Læs den officielle beskrivelse

Universitetet i Milano er et offentligt undervisnings- og forskningsuniversitet, der - med 8 fakulteter og 2 skoler og en undervisningspersonale på mere end 2000 professorer - kendetegnes af mange forskellige fagområder.

Et førende institut i Italien og Europa for videnskabelig produktivitet, Universitetet i Milano er det største universitet i regionen med ca. 64.000 studerende; Det er også en vigtig ressource for den socioøkonomiske kontekst, som den er en del af.

Milano er i virkeligheden hovedstaden i Lombardiet, en af ​​de mest dynamiske og internationale regioner i EU, en førende inden for den nationale økonomi, der står i den italienske forkant af forsknings- og udviklingsinvesteringer og engagement i teknologisk innovation.

Universitetet i Milano besidder også en bemærkelsesværdig kunstnerisk og kulturel arv, der omfatter vigtige historiske bygninger, arvede og erhvervede samlinger, arkiver, botaniske haver og det gamle Brera observatorium bestilt af Maria Teresa fra Østrig.

Universitetets afdelinger er placeret i vigtige historiske bygninger i centrum af Milano og i moderne bygninger i området Città Studi.

Blandt de palazzos der huser universitetets faciliteter er den gamle Ca 'Granda - et monumentalt kompleks fra det 15. århundrede i hjertet af det historiske centrum - Palazzo Greppi fra det 18. århundrede designet af Giuseppe Piermarini - der byggede Scala-teatret i Milano - og den 17. århundrede Sant'Alessandro College bestilt af familien Arcimboldi.

Bogsamlingen, som er en af ​​de rigeste i regionen, bevares i 47 biblioteker, mens APICE Center samler sjældne og værdifulde bogbestande og arkiver.

Universitetet har også et kor og eget orkester, som aktivt bidrager til byens kulturelle liv og modtager internationale anerkendelser i stigende grad.

Nøglefakta om universitetet og fakultetet SPES

Universitetet i Milano er det eneste italienske universitet blandt de 21 medlemmer af LERU (League of European Research Universities)

Det står regelmæssigt på de højeste stillinger blandt italienske universiteter i internationale placeringer

Det tilbyder mere end 130 bachelor- og kandidatuddannelser sammen med 33 ph.d.-uddannelser og flere erhvervsorienterede kurser med et samlet antal på over 60.000 studerende.

IPLE-kandidatuddannelsen gennemføres i fællesskab af de tre afdelinger for Det Politiske, Økonomiske og Sociale Fakultet: DILHPS (Institut for Internationale, Juridiske, Historiske og Politiske Studier), SPS (Institut for Sociale og Politiske Videnskaber) og DEMM Økonomi, ledelse og kvantitative metoder).

Fakultetet er bekvemt beliggende i en historisk bygning i centrum af Milano, tæt på Duomo (Milanos katedral), musikhøjskolen "Conservatorio" og Milanos modekvarter

Fordele ved at studere i Milano

Studer i et af de mest prestigefyldte og dynamiske italienske universiteter.

Studer på engelsk i et pulserende kosmopolitisk miljø i en by, der er vært for otte universiteter.

Bor i en moderne og livlig by, mode hovedstad og ungdoms foretrukne rejsemål i et land berømt for sin kulturarv, historiske attraktioner og livskvalitet.

Vælg at være blandt de første BA-studerende til at etablere broer mellem kulturer, lande og uddannelsessystemer

Programmer undervist i:
Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

University of Milan - Department of Social and Political Sciences

Den nye bacheloruddannelse i "International Politics, Law and Economics" (IPLE) er et 3-årigt engelsk undervist program, der tilbyder tværfaglig uddannelse i statskundska ... [+]

IPLE er det nye tværfaglige bacheloruddannelse i international politik, lov og økonomi. IPLE er helt undervist på engelsk, og studerende vælger enten den " International Politics and Economics" læseplan eller for " International Politics and Law" en. I det første tilfælde vil de erhverve en bred vifte af færdigheder og værktøjer til komparativ analyse af politik og økonomiske politikker; I sidstnævnte vil de dykke ind i spørgsmål vedrørende internationale forbindelser, herunder international og europæisk lov og den politiske historie i bestemte regioner i verden. Denne bacheloruddannelse giver desuden mulighed for at deltage i en bred vifte af praktiske workshops og / eller foretage korte eller lange praktikoplevelser.... [-]

Italien Milan
September 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk

BA in Political Science (Politics and Economics) at the University of Milano - video

BA in Political Science (Politics and Economics) at the University of Milano - clip

International students @ Unimi

Address
Via Festa del Perdono, 7
20122 Milan, Lombardy, Italien
Hjemmeside