Læs den officielle beskrivelse

Ansøgning hos UniTo for 2019-2020 er åben indtil 14. april 2019. Ansøg på https://apply.unito.it

University of Turin er et af de ældste og prestigefyldte italienske universiteter .

Hosting omkring 70.000 studerende , 4.000 akademiske, administrative og tekniske medarbejdere , 1800 postgraduate og postdoktorale studerende og med 120 bygninger i forskellige områder i Torino og nøglepladser i Piemonte , kan University of Turin betragtes som "city-within- a-city, "fremme kultur og producere forskning, innovation, uddannelse og beskæftigelse.

University of Turin er i dag en af ​​de største italienske universiteter, der er åben for international forskning og uddannelse. Den udfører videnskabelig forskning og organiserer kurser i alle discipliner, bortset fra ingeniør og arkitektur. Det er en integreret del af samfundet, der virker for at genoplive byområder og forstæder, fremme kulturel interaktion, social integration og udvikling, opmuntre dialog og indsigt i aktuelle realiteter.

Stipendier til rådighed for internationale studerende

Information: en.unito.it/international- stipendier

Kurser

University of Turin dækker næsten alle områder af viden; dets forskningscentre for medicinsk diagnostik, biosensoristik og nanoteknologi er blandt de bedste i Italien.

Nogle af de kurser, der tilbydes, er unikke i Italien, såsom Militær Strategi, Bioteknologi, Sportsvidenskab, Restaurering og Bevarelse (i Venaria).

University of Turin har en bemærkelsesværdig forskningstradition i traditionelle emner som historie, filosofi, lov, økonomi og medicin, men for tiden forgrener man sig til vigtige moderne sektorer som fødevarevidenskab, socialpolitik, it, scenekunst og kommunikationsvidenskab .

Funderingsprogram

(Bachelorstuderende)

Adgang til italiensk første fase grad er normalt underlagt mindst 12 års gymnasial deltagelse.

Undergraduate studerende, der har fået deres gymnasium Diplom efter en periode kortere end 12 år, kan deltage i Fondsprogrammet: Et etårigt online kursus, der giver 60 point, der hovedsagelig består af italiensk sprog og kultur og andre emner af interesse. Internationale studerende får lov til at deltage i hele programmet online i deres egne lande, undtagen den endelige prøve, der finder sted på University of Turin .

Grundprogrammet er også åbent for et maksimum på 30 point i italiensk sprog og kultur til studerende hvis skoleår slutter seks måneder før det italienske skoleår og er ikke påkrævet for at opnå yderligere universitetsbevillinger.

Oplysninger på https://foundationprogramme.unito.it/

Biblioteker og museer

Der er mere end 70 universitetsbiblioteker bestående af omkring to millioner bøger: 100.000 er antikke mængder. Botaniske Have og flere universitetsmuseer som "Cesare Lombroso" - Kriminalantropologi Museum og "Luigi Rolando" - Human Anatomy Museum er velkendte.

Universitetet har en nær interesse i netværket af lokale museer, om emner lige fra Egypten til Samtidskunst, og den driver egne medier, radio, tv og filmproduktionsenheder.

Et stærkt engagement

Universitetet gør en aktiv stilling til en række sociale spørgsmål som miljø, narkotika, lige muligheder og rettigheder for personer med særlige behov. Det fungerer også som et internationalt plan gennem partnerskabsarrangementer med Indien, Kina, udviklingslande i Asien, Latinamerika, Østeuropa, Middelhavsområdet og med en række internationale organisationer, der opererer i regionen.

Regionalt kontor i Piemonte for retten til universitetsundervisning (EDISU) - en regional institution, der yder assistance til studerende - tildeler stipendier til universitetsstuderende på grundlag af forudsætninger for fortjeneste og behov: stipendiernes størrelse afhænger af elevens økonomiske situation.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

University of Turin

Graden i Business og Management er en del af det internationale initiativ fra School of Management and Economics, som nu anerkendes i mange internationale videnskabelige ... [+]

Ansøgning hos UniTo for 2019-2020 er åben indtil 14. april 2019. Ansøg på https://apply.unito.it

Graden i Business og Management er en del af det internationale initiativ fra School of Management and Economics, som nu anerkendes i mange internationale videnskabelige aftaler og udvekslingsprogrammer for studerende og akademikere fra udenlandske universiteter.

Uddannelsesmål og målsætninger

Den nye grad i Business Administration er designet til at give en grundig viden om virksomhederne fra 2 forskellige synspunkter:

Virksomhedsstruktur (deres sammensætning og organisation);Virksomheder fungerer (deres måde at styre konkrete situationer på). Til dette formål drejer analysen sig om undersøgelsen af ​​forretningsfunktioner (marketing, produktion, økonomi, organisation, administration... [-]
Italien Turin
Oktober 2019
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
University of Turin

Formålet med kurset er at uddanne kandidater, der er i stand til at udføre ekstremt varierede faglige opgaver i en international arbejdskontekst: fra erhvervsliv i juridi ... [+]

Ansøgning hos UniTo for 2019-2020 er åben indtil 14. april 2019. Ansøg på https://apply.unito.itMål og træningsvej

Formålet med kurset er at uddanne kandidater, der er i stand til at udføre ekstremt varierede faglige opgaver i en international arbejdskontekst: fra erhvervsliv i juridiske opdelinger - og ikke kun - fra store multinationale organisationer til en institutionel karriere på internationalt plan; fra arbejdet med kvalificeret juridisk rådgivning i virksomheder / banker og tjenester til det for ngo'ernes og den tredje sektors verden. Kurserne undervises udelukkende på engelsk.

Kursets hovedtråd udgøres af refleksionen om de nye former for normativitet, der giver staterne og virksomhederne mulighed for at udvikle lovens kilder og jurisdiktionskonkurrencer ud fra et synspunkt både hos en advokat i offentligret og en advokat i privatret. I den forstand vil det særligt store bidrag, der vil blive dækket af disciplinen om juridisk sammenligning, give den studerende mulighed for at uddybe den utrolige række juridiske modeller, praksis og kulturer, der kendetegner retlige fænomener på globalt og tværnationalt plan.... [-]

Italien Turin
Kontakt skolen
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
Address
Via Giuseppe Verdi 8
10124 Turin, Piedmont, Italien
Hjemmeside
Telefonnummer
+39 011 6706111