Read the Official Description

AlmaUs historie startede i 1988 med en lille School of Management, som blev det første tegn på en ny generation af chefer for vores unge land. I 1996 blev Almaty School of Managers (ASM), da den første udviklingsstadium blev gennemført, omdannet til International Business Academy (IAB). Og 25 år efter, at jeg blev skabt, kom universitetet ind i den næste udviklingskiral, der gik op - Akademiet fik status UNIVERSITET . Ifølge AlmaUs nye strategi for, at universitetet i 2014 tog et kursus om at skabe en model for et iværksætteruniversitet.

Universitetet krediteres undervisningsstyring af de første kasakhstanske iværksættere, de første MBA- og DBA-programmer i Kasakhstan, de bedste lærere og populære kandidater.

AlmaU kan kaldes en chauffør af Kasakhstan uddannelse, et universitet, der altid er på toppen af ​​uddannelsesmæssige innovationer og fremad, accepterer nye udfordringer og erobrer nye højder. Dette fremgår af adskillige priser fra universitetet.

Almaty Management University er i TOP-3 ranking af de bedste business schools i Central og Sydasien ifølgeEduniversal International Ranking Agency (Frankrig); TOP - 3 i nationale rating "Kazakhstans bedste humanitære og økonomiske universiteter", en leder inden for international udvikling og i internetteknologier ved hjælp af og til fremme af universitetet i internettet i henhold til IQAA ratings - Independent Kazakh Agency for Quality Assurance in Education, Kazakhstan .

AlmaU er et universitet, der skaber betydninger.

Programs taught in:
Engelsk
Russisk

Denne skole tilbyder også:

Bachelor

Almaty Management University

Bacheloruddannelser er faglige videregående uddannelser, for perioden 4 år med tildeling af "Bachelor" -grad i en bestemt specialitet. På AlmaU er der skoler (fakulteter) ... [+]

Bacheloruddannelser er faglige videregående uddannelser, for perioden 4 år med tildeling af "Bachelor" -grad i en bestemt specialitet. På AlmaU er der skoler (fakulteter) inden for de fagområder, der kan mere effektivt og fokusere på at uddanne fagfolk på forskellige områder.

Hvem er dette program til:

gymnasieeleverkollegium kandidater

Uddannelse er givet på et af tre sprog: Kasakhsk, Russisk eller Engelsk.

Studieform - fuld tid (efter skole og kollegium) og afstand (efter college for beslægtet specialitet).

Arbejdsbyrden af ​​programmer måles i kreditenheder.

Til rådighed for studerende:

Klasseværelser med højt teknisk udstyr, computer- og videnskabslokale med gratis internetadgang (herunder Wi-Fi), adgang til det elektroniske bibliotek af de førende videnskabelige og forskningsmæssige tidsskrifter og bøger.Creative Zone AlmaU.SportSpecialitet "Marketing"... [-]
Kasakhstan Almaty
September 2019
Fuldtid
4 år
på universitet
Online
Læs mere på dansk

Welcome to Almaty!

Eduniversal ENG

Student anthem of Almaty Management University