Read the Official Description

Alchimia moderne smykker skole er ledet af Lucia Massei. De ekspansive toårige BFA- og MFA-programmer er udviklet i mere end et årtiers erfaring i tæt samarbejde med et team af internationale lærere og rådgivere, alle ledere i deres respektive kreative verdener.

Alchimias mål er at lære eleverne at udtrykke deres kreativitet gennem moderne smykker og udvikle tekniske og teoretiske færdigheder af høj kvalitet. Ved at vedtage den teknologiske udvikling i vores tid og de mest eksperimentelle kulturelle tendenser, opfordrer Alchimia sine elever til at forbedre deres talenter. Dets fokus bygger på revision og vedtagelse af traditionelle teknikker og omhyggeligt udvalgte materialer kombineret med eksperimentelle og banebrydende tilgange til design, lærer eleverne, hvordan man omdanner ideer og forskningsveje i smykker og designobjekter, og hvordan man får adgang til arbejdskonteksten.

Alchimias studerende er mentoriseret og ledet af et team af eksperter inden for smykker, design og billedkunst. Under brug af deres egne erfaringer som reference, professorer professorer teknikker, tendenser og udvikling inden for moderne smykker og propound emergences i personlig kreativitet ved at tilbyde skræddersyet vejledning og evaluering i løbet af elevernes akademiske år.

Programs taught in:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

ALCHIMIA Contemporary Jewellery School

Det toårige BFA-program tilbyder en omfattende grundforbindelse i moderne smykker og kropsudsmykning til dem uden forudgående erfaring eller besiddelse af smykker-making ... [+]

Det toårige BFA-program tilbyder en omfattende grundforbindelse i nutidigt smykke og kropsudsmykning til de uden forudgående erfaring eller besiddelse af smykkeskabsfærdigheder på relativt kort tid.

Kurset begynder med traditionelle teknikker og færdigheder i konstruktion og design af smykker og introducerer derefter eleverne til ny teknologi, kreativ ressourceudnyttelse og materiel udtryk for originalitet i design.

Programmet er opdelt i seks 14-ugers moduler, der giver en afbalanceret kombination af praktiske og teoretiske principper gennem en udfordrende, men organisk fulddybningsproces.

I vejen til Alchimias filosofi fremmer programmet en tilgang til læring, der sammenfletter den teoretiske, den pragmatiske og den erfaringsmæssige for at udvikle tillid, dygtighed, kreativitet og fantasi. Det er skræddersyet til hver enkelt elev, med lærere, der yder personlig coaching, og bygger på en række forskellige faglige oplevelser, herunder omhyggeligt udvalgte studieture både lokalt og i udlandet.... [-]

Italien Florence
September 2019
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Piazza Piattellina 3/r
50124 Florence, Tuscany, Italien