Læs den officielle beskrivelse

AlmaUs historie startede i 1988 med en lille School of Management, som blev det første tegn på en ny generation af chefer for vores unge land. I 1996 blev Almaty School of Managers (ASM), når den første udviklingsstadium blev gennemført, omdannet til International Business Academy (IAB). Og 25 år efter, at jeg blev skabt, gik universitetet ind i den næste udviklingskiral, der gik op - Akademiet fik status UNIVERSITET . Ifølge AlmaUs nye strategi for, at universitetet i 2014 tog et kursus om at skabe en model for et iværksætteruniversitet.

Universitetet krediteres undervisningsstyring af de første kasakhstanske iværksættere, de første MBA- og DBA-programmer i Kasakhstan, de bedste lærere og populære kandidater.

AlmaU kan kaldes en chauffør af Kasakhstan uddannelse, et universitet, der altid er på toppen af ​​uddannelsesmæssige innovationer og fremad, accepterer nye udfordringer og erobrer nye højder. Dette fremgår af adskillige priser fra universitetet.

Almaty Management University er i TOP-3 ranking af de bedste business schools i Central og South Asia ifølge Eduniversal International Ranking Agency (Frankrig); TOP - 3 i nationale rating "Kazakhstans bedste humanitære og økonomiske universiteter", en leder inden for international udvikling og i internetteknologier, der bruger og forfremmer universitetet i internettet i henhold til IQAA ratings - Independent Kazakh Agency for Quality Assurance in Education, Kazakhstan .

AlmaU er et universitet, der skaber betydninger.

Programmer undervist i:
  • Engelsk
  • Russisk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Almaty Management University

Bacheloruddannelserne er faglige videregående uddannelser for perioden fire år med tildeling af "Bachelor" -grad i en bestemt specialitet. På AlmaU er der skoler (fakulte ... [+]

Bacheloruddannelserne er faglige videregående uddannelser, for perioden 4 år med tildeling af "Bachelor" -grad i en bestemt specialitet. På AlmaU er der skoler (fakulteter) inden for de fagområder, der kan mere effektivt og fokusere på at uddanne fagfolk på forskellige områder.

Hvem er dette program tilgymnasieeleverkollegium kandidater

Uddannelse er givet på et af tre sprog: Kasakhsk, Russisk eller Engelsk.

Studieform

fuld tid (efter skole og college) og afstand (efter college for relateret specialitet).

Arbejdsbyrden af ​​programmer måles i kreditenheder.

Til rådighed for studerende:

Klasseværelser med højt teknisk udstyr, computer- og videnskabslokale med gratis internetadgang (herunder Wi-Fi), adgang til det elektroniske bibliotek af de førende videnskabelige og forskningsmæssige tidsskrifter og bøger.Creative Zone AlmaU.SportSpecialitet "Marketing"... [-]
Kasakhstan Almaty
September 2019
Engelsk,Russisk
Fuldtid
4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University