Ferrari Fashion School

Introduktion

Læs den officielle beskrivelseKom og se, hvordan din fremtid i modeverdenen bliver! Deltag i Ferrari Fashion School og skab din professionelle fremtid med os. Vælg det "skræddersyede" kursus for dig og sæt dit talent og kreativitet på prøve. Ferrari Fashion School er et modeakademi, der smeder de nye hovedpersoner af mode gennem en højt specialiseret uddannelse, der giver ”viden” og ”know-how” til sine studerende. Ferrari Fashion School er et modeakademi, hvor lidenskab er den konstante kilde til energi og inspiration for unge mennesker fra hele verden til at blive fremtidens bedste fagfolk. Ferrari Fashion School opretholder partnerskabsrelationer med mange virksomheder i modeverdenen og med de studerende, både nuværende og dimitterede, for at tilbyde dem job, udvikling og vækstmuligheder i alle faser af deres karriere. At blive medlem af denne modeskole betyder, at du vil være en del af en uddannelsesvej på højt niveau og tilhøre en unik gruppe af værdsatte og værdsatte fagfolk.

Se på vores hjemmeside for information om professionelle kurser og mestre: Stylist, modeillustration, designer, skræddersy, modefotografering, Cad Designer, 2D og 3D kunstner og mange andre! I Milano, en by, der altid har været kendt som modehovedstaden, ikonet for stil og design af fremragende egenskaber, har Ferrari Fashion School sit nye hovedkvarter i Via Savona 97, i hjertet af det nye modekvarter i byen, der i øjeblikket er vært for det mest vigtige internationale modehuse og udstillingslokaler, blandt hvilke Armani, Canali, Fendi, Diesel, Elisabetta Franchi og mange andre. Det er bare her, få skridt væk fra disse vigtige realiteter, hvor Ferrari Fashion School udfører sit arbejde, hvor de definerer nye stilarter og trends, og det er også en scene for de største internationale begivenheder i forbindelse med mode.

Ikke kun en skole, men en faktisk ”modefirma”, der smeder fremtidens fagfolk i modeverdenen.

Modeverden er i konstant udvikling og forandring, og den søger altid efter unge, der på deres uddannelsesvej ikke kun har opnået tekniske kvalifikationer og teknikker på højt niveau, men også en tilgang og en arbejdsmetode, der er tættere på arbejdsverdenen. og virksomheder.

Læringshastigheden og kvaliteten af vores kurser garanteres af mange faktorer:

  • Individuelle dispositionsklasser: Læreren følger individuelt hver studerende ved fuldt ud at respektere sin kreativitet og personlige smag.
  • Tilpassede studieplaner: Afhængigt af den studerendes videniveau er det muligt efter en samtale med læreren at oprette en "brugerdefineret" studieplan.
  • Lærerstyret: Udvalgt blandt de bedste fagfolk i branchen, der ønsker at dele deres erfaring og professionalisme ved at give vores studerende "viden" og "know-how".
  • Periodiske prøver og prøver: At evaluere studerendes forbedringer og straks handle i tilfælde af problemer eller efterslæb om studieplanen.
  • Uddannelsesmateriale: Skæring af kanter og forsynet med komplet og konstant opdateret indhold efter de seneste internationale trends og metoder.
  • Teamwork: At udvikle gode relationsfærdigheder og tilbyde interessante muligheder for at håndtere professionelle tal fra branchen.
  • Klasseværelser: Klasselokalerne er udstyret med moderne og professionelle værktøjer, der gør det muligt for studerende at bruge det samme udstyr, de vil finde i arbejdsverdenen i fremtiden.
  • Mulighed for at deltage i workshops, seminarer og konkurrencer: Alle vores studerende har mulighed for at få adgang til dybdegående analyse eller specialiseringer og arbejde i tæt kontakt med professionelle mennesker i branchen.

Lærebøger og undervisningsmateriale

Uddannelsesmaterialet sammensat af lærebøger, skabeloner og firkanter leveres gratis til vores studerende. Indholdet er komplet og altid ajourført ved at følge de nyeste internationale trends og metoder.
Desuden giver vi alle vores studerende muligheden for at få adgang til skolens bibliotek, hvor de kan konsultere bøger og materiale for at udvikle flere projekter i løbet af året.

Ferrari Fashion Lab

Klasseværelserne er udstyret med komplet og konstant avanceret udstyr, der er fuldt tilgængeligt for vores studerende og giver dem mulighed for at gøre brug af værktøjer og materialer, som de igen finder i arbejdsverdenen. Ikke rigtig typiske ”klasseværelser”, men et multifunktionelt miljø : fra Style Office , hvor stylister og designere udvikler deres kollektioner og giver udluftning af deres kreativitet, der interagerer med Modelling and Tailoring Lab , hvor design og produktion af hele kollektioner finder sted. En skole, udtænkt som et faktisk modefirma , hvor du kan arbejde i et team og direkte sammenligne dig med de forskellige professionelle figurer, og det er muligt at planlægge og udvikle et ægte brands identitet ved at følge hele design- og produktionscyklussen i en samling , fra undfangelsen til det endelige produkt .

Begivenheder og landingsbaneshows

Milan har altid været kendt som den ubestridte modehovedstad og har en kalender fuld af begivenheder relateret til modesystemets verden, der foregår hele året rundt. Ferrari Fashion School er et modeakademi, der giver sine studerende mulighed for at deltage i begivenheder og shows i Milan Fashion Week og besøge udstillinger og museer samt de vigtigste messebranchehandler i den internationale oversigt.

Workshops og seminarer

I løbet af året har vores studerende mulighed for at deltage i workshops og seminarer om emner relateret til modeverdenen, design og skræddersy, og at møde professionelle mennesker i branchen samt at være en del af begivenheder, udstillinger og baneshow.

Placeringer

Milano

Address
Via Savona 97
20144 Milano, Lombardiet, Italien

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Programmer

Denne skole tilbyder også: