Doshisha University, The Institute for the Liberal Arts

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Den Institut for Liberal Arts (ILA) ved Doshisha Universitet, En af Japans ældste og øverste ranking universiteter, tilbyder en verdensklasse akademisk erfaring. Som studerende studie for deres grader, de få international erfaring i Japan og har muligheder for at tilegne erfaring i udlandet, at internere, og for at lære japansk på vores anerkendte Center for japansk sprog og kultur. At studere på ILA tilbyder det bedste fra begge verdener: en lille institut inden for et stort universitet.

Vores forskelligartede internationale fakultet er alle aktive forskere og innovatorer i deres egne marker. Instituttets lille liberale kunst kollegium atmosfære og seminarer give studerende bred adgang til fakultetets ekspertise. Som studerende studerer for deres grader, videnskabelige medarbejdere udfordrer eleverne til ikke kun at finde interessante svar, men at formulere og stille spændende spørgsmål.

ILA tilgang til universitetsstudier er tværfaglig, hvilket giver en grundig gennemgang af Japan, der letter bredere sammenlignende forskning. Instituttets team af akademikere og administratorer alle forstår vigtigheden af ​​både lokale og globale sammenhænge, ​​og sammen med de studerende, trække på deres egne erfaringer med at leve og forske i hele verden. I dagens verden, vil en international uddannelse, praktik erfaring, globale netværk, og sprogkundskaber give dig den konkurrencefordel at hjælpe dig lykkes.

Vores studieafgifter er meget konkurrencedygtige, og alle indgående internationale studerende (kollegium visum indehavere), vil komme i betragtning til en reduktion i studieafgift. Doshisha byder på mange andre konkurrerende stipendier til studerende.

I 2011 har vi bifaldt vores første studerende, og vi er sikre på at udvide yderligere væk i fremtiden. ILA klasser er følgeskab af Doshisha studerende fra afdelinger i hele universitetet, og udvekslingsstuderende fra vores verdensomspændende netværk af partneruniversiteter.

Ligesom den historiske og dynamiske by Kyoto har vi, vores øjne fokuseret på globaliserede verden fremtiden med vores fødder placeret solidt på den lokale viden om traditioner.

Kyoto indstilling giver en enestående kulturel oplevelse, der kombinerer det bedste fra traditionen, natteliv, og dynamiske beskæftigelsesmuligheder i det moderne Japan. Doshisha modtager henvendelser til ca. 600 jobåbninger hvert år for internationale studerende og 98% af kandidaterne held finde job.

Doshisha University nøgledata:

Privat universitet grundlagt i 1875 14 fakulteter og 16 forskerskoler 2.000 videnskabelige medarbejdere 25.000 bachelorer og 2.400 kandidater
Denne skole tilbyder programmer i:
  • Engelsk

Se BAs »

Studier

Denne skole tilbyder også:

BA

BA i liberale kunst

på universitet Fuldtid 4 år April 2019 Japan Kyoto

BA i Liberal Arts Program på ILA repræsenterer kulminationen af ​​verdensklasse tilgange til universitetet liberal kunst uddannelse. Instituttet kombinerer en privat nordamerikansk liberale kunst kollegium atmosfære og pædagogisk tilgang med vægt på at opbygge partnerskaber mellem studerende og professorer i små, interaktive klasser af undervisning i engelsk. Eleverne udfordres til at tage ansvar for egen læring, udvikling af en kritisk færdigheder gennem intensiv læsning, refleksion, skrivning og diskussion. Instituttet videnskabelige medarbejdere udfordrer eleverne til ikke kun at finde interessante svar, men at formulere og stille spændende spørgsmål. [+]

BA i Liberal Arts

BA i Liberal Arts Program på ILA repræsenterer kulminationen af ​​verdensklasse tilgange til universitetet liberal kunst uddannelse. Instituttet kombinerer en privat nordamerikansk liberale kunst kollegium atmosfære og pædagogisk tilgang med vægt på at opbygge partnerskaber mellem studerende og professorer i små, interaktive klasser af undervisning i engelsk. Eleverne udfordres til at tage ansvar for egen læring, udvikling af en kritisk færdigheder gennem intensiv læsning, refleksion, skrivning og diskussion. Instituttet videnskabelige medarbejdere udfordrer eleverne til ikke kun at finde interessante svar, men at formulere og stille spændende spørgsmål.... [-]


Kontakt

Doshisha University

Adresse, linje 1 Doshisha University, Kamigyo-ku
602-8580 Kyoto, Kyoto Prefecture, Japan
Hjemmeside http://www.doshisha.ac.jp/
Telefon +81 75-251-3120