BFSU Solbridge International School of Business

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

BFSU-SolBridge

BFSU-SolBridge International Business School blev oprettet i overensstemmelse med en vision om at skabe et virkelig progressivt og højt integreret erhvervsuddannelsesprogram, der kombinerer en international business teaching model med en dybtgående forståelse af den kinesiske økonomi. Campus, der ligger ved Beijing Foreign Studies University (BFSU) i hovedstaden i Kina, er den perfekte ramme for et sådant dynamisk program med fokus på kinesiske virksomheder og deres udviklende relationer til vestlige og andre nationer. Det drives af International Business School (IBS) af BFSU.

BFSU-SolBridge International School of Business tilbyder studerende en mest relevant og unik kombination af emner, der omhandler nutidens kinesiske forretningsmæssige bekymringer, kinesisk kultur, asiatiske værdier og avanceret vestlig og amerikansk forretningspraksis og ledelse. Studerende opfordres til at udvikle sig til ansvarlige, etiske virksomhedsledere, der løser omstridte virksomhedsproblemer med en stærk praktisk og teoretisk grundforståelse og kulturel følsomhed.

Alle undervisningsopgaver og diskussioner om nutidige forretningsmæssige spørgsmål er lavet på engelsk, baseret på den store viden og erfaring fra vores internationale fakultet. Derudover følges en interaktiv og anvendt læringsmodel for at give eleverne en værdifuld praktisk erfaring i virksomhedernes verden.

Det kinesiske sprog er en del af læseplanen for bedre at kunne forberede eleverne til at forstå den lokale kultur og økonomi og drage fordel af givende praktikophold og beskæftigelsesmuligheder lokalt og i udlandet.

Dean's Message

I overensstemmelse med den internationale vision for Beijing Foreign Studies University, der siden dets grundlæggelse for næsten 70 år siden har eksisteret, har vi stolt været sammen med den stærke Solbridge International School of Business ved Woosong University, Korea for at oprette BFSU-SolBridge International School of business, et unikt uddannelsesudbud for studerende, der ønsker at spille en ledende rolle i den kinesiske økonomis forestående globale dominans.

BFSU-SolBridge er ideelt placeret både geografisk og historisk for at give de studerende den ultimative mulighed for at fordybe sig i verdens mest lovende økonomi, samtidig med at de får en verdensklasse erhvervsuddannelse fra ledere i det internationale erhvervsliv.

Kina er vokset eksponentielt i de seneste år med enorme valutareserver, rekordhandel og budgetoverskud og udenlandske direkte investeringer, der gør det til misundelse af verden. For at opretholde denne kraftige væksthastighed opfordrer Kina til, at de lyseste unge sind kan deltage i dens succes og overskride grænser for at opbygge karriere med grænseløse internationale muligheder.

På BFSU-SolBridge samles elever fra hele verden sammen for at dele deres individuelle kultur, sprog og skikke i et engelsktalende miljø og fremme sig som globale borgere og internationale virksomhedsledere.

Jeg er beæret over at have mulighed for at lede BFSU-SolBridge International Business School i disse spændende tider og bestræbe os på at fortsætte vores bestræbelser på at udvikle et innovativt, progressivt og højt integreret forretningsmiljømiljø for ansvarlige fremtidige ledere.

Velkommen til BFSU-SolBridge!

PENG Long, Ph.D., Professor

Præsident for Beijing Foreign Studies University

Kontakt

BFSU SolBridge-International Business School

Beijing Foreign Studies University

Room 905, International Building, Beijing Foreign Studies University

No. 19 North Xisanhuan Avenue, Haidian District, Beijing, 100089, Kina

Telefon: 86 (0) 10 8881 6563/8881 6763

Email: solbridge@bfsu.edu.cn

Placeringer

Beijing

BFSU Solbridge International School of Business

Telefonnummer
+86(0)10 8881 6563 / 8881 6763

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig