Institute for Tourism Studies, Macau

Introduktion

Læs den officielle beskrivelse

I 2017 har Instituttet for Turisme Studier (IFT) modtaget en vellykket International Quality Review (IQR) fra Storbritanniens kvalitetssikringsagentur for videregående uddannelse (QAA), hvilket gør IFT til verdens første højere uddannelsesinstitution for at modtage denne internationale anerkendelse. IFT er blevet bedømt af "QS World University Rankings by Subject 2017" som 2. bedste videregående uddannelsesinstitution i Asien inden for gæstfrihed og fritidsledelse og den 18. bedste videregående uddannelsesinstitution på dette felt i verden.

Institut for Turisme Studier, Macau (IFT), Etableret i 1995, er en offentlig institution for videregående uddannelser, der hører under forvaltningen af ​​ministeren for sociale anliggender og Kultur i særlige administrative region Macao regering Folkerepublikken Kina. IFT tilbyder og faglige programmer på en lang række turisme-relaterede discipliner såsom gæstfrihed, turisme business, arv, events, detailhandel og markedsføring, fritid og underholdning, sport og fritid, kreative og kulturelle studier, og kulinariske kunst. IFT leverer også forskellige programmer på det udøvende niveau i samarbejde med førende turisme skoler i verden. Instituttet er overdraget af de lokale myndigheder til at føre politisk niveau forskning relateret til planlægning og udvikling af turismen.

Den mission af IFT er at blive en international videregående institution valg for turisme og service industrien studier. Ikke kun for fordelene ved Macao, men også for Asien og Stillehavsområdet, vil det udstyre de studerende med faglig viden og tekniske kompetence som forberedelse til deres fremtidige ledelsesansvar i branchen. For at opfylde ovenstående mission, Instituttet har følgende tre karakteristika:

  1. Unik identitet - Instituttet fungerer uafhængigt, med speciale i at levere højere uddannelse og faglig uddannelse i turisme og service industrien management.
  2. Integration - Det blander de bedste metoder for faglig udvikling og faglig uddannelse.
  3. Internationalisering - Det søger gensidigt fordelagtigt samarbejde med lignende institutioner i udlandet, aktivt at fremme international erfaring læring blandt fakultetet og de studerende.

I 1997 netværket af Asia-Pacific Uddannelse og uddannelsesinstitutioner i Turisme (Apetit), et organ fuldt ud støttes af De Forenede Nationers Økonomiske og Sociale Kommission for Asien og Stillehavsområdet (UNESCAP) udvalgt IFT som "uddannelse træneren center" udbud uddannelse og rådgivning til Apetit medlemmer i Asien og Stillehavsområdet. I samme år, IFT modtaget fra Pacific Asia Travel Association (PATA) Gold Award i "Uddannelse", som anerkendte indholdet og kvaliteten af ​​IFT programmer. I 2002 blev IFT præsenteret, igen, med den samme pris for at have oprettet den "Macao erhvervsmæssig Skills Recognition System" (MORS) for den lokale turisme og service industrien, i samarbejde med Den Europæiske Union (EU).

I 1999 blev i samarbejde med EU, Macao-Europe Center for Advanced Turisme Studies (ME-CATS) fastlagt i instituttet, indarbejde nye europæiske koncepter for turisme og service industrien ledelse i udvikling af turismen i Asien og Stillehavsområdet. Dette center satser på at blive en base for undervisning og uddannelse i Asien og Stillehavsområdet. Det fremmer udveksling af viden og erfaringer mellem højere læreanstalter i Europa og i regionen.

I 2000 IFT blev den første uddannelsesinstitution, der skal ydes den TedQual Certificering af FN World Tourism Organization (UNWTO). Dette bekræftede den internationale standard og kvalitet opnås ved IFT i undervisning og uddannelse. I 2003 blev IFT inviteret af FN for Uddannelse Videnskab og Kultur (UNESCO) og Det Internationale Center for Studiet af Konservering og Restaurering af kulturværdier (ICCROM) for at være den stiftende medlem af den asiatiske Academy for Heritage Management (AAHM ). Dette konsortium netværk højere læreanstalter i hele Asien-Pacific regionen, der er engageret i forskning og undervisning af bevarelse af kulturarven og kulturel institution ledelse.

"2008 Award Ceremony of Medaljer og titler of Honour af Macaos regering, Folkerepublikken Kina" blev afholdt den 16. januar 2009. Fyrre enkeltpersoner og organisationer blev tilstås hædersbevisninger og priser for deres personlige resultater, bemærkelsesværdige bidrag til Macao og deres dedikerede offentlige og samfundstjeneste. Instituttet for Turisme Studies blev tildelt Medal of Merit for turisme i anerkendelse af dens betydelige bidrag i at fremme den lokale udvikling af turismen.

IFT vil fortsætte med at stræbe fremad i sin søgen efter læring og pædagogisk innovation, fremme professionelle og yder bidrag til udviklingen af ​​turismen i Macao og i Asien og Stillehavsområdet.

Placeringer

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig