Ritsumeikan University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Hvorfor vælge engelsk-mellem-bacheloruddannelser på Ritsumeikan University ?

Engelskbaserede bachelorprogrammer giver adgang til forskellige akademiske kurser for studerende uden eller begrænset japansk sprogfærdighed.

Efter tilmelding vil internationale studerende have mulighed for at lære japansk i / uden for læseplanen.

Studentdiversitet er et af de mest attraktive træk ved RU. I 2019 studerer 2441 gradssøgende internationale studerende fra 66 lande i vores kandidat- og bacheloruddannelser. RU giver dig altid mulighed for at møde studerende fra hele verden og forskellige kulturer. Studentdiversitet gør dit universitetsliv spændende og bidrager til dine frugtbare akademiske aktiviteter i Japan.

Ritsumeikan University har fire campus i Kansai regionen. Engelsk-mellem-bacheloruddannelser tilbydes på tre af disse campus. Global Studies Major og Joint Degree Programmet er baseret på Kinugasa Campus i nordvest Kyoto City. Samfunds- og regionalpolitikstudier Major og Global Liberal Arts er baseret på Osaka Ibaraki Campus, som åbnede i 2015 i Ibaraki City, Osaka Prefecture. Informationssystemer Videnskab og Teknik Kurset er baseret på Biwako - Kusatsu Campus i Kusatsu City, Shiga Prefecture. De tre byer er inden for rækkevidde af hinanden. Kyoto til Ibaraki (Osaka) og Kusatsu (Shiga) tager kun 20 til 30 minutter med tog.

Ritsumeikan University har studier i udlandet med mere end 120 universiteter i 32 lande og regioner. Studerende opfordres til at deltage i studier i udlandet programmer eller feltarbejde i udlandet afhængigt af deres store og akademiske områder. Derudover driver RU DualPrograduatexamen (DUDP), hvor studerende kan opnå bachelorgrader fra både RU og allierede universiteter.

RU byder på mange programmer som frivillige aktiviteter uden for campus, praktikophold, pædagogiske aktiviteter på campus og forskellige former for klubber og cirkler, der drives af eleverne. Internationale studerende med en studerende Visa kan ansøge om studieundervisning stipendier. Indkvartering i en møbleret lejlighed eller off-campus sovesal er tilgængelig for studerende uden tidligere erfaringer i Japan. Dette giver engelsk-mellem-bacheloruddannelserne studerende et godt miljø at koncentrere sig om deres studie og den daglige kommunikation med andre studerende.

- Undervisningsreduktionsordning

Nedenfor er der information om undervisningsreduktionsordningen for 2020-indlæggelser.

 • 100% undervisning afkald
 • 50% undervisningsreduktion
 • 20% undervisningsreduktion

Undervisningsreduktionen tilbydes oprindeligt i et år, baseret på elevernes optagelsesevaluering. I andet og efterfølgende år tildeles undervisningsreduktionen baseret på elevernes karakterer i det foregående studieår. Dette stipendium kan ændres så Ansøg så tidligt som muligt.

Ritsumeikan University et overblik

 • Ritsumeikan University blev udvalgt af den japanske regering som en af universiteterne for "Top Global University Project" i 2014. Udvalgte universiteter skal aktivt fremme globalisering blandt japanske universiteter.
 • Grundlagt i 1900 , har Ritsumeikan en historie på næsten 120 år.
 • RU er et integreret universitet med 16 gymnasier og 22 graduate schools.
 • Vi har 4 campuser i Kyoto City, Kyoto præfektur, Kusatsu City, Shiga Prefecture og Ibaraki City Osaka Prefecture .
 • RU har et verdensomspændende alumni netværk med 24 oversøiske filialer.
 • 2441 grad-søger internationale studerende fra 66 lande, plus 180 ikke-internationale studerende fra 27 lande.
 • RU blev rangeret nr. 1 for de mest udenlandske fakultetets medlemmer i et japansk universitet.
 • RU har et globalt netværk af 441 partnerinstitutioner verden over. Vi har også studier i udlandet med 137 universiteter i 30 lande og regioner.
 • 99% af de internationale studerende i engelsk-mellem-bacheloruddannelserne, der ansøgte om stipendier, modtog finansiel støtte.
 • Mere end 95% af de internationale kandidater fik med succes job.
 • RU blev placeret nr. 3 i QS Graduate Employability Rankings 2015 (Pilot) blandt japanske private universiteter.
 • RU har 450 studieklubber og cirkler af enhver art, herunder sport, kunst, japansk kultur og alt imellem.
 • RU blev rangeret nr. 1 i opdragsforskning fra private brancher landsdækkende.

Placeringer

Kyoto

Address
56-1 Tojiin Kitamachi, Kita Ward, Kyoto, Kyoto Prefecture 603-8577, Japan
Kyoto, Kyoto-præfektur, Japan

Osaka

Address
Osaka, Osaka-præfektur, Japan

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig