Læs den officielle beskrivelse

Skole profil

Guangdong Israel Institute of Technology (forkortelse GTIIT) er en verdenskendt institution for videregående uddannelse i Israel Institute of Technology (forkortelse Technion) og Shantou University (forkortelse STU) kooperative uddannelse er en kinesisk-udenlandsk kooperativ universitet med uafhængig juridisk person, er beliggende i Guangdong Shantou City.

Guangdong Israel Institute of Technology den 5. december 2016 godkendt af det kinesiske undervisningsministerium formelt etableret, det første år af indskrivning i 2017, var den første til at indføre høj kvalitet videregående uddannelse ressourcer israelske udenlandske partneruniversiteter en selvstændig juridisk enhed i Kina. Kendt økonom Li Jiange 2004 Nobelpristager i kemi Aaron Ciechanover var første præsident, Executive Vice President.

Israel Institute of Technology, Guangdong vil bestræbe sig på at bygge sig selv ind i et internationalt anerkendt forskning universitet højt niveau for uddannelse, forskning og innovation, indførelse af en omfattende verdenskendte høj kvalitet uddannelsesmæssige ressourcer, Israel Institute of Technology, gennemføre undervisning innovation og uddannelse, dyrke innovationsevne, verden har fremragende ingeniører og teknologi fagfolk vision og humaniora. Folkeparti regeringen i Guangdong-provinsen, Shantou City Folkeparti regering og Li Ka Shing Foundation at støtte oprettelsen af ​​skolen.

Israel Institute of Technology i Guangdong undervisningssproget er engelsk, vil i sidste ende sætte dækker ingeniør, 10 for Videnskab og tre inden for biovidenskab, størrelsen af ​​den studerende i skolen på 5.000 mennesker. Jurastudiet tilskud bachelor-, kandidat- og ph.d.-kandidater vil modtage et diplom Israel Institute of Technology i Guangdong, diplom og eksamensbeviser Israel Institute of Technology.

Log på vegne af Israel Institute of Technology i Guangdong kulturelle oprindelse af hver enkelt partner og sammenhold.

Det hebraiske bogstav "Tet" på vegne af Israel Institute of Technology, på vegne af røde ranunkel på vegne af Shantou, Shantou University of Phoenix.

Vision

  • Med det mål at opbygge en førsteklasses universitet, skubber innovation og forskning, miljøbeskyttelse og social fremgang.
  • Øge niveauet for innovation og konkurrenceevne i Guangdong-provinsen, til udvikling og fremskridt i Kina og Israel, at bidrage til menneskers velbefindende.

Mission

  • Som Israel Institute of Technology "mesterværk", Guangdong Israel Institute of Technology vil blive forankret i den dybe, den jord rig arv af kinesisk kultur, er forpligtet til iværksætteri og innovation, bygget til en af ​​verdens førende forskningsinstitutioner universiteter.
  • Guangdong Israel Institute of Technology i tæt kontakt med den lokale industri og Dr. shuo, postdocs højeste niveau af forskning, bestræbelser på at uddanne ledere og banebrydende forskere.

Hvorfor Guangdong Israel Institute of Technology?

· Et århundrede elite gen

Guangdong Israel Institute of Technology er den første til at indføre høj kvalitet videregående uddannelse ressourcer israelske udenlandsk kooperativ universitet med selvstændig juridisk person i vores land, samarbejde fra Shantou Universitet og Israel Institute of Technology holdt, er vi forpligtet til at udvikle overlegne evne til at konstruere innovative, globalt udsyn og humaniora og teknologi fagfolk, har til formål at bygge sig selv ind i et internationalt højt niveau uddannelse, forskning og innovation har anerkendt forskning universitet.

Israel Institute of Technology er verdens førende institutioner for videregående uddannelse i verdens førende forskning universiteter såsom staude top 50 liste. I de seneste år, tre lærere fik Nobelprisen. Siden grundlæggelsen i 1912 har Israel Institute of Technology været engageret i udvikling af nye teknologier, er anerkendt som en af ​​verdens førende iværksættersamfund økosystem, succesfulde iværksættere i fremtiden "kuvøse".

Shantou University i de senere år har fulgt en politik internationalt, fine skole vej, løb kvaliteten og niveauet af opmærksomhed og få sektoren for videregående uddannelser bredt anerkendt herhjemme og i udlandet. For to år i træk at komme ind på Times Higher Education World University Rankings (Times Higher Education World University Rankings), 2016 - 2017 år bundet til 22. plads på listen over universiteter i Kina fastland.

· Den grundlæggende lovgivning skole - Innovation

"Videntrekanten"

Guangdong Israel Institute of Technology Israel indførte en fremragende akademiske tradition og akademiske styrker Institute of Technology, især for at indføre en omfattende israelsk Institute of Technology, baseret på "videntrekanten" mønster af pædagogisk strategi, give fuld spille til fordelene ved co-uddannelse, forskning og innovation, der genereres af en kombination af tre områder, det Guangdong Israel Institute of Technology til at blive en "anderledes" universiteter.

Forretning kredit kurser

For at tilskynde til innovation og iværksætteri, Guangdong Israel Institute of Technology, er alle studerende forpligtet til at deltage i et business kredit kurser at få indsigt i teknologi og proces innovation og iværksætteri. Programmet ikke kun giver eleverne mulighed for at lære at skabe en forretning, men også lære at fremme deres ideer til en eksisterende virksomhed, bidrage til realiseringen af ​​nye produkter eller ny teknologi.

"Besøgende og Innovation Center" skole (Visitors & Innovation Centre) er at vise eleverne brainstorme, åbne en ny tankegang, en særlig hjemmeside i innovative aktiviteter.

Styrke teknologioverførsel

Guangdong Israel Institute of Technology, Israel Institute of Technology vil bygge på erfaring inden for teknologi kommercialisering, hurtig etablering af en effektiv mekanisme til at tilskynde forskerne til deres opfindelser og opdagelser af teknologi kommercialisering, intellektuel ejendomsret patenter erklæret, katalyse, inkubation af nye produkter, nye processer. Samtidig vil vi arbejde tæt sammen med Shantou kommunale forvaltning, at (Shantou) videnskabelig og teknologisk innovation og samarbejde zone af Shantou University i beslægtede områder.

Funktioner · Undervisning - international

UK Undervisning

Guangdong Israel Institute of Technology hjælp af specialiserede kurser i engelsk undervisning. Studerende i den nederste kvaliteter etape vil gennemgå grundig engelsk uddannelse, at udstyre de studerende med det samme sprog, der kræves for at studere på universitetet i engelsktalende lande, og den videre lægge fundamentet for at lære engelsk.

Første klasses international fakultet

Israel Institute of Technology, Guangdong global rekruttering af lærere, mere end 60% af lærerne sendt af Israel Institute of Technology. Det er ikke kun skolens lærere er forpligtet under forsøget på at spille en vigtig rolle i tre inden for uddannelse, forskning og innovation, men også for fuldt ud at skabe synergi i forbindelse med aktiviteter på tre områder. Lærerne er begge forpligtet til opdagelsen af ​​ny viden, nytænkning og metoder til aktive forskere i undervisningen opfordrer også eleverne til at fokusere på innovation og opfindelse af nye produkter, de studerende bliver rollemodeller.

International Exchange

Guangdong Israel Institute of Technology studerende i løbet af de fire års bachelor studier, Israel Institute of Technology har mulighed for at deltage i et sommerkursus eller et semester udvekslingsstudent. Guangdong Israel Institute of Technology vil skabe open-minded, aktive udvekslinger, levende atmosfære for studerende fra udlandet inspirerede hinanden og lære sammen.

· Uddannelse af folk filosofi - at give de studerende mulighed for at blive rigtig helt

Israel Institute of Technology i Guangdong pædagogisk filosofi kræver kandidater i hele deres karriere for at tilpasse sig udviklingen af ​​deres faglige disciplin, hvis det er nødvendigt, kan selv selvudvikling gøre. Derfor Israel Institute of Technology, Guangdong at bruge mere interaktiv udveksling af CLT, gennem guidet, forskningsbaseret uddannelse for at give de studerende mulighed for at virkelig blevet hovedperson i læring.

Guangdong Israel Institute of Technology fokuseret på kapacitetsopbygning og lederevner af studerende til livslang læring, så den kan fortsætte med at tænke ikke kun i det professionelle felt, foreslå forbedringer, og evnen til at udvikle nye produkter, nye processer eller oprette deres egen virksomhed.

· Karrieremuligheder

Israel Institute of Technology School tidligt i Guangdong vil fokusere på områder, der er tæt knyttet til miljøbeskyttelse og energi, fødevaresikkerhed, sundhed og social og økonomisk tre. Hvordan skal man behandle med miljøforurening, og hvordan man kan udbygge den vedvarende energi, hvordan man bruger højteknologisk bioteknologi til at sikre fødevaresikkerhed, disse er de udfordringer, verden står over økonomiske og sociale udvikling. Udfordringer samfund kræver en masse talent, Guangdong Israel Institute of Technology vil gøre sin egen indsats og bidrag.

Efter Guangdong Israel Institute of Technology kandidatstuderende, kan du vælge direkte beskæftigelse, Graduate School i skolen, eller ansøge om studier i udlandet.

· Streng streng ud af college indskrivning

Guangdong Israel Institute of Technology siden 2017 for indenlandske og udenlandske indskrivning, lære af Israels videregående uddannelse kvalitetssikringssystem, stram indgang, stringente exit.

Alle Israel Institute of Technology i Guangdong, er studerende forpligtet til at lægge et solidt teoretisk fundament og videnskabelig disciplin i deres faglige læring fase, hvilket gør en dybere forståelse og anvendelse af nye teknologier og evnen til at være innovative løsninger i lyset af nye problemer. Alle studerende er forpligtet til at styrke grundlaget for matematik og naturvidenskab i kvaliteter fase baseret på kravet om at bruge en masse tid til at gøre eksperimentelle design og brug verifikation i undervisningen laboratorium.

Ifølge den nationale regler optagelse og indskrivning af elever i Guangdong Israel Institute of Technology har lavet en formel status som studerende, udfyld de krævede kurser inden for den fastsatte frist på deres officielle samlede behov, når graduering krav, og tildelte graduering eksamensbeviser udstedt af Guangdong Israel Institute of Technology. For at opfylde betingelserne for tildeling af en bachelorgrad kandidater, tildelt Israel Institute of Technology bachelorgrad, en bachelorgrad i Guangdong Israel Institute of Technology og uddelt diplomer.

Programmer undervist i:
  • Engelsk

Denne skole tilbyder også:

BSc

Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Utallige fornødenheder af moderne liv er produceret af den kemiske industri, kemiingeniører spiller en central rolle i denne proces. Chemical Engineers ansvarlige for for ... [+]

Kemiteknik og Teknologi

College: Institute of Technology

Faglig profil: utallige fornødenheder af moderne liv er produceret af den kemiske industri, kemiingeniører spiller en central rolle i denne proces. Chemical Engineers ansvarlige for forskellige kemiske teknik, herunder processen fra oprindelige design for at fuldføre hele processen med produktion: Den energi (kraftværker, vedvarende energi, solenergi ...), vand (afsaltning, spildevandsrensning), en polymer, en mikroelektronisk , nanoteknologi, lægemidler og bioteknologi, miljøbeskyttelse og kvalitet. Kemi er kernen af ​​transformationen, omdannelsen af ​​strukturen af ​​stof gennem materialet, så det har de ønskede egenskaber.... [-]

Kina Shantou
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

Med den hurtige udvikling af videnskab og teknologi, nye teknologier, nye produkter og ny teknologi stadig stærkere krav fra nye materialer, som også har bidraget til den ... [+]

Materiale Teknologi og Udvikling

College: Institute of Technology

Faglig profil: Med den hurtige udvikling af videnskab og teknologi, nye teknologier, nye produkter og ny teknologi stadig stærkere krav fra nye materialer, som også har bidraget til den hurtige udvikling af moderne materialer videnskab og teknologi. Særlige byggematerialer videnskab og teknik til træning med evnen til at udvikle ny teknologi er nødvendig for avancerede industrielle materialer ingeniør for målet, og dets udsigter er lyse.

De professionelle studerende fokusere på forskning og udvikling fra halvlederindustrien til højteknologiske applikationer baseret materialer og andre biomaterialer applikationer, at udstyre dem med den forskning, udvikling og overordnet ledelse af nye materialer og materialeegenskaber, sammen med den praktiske evne til at arbejde. Denne professionelle grundlæggende kurser omfatter matematik, fysik, kemi, computere og introduktion til materialevidenskab, avancerede kurser, der dækker alle vigtige områder af materialer ingeniørdiscipliner. Studerende vil deltage i Materials Engineering Senior Project samarbejde med industrien, i første omgang mestrer avancerede metoder og redskaber materialevidenskab og materialer teknik.... [-]

Kina Shantou
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk
Guangdong Technion Israel Institute Of Technology

De studerende har mulighed for at engagere sig i bioteknologi og mad engineering to arbejdsområder, er den teknik og teknologi med naturvidenskab, biovidenskab, især i en ... [+]

Bioteknologi

College: Institute of Technology

Faglig profil: De studerende har mulighed for at engagere sig i bioteknologi og mad engineering to arbejdsområder, er den teknik og teknologi med naturvidenskab, biovidenskab, især i en specialitet bioteknologi kombination. Biologisk materiale er en fælles forskningsemner for mad og bioteknologi, som danner grundlag for de to områder af grundlæggende uddannelsesprogram for at kombinere.

Faglig uddannelse program er designet til at gøre det muligt for kandidater til at arbejde på samme tid kompetent inden for bioteknologi og levnedsmiddelindustrien. Bioteknologi og biokemiske processer er bredt funderede højteknologiske industrielle applikationer. Ud til fødevareindustrien, kandidaterne også praktiserende læger i en lang række områder farmaceutiske industri, kosmetikindustrien, miljøbeskyttelse industrien, standard reguleringsorganer, Food and Drug Administration og andre agenturer.... [-]

Kina Shantou
September 2019
Engelsk
Fuldtid
4 år
på universitet
Læs mere på dansk