Amman Arab University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Amman Arab Universitet (AAU) blev etableret i 1999 som en privat (non-profit) universitet med speciale i studier under titlen "Amman arabisk universitet for kandidatstudier". Det var den første universitet i Jordan for at tilbyde Ph.D. programmer. I 2009 universitetet indrømmede den første plaster på bachelor- degree studerende og dens navn blev ændret til "Amman arabisk universitet".

Universitetet har opnået generel og privat akkreditering ved i Jordan Higher Education Akkreditering Kommissionen (HEAC), og det er et medlem af Sammenslutningen af ​​arabiske universiteter.

Universitetet stræber efter at forbedre kvaliteten af ​​uddannelse og den fokuserer på at give de studerende med den viden og færdigheder til at være aktiv og effektiv medlem i samfundet. En gruppe af forskere og akademikere har etableret universitetet for at være et fyrtårn af viden og til at fungere effektivt med høj integritet på en verdensklasse-niveau. Desuden var der behov fra institutioner for videregående uddannelse for kandidater med fornemme kompetencer til at opfylde nuværende og fremtidige udfordringer.

Amman arabisk universitet har leveret de lokale og nationale markeder med fremtrædende og kvalificerede kandidater. Det samlede antal studerende, der er blevet uddannet fra University i alle programmer overstiger 7000.

Vi har 90 fremtrædende fuld tid fakultet medlemmer, der har taget eksamen fra velrenommerede universiteter og 522 studerende og 449 kandidatstuderende.

Universitetet ligger på Jordan Street-Mobis med en fantastisk udsigt over Amman (hovedstaden), Al-Balqa, og Jerash. Universitetet er bygget på 122 tønder land og bygningerne på universitetet er formuleret og blandes med originalitet og modernitet, og placeringen er omkring 12 km nord for hovedstaden Amman. Universitetet er moderne i form af faciliteter og ressourcer til at opfylde de behov, undervisning og forskning.

Mission og Vission

VISION:

Et godt kendt lokalt og regionalt universitet for undervisning af høj kvalitet, forskning og samfundstjeneste.

MISSION:

At producere kandidater, der er kritisk tænker, kreative og livslang lærende og udstyret med de færdigheder og viden, så de kan konkurrere på markedet og blive ledere i deres lokalsamfund, at fremme forskning og innovation af fakultetet og de studerende og sprede resulterende viden, at fremme løbende forbedringer kvalitet, og til at opbygge et effektivt partnerskab med lokalsamfundet.

Placeringer

Amman

Address
Amman Arab University
PO Box 2234
Jordan Street-Mobis

Amman, Amman Governorate, Jordan