Accademia del Lusso

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Konfronteret med den nuværende nødsituation har Accademia del Lusso demonstreret sit urokkelige engagement over for studerende og potentielle studerende ved at fortsætte med at tilbyde kurser online gennem live streaming. Skolens lærere, alle eksperter inden for mode, design og luksusektor underviser live online ved hjælp af innovative og effektive metoder, der sikrer kontinuitet for studerende og opretholder den autentiske interaktion mellem lærere og studerende, der kendetegner alle Accademia del Lusso kurser.

For mere information, se webstedet på href = "accademiadellusso.com/da

---

Stipendmulighed

Accademia del Lusso Milan tilbyder stipendier til internationale og EU-studerende, der ansøger om et modekursus, der starter i oktober 2020 eller februar 2021. Fristen for at ansøge om et stipendium er 10. august 2020. For mere information, kontakt skolen.

Accademia del Lusso

SKOLE TIL FASHION & DESIGN

Accademia del Lusso School of Fashion & Design åbnede i 2005 med det specifikke mål at give uddannelse af høj kvalitet til unge mennesker, der er interesseret i at starte en karriere inden for mode- og designbranchen samt fagfolk, der allerede arbejder i sektoren, der ønsker at forbedre eller opdatere deres færdigheder og viden.

School of Fashion & Designs uddannelsesmetode er baseret på en innovativ tilgang med to læringsstier, der er tæt forbundet: den kreative tekniske vej rettet mod produktion og den administrative vej dedikeret til ledelse.

Accademia del Lusso karakteristiske undervisningsmetode er også resultatet af undervisningspersonalets ekspertise og erfaring, som alle er etablerede fagfolk inden for forskellige områder af mode og design. Dette giver mulighed for en tværfaglig uddannelse, der kontinuerligt opdateres og er fast knyttet til jobmarkedet.

Derudover giver School of Fashion's samarbejde med vigtige virksomheder i branchen de studerende mulighed for at arbejde på igangværende projekter eller projekter, der allerede er implementeret, og gennemføre deres uddannelse med en meget lærerig oplevelse, der kun kan garanteres gennem direkte kontakt med den professionelle verden .

Kurser tilbydes

Kandidatkurser: designet til studerende, der har en bachelor eller højere grad, og som ønsker at få en specialforberedelse, der gør det muligt for dem at udføre positioner inden for mode og luksusledelse i prestigefyldte virksomheder over hele verden.

3-årige kurser: for dem, der har afsluttet deres gymnasiestudier, og som ønsker at gennemføre et universitetsniveau kursus, der giver dem den solide teoretiske og praktiske træning, der er nødvendig for at operere i mode- og designbranchen.

Intensive 1-årige kurser: for dem, der har afsluttet deres gymnasium eller universitetsstudier, og som ønsker at tage et intensivt kursus for at forbedre og færdiggøre deres eksisterende viden for at blive en kompetent faglig og udvikle en karriere inden for mode og design industrien .

Kortsigtede kurser: Ideel til dem, der i øjeblikket studerer eller arbejder og ikke har tid til at dedikere til et langsigtet kursus. De kan ses som en introduktion til mode og ideel til alle profiler, når de er baseret på generelle forestillinger eller som forbedringskurser, der er egnet til fagfolk, når de fokuserer på specifikke områder inden for sektoren.

Forberedende kurser: Disse finder sted inden begyndelsen af ​​hvert akademisk år og er tilgængelige for dem, der allerede har indskrevet et mode- eller designkursus på Accademia del Lusso . Kurserne forbereder eleverne i form af sprogforbedring, giver dem væsentlige begreber om mode og design og tjener også til at hjælpe eleverne med at integrere i deres nye miljø i Milano.


De vigtigste grunde til at studere på Accademia del Lusso

  • 100% italiensk skole for mode og design
  • Maksimal klassestørrelse på 12 studerende til aktiv og dynamisk interaktion med lærere og for at få mest muligt ud af kurset
  • Lærere, der udelukkende består af kvalificerede fagfolk, der i øjeblikket arbejder inden for mode- og designsektorerne for konstant overførsel af up-to-date arbejdserfaring til studerende
  • Blended undervisningsmetode, der kombinerer teorielektioner med praktiske erfaringer på området (workshops: eksterne besøg, seminarer af kendte mode- og designfolk, deltagelse i eksklusive arrangementer, projektarbejde baseret på virksomheders ordrer, trendprognoser i europæiske hovedstæder)
  • Kurser undervises direkte på engelsk af lærere, ingen tolk forstyrrende klasser
  • Fremragende praktikopgaver takket være solide forbindelser med mode- og designvirksomheder inden for luksusområdet, der forvaltes af ADL Career Office
  • Luksus beliggenhed nr. 5 på Via Montenapoleone, en af verdens vigtigste gader i luksus
  • Student Support Office yder hjælp til visum- og indvandringsprocedurer og med at finde passende indkvartering i Milano samt passe internationale studerende i alle aspekter af deres liv i Milano
  • Hovedformålet med ADLs kurser er at forberede og kvalificere studerende til øjeblikkelig og vellykket adgang til dagens konkurrencedygtige jobmarked


Infrastruktur / undervisningsfaciliteter

Accademia del Lusso giver studerende professionelle workshops og computerlaboratorier udstyret med iMac og den nyeste hardware og software. Skolen indeholder også en rigtig butik med vinduer, mønsterfremstilling og skræddersyning af laboratorier samt store rum til fotografering og fashion styling sessioner.


Udvalgte fakultet

Accademia del Lusso lærere er højt kvalificerede fagfolk, der arbejder i mode- og designbranchen, og de fleste af dem underviser udelukkende til ADLs elever. Dette sikrer konstant overførsel af up-to-date arbejdserfaring til studerende samt direkte kontakt med lærerfirmaer.


Placeringer

Karrierekontoret for Accademia del Lusso arbejder for at forbinde studerende med virksomheder for at skabe gode muligheder for en praktikplads, der ofte bliver åbninger til placering. Dette effektive kontor hjælper eleverne med at skabe CV og portefølje med det formål at uddanne dem til at stille jobkrav og foreslå deres profiler bedst muligt.


Top rekrutteringsselskaber

Valentino, Prada, Fendi, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Bottega Veneta, LVMH, Hugo Boss, Vivienne Westwood, Ermenegildo Zegna, John Richmond, Krizia, L'Espresso, L'Oreal, Luxottica, Marina Rinaldi, Stefanel, Baci & Abbracci, OVS, +39 Manifacture, UPIM, 1. sal, AB & COM, Aeffe, Agent Lux Venture, Alviero Martini, Antonio Marras, Barbara Giannelli, Be-Ma, Betty Blue, Brooks Brothers, Cashmira, Celine, Class Publishing, Colangelo, Columbus, Conde Nast, Corps et Ame, Datura, PEM Publishing, Emilù, Eres, Fabrizio Melzi, Fashionist, Franca Soncini, Francesco Scognamiglio, Fun and Fashion, Future Concept Lab, GF Service, Gianfranco Femzia, Gruppo Zannier, Guitar, Ileana Turrini, Info Draft , Ingenio, Insight Communication, JM Fashion & Advertising, Jonofui, Krizia, L'Autre Chose, Le Van Kim, Les Copains, Marly's Fashion, Martin Margiela, Matteo Sorbellini, Monica Leoni, Muse Magazine, Nardelli, Page Adv, Philippe Plein, Popai, Prime Donne, Ruffo, SP Management, Saatchi & Saatchi, Sabat ini, Salima Arfoudi, Schema, Scudrera, So jeans, Società Italia, Staff International, Studio Re, Studio Uno, Tosi Communication, Ulisse Barbi, Uragano studio, Urrà, Videolook, Vigevano 41, VW Consultin White Gallery, XT.

Placeringer

Milano

Address
Accademia del Lusso S.r.l.
Via Montenapoleone 5

20121 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig