Ritsumeikan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge engelsk-mellem-bacheloruddannelser på Ritsumeikan University ?

Engelskbaserede bachelorprogrammer giver adgang til forskellige akademiske kurser for studerende, der ikke er gode nok på japansk sprog.

Efter tilmelding vil internationale studerende have mulighed for at lære japansk i / uden for læseplanen.

Tilgængelige kurser i AY 2018.

-International Relations (GS Major)

-Internationale relationer (Fællesuddannelse med American University)

-Politisk videnskab (CRPS Major)

-Information Science and Engineering (ISSE-kursus)

Studentdiversitet er et af de mest attraktive træk ved RU. I 2017 studerede 1890 gradeksaminerende internationale studerende fra 61 lande i vores kandidat- og bacheloruddannelser. RU giver dig altid mange chancer for at møde studerende fra områder med meget forskellig kultur. Studentdiversitet gør dit universitetsliv spændende og bidrager til dine frugtbare akademiske aktiviteter i Japan.

Ritsumeikan University har fire campus i Kansai regionen. Engelsk-mellem-bacheloruddannelser tilbydes på tre af disse campus. Global Studies Major er baseret på Kinugasa Campus i nordvest Kyoto City. Samfunds- og regionalpolitikstudier Major er baseret på Osaka Ibaraki Campus, som blev åbnet i 2015 i Ibaraki City, Osaka Prefecture. Information Systems Science and Engineering Course, et helt nyt program fra 2017, er baseret på Biwako - Kusatsu Campus i Kusatsu City, Shiga Prefecture. De tre byer er inden for rækkevidde af hinanden. Fra Kyoto til Ibaraki (Osaka) og Kusatsu (Shiga) tager kun 20 til 30 minutter med tog.

Ritsumeikan University har studier i udlandet med mere end 130 universiteter i 30 lande og regioner. Studerende opfordres til at deltage i studier i udlandet programmer eller feltarbejde i udlandet afhængigt af deres store og akademiske områder. Derudover driver RU Dual Degree Degree Program (DUDP), hvor studerende kan opnå bachelorgrader fra både RU og allierede universiteter.

RU byder på mange programmer som frivillige aktiviteter uden for campus, praktikophold, pædagogiske aktiviteter på campus og forskellige former for klubber og cirkler, der drives af eleverne. Internationale studerende med en studerende Visa kan ansøge om studieundervisning stipendier. Indkvartering i en møbleret lejlighed eller off-campus sovesal er tilgængelig for studerende på engelsk-mellem-bacheloruddannelser, der giver de studerende et godt miljø at koncentrere sig om deres studie og den daglige kommunikation med andre studerende.

- Undervisningsreduktionsordning

Nedenfor er der information om undervisningsreduktionsordningen for 2017 indlæggelser.

 • 100% undervisning afkald
 • 50% undervisningsreduktion
 • 20% undervisningsreduktion

Undervisningsreduktionen tilbydes oprindeligt i et år, baseret på elevernes optagelsesevaluering. I andet og efterfølgende år tildeles undervisningsreduktionen baseret på elevernes karakterer i det foregående studieår.

Ritsumeikan University et overblik

 • Ritsumeikan University blev udvalgt af den japanske regering som en af universiteterne for "Top Global University Project" i 2014. Udvalgte universiteter skal aktivt fremme globalisering blandt japanske universiteter.
 • Grundlagt i 1900 , har Ritsumeikan en historie på over 110 år.
 • RUC er et integreret universitet med 14 gymnasier og 21 graduate schools.
 • Vi har 4 campuser i Kyoto City, Kyoto præfektur, Kusatsu City, Shiga Prefecture og Ibaraki City Osaka Prefecture .
 • RU har et verdensomspændende alumni netværk med 24 oversøiske filialer.
 • 1890 grad-søger internationale studerende fra 61 lande, plus 180 ikke-internationale studerende fra 27 lande i 2017AY.
 • RU blev nummer 1 for de mest udenlandske fakultetets medlemmer i et japansk universitet i 2016AY.
 • RU har et globalt netværk af 435 partnerinstitutioner verden over. Vi har også studier i udlandet med 137 universiteter i 30 lande og regioner.
 • 99% af de internationale studerende i engelsk-mellem-bacheloruddannelserne, der ansøgte om stipendier, modtog økonomisk støtte i 2016AY.
 • Mere end 95% af de internationale kandidater fik med succes job i 2014AY.
 • RU blev placeret nr. 3 i QS Graduate Employability Rankings 2015 (Pilot) blandt japanske private universiteter.
 • RU har 450 studieklubber og cirkler af enhver art, herunder sport, kunst, japansk kultur og alt imellem.
 • RU blev rangeret nr. 1 i opdragsforskning fra private brancher landsdækkende i 2015FY.
Denne skole tilbyder programmer i:
 • Engelsk
 • Japansk

Se BAs » Se Bachelor »

Studier

Denne skole tilbyder også:


Bachelor of Global Liberal Arts / Bachelor of Asia Pacific Affairs (Dual Degree Program med Australian National University)

på universitet Fuldtid 4 år April 2019 Japan Osaka

College of Global Liberal Arts (GLA) giver eleverne den omfattende liberal arts uddannelse på engelsk, der kræves for vores globaliserede tider. Den bachelor dual degree program tilbydes i fællesskab af College of Global Liberal Arts (GLA) på Ritsumeikan University og Coral Bell School of Asia Pacific Affairs på Australian National University. Den dobbelte tilgang vil bidrage til at udvikle et konkurrencedygtigt grundlag for din karriere: anvende dine erfaringer, intelligens og dybdegående viden i Asien og Stillehavsområdet for at udvide forretningspraksis i globale virksomheder. Det fører dig til at gå videre til professionelle skoler inden for offentlig politik, lov, business administration, arkitektur mv og forfølge specialiseret akademisk viden på kandidatskoler i Japan, Australien og andre regioner. [+]

Dual Undergraduate Degree Program

Dette program giver eleverne mulighed for at uddanne sig med to bacheloruddannelser fra to universiteter: Ritsumeikan University (RU) og The Australian National University (ANU). Begge universiteter tilbyder mere end 16 kurser, der kan krydskrediteres med partnerlandets universiteter og anerkendes for kredit mod graden. Bachelor of Global Liberal Arts grad er tildelt fra RU og kandidatuddannelsen i Asien Pacific Affairs fra ANU.

Programoversigt

College of Global Liberal Arts (GLA) giver eleverne den omfattende liberal arts uddannelse på engelsk, der kræves for vores globaliserede tider. Den bachelor dual degree program tilbydes i fællesskab af College of Global Liberal Arts (GLA) på Ritsumeikan University og Coral Bell School of Asia Pacific Affairs på Australian National University. Den dobbelte tilgang vil bidrage til at udvikle et konkurrencedygtigt grundlag for din karriere: anvende dine erfaringer, intelligens og dybdegående viden i Asien og Stillehavsområdet for at udvide forretningspraksis i globale virksomheder. Det fører dig til at gå videre til professionelle skoler inden for offentlig politik, lov, business administration, arkitektur mv., Og forfølge specialiseret akademisk viden på kandidatskoler i Japan, Australien og andre regioner.... [-]


Bachelor i globale internationale relationer - American University - Ritsumeikan University Joint Degree Program (JDP)

på universitet Fuldtid 4 år April 2019 Japan Kyoto USA Washington + 2 mere

Fællesuddannelser er samarbejdsvillige grader, der tilbydes af to forskellige universiteter med uddannelses- og studiestøttesystemer designet til at udvikle kandidater, hvis færdigheder og viden er efterspurgte. Dette nye og spændende program giver eleverne mulighed for helt at fordybe sig i kulturer og læringsmiljøer i Japan og USA, RU og AU. [+]

I april 2018 etablerede College of International Relations på sit 30-års jubilæum et fælles uddannelsesprogram med School of International Service, American University (AU). At være det første joint degree-program mellem USA og Japan lægger dette program stor vægt på betydningen af ​​at lære om både de vestlige og ikke-vestlige perspektiver for at nærme sig internationale studier i global forstand. Det vil dyrke globalt orienterede ledere, som kan tage aktive roller på den internationale scene.

Programoversigt:

Fællesuddannelser er samarbejdsvillige grader, der tilbydes af to forskellige universiteter med uddannelses- og studiestøttesystemer designet til at udvikle kandidater, hvis færdigheder og viden er efterspurgte. Dette nye og spændende program giver eleverne mulighed for helt at fordybe sig i kulturer og læringsmiljøer i Japan og USA, RU og AU. Mens du deler indholdet af GS-kurset på RU og IR-kurset på AU, vil eleverne også tage kohortklasser sammen med AU-hjemme studerende på både RU og AU.... [-]


Bachelor of Arts i Internationale Relationer - Globale Studier Major (GS)

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Japan Kyoto

I dagens verden er næsten alle spørgsmål globale og komplekse. En evne til at forstå og analysere globale anliggender fra et tværfagligt perspektiv vil være afgørende, uanset hvad du forfølger i fremtiden. Global Studies Major er designet til at give eleverne de færdigheder og viden, der skal lykkes i den globaliserede verden. [+]

College of International Relations har til formål at hjælpe eleverne med at udvikle de færdigheder og viden, der er væsentlige i vores hurtigt skiftende globaliserede verden: kreativitet, evnen til at tænke og handle globalt, sprog og kommunikationsfærdigheder og forståelse for forskellige kulturer.

Programoversigt:

Programmet er designet til at være fleksibelt, hvor de studerende kan designe deres læringsprogrammer baseret på deres interesser og karrieremål. I det første år tager eleverne en række indledende og grundkurser samt akademiske færdigheder kurser, der udvikler grundlag for deres studier. Fra andet år starter eleverne deres studie af kerne- og områdestudier kurser fra listen nedenfor. Andetårsstudenter deltager også i den praktiske Global Simulation Gaming, en klasse sammen med japansk-baserede studerende. De fortsætter med at uddybe deres studier i det tredje år, især gennem det forskningsfokuserede Advanced Seminar, inden de skriver deres afhandling i deres fjerde år.... [-]


Bachelor of Arts i politikvidenskab - samfunds- og regionalpolitikstudier Major (CRPS)

på universitet Fuldtid 4 år September 2019 Japan Osaka Kyoto + 1 mere

College of Policy Science blev oprettet i 1994 som reaktion på et voksende behov for en tværfaglig tilgang til løsning af de stadig mere komplekse spørgsmål i samfundet og er nu et af de førende centre i studiet af politik i Japan. [+]

College of Policy Science blev grundlagt i 1994 som et reaktion på et voksende behov for en tværfaglig tilgang til løsning af de stadig mere komplekse samfundsmæssige problemer. Policy Science er et akademisk felt, der søger at klarlægge årsagerne til disse sociale problemer og udforske løsninger på måder, der tilfredsstiller det maksimale antal medlemmer eller interessenter i samfundet.

Programoversigt:

Nøje formulerede, velimplementerede politikker har beføjelse til at omdanne folks liv. Studerende i politikvidenskab lærer at frigøre den magt ved at kombinere avanceret akademisk viden i flere discipliner med fokus på at løse virkelige problemer. Spørgsmål som fattigdom, demografiske skift, urbanisering og miljøforandringer er anerkendt som globale udfordringer, men de kræver alle lokalt stillede svar. Politisk videnskab forbinder de globale og lokale, dyrkende avancerede praktikere med at levere kreative løsninger, som tilfredsstiller alle interessenter.... [-]


Bachelor of Engineering-Information Systems Science and Engineering Course (ISSE)

på universitet Fuldtid 4 år April 2019 Japan Kusatsu Kyoto + 1 mere

Studerende i Informationssystemer Videnskab og Teknik Kurset udvikler de informationssystemer tekniske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde overalt i verden og bringe fantasi og teknisk kompetence til enhver form for projekt og organisation, samtidig med at de opretholder de kraftfulde fordele ved deres egne unikke personligheder og kulturer. Programmet lægger grunden til tekniske og tekniske kompetencer til at arbejde fleksibelt med løbende udviklende hardware, software og brugernes behov. [+]

Moderne informationssystemer udvikles af forskellige internationale hold fra mange lande; Politiske og kulturelle grænser er ikke længere grænser. Uddannelsens hovedfokus inden for Informationssystemer og ISSE er at uddanne folk, der kan arbejde i denne hurtigt udviklede tekniske verden, som holdmedlemmer, som innovatorer og som ledere.

Programoversigt:

Studerende i Informationssystemer Videnskab og Teknik Kurset udvikler de informationssystemer tekniske færdigheder, der er nødvendige for at arbejde overalt i verden og bringe fantasi og teknisk kompetence til enhver form for projekt og organisation, samtidig med at de opretholder de kraftfulde fordele ved deres egne unikke personligheder og kulturer. Programmet lægger grunden til tekniske og tekniske kompetencer til at arbejde fleksibelt med løbende udviklende hardware, software og brugernes behov.... [-]


Videoer

AY2016 Introduction of the Ritsumeikan Academy

Students' Voice

A Day with Our Students

English-medium Undergraduate Programs, [International Relations]

English-medium Undergraduate Programs, [Policy Science]

English-medium Undergraduate Programs, [Information Science and Engineering]

Kontakt
Besøgsadresse
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kyoto, Kyoto Prefecture, JP
Sociale medier
Besøgsadresse
Osaka, Osaka Prefecture, JP