Donghua University

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

Donghua University (DHU) er et af Kinas statsnøgleuniversiteter. Det er beliggende i Shanghai, Kinas økonomiske og økonomiske hjerte. DHU falder direkte under det kinesiske uddannelsesministerium, som en del af landets 211 projekt for videregående uddannelse. DHU består af to campusser: Yan'an Road Campus i centrum og Songjiang Campus i byens historiske vugge.

DHU tilbyder ikke mindre end 52 bacheloruddannelser til internationale studerende. Det tilbyder også 26 ph.d.-programmer og 53 kandidatuddannelser.

Der er over 2.700 fakultetets ansatte og over 30.000 tilmeldte studerende.

Universitetets førende discipliner er tekstil, mode, materialer og forretning. Textile Science & Engineering, state-key disciplinen, rangerer nummer 1 i vurderingen af det første niveau disciplin annonceret af China Academic Degrees & Graduate Education Development Center (CDGDC). Siden 2005 har antallet af DHU's forskningsartikler, der er abstraheret i SCI, EI, og ISTP, antallet af i alt 9 andre lignende berømte tekstilinstitutioner over hele verden.

Derudover har mange forskningsresultater fundet anvendelser inden for luftfart og rumfart, militær, byggeri, miljøbeskyttelse og nye materialer. Der er ydet særlige bidrag til Kinas bemandede rumprojekter som Shenzhou V, Shenzhou VI og Shenzhou VII.

DHU værdsætter internationalt samarbejde og udvekslinger. Det har etableret samarbejde med mere end 100 berømte universiteter, forskningscentre og virksomheder over hele verden.

Siden 1995 var det med succes vært for International Fashion Forum under Shanghai International Fashion Culture Festival. Bortset fra den 83. verdens tekstilkonference har DHU afholdt mange internationale akademiske konferencer på højt niveau såsom International Academic Forum for Ph.D. Studerende på tekstilvidenskab og -teknik, den 25. internationale konference om datateknik, American Fiber Society-konference i 2009 og international konference om miljøvidenskab og teknologi.

Allerede i 1954 har Donghua University tilmeldt sig internationale studerende. Dette gør DHU blandt de første kinesiske universiteter, der har gjort det. Det er udnævnt af Shanghai kommunale regering til at acceptere internationale studerende med et Shanghai-regeringsstipend.

I 2002 blev International Cultural Exchange School oprettet med det fulde ansvar for rekruttering, kultivering og ledelse af de internationale studerende. Derefter har den internationale studerendeuddannelse udviklet sig med spring og grænser, og i adskillige på hinanden følgende år rangerer skalaens vækst på toppen blandt de videregående uddannelsesinstitutioner over hele landet. I 2019 studerede 4907 internationale studerende fra 136 lande ved Donghua University .

Placeringer

Shanghai

Address
West Yan’An Road Campus, Donghua University
Shanghai Shanghai, Shanghai, Kina

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig