Læs den officielle beskrivelse

Yarmouk University

Vision

Lederskab og ekspertise inden for områderne uddannelse og videnskabelig forskning og samfundstjeneste, Yarmouk Universitet for at indtage en fremtrædende plads jordansk, regionalt og globalt.

besked

Udarbejdelsen af ​​videnskabelige kompetencer i forskellige viden og videnskab felter ved at levere uddannelse af høj kvalitet, og produktionen af ​​videnskabelig forskning kreativt tjene samfundet og bidrage til at opbygge en videnbaseret økonomi ved at skabe et stimulerende fagligt miljø for kreativitet og, gennem tanke-, udtryk, og at reagere på kravene i samfundet og videnskabelig udvikling.

700x450-afgrøde-90-20140318_101533-2

Dom værdier af universitetet

Succesen af ​​universitetets strategiske plan for at identificere et sæt styrende værdier, der repræsenterer den grundlæggende forudsætning regulerer adfærd for børn af universitetets alle kræver, men blot at identificere de værdier den længere tilstrækkeligt i sig selv til at opnå den plan, det må være for de værdier af operationer er igangværende konsolidering med henblik på at skifte fra rene slogans til kraftfulde og indflydelsesrige handlinger og et solidt grundlag for handel med alle universitetets niveauer. De Academic Excellence Formand akseværdier af det regerende universitetet, og disse værdier er en. Socialt og moralsk engagement: Yarmouk University søger at opnå de højeste sociale og moralske engagement niveauer, og konsolideringen af ​​mådehold og værdierne om lighed i overensstemmelse med læren af ​​religion de Høje religion, skikke og traditioner i de arabiske heste, øverste menneskelige idealer.

  1. Affiliation: University stræber efter at opnå den højeste nationale tilhørsforhold oprigtig til sine elever og ansatte niveauer ved: at styrke den nationale ånd, og sætte den offentlige interesse over alle personlige interesser.

  2. World Vision: University vedtager en global vision med hensyn til internationale humanitære principper og standarder, og søger at interagere positivt med alle kulturer, og åbne dørene for samarbejde med alle internationale universiteter og forskningscentre i topkvalitet.

4.. Rummelighed: Universitetet søger at opnå rummelighed i integration af forskellige former for viden, og udvidelsen af ​​tværfaglige forskningsinteresser fokuserer på dem.

5.. Kvalitet: Universitetet er forpligtet til højt niveau uddannelsesmæssige standarder, altid søger at udvikle den pædagogiske proces, videnskabelig forskning og samfundstjeneste i overensstemmelse med den højeste kvalitet og kvalitetsniveau.

6.. Beløn ​​fremragende præstation og ansvarlighed: Universitetet mener, at positiv adfærd og ekspertise for alle medlemmer af universitetets samfund skal understøttes af universitetets planer om at belønne fremragende præstation for deres ansatte. Ligeledes vil universitetet gøre systemet ansvarlighed for arbejdstagere, især de akademiske og administrative ledere.

7.. Gennemsigtighed og akademisk frihed: Universitetet opfordrer åbenhed og samspil med andre, og understreger interessen for retfærdighed, videnskabelig redelighed og værdierne frihed.

8.. Decentralisering: Universitetet tror på nødvendigheden af, at alle parter til at deltage i universitetets beslutningstagning og vedtagelse proces. Dette opnås gennem en styrkelse af beslutningerne om niveauerne af afdelinger, gymnasier og administrative enheder og studerende. Universitetet understøtter tendensen til mere decentralisering i beslutningsprocessen og tage.

9.. En uddannet institution: Universitetet mener, at der kun kan opnås konkrete fremskridt ved at justere universitetets praksis for at imødekomme udviklingen i moderne videnskab og teknologi og dens anvendelsesmuligheder inden for undervisning og videnskabelig forskning.

700x450-afgrøde-90-received_1697429547196228
Programmer undervist i:
Engelsk
Arabic (Jordan)

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Yarmouk University

Dette program sigter mod at give de studerende den teoretiske og praktiske viden i de arkæologiske, biologiske og sociale aspekter af studiet af mennesker. Ud sigter den ... [+]

Generelle oplysninger af programmet:

Undervisning Sprog: Arabisk Credit Timer: 132 Varighed af undersøgelse: 4 år

Program beskrivelse

Dette program sigter mod at give de studerende den teoretiske og praktiske viden i de arkæologiske, biologiske og sociale aspekter af studiet af mennesker. Ud sigter den til at introducere de studerende til forskellige kulturer og samfund. Kurserne undervises i programmet er designet til at give de studerende teoretisk og praktisk erfaring i de arkæologiske, biologiske og sociale aspekter af den disciplin, der beskæftiger sig med studiet af menneskets og hans kultur. Afdelingen har specialiseret laboratorier til undersøgelse og behandling af skeletrester. Det har foretaget mange undersøgelser i forbindelse med den jordanske samfund og dets kultur og deltaget i mange forskningsprojekter med nationale og internationale institutioner.... [-]

Jordan Irbid
September 2019
Arabic (Jordan)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yarmouk University

Programmet sigter mod at hjælpe eleverne med at udvikle sproglige og litterære færdigheder i arabisk sprog, at give de studerende mulighed for at sætte pris på det arabis ... [+]

Generelle oplysninger af programmet:

Undervisning Sprog: Arabisk Credit Timer: 132 Varighed af undersøgelse: 4 år

Program beskrivelse

Programmet sigter mod at hjælpe eleverne med at udvikle sproglige og litterære færdigheder i arabisk sprog, at give de studerende mulighed for at sætte pris på det arabiske sprog og den arabiske islamiske arv, og at gøre det muligt for kandidater til at opfylde behovene hos nationale marked, om i undervisningen erhverv eller andre områder.

Bachelor Degree Krav til programmer undervises i arabisk

Obligatoriske Krav: (12 Cr Hr..) Som følger

Alle nye studerende skal tage det niveau eksamen for arabisk sprog, engelsk og it-færdigheder. Studerende, der undlader at lykkes i nogen af ​​disse eksamener er forpligtet til at tage følgende ekstra forudsætning kursus (099):... [-]

Jordan Irbid
September 2019
Arabic (Jordan)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yarmouk University

Dette program fokuserer på grundlaget for arkæologi og dens betydning i studiet af regionens historie og gamle civilisationer. De udbudte kurser på afdelingen handlen med ... [+]

Generelle oplysninger af programmet:

Undervisning Sprog: Arabisk Credit Timer: 132 Varighed af undersøgelse: 4 år

Program beskrivelse

Dette program fokuserer på grundlaget for arkæologi og dens betydning i studiet af regionens historie og gamle civilisationer. De udbudte kurser på afdelingen handlen med afklaring af udvikling og principperne for arkæologi og dens betydning i studiet af regionens historie og gamle civilisationer gennem materielle levn. Eleverne lærer at identificere de gamle civilisationer i regionen, de særlige kendetegn ved deres arkæologiske rester, og den måde, disse rester er dateret, analyseres og undersøgt. De videnskabelige medarbejdere på instituttet foretage udgravninger og feltprojekter i arkæologiske udgravninger, som normalt gennemføres i samarbejde med udenlandske universiteter og institutioner. ... [-]

Jordan Irbid
September 2019
Arabic (Jordan)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yarmouk University

Dette program sigter mod at udvikle viden og færdigheder i kulturarv og dens bevarelse. Studerende, der studerer dette program forventes at have viden inden for kulturarv ... [+]

Generelle oplysninger af programmet:

Undervisning Sprog: Arabisk Credit Timer: 132 Varighed af undersøgelse: 4 år

Program beskrivelse

Dette program sigter mod at udvikle viden og færdigheder i kulturarv og dens bevarelse. Studerende, der studerer dette program forventes at have viden inden for kulturarv og de forskellige tilgange til vedligeholdelse og forvaltning af kulturelle ressourcer. Hertil kommer, at de studerende forventes at kunne arbejde på museer eller andre organisationer, der beskæftiger sig med forskellige områder af vedligeholdelse og forvaltning af kulturarv ressourcer.

Bachelor Degree Krav til programmer undervises i arabisk

Obligatoriske Krav: (12 Cr Hr..) Som følger ... [-]
Jordan Irbid
September 2019
Arabic (Jordan)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yarmouk University

Programmet giver de studerende med uddannelse af høj kvalitet og de nødvendige tekniske færdigheder i datalogi at være i stand til at give samfundet med de nødvendige tje ... [+]

Generelle oplysninger af programmet:

Undervisningssprog: Engelsk Credit Timer: 134 Varighed af undersøgelse: 4 år

Program beskrivelse

Programmet giver de studerende med uddannelse af høj kvalitet og de nødvendige tekniske færdigheder i datalogi at være i stand til at give samfundet med de nødvendige tjenester, for studerende i henhold til behovene i Jordan, nabolandene og andre dele af verden, herunder de udviklede lande, til bygge bånd til lokalsamfundet for at være i stand til at tilfredsstille deres behov, og endelig at levere konsulentydelser til industrisektoren og lokale virksomheder.

Curriculum

Studieplanen for datalogi leveres af følgende afdelinger af informationsteknologi og Computer Sciences fakultet: Datalogisk Institut Computer Information Systems Department IT systemer Institut Net- og Informationssikkerhed Institut Software Engineering Department Det mindste antal kredit timer kræves for at tildele en bachelorgrad i fakultetet er (134) kredit timer Hemmeligt af reglerne for tildeling af bachelorgrad i Yarmouk Univ. Nej (2) i 1991 udstedt i henhold til vedtægter for tildeling af videnskabelige grader i Yarmouk Univ. Nej (118) i 2003 Accepten af ​​studerende følger universitetets regler og reglerne i hvert semester i henhold til vedtægter for studerende accept i Yarmouk University. ... [-]
Jordan Irbid
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yarmouk University

Dette program giver kurser i sprog, lingvistik, litteratur, litteraturvidenskab, oversættelse, og skrivning. Den sigter mod at opnå skelnen i undervisning, forskning og t ... [+]

Generelle oplysninger af programmet:

Undervisningssprog: Engelsk Credit Timer: 132 Varighed af undersøgelse: 4 år

Program beskrivelse

Dette program giver kurser i sprog, lingvistik, litteratur, litteraturvidenskab, oversættelse, og skrivning. Den sigter mod at opnå skelnen i undervisning, forskning og tjenester for studerende ved at tilbyde højt niveau eksamen dygtige generationer af studerende, der besidder videnskab, viden og evnen til at håndtere moderne udvikling og til at konkurrere på de lokale og regionale niveau.

Curriculum

Studerende er tildelt en bachelorgrad i engelsk sprog og litteratur ved afslutningen af ​​følgende kurser: A. University Krav (. 27 Cr Hr.)... [-]

Jordan Irbid
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yarmouk University

Dette program fokuserer på både de teoretiske og praktiske aspekter af telekommunikation engineering. Sammenlægning 167 kredit timer, tilbyder vi en ingeniør program, der ... [+]

Generel information om programmet

Undervisningssprog: Engelsk Credit Timer: 167 Varighed af undersøgelse: 5 år

Program beskrivelse

Dette program fokuserer på både de teoretiske og praktiske aspekter af telekommunikation engineering. Sammenlægning 167 kredit timer, tilbyder vi en ingeniør program, der giver færdigheder i de grundlæggende begreber i elektroteknik, matematik, naturvidenskab, ud over analog og digital kommunikation. Specialiserede og avancerede emner inden for telekommunikation er også tilbydes som trådløs kommunikation, satellitkommunikation, mikroovn, antenner, datakommunikation, computernetværk, digital signal programmering osv .Den program tilbyder en Engineering grad udstyret med de praktiske erfaringer, der er nødvendige for succes i telekommunikationsindustrien , regeringen tjeneste, eller ph.d.-skoler.... [-]

Jordan Irbid
September 2019
Engelsk
Fuldtid
5 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yarmouk University

Programmet sigter mod at lære eleverne kunsten at skrive artikler og rapporter og hvordan man producerer professionelle tidsskriftsartikler og rapporter. Komponenterne i ... [+]

Generelle oplysninger af programmet:

Undervisning Sprog: Arabisk Credit Timer: 132 Varighed af undersøgelse: 4 år

Program beskrivelse

Programmet sigter mod at lære eleverne kunsten at skrive artikler og rapporter og hvordan man producerer professionelle tidsskriftsartikler og rapporter. Komponenterne i pensum fokuserer på behovene i det lokale og regionale marked. Studieordningen indeholder en praktisk uddannelse komponent, som gennemføres via avisen af ​​fakultetet for Journalistik ”Sahfat Al Yarmouk, som er udstedt ugentligt og fungerer som et laboratorium for studerende at få deres skriftligt og erhvervserfaring.

Bachelor Degree Krav til programmer undervises i arabisk... [-]

Jordan Irbid
September 2019
Arabic (Jordan)
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Yarmouk University

Dette program giver en høj standard uddannelse for folk at arbejde professionelt i rejse- og turistbranchen. Det forsyner rejser og turisme turist marked med kvalificered ... [+]

Generelle oplysninger af programmet:

Undervisningssprog: Engelsk Credit Timer: 132 Varighed af undersøgelse: 4 år

Program beskrivelse

Dette program giver en høj standard uddannelse for folk at arbejde professionelt i rejse- og turistbranchen. Det forsyner rejser og turisme turist marked med kvalificerede menneskelige ressourcer på forskellige niveauer, og opfordrer eleverne til at kommunikere effektivt i multikulturelle miljøer.

Curriculum

Studerende er tildelt en bachelorgrad i Tourism Management efter afslutningen af ​​følgende kurser: A. University Krav (27 Cr. Time.) B. Faculty Requirements (21 Cr.Hr.)

C. Department Krav (84 Cr Hr..): -Compulsory krav (69 Cr.Hr.)... [-]

Jordan Irbid
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk

فيلم جامعة اليرموك