International College of Liberal Arts - Yamanashi Gakuin University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Eller liberal kunst uddannelse er derfor, vi har brug for nu?

Grundlæggende om uddannelse i ICLA er
Det er liberale kunst.
Essensen af ​​den liberal kunst typen uddannelse
I stedet fokus på specialiserede områder
Der er at lære en lang række områder.

Læseplanen, humaniora og liberale kunst, samfundsvidenskab, numerisk ræsonnement, er blevet opdelt i naturvidenskab, sundhed og fysiske uddannelse fem vidensområder. Ved at sammenkæde og integrere viden fra de forskellige områder, vi vokser personale med en høj grad af frihed uden fokus om et bestemt luftfartsselskab valg. Med henblik på det internationale samfund er den fase af fremtidens aktivitet, de fleste af de klasser foregår på engelsk. Engelsk er også internationalt anerkendt som et andet fremmedsprog i et land, der ikke har engelsk som modersmål. Derfor, fra indgangen til sender et levende på sovesalen på campus, har dem fokusere på beherskelse af engelsk.

Liberale kunst ICLA Hvad er forskellen?

Erfaringer og af lærere, der har indsamlet fra hele verden
Et højt kvalitetsniveau,
Udenlandske videnskabelige medarbejdere mere end 80% af fuld tid fakultet

Og den lektie af de små klassestørrelser
Høje niveauer af udenlandske lærere

Standard antal elever pr klasse 1 akademisk år kapacitet på 80 personer 20 personer eller mindre. Student-til-fakultet forholdet er højst 12: vil være interaktiv (studerendes deltagelse) lektion i ét. Udenlandske videnskabelige medarbejdere er adopteret fra hele verden samt USA og Storbritannien kun har tiltrukket top talent med erfaring undervist på kandidater, eller dem fra University of berømte skoler rundt om i verden. Desuden er Akademisk engelsk program, der består af medlemmer, som forstår vigtigheden af ​​andetsprog læringsteori for de japanske studerende, som ikke har engelsk som modersmål. Disse Derfor er det muligt at lære, der er egnet til hver elev, og derefter besked på at gå for virksomheden lektion. Mens røre på en række forskellige discipliner, som de studerende er vippet lidenskaben (lidenskab), og er er også muligt et miljø rolle for universitetet til at levere som institution, såsom talent og lidenskab skærer til enhver tid. I en diskussion format i stedet foredraget format ICLA, studerende primært for at lære, ledere, hvis utilstrækkelig forståelse, mens du ser situationen er Yuki og selvfølgelig korrektion.

Og sovesal af state-of-the-art faciliteter
Tværfaglig pensum

Lært i klasseværelset med en state-of-the-art faciliteter ved verdenskendte arkitekt Toyo Ito design, vi lever i state-of-the-art studerende sovesal (1 klasse boarding). Også udenlandske studerende og udvekslingsstuderende bor i samme sovesal, altid inkluderet udenlandske studerende i en gruppe. Derved bliver livet for syltede engelsk på én dag, også tillægger lære en ny fantasi grundet kommunikation mellem forskellige kulturer. Funktioner af liberal arts stil uddannelse er "tværfaglig læseplan". Humanistiske uddannelse, social videnskab, numerisk ræsonnement, der ud over vidensområde naturvidenskabelige, er der også en ICLA I Japan forskningsprogram. I vidensområde, har det udvidet området fra kunst såsom musik og maleri op til kampsport. Japan Shakuhachi og koto i undersøgelsen, over et stort område, såsom kalligrafi, blomster-te ceremoni, kurser og workshops antallet af hele handler også om 140. Mens oplever disse udforske de "skillevejen mellem viden", intuition og fantasi, det fremmer en bred vifte af synsfeltet.

Otte af de funktioner, du ønsker at vælge den ICLA internationale liberal kunst bachelor

punkt 1 amerikansk stil liberale kunst-baseret undervisning

Lær en bred vifte af discipliner uden for genren

Liberale kunst snarere end at koncentrere sig om et af de kurser, du vil lære det faglige i en lang række områder. Derved kan vi dyrke en rig sensibilitet og udtryk kraft agnostiske stereotyper. Derefter humaniora og liberale kunst, samfundsvidenskab, numerisk ræsonnement, naturvidenskabelige, på udkig efter deres egne muligheder for frit valg af fag fra området med fem, der består af et sundheds- og fysisk uddannelse, finder vi ting, der er egnede til deres egne evner. Vi tilstræber at internationale der kan reagere på samfundet til at sprede.

punkt 2 i de fleste klasser tilbydes på engelsk

Omkring 80 procent af fuld tid fakultet medlemmer er udenlandske statsborgere

I fuld tid fakultet medlemmer er udenlandske statsborgere omkring 80 procent af den internationale liberale kunst bachelor, vil de fleste af de klasser foregår på engelsk. Lær de meget akademisk engelsk færdigheder gennem at lære at multilateralt på engelsk og iført evnen til at kommunikere på grund af akademisk engelsk.

punkt 3 Intensivt engelsk program EAE

Akademisk engelsk EAE

Engelsk er et intensivt program til at bære den engelske kraft, der er nødvendig for klasser og studere i udlandet på engelsk. Vi har etableret et system, hvor én person kan være rimelig sikker på, at niveauet op. Og intensiv lære EAE fra det første år. Udfør hver af klassificeringen i henhold til niveauet af studerende, læsning, skrivning, lytte, og generelt forbedre de generelle kompetencer i almindelighed, såsom at tale i et af de emner.

punkt 4 udlandsophold i et år er nødvendig

En bred vifte af studier i udlandet

I ICLA, indgået et samarbejde med universiteter i 28 skoler i udlandet, har det vedtaget en udvekslingsstudent system, der kan arbejde hårdt for at studere uden undervisning byrde. Studieophold i udlandet information kan findes over et stort område, men det er ikke fast kun den engelsktalende verden. Det er også i befolkningen i ikke-engelsktalende lande, der ikke er engelsk som modersmål, fordi muligheden for at tage en meddelelse, at stigninger ventes i de kommende af det internationale samfund på engelsk.

punkt 5 lille interaktiv undervisning af

Fokus på kommunikation med lærere

Forholdet mellem lærere og elever at skabe et læringsmiljø med små grupper 1:12. Det lille antal mennesker-systemet, kommunikation mellem de studerende, såvel som afstanden mellem lærere og elever er tæt også vil blive nøje. Hvis det er tilfældet lærere kan ringe i fornavnet på den studerende, bør det være tætheden af ​​mørke lektion i engelsk. Små klasser til niveau op i engelsk er uundværlig.

punkt 6 kritisk, kreativ, selvbærende, beherske den globale (CCIG) Tænkning

Tænker at læse på bagsiden af ​​ting

Gennemgå, at det er en kritisk tanke, at han har ret igen, skal du sørge for, at der ikke er fejl. Det er en kreativ er den energi til at dyrke deres viden. Og autonom global tankegang er at dyrke den internationale forstand.

punkt 7 pensum på tværs af skrivning program Skrivning-Across the Curriculum; WAC

Lær kommunikationsevner ved tænkning og engelsk

Studerende om en af ​​de udfordringer, tema, er et program, der konsekvent til eksamen for at oprette en rapport på engelsk og japansk på temaet løbende. Tema vil vælge en fra standard temaet for den 12. ICLA var forberedt. Derudover er det også muligt at vælge dit eget tema af de studerende selv i tillæg til det. Det er ved rapportering vil arbejde støt samtidig opnå vejledning og rådgivning af instruktøren og sprog Learning Center (LAC) hører rådgiver.

Oplev samfundslivet af de studerende på det punkt 8 nyeste studerende sovesal

Rich kollegieværelse liv international

1 år efter indlæggelsen, det har sovesal alle er obligatorisk. Fordi det er den studerende sovesal lever også studerende fra udlandet, bliver det engelske syltede lige fra morgen til aften. Værelserne er dybest set privat rum. Sovesalene har kommunikationsrum, således at hver af de studerende med hinanden kan udveksle af høfligheder er sikret. Dag-til-dag udvekslinger med udenlandske studerende, bør tilfalder fremtiden.

Det bliver de menneskelige ressourcer, der er opnået fra verden.

Nu ville det være, hvad slags menneskelige ressourcer i det internationale samfund er på udkig efter?

At der er en høj grad af kommunikation og præsentationsteknik i både japansk og engelsk flydende engelsk er tale. Vær kritisk, kreativ, er autonom Global (CCIG) tænker kraft forudsat. At du forstår den grundlæggende viden om økonomi og forretning. Det vil blive overvejet, såsom at du har en forståelse og kendskab til de forskellige kulturer og fremmedsprog.
I ICLA liberal arts uddannelsesprogram, det tillægger erhverve uddannede og mening at blive en menneskelige ressourcer, der er opnået fra verdens fremtid.

Efter endt uddannelse, globale aktivitet.

EAE (Akademisk engelsk) og gennemført klasser i engelsk, i en undersøgelse i udlandet campus liv og 1 års de udvekslingsstuderende Du kan bære den engelske kraft højt niveau, herunder de engelske kommunikationsfærdigheder på arbejdspladsen. Gennem liberale kunst typen læseplan, der dækker en meget bred vifte af områder, det tillægger erhverve den holdning at leve med det høje niveau af almen uddannelse for at finde de områder, som jeg pour lidenskaben fremtiden. Efter endt uddannelse, kan du være aktiv i den fase af en lang række internationale samfund til de våben en global forstand, at du lærer. Hertil kommer, går vi videre til graduate skole også herunder oversøisk vil også blive opfordret til at modtage undervisning af flere områder af ekspertise.

Menneskelige ressourcer med en global tankegang verden venter.

Japan unik og udviklet Garake (Galapagos Mobile) havde en høj grad af teknologi og ydeevne, men verden standarden er blevet afløst af smartphone (smartphone) ikke vant til. Det skal næres en global tankegang med henblik på at være aktiv i verden. Uanset hvor studerer engelsk, selv at lære de frie kunster, er den sande opfattelse af verden ikke praktiseres i fremmede lande ud af Japan anses for at ikke at holde sig til kroppen. Studieophold i udlandet med henblik på at gøre dette har vi en stor betydning. Først at opleve verden ud i udlandet. Et år ville være at give os en stor drøm og retningen af ​​stien til den efter Kimi graduering. Efter endt uddannelse, fast Fumishime Jorden i dine egne fødder, du vil, at du er i samfundet, der har evnen til at tage skridt til at gå flyve overalt i verden. World er den modstander, vil destinationen være i det uendelige.

Graduering af optagelsen

1 år

Internationale liberale kunst studerende, der har bestået bachelor (ICLA) vil blive optaget i den studerende sovesal (private værelser), der er inden for alle campus.

2 år

Studieophold i udlandet er obligatorisk for et år (det andet år eller tredje år).
Det gør brug af udvekslingsprogrammet af værtsinstitutionen at studere i udlandet.

Tre år

Engelsk lært i 1:59 år viden kraft, er tænkning solidt forankret, skuffen af ​​den uddannede vil blive forøget med mere og mere.

4 år

Grad opnået når dimitterede fra den internationale liberal kunst bachelor (ICLA) planlægger en "Bachelor (International Liberal Arts) (Bachelor of International Liberal Arts)".

Field of international udveksling

Da den studerende sovesal er sovesal også udveksle studerende fra udlandet, vil du ønsker at opleve på daglig basis den internationale udveksling under sit ophold i Japan. Når der indsamles kun i japanerne vil kun tale med japansk. International Dette kollegieværelse er en once-in-a-lifetime miljø for iterativ indlæring af engelsk af EAE (Akademisk engelsk) for at lære i ICLA. Derudover uddanner vi en dramatisk engelsk i en kort periode i at drage fordel af LAC (Language Learning Centre).

Studere i udlandet i et år

De studerende er blevet forpligtet til at studere i udlandet i et år. Denne undersøgelse i udlandet skyldes udvekslingsprogrammer med partneruniversiteter, hvis en person fra denne fakultet har studeret i udlandet, vil være studerende på en person fra Det Forenede Kongerige eller af universitetet som udvekslingen kommer til at lære at dette fakultet. Det er ikke til at bære en særskilt undervisning, mens han studerede til dette. At studere i udlandet destination er også det land, universitetet, at ikke-engelsk som modersmål, kan den anden også lære ordene i landet, er til at bære en meget global sensibilitet, der ikke kun begrænset til den engelsktalende Hvis du sætter henblik på fremtiden for de forretningsmæssige aktiviteter kan du.

Binding af viden

Engelsk Som overliggende skoleåret også Yuki til dygtighed op mere og mere. I dette tilfælde vil det være at arbejde på dragter kategori til dig selv blandt det akademiske på forskellige områder. Derfor, for at læseplanen tværs skrivning program binde viden gennem en bred vifte af discipliner lært i liberale kunst vil bringe mening. Studerende, det glider ind Koshite lære med naturen en fleksibel måde at tænke på, såsom at koble den højre hjernehalvdel og venstre hjerne.

Graduation kravet enheder er 124 enheder

I hvert årets udgang, men det gør ikke bestemme særlig fremme. For løbet af kurserne er blevet vedtaget på grundlag af den globale standard "kursus nummer (Kursus Number)" system. Studerende sammen med at udføre de planlagte emner af kvaliteten af ​​indholdet lære at udføre den valgte garanti fra umiddelbart efter indlæggelsen, fordi det antages pensum ledelse i betragtning, så det er også kvaliteten af ​​den garanti for Læringsudbytte samtidig tilskynde en trin-for-trin læring .

Placeringer

Kofu

Yamanashi Gakuin University

Address
Yamanashi Prefecture, Japan
Kofu, Yamanashi-præfektur, Japan