Læs den officielle beskrivelse

Edulink International College Nairobi blev etableret i 2014 og tilbyder fra september 2016 en bred vifte af forretningsmuligheder både på institut og undergraduate niveau, hvilket vil føre til en University of Northampton-tildelt grad.

Universitetet i Northampton, Storbritannien blev givet tilladelse til at samarbejde med Edulink International College, Nairobi ved Kommissionen for Universitetsuddannelse (CUE), Kenya.

Samarbejdet med universitetet i Northampton og Edulink International College er en tilgang til at støtte kenyanske studerende til at nå deres igangværende uddannelsesmål ved at opnå en kvalificeret britisk uddannelse i Nairobi, mens de nyder godt af at ikke rejse udenlandsk og styre den udgift, oversøisk uddannelse bærer.

Vores vision

Vores vision er at være et nationalt anerkendt, omfattende studiecenter, der leverer universitetsuddannelse i verdensklasse gennem et "lille kollegium" læringsmiljø, der tilbyder muligheder for "stort universitet".

Vores mission

Edulink International College Nairobi (EICN) er en multikulturel institution, hvis mission er at bringe undervisning i verdensklasse til Kenya gennem et dynamisk partnerskab med et førende britisk universitet.

  • Vi vil yde excellence ved løbende at forbedre kvaliteten af ​​uddannelse, stipendium og service til vores elever gennem beskæftigelsesorienteret læring og moderne, fuldt udstyrede faciliteter.
  • Alle EICN-kandidater vil lykkes i Øst- og Centralafrika og globalt med hensyn til sikring og skabelse af fremtidig beskæftigelse

Om Edulink Group

Edulink Consultants i en international forretning med hovedkontor i Dubai. Det ejer og forvalter en række højere læreanstalter på 3 kontinenter og forvalter også sundheds- og tandklinikker og et hospital i Dubai. Det er privatejet og professionelt styret. Sundhedsvæsenet i virksomheden blev etableret med en enkelt klinik i 1987, hvorfra den er vokset til at omfatte kirurgiske og tandtekniske specialiteter med gennemsnitligt 6000 patientbesøg pr. Måned. Vores uddannelsesmæssige interesser dateres tilbage til 2005 med oprettelsen af ​​Middlesex University Dubai i samarbejde med Middlesex University London. Dette har blomstret ind i en blomstrende campus, der har givet grundlaget for vores uddannelsesmæssige ekspansion i Asien og Afrika. Vi har nu over 3000 studerende at studere en bred vifte af bachelor-og postgraduate programmer på 3 kontinenter. Vores programmer leveres i partnerskab med 3 britiske universiteter og 2 andre udbydere af kvalitetsundervisning. Vores strategi giver eleverne mulighed for at opnå en identisk kvalifikation til det, der tildeles studerende på hjemmekampusen, men at forblive inden for deres eget regionale miljø, mens de gør det. Vores fremtidige strategi omfatter udvidelsen og udviklingen af ​​både Dubai-baserede sundhedsydelser og internationale uddannelsesafdelinger af vores forretning.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BA

EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programmet leveres omkring en række kerneemner, der giver en solid uddannelse på de væsentlige områder af erhvervslivet. Derudover kan et valgfrit sandwichår i industri / ... [+]

* Edulink International College Nairobi arbejder i partnerskab med University of Northampton, UK Programmet leveres omkring en række kerneemner, der giver en solid uddannelse på de væsentlige områder af erhvervslivet. Derudover kan et valgfrit sandwichår i industri / handel tages i år tre. [-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
3 år
på universitet
Læs mere på dansk
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Hvis din fremtid omfatter at oprette og drive din egen virksomhed, arbejde uafhængigt som freelance rådgiver eller udvikle et online venture mens du studerer, er dette pr ... [+]

* Edulink International College Nairobi arbejder i partnerskab med University of Northampton, UK

Hvis din fremtid omfatter at oprette og drive din egen virksomhed, arbejde uafhængigt som freelance rådgiver eller udvikle et online venture mens du studerer, er dette program designet til at give de viden og beskæftigelsesegnethed, du bliver nødt til at lykkes.

Programmet er praktisk i fokus og giver mulighed for at arbejde på egne forretningsidéer og netværk med iværksættere.

[-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Graden er designet til at supplere mange andre emner, der tilbydes inden for Joint Honors programmet. ... [+]

* Edulink International College Nairobi arbejder i partnerskab med University of Northampton, UK

Graden er designet til at supplere mange andre emner, der tilbydes inden for Joint Honors programmet.

Dette program giver fælles honnør studerende mulighed for at udvikle en forståelse af forretningsmæssige spørgsmål og dækker en række områder som marketing, CRM, grænseoverskridende markedsføring og giver eleverne mulighed for at udvikle salgs- og forretningsudviklingsfærdigheder.

[-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk
EDULINK INTERNATIONAL COLLEGE NAIROBI

Programmet er baseret på en række kernefag og valgfag. Kernemnerne giver en solid uddannelse i de væsentlige erhvervsområder, mens mulighederne giver mulighed for at vælg ... [+]

* Edulink International College Nairobi arbejder i partnerskab med University of Northampton, UK

Programmet er baseret på en række kernefag og valgfag. Kernemnerne giver en solid uddannelse i de væsentlige erhvervsområder, mens mulighederne giver mulighed for at vælge mellem forskellige fag.

Denne tilgang opfylder et bredt spektrum af individuelle interesser og karrieremuligheder og fokuserer ikke kun på viden, men også på udvikling af væsentlige færdigheder, der kræves i erhvervslivet.

[-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Engelsk
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk