Læs den officielle beskrivelseFind ud af, hvad der er den rigtige kursus for dig!

Kom og opdage din fremtid i World of Fashion! Deltag i Ferrari Fashion Skole og bygge med os din professionelle fremtid. Vælg kurset "skræddersyet" for dig og teste dit talent og din kreativitet. Ferrari Fashion School er en mode skole, der forbereder de nye hovedpersoner i Mode gennem en højt specialiseret uddannelse, der overfører til sine elever i "At kende" og "Know hvordan."

Ferrari Fashion School er en mode skole, hvor er den lidenskab at levere konsekvent, at unge mennesker fra hele verden, at den energi og inspiration blive de bedste fagfolk i morgen. Ferrari Fashion School har forbindelser med konstant samarbejde med mange virksomheder i modebranchen og studerende, strøm og allerede uddannet, til at give beskæftigelsesmuligheder, udvikling og vækst i alle faser af karrieren. At blive en del af denne mode skole betyder at dele en højtstående vej, og at tilhøre en enkelt gruppe af anerkendte og efterspurgte fagfolk.

Søg vores websted oplysninger om faglige kurser og Master Stylist, Fashion Illustration, Mønster maker, Syning, Mode fotografi, Mønster Maker Cad 2D og 3D Artist, og så mange flere!

Hvem er vi

... Ferrari Fashion School, Er en mode skole, der har over 15 års erfaring i uddannelse, forberedelse og give de nye stjerner i modeverdenen. Uddannelsen udvikler Faglige kurser, der har vilkår, der spænder fra 1 til 3 år og Master Specialisering UndetMed henblik på at danne højt specialiserede tal, der opererer i sektoren for mode og luksus.

Ferrari Fashion Skole er inkluderet i det register over operatører akkrediteret til uddannelse af regionen Lombardiet. Vores kurser er certificeret med Kvalitet ISO 9001: 2008For at sikre fagligheden i den høje kvalitet af uddannelse. De pædagogiske fag tage hensyn til behovet for en yderst professionel forberedelse, hvor erhvervelsen af ​​tekniske færdigheder og praksis, bliver det et primært målOg er gjort muligt takket være tilstedeværelsen af ​​en lang række workshops, seminarer og workshops, foruden sammenligning med fagfolk, der har arbejdet i branchen, og som ønsker at videregive deres erfaring og professionalisme til studerende.

En stor opmærksomhed er givet til alle studerende gennem en undervisningsmetode, der tilbyder lektioner til individuel karakter og personlige uddannelser. Det nære forhold mellem uddannelse og arbejdsmarkedet betyder, at Ferrari Fashion School forbereder ny mode aktive spillere, takket være samarbejdet med Kamera Nazionale della Moda i Milanomed Fashion Platform Training System, Italiensk mode System og takket være direkte kontakt med virksomheder, atelier, stilistiske studier i Italien og i udlandet. Skolen arbejder på at fremme unge talenter, foreslår inden for pensum tværfaglige projekter og workshops relateret til en verden af ​​kunst, mode, æstetik, fotografering og kommunikationSamt giver mulighed for at de studerende deltage i den internationale messer, events og modeshows i løbet af Milan Fashion Week. Af denne grund Ferrari Fashion School har vigtige partnerskaber med internationale skoler og virksomheder som Triennalen i Milano, mode Training System Platform, det Ashcan Studio of Art i New York, Milano Mud Studio, Tiara International Academy og Academy of Communication Milano, Avon Cosmetics, Vibram, Les Hommesog mange andre, der tilbyder de studerende mange muligheder for karriere og faglig udvikling.

.... ikke en "skole", men en rigtig "modevirksomhed", der uddanner fremtidens fagfolk i modeverdenen ....

Den mode verden er altid udvikling og forandring og er i stigende grad på udkig efter unge, der har erhvervet under deres uddannelse ikke kun færdigheder og højt niveau tekniske færdigheder, men også en tilgang og en tættere arbejdsmetode verden af ​​arbejde og Aile selskaber.

Af denne grund "vi troede en helt ny måde at gøre uddannelse og forskellig fra traditionelle normer. Vores studerende er placeret fra dag ét i en dynamisk og multi-funktionelle miljø, hvor der ikke er nogen klasseværelser, skriveborde, lærere osv .. men et miljø tænkt som en sand "Fashion Company": fra 'Office-stil hvor kreative og designere i Team arbejde med at udvikle og tegne flere nye og innovative ideer, til Laboratoriet for Modellering pakkeHvor ekspert og patient hænder at udvikle og levere prøver af samlinger designet af vores designere, til modeshow endelig og Foto Set hvor fotografer, sammen med et team af fagfolk (fra Make-Up Artist, Hår Stylist, Modeller og agenturer osv ..) kan skabe reel fotooptagelser til hele samlinger.

Den læring og kvaliteten af ​​kurserne er garanteret af flere faktorer:

  • Erfaringer er individuelle: læreren følger hver elev individuelt med fuld respekt for hans kreativitet og personlig smag.
Tilpassede programmer: Ifølge den studerendes niveau af forberedelse kan indstilles, efter en konfrontation med læreren, et program for undersøgelse "til at måle."
<strong>Krop foredragsholdere:</strong> udvalgt fra de bedste fagfolk, der &oslash;nsker at dele deres erfaring og professionalisme, overf&oslash;rsel til vores studerende "Vide" og "Know-how".
<strong>Test og periodiske eftersyn:</strong> at evaluere den studerendes fremskridt og gribe hurtigt i tilf&aelig;lde af vanskeligheder eller forsinket.
<strong>Undervisningsmaterialer:</strong> avancerede og fuld og op til dato indhold, efter de nyeste internationale tendenser og metoder. 
<strong>Arbejde i Hold:</strong> at udvikle gode samarbejdsevner og tilbyde interessante muligheder for dr&oslash;ftelser med branchefolk.
<strong>Klassev&aelig;relser:</strong> klassev&aelig;relserne er udstyret med moderne og professionelt v&aelig;rkt&oslash;j, der g&oslash;r det muligt for studerende at bruge det samme udstyr, som derefter finde i modeverdenen.
<strong>Mulighed for at deltage i workshops, seminarer og konkurrencer</strong> alle vores studerende har mulighed for at f&aring; adgang til indsigter eller f&aelig;rdigheder og arbejde t&aelig;t sammen med branchefolk.

Lærebøger og undervisningsmaterialer

Kursusmaterialet består af lærebøger, dime og hold tilbydes gratis til alle vores elever. Indholdet er komplette og ajour, efter de nyeste internationale tendenser og metoder.

Desuden alle elever får mulighed for at bruge biblioteket på skolen, hvor man kan høre tekster og materialer, der er nødvendige for at udvikle en bred vifte af projekter i løbet af året.

Begivenheder og Shows

Milan har altid været anerkendt som den ubestridte hovedstad for mode og tilbyder en kalender fuld af begivenheder relateret til en verden af ​​mode-systemet, der finder sted i løbet af året.

Ferrari Fashion School Det er en mode skole, der tilbyder sine studerende mulighed for at deltage i arrangementer og modeshows i løbet af Milan Fashion Week og besøge udstillinger og museer samt de vigtigste messer på den internationale scene.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Ferrari Fashion School

Kursets hovedformål er at forberede fagfolk, der er i stand til fuldt ud at styre hele produktionscyklussen, fra idébegreb til konkret realisering gennem en personlig lær ... [+]

Det er en komplet professionel figur, der har de nødvendige færdigheder til at designe og skabe en modesamling, frem for alt takket være evnen til at oversætte sin fantasi til linjer og farver.

Det er drivkraften i det team, hvor han eller hun arbejder og giver talent for at skabe innovative modeller og markedets krav.

Fashion Designer arbejder med mode mærker, med dem, der udvikler og bygger væv, med marketingeksperter, med mønsterproducenter og skræddere, med modeller der vil bære sin samling med de personer, der er ansvarlige for showroom og fotografer.

Udover intuition, kreativitet og præcision skal en Fashion Designer vide, hvordan man arbejder i team, hvordan man kan overholde frister under hensyntagen til kvalitets- og prisstandarderne for det firma, han arbejder for.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
20 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk
Ferrari Fashion School

Fotokursus med modefotografisk specialisering sigter mod at uddanne en professionel figur, der har en dyb viden og færdigheder på Fashion-feltet: en forfatter og en kunst ... [+]

Fotokursus med modefotografisk specialisering sigter mod at uddanne en professionel figur, der har en dyb viden og færdigheder på Fashion-feltet: en forfatter og en kunstner, der har kreative og designmæssige evner sammen med en æstetisk følsomhed, der sigter mod mode og kan Brug det fotografiske billede som en kanal for visuel kommunikation. Fashion Professional Fotograf kombinerer de tekniske kompetencer med de kreative og æstetiske, idet man tager hensyn til opfattelsen og kommunikationen af ​​livsstil relateret til mode.

Professionelle forretninger: I slutningen af ​​uddannelsesbanen kan den studerende operere inden for modemiljøets arbejdsområder: forlag, vi, fjernsyn, fotobureauer, postproduktion, freelance, arbejde som fotograf, modefotografforlagsspecialist, fotografisk styling, kunst Køber, Studio Manager, Foto editor.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Ferrari Fashion School

Kurset illustrerer i detaljer farve- og tegningsteknikkerne ved at frigøre fantasien og oprette flere tøj- og tilbehørsmodeller. Kurset er færdigt og lad eleverne lære in ... [+]

Med tiden har mode designer figuren ændret sig temmelig meget. Fra den anden efterkrigstid, med industrialisering af mode, påvirker dets aktivitet den samfundsmæssige forandring i vores land, omdanne sociale stemninger og vaner.

Modedesigneren er i dag ikke bare en person, der tegner en samling, men den der skaber modetrends og forudser ofte markedet behov gennem sine stilistiske intuitioner.

En professionel figur med stor teknisk viden om materialer, der ofte arbejder på konsulentbureauer eller virksomheder i tæt kontakt med forretningsområdet, prototyping, kvalitetskontrol og produktion.

Kursusmål

Kurset illustrerer i detaljer farve- og tegningsteknikkerne ved at frigøre fantasien og oprette flere tøj- og tilbehørsmodeller. Kurset er færdigt og lad eleverne lære indsamlingens arbejde og grafiske designmetode i hvert af sine faser: fra studiet af trends til mode sketch, fra den grafiske realisering via software (Adobe Photoshop og Illustrator), der går gennem Undersøgelsen af ​​mode- og tekstilvarers historie, det tekniske ark og illustrationsteknikker; Fra undersøgelsen af ​​renderingsteknikker til produktion af en portefølje.... [-]

Italien Milan
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
Deltid
20 - 36 måneder
på universitet
Læs mere på dansk