Link Campus University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Link Campus University er et privat universitet i Rom, der ligger under det italienske universitetets forordning. Dens aftryk er international på grund af dets historie og dets kald. Universitetet blev i 2011 anerkendt af den italienske lovdekret af undervisningsministeren - Universitet og Forskning nr. 374 af 21. september 2011. Link Campus University kombinerer det engelske systems uddannelsesstrategier med italienskens kultur og didaktiske metode. De fleste af kurser er undervist på engelsk, med undtagelse af nogle, der afholdes på italiensk. Også, Link Campus University har et udvidet netværk af internationale universiteter og virksomheder. Her er særegenhederne ved hvert Link Campus University studieforløb:

  • Højst 25 studerende pr. Klasse er obligatorisk for at lette et tæt forhold mellem den studerende og professoren.
  • Non-Stop assistance fra vejledere.
  • Mentorprogram (En ekspert fra feltet, som vil give vejledning til de studerende, der er tæt på at fuldføre deres grad.)
  • Et stort bibliotek
  • En komparativ og tværfaglig undersøgelsesmetode
  • Ikke kun ex-cathedra men interaktiv undervisning
  • Regelmæssige lektioner beriget af casestudier, seminarer og møder med udtalelser fra forskellige fagområder, institutioner og virksomheder.
  • En komplet kalender med begivenheder, som inviteres internationalt, betragtes gæster fra alle relevante felter som økonomi, lov, politik og kommunikation.
  • Et udvidet netværk af italienske og udenlandske partnerfirmaer.

Link Campus University hovedmål er at forberede en førende klasse, der kan fungere i forskellige systemer og lande ved at give unge mennesker mulighed for at lykkes i det stadigt skiftende globale marked.

HVORFOR Link Campus University

Fordi træningsmodellen har til formål at skabe professionelle ledere og iværksættere, der er i stand til at designe og styre innovationsprocesser i den globale verden. Fordi den merværdi, der giver tilbudet om Link Campus University så bemærkelsesværdigt, består af: - integreret træning mellem universiteter og virksomheder - særlig opmærksomhed på metodologiproblemløsning - brug af de mest avancerede it-værktøjer - obligatorisk deltagelse - en sikkerhed for at tage eksamen på skema takket være hjælp fra vejledere - individuel træning med henblik på harmonisk udvikling af personlighed - forbindelse med udenlandske universiteter - velfærd

Placeringer

Rom

Università degli Studi Link Campus University

Address
Via del Casale di San Pio V,44
00165 Rom, Lazio, Italien
Telefonnummer
+39 06 94800 190