forpligtet sig til akademisk ekspertise, innovation og pionerer fra dets grundlæggere.

Værdier

Tel-Hai udvikler og opretholder en kultur af samarbejde, kritisk diskurs, nysgerrighed, mens du konstant søger efter ny viden og indsigt. Kollegial ledelse opretholder den akademiske frihed og ytringsfrihed for alle individer i sin midte.

114155_MaLi20171225-0872.jpg

114162_Galileegoesglobal-advertisment.jpg

Virtuel tur - Tel-Hai College

Placeringer

Kfar Giladi

Tel-Hai Academic College

Address
road 9977, Upper Galilee, Israel
1220800 Kfar Giladi, North District, Israel
Telefonnummer
+972 4 8181785

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Øjeblikket ingen programmer til at vise

Venligst specificer søgning ovenfor, tjek vores populære kategorier nedenfor eller udføre en søgning på nøgleord.


... or simply by choosing your degree: