Læs den officielle beskrivelse

Vores Vision & Mission

Vision

At være en verdensklasse markedsdrevet universitet of excellence til gavn for samfundet.

Pioneer International University er en markedsstyret universitet i en klasse for sig dedikeret til at uddanne socialt ansvarlige borgere til aktive og engagerede liv så høj kaliber og kompetente ledere i deres erhverv og deres lokalsamfund.

PIU s elevcentreret fakulteter og personale inspirere fagligt kvalificerede studerende fra forskellige baggrunde og alle aldre til at nyde godt af streng videregående uddannelse og faglige udviklingsmuligheder i den dynamiske globale miljø. Dybt forankret i praktisk stipendium og principperne om social retfærdighed udtrykt som etisk bevidsthed, lederudvikling, økonomisk fremgang og civilt engagement, Pioneer International Universitetet opfordrer lokalsamfundet partnerskaber og forberede dens forskellige kandidater til ansvarlige samfundsborgere i et globalt samfund.

Mission

PIU dirigerer sine forskellige ressourcer på udvikling af viden gennem banebrydende forskning og innovation, melding sine rige erfaringer i holistiske opdragende processer, udvide horisonter, producerer høje kaliber ledere, nære kreativitet og opfylde de behov og ambitioner et kulturelt og internationalt bred vifte af interessenter.

PIU fremmer og støtter en synlig netværk af handlingsorienterede læring oplevelser for studerende og tidligere studerende, der understøttes af banebrydende forskning og innovation som led i sin mission at opfylde de behov og ambitioner en bred vifte af interessenter. Det er også et levende lærende samfund forbinder de faglige og service ressourcer gennem effektiv anvendelse af personale, faciliteter og state-of-the-art teknologi.

PIU tjener international anerkendelse for sin karakteristiske globale fokus og sin dynamiske, meget innovativ læseplaner i erhvervslivet, elektroniske / teknik og medicinske områder.

PIU fortsætter tiltrække, udvikle og fastholde højt kvalificerede kreative og ansvarlige undervisere og fagfolk fra forskellige baggrunde, der vil blive opkrævet med at gøre en væsentlig forskel i livet for deres elever og det samfund, de lever i.

Pioneer International University Forhåbninger

Inspireret af ønsket om at tjene samfundet gennem uddannelse, PIU erklærer formålet at være uddannelse af det hele menneske. Universitetet er således dedikeret til:

Fremstillingen af ​​studerende til at påtage sig lederroller i samfundet gennem en uddannelse, der udvider horisonten, beriger kreativitet, understreger moralske og åndelige såvel som intellektuelle og æstetiske værdier.

En kompromisløs standard for akademisk ekspertise og en urokkelig vilje til akademisk frihed, frihed undersøgelseskommission, og ytringsfriheden i søgen efter sandheden.

Streng og fantasifulde stipendium; fremragende undervisning i og uden for klasseværelset; og uddannelsesprogrammer designet til at give bredde og dybde, at tilskynde til integration af forskellige former for viden, og for at stimulere ikke blot erhvervelsen, men også kreativ og ansvarlig brug af viden.

KERNEVÆRDIER

Vi holder os selv ansvarlige for at leve af disse kerneværdier, som er afgørende for at udføre vores mission i forfølgelsen af ​​vores vision:

Akademisk ekspertise og virkninger - eminence i undervisning og forskning stipendium, der ændrer liv og uddybe forståelsen. Kreativitet og innovation vil være kendetegnende for vores indsats.

Individuel udvikling - da hver person er unik og fuld af lovende for intellektuel og personlig vækst, vi fremme den enkeltes succes og selvbestemmelse og tror på, at uddannelse af det hele menneske bygger karakter, fremmer aktiv deltagelse i verden og producerer bedre borgere.

Etisk samfund - anerkender værdighed hvert medlem og behandler alle med respekt. Vores handlinger er styret af retfærdighed, ærlighed og integritet.

Rummelighed - fremme mangfoldighed og give adgang til uddannelsesmæssige og socioøkonomiske muligheder for alle uanset individuelle baggrunde.

Innovation - fremme opfindsomhed, kreativitet og opdagelse.

Samarbejde - fremme af samfundet ved at bygge partnerskaber med studerende, alumner, erhvervslivet og industrien, statslige organer, akkrediteringsagenturer og de ​​samfund universitetet tjener.

Teamwork - arbejder sammen mod et fælles mål.

Kommunikation - at dele information åbent og rettidigt.

Lederskab - vi værdsætter lederskab bygger på tillid, integritet og høflighed.

Opportunity - med fokus på at udvikle karriere færdigheder og viden, leverer vi en mulighed for civilt engagement, lederudvikling, avancement og succes.

Kritisk tænkning - vi underviser og opfordre vores studerende til at udvikle analytiske og beslutningstagning færdigheder, således at de er i stand til at formulere og løse problemer og komme med en vej frem.

Hvorfor Pioneer International University

Højt kvalificerede og engagerede undervisere. Overkommelige gebyrer, der skal betales i rater. Educational lån til rådighed fra videregående uddannelse Lån Board og i partnerskab med Equity Bank. Et veludstyret bibliotek, inklusive digital / online ressourcer. State of the art computer laboratorier og ikt-faciliteter. 24-timers hurtig internetadgang, ideel til forskningsarbejde. Hotspots - Internetadgang via trådløst LAN. Hands-on forskningserfaring - student forskning understreget fra første år af kandidatuddannelsen Social problemorientering - vi anerkender, at forskere har et ansvar for at producere forskning, der behandler aktuelle emner og forsøger at forklare eller løse sociale problemer. Pulserende intellektuel kultur - respektive afdelinger er en del af en større blomstrende universitet kultur, der er udstyret med ekstraordinære midler og består af levende og kreative intellektuelle. Kreditoverførsler / fritagelser givet til diplomuddannelser indehavere på relevante områder. Fleksibel planlægning af kurser - dag, aften og weekend-indstillinger sikrer muligheder for andre aktiviteter er ikke tabt. Mentoring Matters - fakultet er dybt engageret i at vejlede studerende. Personlig faglig udvikling - studerende har mulighed for at udvikle deres faglige færdigheder gennem Certificate i Industrial Studier (CIS) program tilbydes til alle universitetsstuderende og gennem det unikke Industrial Placement (IP) program. Disse tilbyder de studerende mulighed for at opleve industri og udvikle færdigheder, der hjælper dem i deres uddannelse og videre. Vi tilbyder mulighed for at møde arbejdsgiverne og modtage vejledning om alle aspekter af jobsøgning, fra at skrive CV'er at interviewe færdigheder. Teambuilding - alle vores studerende, der udfører projektarbejde går til teambuilding på udpegede områder. Dette giver en "udgående" oplevelse, hvor eleverne gå sammen om at imødegå udfordringer som hold. De vender tilbage til universitetet, og i de samme hold, begynde deres projekt arbejde, der allerede har oplevet op- og nedture for at arbejde som et team. En rigtig samfund - et åbent og støttende miljø, hvor fakultetet og de studerende ofte samarbejder. Serene og befordrende miljø for læring. Separate hostels for herrer og damer. Transport til og fra elevernes destinationer til rådighed. Gåafstand fra Central Business District.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Pioneer International University PIU

Studieordningen er designet til at producere kandidater, der er klar til at fungere i informationssystemer stillinger med de kompetencer, færdigheder og holdninger, der e ... [+]

Bachelor of Science i Information Technology (BSC-IT) School of Science & IKT

Den Bachelor of Science i Information Technology er en akademisk og forskningsprogram, der indeholder elementer af datalogi, software engineering, edb-system engineering, netværk engineering, informationssikkerhed, e-handel, og informationssystemer. Denne kombination af discipliner giver en uddannelse designet til at producere IT kandidater, der er kompetente til at løse en række applikationer, der kræver kendskab til moderne edb-teknologi, software og informationssystemer, business behandling, og også at have et udbytterigt liv og ikke blot finde et job i det nuværende marked, at ved at have en uddannelse i humaniora fungere ordentligt i det samfund, de lever i. ... [-]

Kenya Nairobi
Januar 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk

Bachelor

Pioneer International University PIU

... [+]

[-]
Kenya Nairobi
Januar 2020
Fuldtid
på universitet
Læs mere på dansk