University of Trento – Faculty of Law

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Etableret i 1984, Det Juridiske Fakultet ved universitetet i Trento er en af ​​de førende universiteter i Italien. Konsekvent ranking blandt de fem bedste italienske lov skoler for både forskning og undervisning, Det Juridiske Fakultet Trento finder sin merværdi i sin komparativ tilgang til juridiske undersøgelser.

På University of Trento, er lov undervises som en kompleks virkelighed, herunder indenlandske, international, overnational ret og deres gensidige interaktioner. I dette perspektiv er komparativ ret indsat som den foretrukne metode til at udforske nationale retssystemer og specifikke juridiske fænomener. Således vælger at studere jura i Trento giver de studerende en udfordrende og lærerig oplevelse, hvilket bringer de studerende ind i den lov i både dens komparative og tværnationale aspekter.

På denne baggrund og i betragtning af globaliseringen af ​​markederne og stigningen i de internationale relationer, vil Det Juridiske Fakultet lancere i 2017/2018 den nye treårige bacheloruddannelse i juridiske undersøgelser titlen "bachelorgrad i Komparativ, europæiske og internationale Legal Studies" (eller CEILS), undervist udelukkende på engelsk. Den CEILS Programmet sigter mod at kombinere både den internationale dimension centralt i etos fakultetet Trento og den stigende efterspørgsel efter europæiske og tværnationale fagfolk i juridiske undersøgelser.

Ved at samle indenlandske og udenlandske studerende og ved hjælp af state-of-the-art undervisningsmetoder afledt af oplevelse af vores nationale og internationale fakultet, vil de studerende på de CEILS udsættes for en bred vifte af metoder, disciplinære traditioner og jurisdiktioner, mens kurserne af programmet vil dække en lang række områder og forbedre de komparative, internationale og transnationale dimensioner af loven.

CEILS studerende vil få mulighed for at søge om praktik-programmer i nationale og internationale institutioner. Mangfoldigheden af ​​de studerendes samfund vil øge deres læring engagement og intensivere deres kontakt med andre kulturer i deres uddannelse periode. Endelig efter en vellykket gennemførelse af programmet, CEILS kandidater vil være i stand til enten at fuldføre deres uddannelse med en italiensk eller internationalt masteruddannelse, eller til straks at begynde en karriere i det internationale marked for juridiske erhverv.

Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se Law LLB »

Studier

Denne skole tilbyder også:

Videoer

Presentation of the University of Trento

Kontakt
Besøgsadresse
Faculty of Law of the University of Trento
via Verdi, 53

Trento, Trentino-South Tyrol, 38122 IT